SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Πες μου φίλε, τι σου έκανε εντύπωση, να στο απαντήσωΚάτι δεν μας λες καλά έχω την εντύπωση……..
Πες μου φίλε, τι σου έκανε εντύπωση, να στο απαντήσωΚάτι δεν μας λες καλά έχω την εντύπωση……..
Το ραντεβού έγινε σε ξενοδοχείο της επιλογής μου. Η διάρκεια ηταν 60 λεπτά όπως και τα ευρώ.πες λιγα λογια για το χώρο , για τις παροχες , το κόστος και τη διάρκεια της συνεδρίας συναδελφε
Το ραντεβού έγινε σε ξενοδοχείο της επιλογής μου. Η διάρκεια ηταν 60 λεπτά όπως και τα ευρώ.
Λεπτό και ευρώ ?
Παροχές αυτές που προανέφερα.
Όχι Στοματικό ούτε κάτι παραπάνω.
Βεβαια μου το είχε πει η κοπέλα από πριν και δεν έκανα κάποια κουβέντα.
Όχι δεν έφυγα αχυστος.Ok το πιάσαμε το στυλάκι. Να θεωρήσω αυτονόητο ότι δεν έφυγες άχυστος;
Θεωρώ είναι fake. Αν κάνω λάθος σορρυ αλλά αυτο μου βγάζει η κριτική σου. Τα σημεία 1:30. Ώρα πλήρωσες για μασάζ και μισή ώρα μιλάγατε μετά σε 1 ώρα σου έκανε μασάζ στον έπαιξε και ήρθε και ο οδηγός ….. ότι ναναι λες φίλεΠες μου φίλε, τι σου έκανε εντύπωση, να στο απαντήσω
Μπαίνετε στη σελίδα Queen massage sto facebook κ υπάρχουν τα στοιχεία
Εμένα ΙλινόιΕμένα μου βγάζει επιχείρηση στο Κόσοβο
Το τηλέφωνο που βγαίνει σε μια κάρτα στο insta ισχύει;
Αφήνεις πολλά υπονοούμενα...
Και κατά πάσα πιθανότητα δε θα της αρέσει κάνεις, απλά μήπως τσιμπήσει κανένας παραπάνω...Σιγά τα υπονοούμενα....
Κοινώς μ ας λέει ότι αν της αρέσει ο πελάτης μπορεί να προχωρήσει μαζί του. Δεν εννοεί σε όλους...
την λεξη παχουλη εδω καποιοι την περνουν ασχημα. δεν αξιζει αυτη η λεξη για την κοπελα. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩαδυνατη παντως δεν την λες
Ελα μωρέ ενα τσιγάρο δρόμος...Εμένα μου βγάζει επιχείρηση στο Κόσοβο
Το τηλέφωνο που βγαίνει σε μια κάρτα στο insta ισχύει;
Αυτό πιστεύω και εγώ!!!Και κατά πάσα πιθανότητα δε θα της αρέσει κάνεις, απλά μήπως τσιμπήσει κανένας παραπάνω...
Σουτιέν δε φοράω ποτεΟχι αλλα βγαζουν ματι οι φωτο σου δεν ειδα καλα το σουτιεν εχει ενισχυση σορρυ
Ποιο είναι το αν κ ίσως κ μπορεί κύριε Κώστα ?ξεκάθαρη ήμουν όπως είμαι πάντα.υπηρεσιες χειρομαλαξης κ μονο...απευθύνομαι σε συγκεκριμένο κοινό.Δηλαδη :καλαμάκια κ φραπέδες σ' ένα μασάζ η αν προχωράει παραπάνω η κάθε μασέρ διευκρίνισα ότι ο.τι σου βγάζει ο καθείς παίρνει...πόσο πιο εκτενέστερα να το αναλύσω ??δεν με ενδιαφέρουν οι άντρες πελάτες που καλούν η θέλουν να επισκεφτούν μασάζ αλλά υπηρεσίες εσκορτ.με ενδιαφέρουν οι πελάτες άντρες που κατανοούν ότι το μασάζ είναι φαντασιωση κ μένει εκεί...κ εκπληρώνεται με όλα τα είδη χειρομαλαξης ..καλή συνέχειαδεν ξερω αν εχετε συνειδητοποιησει οτι η συγκεκριμενη κυρια μονοπωλει το νημα 2-3 σελιδες τωρα .... τα περι προσωπικης αισθητικης και ευχαριστησης ειναι δεδομενα. θελουμε τιμες και υπηρεσιες .η ιδια αυτοπαρουσιαστηκε η ιδια να μας ξεκαθαρισει τα πραγματα .τα υπολοιπα θα τα πουμε οι συναγωνιστες που θα την επισκευθουμε .αν την επισκευθουμε δλδ γιατι με τα "αν" και "μηπως" και "ισως " και "να δουμε " εμενα δεν με πειθει .το μοναστηρι να ειναι καλα...
Α ωραια γουσταρω θα κλεισω ραντεβου ??Σουτιέν δε φοράω ποτε
Για να κάνουμε όλα τα είδη χειρομαλαξης σε μια συνεδρία μασάζ δεν χρειάζεται να μου αρέσεις...αρκεί που αρέσει σε μένα αυτό που κάνω κ έχω την ικανότητα να στο μεταδωσω..για άλλα πράγματα..ναι πρέπει να μου αρέσεις ?όπου κ να σε γνώριζα..σ ένα καφέ σε μια τράπεζα στο μασάζ...πρέπει να μου αρέσεις...Αυτό πιστεύω και εγώ!!!
Λέει κορόιδα υπάρχουν, όλο και κάποιος θα τσιμπήσει!!!
ΧαχαΑ ωραια γουσταρω θα κλεισω ραντεβου ??
Εννοώ ότι όταν ξαπλώνουμε 2αγνωστοι στο κρεββάτι ...εγώ σαν γυναίκα ξέρω τον ρόλο μου κ συ απαιτείται να γνωρίζεις τον δικό σου...?κ όχι να ζητάς υπηρεσίες να εκπληρωθούν μηχανικά ...γιατί δεν πληρώνονται όλα φίλε μουΠαρόμοια ερώτηση έκανα και εγώ, αλλά απάντηση δεν έβαλα!!!
Το ξεκίνησες πολλυ καλά...κ στο τέλος 60€ για μια μαλακιά...εσύ τι είχες καλέσει ?στοματικό πισωκολλητο πρωκτικό ??όταν εκτειθεσαι έχεις κ τα γκαντς που λένε να σεβαστείς κ τη θετική κ αρνητική κριτική ...αλλά ρε παιδιά έλεος δηλαδή !!!!δεν με ενοχλεί τίποτα σε ότι διαβάζω αλλά είστε άντρες κ οφείλετε να είστε κύριοι?συναντηση με
συναντηση με την κοπελα ελληνιδα μετρια εμφανιση, παχουλη ....στο μασαζ μετριο σε πλακωνει στο λαδι και τριβεται απο πανω σου γυμνη ξυρισμενη φουλ ...... μετα αρχιζει η χειρομαλλαξη σε αφηνει να βαλεις δαχτυλο και αρχιζει το παιχνιδι της μαλλαξης ... το τελειωμα στο σωμα της....δεν μου εκανε κουβεντα για κατι παραπανω και ασ το ζητησα με εξτρα χρηματα ... 60 ευρο το κοστος για μια μαλακια ...αυτα