Συναντηση με alice απο diamonds στο bill !!!!!!!
Hρθε με ενα μαυρο συνολακι κορμι fit κοιλιακοι γραμμωμενοι μικρο στηθος αλλα η ρωγα καγκελο βγαζει ματι .
Πηρα 90 λεπτο συν τα extra tips που ειναι 15 χερι 30 στομα !!!
Χαμογελαστη ανετη σπαει τον παγο αμεσως , υδροχοος για τους λατρεις των ζωδιων .
Αφου τ ειπαμε λιγο μου ειπε πως παιζεται το παιχνιδι μου ειπε βγαζουμε ρουχα και παμε στο μπανιο.........
Αυτη τοπλες εγω γυμνος
Mε εκανε μπανιο παντου απ την κορφη εως τα νυχια βγηκαμε με σκουπισε και πηγαμε στο κρεβατι .
Εβαλε μουσικη χαλαρωτικη μου βαλε λαδι και αρχισε να με τριβει .
Mασαζ αρκετα καλο χαδι καυλε ολε αλλα βαζει και αγκωνα στα σημεια που χρειαζεται .
Δεν τρωει χρονο θελει να σε φτιαξει περναει τα χερια της στους προσαγωγους και χαιδευει τα αρχιδια!!!!
Κανει b2b με την πλατη στην αρχη και μετα τριβεται με το στηθος της πανω σου, οσοτο εκανε αυτο εγω χουφτωνα το κωλο της και τον μπατσιαζα με ειχε καυλωσει πολυ με φιλαγε στο αυτι και μου δωσε και λιγο γλωσσα !!!!!!!
ανεβαινει και πανω σου και κανει μασαζ με τα ποδια .
Μετα εκατσε στην κορυφη του κρεβατιου μου εβαλε το κεφαλι αναμεσα στα ποδια της και μου εκανε μασαζ στο κεφαλι αλλα της εγλυφα τα βυζια οσο μπορουσα τι ρωγες ειν αυτες δε χορταινεις να παιζεις μαζι τους !!!!!!!!!!!!!!!
Mε γυρισε ανασκελα και με ρωτησε αν θα κανουμε εξτρα και της απαντησα
Πηγε πιο κατω και αρχισε να μου χαιδευει τα αρχιδια και τη πουτσα και μετα τον πηρε στο στομα της πιπα καλη χωρις χερι
Ηρθε βαμμενη αλλα αφησε ολο το κραγιον στο πουτσο μου
Συνεχισε μεχρι να ερθει η κορυφωση οπου με τελειωσε με hand job
περασα πολυ καλα μαζι της απο μενα ειναι ναι αυτα !!!!!!!!!!!