Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Ευχαριστουμε για την ενημερωση
Σε ολες τις φωτο ομως γιατι μοστραρεις τις βυζαρες σου ;
για να καυλωνουμε ;
Που τις είδες τις βυζάρες ρε φίλε ?
Έχουμε χάσει κάποιο link ?
Για πες

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Συναγωνιστες προκειται να κλεισω ραντεβου με Ελενα απο best1 massage, γιατι βλεπω οτι ειναι εμφανισιμη και μαρεσουν οι βυζαρες της!:kissass: Εχεις δοκιμασει κανεις? Προχωραει σε εξτρα?:think:
Πάει φουλ. Παλιά του osmose. Μέτριες υπηρεσίες , μέτρια καθαριότητα, σώμα πιο γεμάτο, οι φωτογραφίες είναι πολύ επεξεργασμένες. Δεν νομίζω ότι είναι αυτό που ζητάς.

Εγγρ.
2 Αυγ 2021
Like
72
Πόντοι
0
Δουλεύω μόνη μου ναι.δεν είμαι γραφειο.εχω φτοιαξει μια σελίδα κ δουλεύω μόνη μου.συντομα όμως θα φτοιαξω ένα χώρο να έρχονται οι πελάτες κ εφόσον περάσουν από ιερή εξέταση κ κρίνω ότι μπορούν να δουλέψουν 2 3 κυρίες μαζί μου...θα έχω κι άλλα κορίτσια.
Πως μπορώ να κλείσω μαζί σου ραντεβού alise?
Ευχαριστω

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Σωστά κ όμορφα ακριβώς !παροχή υπηρεσιών σημαίνει παρέχω κάποιες υπηρεσίες.πρεπει να είμαστε ξεκάθαροι στο τι παρέχουμε ..απευθύνομαι σε συγκεκριμένο κοινό .ούτε ο πελάτης να απογοητευτεί ούτε εγώ να χαλάστω..το μασάζ είναι ιδιαίτερο...είμαστε 2 άγνωστοι άνετοι γυμνοί....προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε ο ένας τον άλλον....με ο.τι φαντασία έχει ο καθείς στα είδη χειρομαλαξης?

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

anwnimos442

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Συγγνώμη που θα ρωτήσω πάλι αλλά πολλές σελίδες πίσω κάποιος είχε γράψει για την Ελισάβετ από Hermes. Μετά από αρκετές σελίδες έχω καταλάβει ότι αν όχι πάντα, σχεδόν πάντα το Hermes γενικά είναι στα όχι. Του είχα κάνει παράθεση το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε ποτέ. Αυτή η τύπισσα, η Ελισάβετ, προχωράει; Αν δεν προχωράει με τίποτα αλλά είναι καλή στο μασάζ να ξέρω τουλάχιστον να το έχω φαντασίωση.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Πάει φουλ. Παλιά του osmose. Μέτριες υπηρεσίες , μέτρια καθαριότητα, σώμα πιο γεμάτο, οι φωτογραφίες είναι πολύ επεξεργασμένες. Δεν νομίζω ότι είναι αυτό που ζητάς.
Ευχαριστω φιλε μου , να σαι καλα! :wink: Επισης, μου αρεσει και η Σοφια η ξανθια απο το ιδιο γραφειο! Αν εχεις καποια καλη να μου προτεινεις, δηλαδη να προχωραει σε εξτρα στειλε μου, θα το εκτιμουσα!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Mια ερώτηση παιδες λιγο άσχετη με τις κατ οικον υπηρεσίες....εχει επισκεφτει κάποιος μια Ταυλανδή μασερ στην Φιλολάου στο Παγκράτι??Εχει μια σελίδα στο fb "massage4you" και δημοσιεύει συχνα δικες της φωτο σεξυ αλλα κυριλέ και σένιες χωρις να παραπέμπουν σε κατι παραπάνω απο τρίψιμο...εχει κανει κάποιος επισκεψη να πει εντυπώσεις και εμπειρίες???
Για στειλε λινκ βγαζει ενα που ειναι στα δεν

danziggr

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Σωστά κ όμορφα ακριβώς !παροχή υπηρεσιών σημαίνει παρέχω κάποιες υπηρεσίες.πρεπει να είμαστε ξεκάθαροι στο τι παρέχουμε ..απευθύνομαι σε συγκεκριμένο κοινό .ούτε ο πελάτης να απογοητευτεί ούτε εγώ να χαλάστω..το μασάζ είναι ιδιαίτερο...είμαστε 2 άγνωστοι άνετοι γυμνοί....προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε ο ένας τον άλλον....με ο.τι φαντασία έχει ο καθείς στα είδη χειρομαλαξης?
....τι εννοεις με το ''προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε ο ένας τον άλλον....με ο.τι φαντασία έχει ο καθείς στα είδη χειρομαλαξης? ''
δηλαδη οφοσον αφορα μονο χειρομαλλαξη μπορω να σε ...εκτονωσω και εγω?

• Like
Αντιδράσεις: makmak

charanaro3

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
110
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχει περάσει αρκετός καιρός αλλά είπα να προσφέρω τις τελευταίες εμπειρίες μου.

Deluxe Massage: Αγάπη

Ελαφρώς πειραγμένη φωτογραφία, ευχάριστη προσωπικότητα, πολύ καλό μασάζ, αλλά δεν προχωράει σε τίποτα. Πάντως δεν τα έκλαψα τα λεφτά, ήταν πράγματι καλό το μασάζ.

Deluxe Massage: Αλίκη

Αρκετά πειραγμένη φωτογραφία, με παραπάνω κιλά από αυτά που δείχνει. Μασάζ μέτριο, πραγματικά χωρίς σχόλια. Προχωράει φουλ, αλλά εγώ πήρα μέχρι στοματικό. Αεροπίπα ως εκεί που δεν πάει, ούτε καν έβγαζε γλώσσα, φυσικά όχι μέσα στο στόμα. Αδιάφορη γενικά. Kόστος 50 + το φιλοδώρημα.

Velvet Massage: Ξένια

Με την Ξένια πέρασα πολύ καλά! Δυνατό μασάζ, λίγο παραπάνω από ότι θα ήθελα αλλά σίγουρα ξεπιάστηκα. Λιγομίλητη και ευγενική. Φωτογραφία ελαφρώς πειραγμένη αλλά προσωπικά δεν με χάλασε η κοπέλα, αδύνατη με μικρό στήθος. Εκτόνωση με το χέρι, αρκετά καλή μαλακία, το δούλευε το εργαλείο. Καθώς πέρναγε η ώρα ήταν πιο άνετη. Θα προτιμήσω ξανά. Τιμή 50 + το φιλοδώρημα.

Τεα Massage: Alice

Μπορώ να πω με εξέπληξε η Alice. Πολύ ευχάριστη προσωπικότητα και εύθυμη. Όμορφη κοπέλα και αδύνατη. Κάναμε μπάνιο μαζί, με έπλυνε πάνω κάτω (χαζό ξέβγαλμα, αλλά πρωτόγνωρη εμπειρία) και ξεκίνησαμε το μασάζ. Έμεινε χωρίς το σουτιέν αλλά με το κάτω εσώρουχο. Απαλό μασάζ, άνω του μετρίου αλλά θα προτιμούσα κάτι λίγο πιο δυνατό ίσως την επόμενη φορά. Έκανε και μασάζ body to body, αρκετά καλή εμπειρία. Εκτόνωση με το στόμα. Δεν με ξεπέταξε καθόλου, πραγματικά το ευχαριστήθηκα μαζί της και σίγουρα θα προτιμήσω ξανά. Τιμή 80+ το φιλοδώρημα.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
....τι εννοεις με το ''προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε ο ένας τον άλλον....με ο.τι φαντασία έχει ο καθείς στα είδη χειρομαλαξης? ''
δηλαδη οφοσον αφορα μονο χειρομαλλαξη μπορω να σε ...εκτονωσω και εγω?
Παρόμοια ερώτηση έκανα και εγώ, αλλά απάντηση δεν έβαλα!!!

danziggr

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Παρόμοια ερώτηση έκανα και εγώ, αλλά απάντηση δεν έβαλα!!!
πιστευω η απαντηση θα ειναι του στυλ οτι παιρνει ευχαριστηση απο την απολαυση που προσφερει στο πελατη...πνευματικα

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
πιστευω η απαντηση θα ειναι του στυλ οτι παιρνει ευχαριστηση απο την απολαυση που προσφερει στο πελατη...πνευματικα
Μην είστε αφελής και πεζοί, βάλτε λίγο την φαντασία σας να δουλέψει.. αφηστε το πνεύμα να σας συνεπάρει...όλο καλαμάκια και μπριζόλες.. νηστεία έρχεται 15αυγουστο !!! ???

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχει περάσει αρκετός καιρός αλλά είπα να προσφέρω τις τελευταίες εμπειρίες μου.

Deluxe Massage: Αγάπη

Ελαφρώς πειραγμένη φωτογραφία, ευχάριστη προσωπικότητα, πολύ καλό μασάζ, αλλά δεν προχωράει σε τίποτα. Πάντως δεν τα έκλαψα τα λεφτά, ήταν πράγματι καλό το μασάζ.

Deluxe Massage: Αλίκη

Αρκετά πειραγμένη φωτογραφία, με παραπάνω κιλά από αυτά που δείχνει. Μασάζ μέτριο, πραγματικά χωρίς σχόλια. Προχωράει φουλ, αλλά εγώ πήρα μέχρι στοματικό. Αεροπίπα ως εκεί που δεν πάει, ούτε καν έβγαζε γλώσσα, φυσικά όχι μέσα στο στόμα. Αδιάφορη γενικά. Kόστος 50 + το φιλοδώρημα.

Velvet Massage: Ξένια

Με την Ξένια πέρασα πολύ καλά! Δυνατό μασάζ, λίγο παραπάνω από ότι θα ήθελα αλλά σίγουρα ξεπιάστηκα. Λιγομίλητη και ευγενική. Φωτογραφία ελαφρώς πειραγμένη αλλά προσωπικά δεν με χάλασε η κοπέλα, αδύνατη με μικρό στήθος. Εκτόνωση με το χέρι, αρκετά καλή μαλακία, το δούλευε το εργαλείο. Καθώς πέρναγε η ώρα ήταν πιο άνετη. Θα προτιμήσω ξανά. Τιμή 50 + το φιλοδώρημα.

Τεα Massage: Alice

Μπορώ να πω με εξέπληξε η Alice. Πολύ ευχάριστη προσωπικότητα και εύθυμη. Όμορφη κοπέλα και αδύνατη. Κάναμε μπάνιο μαζί, με έπλυνε πάνω κάτω (χαζό ξέβγαλμα, αλλά πρωτόγνωρη εμπειρία) και ξεκίνησαμε το μασάζ. Έμεινε χωρίς το σουτιέν αλλά με το κάτω εσώρουχο. Απαλό μασάζ, άνω του μετρίου αλλά θα προτιμούσα κάτι λίγο πιο δυνατό ίσως την επόμενη φορά. Έκανε και μασάζ body to body, αρκετά καλή εμπειρία. Εκτόνωση με το στόμα. Δεν με ξεπέταξε καθόλου, πραγματικά το ευχαριστήθηκα μαζί της και σίγουρα θα προτιμήσω ξανά. Τιμή 80+ το φιλοδώρημα.
Δηλαδη ποσο ;για την αλις ρωταω

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Βρηκα αυτην στο fb, γνωριζει κανεις κατι?

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
Συγγνώμη που θα ρωτήσω πάλι αλλά πολλές σελίδες πίσω κάποιος είχε γράψει για την Ελισάβετ από Hermes. Μετά από αρκετές σελίδες έχω καταλάβει ότι αν όχι πάντα, σχεδόν πάντα το Hermes γενικά είναι στα όχι. Του είχα κάνει παράθεση το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε ποτέ. Αυτή η τύπισσα, η Ελισάβετ, προχωράει; Αν δεν προχωράει με τίποτα αλλά είναι καλή στο μασάζ να ξέρω τουλάχιστον να το έχω φαντασίωση.
Αν κάποιος έχει άποψη για την Ελισάβετ ας μας ενημερώσει....
Περιμένει κόσμος βλέπω......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom