αδυνατη παντως δεν την λεςΚαλημερα φιλε. Λες παχουλή. νομίζω οτι κάνεις λάθος. Μια χαρά είναι η κοπέλα. Απο τις καλυτερες που κυκλοφορούν για μασάζ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Πες μου φίλε, τι σου έκανε εντύπωση, να στο απαντήσωΚάτι δεν μας λες καλά έχω την εντύπωση……..
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.645
- Πόντοι
- 1.436
Το ραντεβού έγινε σε ξενοδοχείο της επιλογής μου. Η διάρκεια ηταν 60 λεπτά όπως και τα ευρώ.πες λιγα λογια για το χώρο , για τις παροχες , το κόστος και τη διάρκεια της συνεδρίας συναδελφε
Λεπτό και ευρώ ?
Παροχές αυτές που προανέφερα.
Όχι Στοματικό ούτε κάτι παραπάνω.
Βεβαια μου το είχε πει η κοπέλα από πριν και δεν έκανα κάποια κουβέντα.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.195
- Πόντοι
- 4.365
Το ραντεβού έγινε σε ξενοδοχείο της επιλογής μου. Η διάρκεια ηταν 60 λεπτά όπως και τα ευρώ.
Λεπτό και ευρώ ?
Παροχές αυτές που προανέφερα.
Όχι Στοματικό ούτε κάτι παραπάνω.
Βεβαια μου το είχε πει η κοπέλα από πριν και δεν έκανα κάποια κουβέντα.
Ok το πιάσαμε το στυλάκι. Να θεωρήσω αυτονόητο ότι δεν έφυγες άχυστος;
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.645
- Πόντοι
- 1.436
Όχι δεν έφυγα αχυστος.Ok το πιάσαμε το στυλάκι. Να θεωρήσω αυτονόητο ότι δεν έφυγες άχυστος;
Θεωρώ είναι fake. Αν κάνω λάθος σορρυ αλλά αυτο μου βγάζει η κριτική σου. Τα σημεία 1:30. Ώρα πλήρωσες για μασάζ και μισή ώρα μιλάγατε μετά σε 1 ώρα σου έκανε μασάζ στον έπαιξε και ήρθε και ο οδηγός ….. ότι ναναι λες φίλεΠες μου φίλε, τι σου έκανε εντύπωση, να στο απαντήσω
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.195
- Πόντοι
- 4.365
Μπαίνετε στη σελίδα Queen massage sto facebook κ υπάρχουν τα στοιχεία
Εμένα μου βγάζει επιχείρηση στο Κόσοβο
Το τηλέφωνο που βγαίνει σε μια κάρτα στο insta ισχύει;
kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.682
- Πόντοι
- 17.356
Εμένα ΙλινόιΕμένα μου βγάζει επιχείρηση στο Κόσοβο
Αφήνεις πολλά υπονοούμενα...
Σιγά τα υπονοούμενα....
Κοινώς μ ας λέει ότι αν της αρέσει ο πελάτης μπορεί να προχωρήσει μαζί του. Δεν εννοεί σε όλους...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Και κατά πάσα πιθανότητα δε θα της αρέσει κάνεις, απλά μήπως τσιμπήσει κανένας παραπάνω...Σιγά τα υπονοούμενα....
Κοινώς μ ας λέει ότι αν της αρέσει ο πελάτης μπορεί να προχωρήσει μαζί του. Δεν εννοεί σε όλους...
giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.203
- Πόντοι
- 481
την λεξη παχουλη εδω καποιοι την περνουν ασχημα. δεν αξιζει αυτη η λεξη για την κοπελα. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩαδυνατη παντως δεν την λες
Billdabill
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 277
- Πόντοι
- 20
Ελα μωρέ ενα τσιγάρο δρόμος...Εμένα μου βγάζει επιχείρηση στο Κόσοβο
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.570
- Πόντοι
- 29.667
Αυτό πιστεύω και εγώ!!!Και κατά πάσα πιθανότητα δε θα της αρέσει κάνεις, απλά μήπως τσιμπήσει κανένας παραπάνω...
Λέει κορόιδα υπάρχουν, όλο και κάποιος θα τσιμπήσει!!!
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.482
- Πόντοι
- 456
δεν ξερω αν εχετε συνειδητοποιησει οτι η συγκεκριμενη κυρια μονοπωλει το νημα 2-3 σελιδες τωρα .... τα περι προσωπικης αισθητικης και ευχαριστησης ειναι δεδομενα. θελουμε τιμες και υπηρεσιες .η ιδια αυτοπαρουσιαστηκε η ιδια να μας ξεκαθαρισει τα πραγματα .τα υπολοιπα θα τα πουμε οι συναγωνιστες που θα την επισκευθουμε .αν την επισκευθουμε δλδ γιατι με τα "αν" και "μηπως" και "ισως " και "να δουμε " εμενα δεν με πειθει .το μοναστηρι να ειναι καλα...
Διαγραμμένο μέλος 209999
Μασέζ
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 3.101
Σουτιέν δε φοράω ποτεΟχι αλλα βγαζουν ματι οι φωτο σου δεν ειδα καλα το σουτιεν εχει ενισχυση σορρυ
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Ποιες κοπέλες θεωρείτε όμορφες. Δλδ οκ, δεν περιμένω κανένα μοντέλο αλλα εδω μιλάμε για πλήρη απογοήτευση... καμια σχεση με τις φωτο η βάλε καμία 15 χρόνια πάνω από αυτό που βλέπεις.
