Διαγραμμένο μέλος 209999
Μασέζ
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 3.101
Μπραβο κοπελα μου. ετσι ειναι οπως τα λες. Η καλύτερη αναρτηση που εχω διαβασει εδω απο κοριτσι που θελει να δουλεψει σωστα και ομορ
Μπραβο κοπελα μου. ετσι ειναι οπως τα λες. Η καλύτερη αναρτηση που εχω διαβασει εδω απο κοριτσι που θελει να δουλεψει σωστα και ομορ
Δυστυχώς η ευτυχώς πάντα μιλώ κυριολεκτικά .απ' το Μάρτιο που ξεκίνησα πρώτη φορά σε γραφείο έως κ σήμερα που δουλεύω μόνη μου βάζοντας μια αγγελία κ μια σελίδα στο φεις μπουκ αυτό που μπορούσα να υποσχεθώ αυτό κ έκανα.το μασάζ για μένα δεν είναι σεξ η στοματικό.ειναι να νιώσει ο άντρας πελάτης ότι υπάρχουν ακόμα θυληκα ...να χαλαρώσει με το μασάζ κ στη συνέχεια να απογειωθεί απολαυστικά...με το χάδι με το άγγιγμα με την ανάσα...για αυτό κ απαιτώ οι κύριοι που θα με επιλέξουν για συνέδρια να φέρονται όπως πρέπει να φέρεται ένας κύριος αρσενικός ? κ μέλημα του να είναι η ικανοποίηση του εφόσον έχει ικανοποιήσει εμένα ....εγώ μαζί σου βάζω πλάτη κ για αυτα που γράφεις κ σου βάζω κ τη πλάτη μου για μασαζ …
Μια συμβουλή !
Μπορεί να είσαι γνωστή αφού δούλεψες σε γραφείο έστω κ λίγο μπορεί να μην είσαι τοσο κ γνωστή αφού σταμάτησες .
Να θυμάσαι όμως το post κ αυτα που γράφεις κ λες ότι θα προσφέρεις γιατί αυτα θα σε ακολουθούν στην πορεία κ από τα γραφόμενα σου εδώ θα γίνεται η σύγκριση με αυτα που θα προσφέρεις . Συμβουλευτικά κ μόνο το λεω επειδη αυτα που γραφεις ακούγονται πολύ οκ .θα είναι ? Θα τηρηθούν ? Θα κανεις τη διαφορα ? Μακάρι κ καλή αρχή …
Ευχαριστώ για τις ευχές !οι τιμές μου θα είναιΜε το καλο περιμενουμε πληροφοριες,απο εκει και περα προσεξε τις τιμες σου μιας και πλεον ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος,μια μικρη καθοδικη διαφορα στην τιμη απο οτι παιζει συνηθως θα προκαλεσει συνεχομενη πελατεια.Καλη αρχη
Ευχαριστώ για τις ευχές !θα ξεκινήσω κ θα παραμείνω στο χώρο για όσο νιώθω εγώ ότι μπορώ να προσφέρω .οι τιμές μου θα είναι τίμιες όχι μόνο γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί όχι μόνο για να με επιλέξει κάποιος ανάμεσα σε κάποιον άλλον ...θα είναι τίμιες για να είναι όλοι φίλοι μου κ όχι πελάτες...η υπηρεσία που προσφέρω είναι ιδιαίτερη κ αφιερωνω στον καθένα ξεχωριστά κάτι απ' τον εαυτό μου...του επιτρέπω να δει πτυχές του εαυτού μου...Με το καλο περιμενουμε πληροφοριες,απο εκει και περα προσεξε τις τιμες σου μιας και πλεον ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος,μια μικρη καθοδικη διαφορα στην τιμη απο οτι παιζει συνηθως θα προκαλεσει συνεχομενη πελατεια.Καλη αρχη
Δουλεύω μόνη μου ναι.δεν είμαι γραφειο.εχω φτοιαξει μια σελίδα κ δουλεύω μόνη μου.συντομα όμως θα φτοιαξω ένα χώρο να έρχονται οι πελάτες κ εφόσον περάσουν από ιερή εξέταση κ κρίνω ότι μπορούν να δουλέψουν 2 3 κυρίες μαζί μου...θα έχω κι άλλα κορίτσια.Διευκρίνισέ το σε παρακαλώ αυτό. Δουλεύεις μόνη σου ή έχεις γραφείο με κορίτσια;
Κατά τα άλλα, μόνο και μόνο που μπήκες και γράφτηκες δηλώνοντας στα ίσια ποια είσαι και τι προσφέρεις, χωρίς να χρησιμοποιήσεις διάφορους "μεσάζοντες" προμότορες ή κάθε είδους τρολ, είναι υπέρ σου και μπράβο.
Το θέμα είναι πριν σε ακουμπήσω να εκστασιαστεις?κάτσε να το εμπεδώσουμε ντε!
Να διαφημιστεί πρώτα!
αν η παλινδρομική κίνηση της χειρός σου επι του πέους μου είναι τόσο αισθησιακή όσο υπόσχεσαι, τότε θα σε τιμήσω!
Καλησπέρα αν θέλω ραντεβού μαζί σου πως το κλείνω;Σωστά κ όμορφα ακριβώς !παροχή υπηρεσιών σημαίνει παρέχω κάποιες υπηρεσίες.πρεπει να είμαστε ξεκάθαροι στο τι παρέχουμε ..απευθύνομαι σε συγκεκριμένο κοινό .ούτε ο πελάτης να απογοητευτεί ούτε εγώ να χαλάστω..το μασάζ είναι ιδιαίτερο...είμαστε 2 άγνωστοι άνετοι γυμνοί....προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε ο ένας τον άλλον....με ο.τι φαντασία έχει ο καθείς στα είδη χειρομαλαξης?
Στειλτης στο ινστα εχει τηλ αλλα αφου δεν κανει εξτρα οπως λεει γιατι να δωσεις 60 υπαρχουν αλλα με 20 ευρωΚαλησπέρα αν θέλω ραντεβού μαζί σου πως το κλείνω;
Αυτό το να ευχαριστήσουμε ο ένας τον άλλο μακάρι να ισχύσει και να δημιουργείται χημεία...Σωστά κ όμορφα ακριβώς !παροχή υπηρεσιών σημαίνει παρέχω κάποιες υπηρεσίες.πρεπει να είμαστε ξεκάθαροι στο τι παρέχουμε ..απευθύνομαι σε συγκεκριμένο κοινό .ούτε ο πελάτης να απογοητευτεί ούτε εγώ να χαλάστω..το μασάζ είναι ιδιαίτερο...είμαστε 2 άγνωστοι άνετοι γυμνοί....προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε ο ένας τον άλλον....με ο.τι φαντασία έχει ο καθείς στα είδη χειρομαλαξης?
Όχι ρε γείτονα. Τον έχεις παρεξηγήσει το σκοπό του φόρουμ. Το φόρουμ δεν είναι να ρωτάνε το 95% των μελών και το 5% που είναι τα κορόιδα που έχουν χαλάσει τα λεφτά να δίνει πληροφορίες για να τα βρίσκεις έτοιμα εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που τα θέλετε έτοιμα στο πιάτο.Συγνωμη ρε γειτονα αυτο τον σκοπο δεν ξυπηρετει εδω το forum ? Ναι θα ανω κινηση και θα ενημεερωσω (οπως κάνω πάντα) αλλα τι πειράζει να ρωτησω μηπως κάποιος γνωρίζει ?
Δεν βρήκα κάτι στην αναζήτηση (ή δεν ήξερα τι ακριβώς να αναζητήσω) αλλά γνωρίζζει κάποιος κάτι ?
Eugenia Sergeevna (@eugen.lev) • Instagram photos and videos
2,273 Followers, 432 Following, 620 Posts - See Instagram photos and videos from Eugenia Sergeevna (@eugen.lev)www.instagram.com
Καλημερα σας
Έχουμε εικόνα ?
Войдите на Facebook
Войдите на Facebook, чтобы общаться с друзьями, родственниками и знакомыми.www.facebook.com
Αδερφε καλημερα. Η δανάη συνεχιζει ? θα εκτιμουσα εαν εχει πληροφοριες με πμ
Λιγο περισσοτερες πληροφοριες παρακαλω για Λυδια
Καλημερα και καλο Σ/Κ . Η αριαδνη απο Deluxe (νεα) μηπως ειναι η παλιά Χριστίνα απο Osmose ?
Καλημέρα σας .
Έχει κάποιος άποψη για την Ελευθερία απο Deluxe ?
Άποψη κάποιος φίλος ?
Η Τεα εχει φτιαξει και site ?
Καλημερα και καλη χρονια να εχουμε συναγωνιστες.
Εχει κάποιος φίλος πληροφοριες για Λυδία απο Deluxe ?
Πληροφοριες κάποιος για Γεωργια (κοκκινομαλα ) απο Velvet?
Προχωρανε σε φραπε στο art ?
Μιας και έχουμε πιάσει αρκετο Velvet στις τελευταίες σελίδες? Ποια η γνώμη σας για την Γεωργία την κοκκινομάλλα?
αγορινα τι εννοεις καλος φραπες με εκξτραδακι ? ποσο παραπανω ζηταει για φραπε ?
Πολλή επιμονή για τη Λυδία του deluxe βλέπω. Μπας και είσαι προμότορας της συγκεκριμένης και ψαρεύεις για να μάθεις;Αν δεν σε πειραζει θα εκτιμουσα καποιες παραπανω πληροφοριες για Λυδία.
Αυτό δεν είναι ενημέρωση ούτε αποτελεί σκοπό του φόρουμ τον οποίο επικαλέστηκες σε προηγούμενο μήνυμά σου.Private εχω απαντησει σε οσους ερωτησαν
Ουτε αυτό είναι ενημέρωση .Λοιπόν μιας και είμαστε στην κατηγορία μασαζ στο σπίτι . Συνάντηση εχτες με μια παλιά γνώριμη κοπελια που εργαζοτανε σε καποιο απο τα γνωστά γραφεία και ειχαμε κρατησει επαφή .
Η κοπέλα ειναι πολυ όμορφη (για το δικο μου αισθητικό) τρομερό τυπάκι που ΟΝΤΩΣ γνωριζει μασαζ και όσον αφορά τα extra τελείωμα με χέρι απο τα καλύτερα για τα δικά μου δεδομένα.
Την αγγελία σου που μπορούμε να την βρούμε;;;Δυστυχώς η ευτυχώς πάντα μιλώ κυριολεκτικά .απ' το Μάρτιο που ξεκίνησα πρώτη φορά σε γραφείο έως κ σήμερα που δουλεύω μόνη μου βάζοντας μια αγγελία κ μια σελίδα στο φεις μπουκ αυτό που μπορούσα να υποσχεθώ αυτό κ έκανα.το μασάζ για μένα δεν είναι σεξ η στοματικό.ειναι να νιώσει ο άντρας πελάτης ότι υπάρχουν ακόμα θυληκα ...να χαλαρώσει με το μασάζ κ στη συνέχεια να απογειωθεί απολαυστικά...με το χάδι με το άγγιγμα με την ανάσα...για αυτό κ απαιτώ οι κύριοι που θα με επιλέξουν για συνέδρια να φέρονται όπως πρέπει να φέρεται ένας κύριος αρσενικός ? κ μέλημα του να είναι η ικανοποίηση του εφόσον έχει ικανοποιήσει εμένα ....
Όταν λες ότι πρέπει να ικανοποιήσειεσένα πρώτα τι εννοείς;;;Δυστυχώς η ευτυχώς πάντα μιλώ κυριολεκτικά .απ' το Μάρτιο που ξεκίνησα πρώτη φορά σε γραφείο έως κ σήμερα που δουλεύω μόνη μου βάζοντας μια αγγελία κ μια σελίδα στο φεις μπουκ αυτό που μπορούσα να υποσχεθώ αυτό κ έκανα.το μασάζ για μένα δεν είναι σεξ η στοματικό.ειναι να νιώσει ο άντρας πελάτης ότι υπάρχουν ακόμα θυληκα ...να χαλαρώσει με το μασάζ κ στη συνέχεια να απογειωθεί απολαυστικά...με το χάδι με το άγγιγμα με την ανάσα...για αυτό κ απαιτώ οι κύριοι που θα με επιλέξουν για συνέδρια να φέρονται όπως πρέπει να φέρεται ένας κύριος αρσενικός ? κ μέλημα του να είναι η ικανοποίηση του εφόσον έχει ικανοποιήσει εμένα ....
Ποια είναι η σελίδα κ πως μπορώ να σε βρω ?Δουλεύω μόνη μου ναι.δεν είμαι γραφειο.εχω φτοιαξει μια σελίδα κ δουλεύω μόνη μου.συντομα όμως θα φτοιαξω ένα χώρο να έρχονται οι πελάτες κ εφόσον περάσουν από ιερή εξέταση κ κρίνω ότι μπορούν να δουλέψουν 2 3 κυρίες μαζί μου...θα έχω κι άλλα κορίτσια.
Εχει ινσταΤην αγγελία σου που μπορούμε να την βρούμε;;;
Δεν κανει τιποτα μονο μασαζΔεν βρήκα κάτι στην αναζήτηση (ή δεν ήξερα τι ακριβώς να αναζητήσω) αλλά γνωρίζζει κάποιος κάτι ?
Eugenia Sergeevna (@eugen.lev) • Instagram photos and videos
2,273 Followers, 432 Following, 620 Posts - See Instagram photos and videos from Eugenia Sergeevna (@eugen.lev)www.instagram.com