Στον μικρό παραπάνω θα σαλιωσεις για λίγο δάχτυλακι....μάλλον έτσι καλμάρει μόνο...Δε γίνεται ε???
Εμπειρικά έτσι γίνεται
Στον μικρό παραπάνω θα σαλιωσεις για λίγο δάχτυλακι....μάλλον έτσι καλμάρει μόνο...Δε γίνεται ε???
Αν ήταν Ρωσίδα, Ρουμάνα, Βραζιλιάνα ... δεν θα αράδιαζε τόσες αμπελοφιλοσοφίες ...Για να κλείσει λίγο το θέμα με την Alice gueen από μεριά της πλέον έχει ξεκαθαρίσει ότι φτάνει μέχρι ένα σημείο. Σίγουρα πάνω στην κουβέντα και για να εξιτάρει παραπάνω τα μέλη εδώ άφησε κάποια υπονοούμενα ότι αν κάποιος της κάνει το κλικ μπορεί να προχωρήσει. Εμείς κρατάμε ότι δεν κάνει τίποτα πέρα από αυτά που λέει στις υπηρεσίες της και από εκεί και πέρα οποίος αισθάνεται ότι μπορεί να είναι αυτός που θα την κάνει να ενδώσει καλώς.
Από την άλλη έχω θα της δώσω ένα πόντο στο ότι θα μπορούσε να ενδώσει σε 4-5 άτομα όπως έκανε μια άλλη μεγαλοκοπελα που κερναγε μπριζόλα μέχρι να κάνει την πελατεία της, όμως δεν το έκανε.
Επειδή έτυχε και έκανα ραντεβού μαζί της, αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως μασάζ δεν υπάρχει. Είναι μια αισθησιακή συνάντηση. Αν θα το ξαναέκανα? Μάλλον όχι γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αντέξω να φτάνω στο πικ της καυλας και να μην μπορώ να προχωρήσω.
Αν στο πρόγραμμα της βάλει παραπάνω ωρα στο κομμάτι του μασαζ θα είναι σαφώς καλύτερα γιατί δεν παλεύεται 45 λεπτά να θες να τον χώσεις σε στόμα ή όπου αλλού και να μην μπορείς.
Εμφανισιακά σαφώς και είναι μια χαρά πάρα τα παραπανίσια Κιλάκια στην περιφέρεια που είναι όμως συμβατά με το όλο σύνολο.
Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος λόγος πλέον να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση μαζί της. Ότι ήταν να καταλάβει ο κόσμος καταλαβε
Ευχαριστώ αντράκο μου ?Μάλλον όχι. Μπορώ όμως να σου δώσω το παρακάτω βιβλίο για εκμάθηση, που πήρα από τις προσφορές του Νάκα. Εμένα με βοήθησε να χαλαρώνω τις φίλες μου, όταν είναι κουρασμένες και μετά, να προχωράμε παρακάτω.
Αν ήταν Ρωσίδα, Ρουμάνα, Βραζιλιάνα ... δεν θα αράδιαζε τόσες αμπελοφιλοσοφίες ...
Ότι πληρώνεις περνεις ...όπα όπα για Βραζιλιάνα το χω
σε αφησα χθες μεσα στην μαλακία και σε βρήκα σήμερα το μεσημέρι πάλι εκεί!Στον μικρό παραπάνω θα σαλιωσεις για λίγο δάχτυλακι....μάλλον έτσι καλμάρει μόνο...
Εμπειρικά έτσι γίνεται
Δεν κατάλαβα τι εννοείς...Αν ήταν Ρωσίδα, Ρουμάνα, Βραζιλιάνα ... δεν θα αράδιαζε τόσες αμπελοφιλοσοφίες ...
Ότι πληρώνεις περνεις ...!
Για τις Ελλεϊνήδες γράφει!Δεν κατάλαβα τι εννοείς...
θα περναγε στο κυρίως πιάτο ...Δεν κατάλαβα τι εννοείς...
Τα ποστ τα έσβησα εγώ αγόρι ....αλλιώς θα σβήνονταν και στις παραθέσεις.....πρώτα σκεφτόμαστε μετά μιλάμεσε αφησα χθες μεσα στην μαλακία και σε βρήκα σήμερα το μεσημέρι πάλι εκεί!
Μέχρι και τα posts σου σβηστηκαν!
Μην το συνεχίζεις να θέλεις να μείνει τουλάχιστον ο λογαριασμός σου!
ευτυχώς μέσα στην μαλακία που σε δέρνει,φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα ψήγματα λογικής!Τα ποστ τα έσβησα εγώ αγόρι ....αλλιώς θα σβήνονταν και στις παραθέσεις.....πρώτα σκεφτόμαστε μετά μιλάμε
Παρόλο που είμαι σε κάποια πράγματα αντίθετος με αυτά που λέει η κοπελα πρέπει να καταλάβουμε την κατηγορία που ανήκει.θα περναγε στο κυρίως πιάτο ...
τώρα σερβίρει πατσά και τον χρεώνει για χαβιάρι ...!
Ηρέμησε και θα πάνε όλα καλά...Τα ποστ τα έσβησα εγώ αγόρι ....αλλιώς θα σβήνονταν και στις παραθέσεις.....πρώτα σκεφτόμαστε μετά μιλάμε
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Βγάζει πολύ αισθησιασμό και ξέρει πολύ καλά πως να ανάψει έναν άντρα και να τον φτάσει πολύ γρήγορα στα όρια του. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό ισοσταθμίζει την έλλειψη εμπειρίας και γνώσεων στο μασάζ που και η ίδια το παραδέχεται. Όταν με το καλό φτάσει το μασάζ της σε πολύ καλά επίπεδα θα είναι εξαιρετικό value for money.εγώ βλέπω ότι η alicequeen είναι έμπειρη γυναίκα, φυσικά άνω των 30 και με πολλά χλμ στο κοντέρ!
Συμφωνώ σε όλα εκτός στο ότι ίδια παραδεχεται την έλλειψη γνώσεων στο μασάζ.Θα συμφωνήσω απόλυτα. Βγάζει πολύ αισθησιασμό και ξέρει πολύ καλά πως να ανάψει έναν άντρα και να τον φτάσει πολύ γρήγορα στα όρια του. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό ισοσταθμίζει την έλλειψη εμπειρίας και γνώσεων στο μασάζ που και η ίδια το παραδέχεται. Όταν με το καλό φτάσει το μασάζ της σε πολύ καλά επίπεδα θα είναι εξαιρετικό value for money.
Άποψη μου πάντα. Κάποιοι μπορεί και να διαφωνούν. Ο κάθε ένας έχει διαφορετικά γούστα και ανάγκες.
ξεκίνησες να κάνεις παράθεση και στον εαυτό σου....Ηρέμησε και θα πάνε όλα καλά...
Πόσα χλμ δηλαδή ?δεν θα το πηγαίνω τ αμαξι στο συνεργείο .θα στο στέλνω φωτό που κόβει το μάτι σου ?εγώ βλέπω ότι η alicequeen είναι έμπειρη γυναίκα, φυσικά άνω των 30 και με πολλά χλμ στο κοντέρ!
Το έχει πάει σε άλλο επίπεδο!!!ξεκίνησες να κάνεις παράθεση και στον εαυτό σου....
Μιλάς μόνος σου ε?
Εννοείται ότι το παραδέχομαι .. υπομονή θα έχετε με τις γυναίκες ...όπου να νε θα μάθω ?Συμφωνώ σε όλα εκτός στο ότι ίδια παραδεχεται την έλλειψη γνώσεων στο μασάζ.