Έχουμε καμία ομορφη στο πρόσωπο με αποδεκτό σώμα? ΠΧ Στεφανία πήγα αλλά για μένα είναι στα δεν λόγω παρουσιαστικού. Άσχετα τι μασάζ κάνει... Αν θέλω τέλειο μασάζ. Μου λείπει μια Νατάσα στην Θεσσαλονικη...... ωραίο παρουσιαστικό, μασάζ επαγγελματικότατο, ξεκινούσε από πατούσες και γενικά σε έλιωνε. Με τελείωμα ότι ήθελες..... 5 φορές πήγα και 5 έχυσα και έφυγαν πάνω απο το προσωπό μου και στον τοίχο χαχαχα. Δεν σε άφηνε να σηκωθείς γιατί θα ζαλιζόσουνα....αχχχχ Νατασααααα!!!!!. Τώρα αν φτάσουν μέχρι το αφαλό λέω πάλι καλά κάτι έκανε η κοπέλα
Έχουμε καμία ομορφη στο πρόσωπο με αποδεκτό σώμα? ΠΧ Στεφανία πήγα αλλά για μένα είναι στα δεν λόγω παρουσιαστικού. Άσχετα τι μασάζ κάνει... Αν θέλω τέλειο μασάζ. Μου λείπει μια Νατάσα στην Θεσσαλονικη...... ωραίο παρουσιαστικό, μασάζ επαγγελματικότατο, ξεκινούσε από πατούσες και γενικά σε έλιωνε. Με τελείωμα ότι ήθελες..... 5 φορές πήγα και 5 έχυσα και έφυγαν πάνω απο το προσωπό μου και στον τοίχο χαχαχα. Δεν σε άφηνε να σηκωθείς γιατί θα ζαλιζόσουνα....αχχχχ Νατασααααα!!!!!. Τώρα αν φτάσουν μέχρι το αφαλό λέω πάλι καλά κάτι έκανε η κοπέλα
Διαγραμμένο μέλος 209999
Μασέζ
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 3.101
Ποιο είναι το αν κ ίσως κ μπορεί κύριε Κώστα ?ξεκάθαρη ήμουν όπως είμαι πάντα.υπηρεσιες χειρομαλαξης κ μονο...απευθύνομαι σε συγκεκριμένο κοινό.Δηλαδη :καλαμάκια κ φραπέδες σ' ένα μασάζ η αν προχωράει παραπάνω η κάθε μασέρ διευκρίνισα ότι ο.τι σου βγάζει ο καθείς παίρνει...πόσο πιο εκτενέστερα να το αναλύσω ??δεν με ενδιαφέρουν οι άντρες πελάτες που καλούν η θέλουν να επισκεφτούν μασάζ αλλά υπηρεσίες εσκορτ.με ενδιαφέρουν οι πελάτες άντρες που κατανοούν ότι το μασάζ είναι φαντασιωση κ μένει εκεί...κ εκπληρώνεται με όλα τα είδη χειρομαλαξης ..καλή συνέχειαδεν ξερω αν εχετε συνειδητοποιησει οτι η συγκεκριμενη κυρια μονοπωλει το νημα 2-3 σελιδες τωρα .... τα περι προσωπικης αισθητικης και ευχαριστησης ειναι δεδομενα. θελουμε τιμες και υπηρεσιες .η ιδια αυτοπαρουσιαστηκε η ιδια να μας ξεκαθαρισει τα πραγματα .τα υπολοιπα θα τα πουμε οι συναγωνιστες που θα την επισκευθουμε .αν την επισκευθουμε δλδ γιατι με τα "αν" και "μηπως" και "ισως " και "να δουμε " εμενα δεν με πειθει .το μοναστηρι να ειναι καλα...
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Α ωραια γουσταρω θα κλεισω ραντεβου ??Σουτιέν δε φοράω ποτε
Διαγραμμένο μέλος 209999
Μασέζ
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 3.101
Για να κάνουμε όλα τα είδη χειρομαλαξης σε μια συνεδρία μασάζ δεν χρειάζεται να μου αρέσεις...αρκεί που αρέσει σε μένα αυτό που κάνω κ έχω την ικανότητα να στο μεταδωσω..για άλλα πράγματα..ναι πρέπει να μου αρέσεις ?όπου κ να σε γνώριζα..σ ένα καφέ σε μια τράπεζα στο μασάζ...πρέπει να μου αρέσεις...Αυτό πιστεύω και εγώ!!!
Λέει κορόιδα υπάρχουν, όλο και κάποιος θα τσιμπήσει!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΧαχαΑ ωραια γουσταρω θα κλεισω ραντεβου ??
Διαγραμμένο μέλος 209999
Μασέζ
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 3.101
Εννοώ ότι όταν ξαπλώνουμε 2αγνωστοι στο κρεββάτι ...εγώ σαν γυναίκα ξέρω τον ρόλο μου κ συ απαιτείται να γνωρίζεις τον δικό σου...?κ όχι να ζητάς υπηρεσίες να εκπληρωθούν μηχανικά ...γιατί δεν πληρώνονται όλα φίλε μουΠαρόμοια ερώτηση έκανα και εγώ, αλλά απάντηση δεν έβαλα!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις