Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.645
Πόντοι
1.436
Το ξέρω είναι όνειρο αλλά όπως ρισκάρουμε με κάποια καινούργια αν προχωράει πέρα από φραπέ έτσι και με το κορίτσι εδώ. Το θέμα είναι να προσφέρει καλό μασάζ και ωραίο φραπέ! Από εκεί και πέρα θα ίσως έρθουν τα υπόλοιπα
Πιο πολύ θα το έλεγα αισθησιακή συνάντηση και όχι μασαζ

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Που την έχετε δει εσείς ρε μάγκες να την δω και εγώ!!!
Έχει κάποιο φβ ή ινσταγκραμ;;;
Εγώ απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο που αφορούσε εμένα !το τι θα είναι κ το τι είναι ο καθείς δικαίωμα του ?το πόσο θα παραμείνω επίσης είναι στο δικό μου χέρι ✋

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Ρε παιδια να πιασουμε λιγο τα βασικα ,στο μασαζ ειναι καλη?
Το ξερει το αθλημα?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.489
Πόντοι
2.306
Και τότε πως ξέρεις ρε φίλε ότι κάνει ωραίο μασάζ και ωραίο φραπέ;;;
Φίλε μου άλλο λεω: το πιο σημαντικό για εμένα είναι να προσφέρει ωραίο μασάζ και ωραίο φραπέ.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Εγώ απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο που αφορούσε εμένα !το τι θα είναι κ το τι είναι ο καθείς δικαίωμα του ?το πόσο θα παραμείνω επίσης είναι στο δικό μου χέρι ✋
Τι σχέση έχει αυτό που έγραψα εγώ με αυτό που απάντησες εσύ;;;

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Φίλε μου άλλο λεω: το πιο σημαντικό για εμένα είναι να προσφέρει ωραίο μασάζ και ωραίο φραπέ.
Ρε φίλε μακάρι η κοπέλα να είναι εκπληκτική σε αυτό που κάνει, αλλά όταν αφήνει υπονοούμενα για κάτι παραπάνω αν της αρέσει ο παρτενέρ, όπως λέει αυτή, αυτί συγνώμη κιόλας αλλά είναι κοροϊδία!!!
Γιατί κακά τα ψέματα,κανένας δεν θα της αρέσει!!!

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Κάτσε ρε κοπελιά, τι μας πέρασες, εγκληματίες;;;
Τι σχέση έχουμε εμείς με βιασμούς και πνιγμους;;;
Όλα αυτά είναι κατακριτέα!!!
Έχεις κάνει μεγάλο φάουλ!!!
Εσένα ποιος σε κατηγόρησε ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε φίλε μακάρι η κοπέλα να είναι εκπληκτική σε αυτό που κάνει, αλλά όταν αφήνει υπονοούμενα για κάτι παραπάνω αν της αρέσει ο παρτενέρ, όπως λέει αυτή, αυτί συγνώμη κιόλας αλλά είναι κοροϊδία!!!
Καννενας ?κακό αυτό ?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.489
Πόντοι
2.306
Καταλαβαίνω τι λες και ίσως να μην έπρεπε να το αναφέρει η κοπέλα. Για αυτό λέω αν κάποιος δοκιμάσει μην πάει με προσδοκίες. Σημαντικό είναι αν προσφέρει καλό μασάζ και ωραίο φραπέ, αυτό πρέπει να μάθουμε

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Γιατί το λες υπονοούμενο ?ξεκάθαρα το λέω ...ότι δεν είναι το στυλ μου ο αγοραιος έρωτας

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Γιατί να κρυφτώ φίλε μου ?παρέχω μια συγκεκριμένη υπηρεσία...δεν πιστεύω ότι λείπει η τρύπα..αλλά η αφή η ανάσα το άγγιγμα το να κάνεις τον άλλον να νιώσει άνετα ...να σου εκμυστηρευτεί ο.τι φαντασίωση θέλει..να ασχοληθείς μαζί του για το τι του αρέσει...να μην τον ξεπέτας τάκα τάκα (τον προσβάλλει αυτό γιατί είναι άντρας )να είσαι εχεμυθη καθαρή γιατί μπαίνεις μες το σπίτι του...να περάσει καλά...τα 60€ τα δίνει γιατί είναι μεροκάματο κινδύνου...κάθε μέρα πνίγουν κ βιάζουν γυναίκες...τα δίνει επίσης γιατί σέβεται τη δουλειά μου...τα δίνει γιατί μένει μεταξύ μας ο.τι έγινε σε αυτή τη συνεδρία ...τα δίνει γιατί είχε τ αρχιδια να με καλέσει να τον χαλαρώσω που ήταν πιεσμένος σττρεσαρισμενος μόνος...αν το σκέφτεται διαφορετικά δεν πάω καν
Εσύ δεν έγραψες ότι περνεις τα 60 eyro,γιατί είναι μεροκάματο κινδύνου,κάθε μέρα πνίγουν και βιάζουν γυναίκες!!!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Γιατί το λες υπονοούμενο ?ξεκάθαρα το λέω ...ότι δεν είναι το στυλ μου ο αγοραιος έρωτας
Και τότε γιατί έγραψες προηγούμενος ότι για να προχωρήσεις θα πρέπει να στο βγάζει ο παρτενέρ;;;
Άμα σε ικανοποιήσει θα έχετε και κάτι περαιτέρω!!!

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Και τότε γιατί έγραψες προηγούμενος ότι για να προχωρήσεις θα πρέπει να στο βγάζει ο παρτενέρ;;;
Άμα σε ικανοποιήσει θα έχετε και κάτι περαιτέρω!!!
Άμα μου το βγάλει ...θα θέλω κ θα το κάνω..δεν με αγοράζει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ποιο είναι το αν κ ίσως κ μπορεί κύριε Κώστα ?ξεκάθαρη ήμουν όπως είμαι πάντα.υπηρεσιες χειρομαλαξης κ μονο...απευθύνομαι σε συγκεκριμένο κοινό.Δηλαδη :καλαμάκια κ φραπέδες σ' ένα μασάζ η αν προχωράει παραπάνω η κάθε μασέρ διευκρίνισα ότι ο.τι σου βγάζει ο καθείς παίρνει...πόσο πιο εκτενέστερα να το αναλύσω ??δεν με ενδιαφέρουν οι άντρες πελάτες που καλούν η θέλουν να επισκεφτούν μασάζ αλλά υπηρεσίες εσκορτ.με ενδιαφέρουν οι πελάτες άντρες που κατανοούν ότι το μασάζ είναι φαντασιωση κ μένει εκεί...κ εκπληρώνεται με όλα τα είδη χειρομαλαξης ..καλή συνέχεια
Αφου δεν είναι στάνταρ υπηρεσία το κάτι παραπάνω πέρα από τη χειρομαλαξη που λες, τότε δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρεις καν.
Απλά το αναφέρεις όπως είπα και πριν γιατί θες να τσιμπήσει κόσμος που έχει την ελπίδα για κάτι παραπάνω.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Αφου δεν είναι στάνταρ υπηρεσία το κάτι παραπάνω πέρα από τη χειρομαλαξη που λες, τότε δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρεις καν.
Απλά το αναφέρεις όπως είπα και πριν γιατί θες να τσιμπήσει κόσμος που έχει την ελπίδα για κάτι παραπάνω.
Καμία σχέση -κ τηλεφωνικώς κ με μυν κ στο ραντεβού πριν ξαπλώσει ο πελάτης του ξανά διευκρινίζω ότι δεν θα γίνει κάτι παραπάνω...σαν μασέρ..σαν γυναίκα δεν μπορώ να το εγγυηθω

Πως δεν σε αγοράζει;;;
Αφού σου δίνει 60 ευρώ.
Τι θα κάνεις άμα προχωρήσετε θα του τα δώσεις πίσω;;;
Για το μασάζ τα δίνει κυριε

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Καμία σχέση -κ τηλεφωνικώς κ με μυν κ στο ραντεβού πριν ξαπλώσει ο πελάτης του ξανά διευκρινίζω ότι δεν θα γίνει κάτι παραπάνω...σαν μασέρ..σαν γυναίκα δεν μπορώ να το εγγυηθω

Για το μασάζ τα δίνει κυριε
Και το σεξ δηλαδή είναι τζάμπα;;;
Μάλλον από την καλή σου την καρδιά θα το κάνεις!!!
Είσαι μεγαλοψυχη,σε είχα παρεξηγήσει!!!

Τελικά προχωράς παρακάτω δεν το αποκλείεις, αυτό καταλαβαίνω!!!
Μάλλον καταλήγουμε σε αυτό που έγραψα και εγώ αλλά και ο συναγωνιστής @LION7 ότι ψαρέψεις πελάτες!!!
Καληνύχτα κουκλίτσα μου και καλή ψαριά!!!

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Και το σεξ δηλαδή είναι τζάμπα;;;
Μάλλον από την καλή σου την καρδιά θα το κάνεις!!!
Είσαι μεγαλοψυχη,σε είχα παρεξηγήσει!!!

Τελικά προχωράς παρακάτω δεν το αποκλείεις, αυτό καταλαβαίνω!!!
Μάλλον καταλήγουμε σε αυτό που έγραψα και εγώ αλλά και ο συναγωνιστής @LION7
Ποιο σεξ κύριε μου ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom