Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.782
Πόντοι
2.036
Χαχα όχι στο Παναθηναϊκό στάδιο.για να βγαίνεις προτεινόμενος φεις μπουκ κ ινστα κάθε βδομάδα πληρώνεις ?
Το παναθηναϊκό στάδιο δεν συμφέρει. Μόνο κάτι Κινέζοι το βλέπουν εκεί. Στον πύργο του πειραια θα το δει όλη η Ελλάδα που πάει διακοπές με καράβι.

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Η κυρία Alice Queen με έστησε στό ραντεβού που είχαμε στής 10 η ώρα.Εφυγα από τό ξενοδοχείο στής 10:25.Μέ πήρε τηλέφωνο η κυρία Alice Queen στής 11:00,μου ζήτησε συγγνώμη,προσφέρθηκε νά πληρώσει τό ξενοδοχείο καί κλείσαμε νέο ραντεβου γιά αυριο...Πρός ενημέρωση,τά γράφω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το παναθηναϊκό στάδιο δεν συμφέρει. Μόνο κάτι Κινέζοι το βλέπουν εκεί. Στον πύργο του πειραια θα το δει όλη η Ελλάδα που πάει διακοπές με καράβι.
Σωστό κ αυτο?

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.874
Πόντοι
29.667
Συγγνώμη ρε κοπελιά, εμείς οι δύο τρεις μέρες τώρα τρωγομαστε σαν τα κοκόρια (για ένα μεγάλο λάθος που έκανες και άμα το επερνες πίσω όλα μέλι γάλα) και ύστερα από τόσα ποστ, γύρισες πίσω την κουβέντα και έγραψες που μπορούμε να βρούμε την αγγελία σου;;;
Σηκώνω τα χέρια!!!

• Like
Αντιδράσεις: alpula
Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Συγγνώμη ρε κοπελιά, εμείς οι δύο τρεις μέρες τώρα τρωγομαστε σαν τα κοκόρια (για ένα μεγάλο λάθος που έκανες και άμα το επερνες πίσω όλα μέλι γάλα) και ύστερα από τόσα ποστ, γύρισες πίσω την κουβέντα και έγραψες που μπορούμε να βρούμε την αγγελία σου;;;
Σηκώνω τα χέρια!!!
Κώστα μου γιατί τρωγομαστε ?εγώ δεν τσακώθηκα με καννεναν κ έχω κ πολλυ χιούμορ.εκπεμπω αισθησιασμο κ το μεταδίδω κ στο πελάτη.αν γουστάρω να του πάρω πίπα η να κάτσω να με σκισει είναι δικαίωμα μου.για εξτραδακι δεν το κάνω.αυτο δε σημαίνει όμως ότι δε θα πληρώσει .θα πληρώσει γιατί έτσι πρέπει.παρα πολλοί το κατάλαβαν .κάποιοι άλλοι όχι.δεν είναι αγγαρεία η πίπα για μένα ούτε το γαμησι .κ ο χώρος που θέλω να κάνω αυτό θα πω κ στις γυναίκες.οτι θέλετε να κάνετε δικαίωμα σας.δεν είμαι νταβατζης να τους παίρνω τα έξτρα.οταν συναντώ έναν πελάτη το πρώτο που μου λέει είναι πόσα να κάνουμε τα πάντα .άραξε ρε φίλε του λέω.πρεπει να γουστάρω για να κάνουμε .όπως κ σε όποια δουλειά κ αν ήμουν .πες μου που δεν είμαι ξεκάθαρη που υπονοοω η ψαρεύω

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Κώστα μου γιατί τρωγομαστε ?εγώ δεν τσακώθηκα με καννεναν κ έχω κ πολλυ χιούμορ.εκπεμπω αισθησιασμο κ το μεταδίδω κ στο πελάτη.αν γουστάρω να του πάρω πίπα η να κάτσω να με σκισει είναι δικαίωμα μου.για εξτραδακι δεν το κάνω.αυτο δε σημαίνει όμως ότι δε θα πληρώσει .θα πληρώσει γιατί έτσι πρέπει.παρα πολλοί το κατάλαβαν .κάποιοι άλλοι όχι.δεν είναι αγγαρεία η πίπα για μένα ούτε το γαμησι .κ ο χώρος που θέλω να κάνω αυτό θα πω κ στις γυναίκες.οτι θέλετε να κάνετε δικαίωμα σας.δεν είμαι νταβατζης να τους παίρνω τα έξτρα.οταν συναντώ έναν πελάτη το πρώτο που μου λέει είναι πόσα να κάνουμε τα πάντα .άραξε ρε φίλε του λέω.πρεπει να γουστάρω για να κάνουμε .όπως κ σε όποια δουλειά κ αν ήμουν .πες μου που δεν είμαι ξεκάθαρη που υπονοοω η ψαρεύω
Επίσης γιατί να μην γράψω που θα βρείτε την αγγελία μου.κανω μια δουλειά .κ για μένα θα πάει πολλυ καλά γιατί μου αρέσει αυτό που κάνω.ξερω τι θέλει ένας άντρας κ πως να του το δώσω.επισης πάντα λέω στο πελάτη ότι τώρα μαθαίνω μασάζ ...που δεν με αφήνει καννενας να του κάνω μασάζ ..αλλά θέλω για μένα.γιατι παρέχω μια υπηρεσία κ θέλω να με σωστή.παρακολουθω μαθήματα κατ οίκον κ πληρώνω από φυσικοθεραπευτή στο πολεμικό ναυτικό.για μένα το κάνω για να είμαι εντάξει .αυτά ?

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.874
Πόντοι
29.667
Κοπέλα μου γλυκιά δεν το είπες έτσι. Αν διαβάσεις τι είχες γράψει,θα καταλάβαινες γιατί αντιδρασαμε έτσι όσοι αντιδρασαμε!!!
Βεβαίως είναι δικαίωμα σου να κάνεις οτι θες,σε όποιον θες κάνεις πιπα, σε όποιον θες ξεσκιζεστε στο σεξ και με όποιον θες δεν κάνεις κάτι. Είναι δικαίωμα σου!!!
Αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλους και για όλα τα κορίτσια. Αλλά ο τρόπος που το έγραψες ήταν λάθος και κακα τα ψέματα φαινόταν σαν να ψαρευεις πελάτες με πονηρό σκοπό.
Αυτή ήταν η μεγάλη μου αντίδραση στα γραφόμενα σου.
Αλλά any way,όλα καλά και καλές δουλειές και θα τα λέμε από το φόρουμ!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.874
Πόντοι
29.667
Επίσης γιατί να μην γράψω που θα βρείτε την αγγελία μου.κανω μια δουλειά .κ για μένα θα πάει πολλυ καλά γιατί μου αρέσει αυτό που κάνω.ξερω τι θέλει ένας άντρας κ πως να του το δώσω.επισης πάντα λέω στο πελάτη ότι τώρα μαθαίνω μασάζ ...που δεν με αφήνει καννενας να του κάνω μασάζ ..αλλά θέλω για μένα.γιατι παρέχω μια υπηρεσία κ θέλω να με σωστή.παρακολουθω μαθήματα κατ οίκον κ πληρώνω από φυσικοθεραπευτή στο πολεμικό ναυτικό.για μένα το κάνω για να είμαι εντάξει .αυτά ?
Μπράβο σου που παραδέχεσαι ότι τώρα μαθαίνεις μασάζ, αν και πιο πίσω είχες γράψει ότι όποιος πέσει στα χεράκια σου γίνεται άλλος άνθρωπος (σε ελεύθερη μετάφραση)γιατί δεν θυμάμαι καλά πως το έγραψες. Αλλά αφού τώρα ξεκινάς τότε καλή σταδιοδρομία,να μάθεις καλά την τέχνη του μασαζ γιατί όπως είδες είμαστε πολύ που το αγαπάμε!!!

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Κοπέλα μου γλυκιά δεν το είπες έτσι. Αν διαβάσεις τι είχες γράψει,θα καταλάβαινες γιατί αντιδρασαμε έτσι όσοι αντιδρασαμε!!!
Βεβαίως είναι δικαίωμα σου να κάνεις οτι θες,σε όποιον θες κάνεις πιπα, σε όποιον θες ξεσκιζεστε στο σεξ και όσο όποιον θες δεν κάνεις κάτι. Είναι δικαίωμα σου!!!
Αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλους και για όλα τα κορίτσια. Αλλά ο τρόπος που το έγραψες ήταν λάθος και κακα τα ψέματα φαινόταν σαν να ψαρευεις πελάτες με πονηρό σκοπό.
Δεν ξέρω πού είναι τα μυν μου οι απαντήσεις μου για να τα κάνω Σκριν σοτ να δω .δεν παίρνω τίποτα πίσω .αυτό είπα με διάφορους τρόπους.δεν γίνεται να μην είσαι κ ξεκάθαρος.ειναι λεπτό το ζήτημα.ειπα επαγγελματικά μηχανικά δεν κάνω τίποτα .όχι με συν 30 50 ούτε 500.ξερεις γιατί ?γιατί στο τέλος της ημέρας θέλω να είμαι καλά με τον εαυτό μου κ να μην μετανιώνω για τίποτα.τους άντρες μαρεσει να τους φτοιαχνω κ έχω γεννηθεί γι αυτό...για επαφή κ τα σχετικά πρέπει να φτοιαξουν κ αυτοί εμένα.τιποτα παραπάνω .κ βασικά για μένα δεν χρειάζεται να γίνει καν επαφή αν η άλλη το χει...δεν χρησιμοποιώ τεχνικές συγκεκριμένες.απλα μαρεσει αυτό που κάνω κ φαίνεται.τωρα που αυτό το επάγγελμα ακολουθώ σκέφτομαι σαν τον πελάτη.κ ξέρω ακριβώς τι θέλει.εγω είμαι από χωριο δεν ξέρω nurou tantra κ τέτοια ...εγώ ξέρω απολαυστικό συνδυασμό με τίμιες τιμές !τώρα όσον αφορά σχόλια ότι δήθεν δεν τους άρεσε κ τέτοια...ήμουν μπροστά στην συνεδρία κ πίστεψέ με έχω κρίση κ αντιλαμβάνομαι τα πάντα...να δεχθώ ότι είναι λάθος το σκεπτικό μου ?οκ .θα απευθύνομαι στο κοινό που θα το δεχθεί αυτό.κ χωρίς να υποτιμά την νοημοσύνη του ανθρώπου κ πελάτη.πρωτη φορά που έστησα πελάτη προχθές κ πήγα την επόμενη του έκανα ο.τι του έκανα έβγαλε να με πληρώσει ..μείον 20του είπα .γιατί εχθές πληρώσατε ξενοδοχείο που δεν ήρθα .προσπαθώ να σου πω ότι σέβομαι τον καθένα που με επιλέγει κ δεν τον βλέπω σαν καλαμάκι η φραπέ...αλλά ο.τι είναι ένας άνθρωπος ένας άντρας που με κάλεσε για να τον χαλαρώσω.καλο βράδυ ?

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Μπράβο σου που παραδέχεσαι ότι τώρα μαθαίνεις μασάζ, αν και πιο πίσω είχες γράψει ότι όποιος πέσει στα χεράκια σου γίνεται άλλος άνθρωπος (σε ελεύθερη μετάφραση)γιατί δεν θυμάμαι καλά πως το έγραψες. Αλλά αφού τώρα ξεκινάς τότε καλή σταδιοδρομία,να μάθεις καλά την τέχνη του μασαζ γιατί όπως είδες είμαστε πολύ που το αγαπάμε!!!
Κ καλά κάνετε ? όλα κρίνονται κ μαθαίνονται κ θα φανούνε στην πορεία ?

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Βεβαίως είναι δικαίωμα σου να κάνεις οτι θες,σε όποιον θες κάνεις πιπα, σε όποιον θες ξεσκιζεστε στο σεξ και με όποιον θες δεν κάνεις κάτι. Είναι δικαίωμα σου!!!
Ενταξει μην τη μαλωνεις ο γραπτος λογος ειναι παρεξηγησημος

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.874
Πόντοι
29.667
Κ καλά κάνετε ? όλα κρίνονται κ μαθαίνονται κ θα φανούνε στην πορεία ?
Σε αυτό έχεις δίκιο, η πορεία και αν είναι επιτυχημένη θα δείξει την ποιότητα!!!

Ενταξει μην τη μαλωνεις ο γραπτος λογος ειναι παρεξηγησημος
Δεν την μαλώνω, τη συμβουλεύω, για να αποφεύγει τις κακοτοπιές!!!

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Για μένα φίλε αυτό δεν είναι απλά πρόβλημα... Είναι μάστιγα!!!!!

Και γενικότερα υπάρχει και στην έξω ζωή... Χωρίς η αλλη να το ζητήσει πάει ο άλλος και την τρέχει σε ακριβά εστιατόρια!!!
Άστα, έχω δει και κάποιους που χωρίς να το ζητήσουν οι άλλες τις πάνε βόλτα μακριά με το αυτοκίνητο!!!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
827
Πόντοι
96
Εγω παντως, την λογικης την γουσταρω.
Τα μακροσκελη κειμενα που γραφει βαριεμαι λιγο, αλλα οκ, δε τα διαβαζεις ολα και τελειωνει το θεμα!

Αν η Αλις και η Ζωη Ταντρα εκαναν συνεργασια με την Τεα μαλλον θα ειχαμε επιτελους θεματικο τουρισμο σε καθε εποχη. Κοριτσια για σκεφτειτε το!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.549
Πόντοι
1.706
Σε αυτό έχεις δίκιο, η πορεία και αν είναι επιτυχημένη θα δείξει την ποιότητα!!!

Δεν την μαλώνω, τη συμβουλεύω, για να αποφεύγει τις κακοτοπιές!!!
Τύπε έχεις φαγωθεί τόσες μέρες με δαυτην για να γίνεις στο τέλος ο σύμβουλος της.....και σύντομα σε βλέπω και για αγαπούλα της διαθέσιμο....μιλήστε λοιπόν πριβέ να ησυχάσουμε λιγο

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.874
Πόντοι
29.667
Τύπε έχεις φαγωθεί τόσες μέρες με δαυτην για να γίνεις στο τέλος ο σύμβουλος της.....και σύντομα σε βλέπω και για αγαπούλα της διαθέσιμο....μιλήστε λοιπόν πριβέ να ησυχάσουμε λιγο
Αγαπουλας είσαι και φαίνεσαι ρε γέλιο άτομο. Είτε το θες είτε όχι εγώ είμαι αυτός που είμαι και το έχω αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων!!!
Δεν έχω γίνει ούτε αγαπουλας, ούτε προμορορας καμίας κοπέλας εδώ μέσα και μάλιστα όταν κάνουν μαλακια πάντα με βρίσκουν μπροστά τους, όπως θα γίνει και με την συγκεκριμένη κοπέλα. Άμα αρχίσει πάλι τα περίεργα τότε εγώ πάλι θα της τα χώνω, ενώ εσύ τι έχεις κάνει;;;

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.549
Πόντοι
1.706
Έχει λίγο θυμό ο τύπος αλλά δεν πειράζει... πειράζει όταν το έχεις αυτό στην καθημερινή ζωή σου.... συνήθως κάποιοι το εκδηλώνουν μόνο εδώ μέσα.... ελπίζω να πέσει σκούπα στο νήμα σύντομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom