Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.622
Πόντοι
206
Μάλλον όχι. Μπορώ όμως να σου δώσω το παρακάτω βιβλίο για εκμάθηση, που πήρα από τις προσφορές του Νάκα. Εμένα με βοήθησε να χαλαρώνω τις φίλες μου, όταν είναι κουρασμένες και μετά, να προχωράμε παρακάτω. :wink:

Συνημμένα

• Mz Nakas.jpg
    Mz Nakas.jpg
    846,3 KB · Εμφανίσεις: 39

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.706
Πόντοι
1.446
Για να κλείσει λίγο το θέμα με την Alice gueen από μεριά της πλέον έχει ξεκαθαρίσει ότι φτάνει μέχρι ένα σημείο. Σίγουρα πάνω στην κουβέντα και για να εξιτάρει παραπάνω τα μέλη εδώ άφησε κάποια υπονοούμενα ότι αν κάποιος της κάνει το κλικ μπορεί να προχωρήσει. Εμείς κρατάμε ότι δεν κάνει τίποτα πέρα από αυτά που λέει στις υπηρεσίες της και από εκεί και πέρα οποίος αισθάνεται ότι μπορεί να είναι αυτός που θα την κάνει να ενδώσει καλώς.
Από την άλλη έχω θα της δώσω ένα πόντο στο ότι θα μπορούσε να ενδώσει σε 4-5 άτομα όπως έκανε μια άλλη μεγαλοκοπελα που κερναγε μπριζόλα μέχρι να κάνει την πελατεία της, όμως δεν το έκανε.
Επειδή έτυχε και έκανα ραντεβού μαζί της, αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως μασάζ δεν υπάρχει. Είναι μια αισθησιακή συνάντηση. Αν θα το ξαναέκανα? Μάλλον όχι γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αντέξω να φτάνω στο πικ της καυλας και να μην μπορώ να προχωρήσω.
Αν στο πρόγραμμα της βάλει παραπάνω ωρα στο κομμάτι του μασαζ θα είναι σαφώς καλύτερα γιατί δεν παλεύεται 45 λεπτά να θες να τον χώσεις σε στόμα ή όπου αλλού και να μην μπορείς.
Εμφανισιακά σαφώς και είναι μια χαρά πάρα τα παραπανίσια Κιλάκια στην περιφέρεια που είναι όμως συμβατά με το όλο σύνολο.
Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος λόγος πλέον να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση μαζί της. Ότι ήταν να καταλάβει ο κόσμος καταλαβε
Αν ήταν Ρωσίδα, Ρουμάνα, Βραζιλιάνα ... δεν θα αράδιαζε τόσες αμπελοφιλοσοφίες ...

Ότι πληρώνεις περνεις ...!

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Μάλλον όχι. Μπορώ όμως να σου δώσω το παρακάτω βιβλίο για εκμάθηση, που πήρα από τις προσφορές του Νάκα. Εμένα με βοήθησε να χαλαρώνω τις φίλες μου, όταν είναι κουρασμένες και μετά, να προχωράμε παρακάτω. :wink:
Ευχαριστώ αντράκο μου ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν ήταν Ρωσίδα, Ρουμάνα, Βραζιλιάνα ... δεν θα αράδιαζε τόσες αμπελοφιλοσοφίες ...

Ότι πληρώνεις περνεις ...όπα όπα για Βραζιλιάνα το χω

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.383
Πόντοι
206
Δεν ξέρω τι κάνει από μασάζ κλπ ούτε έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες σελίδες,
αλλά τελικά φαίνεται cool και έχει πλάκα η alice queen, εγώ την πάω

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Στον μικρό παραπάνω θα σαλιωσεις για λίγο δάχτυλακι....μάλλον έτσι καλμάρει μόνο...
Εμπειρικά έτσι γίνεται
σε αφησα χθες μεσα στην μαλακία και σε βρήκα σήμερα το μεσημέρι πάλι εκεί!
Μέχρι και τα posts σου σβηστηκαν!
Μην το συνεχίζεις να θέλεις να μείνει τουλάχιστον ο λογαριασμός σου!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
σε αφησα χθες μεσα στην μαλακία και σε βρήκα σήμερα το μεσημέρι πάλι εκεί!
Μέχρι και τα posts σου σβηστηκαν!
Μην το συνεχίζεις να θέλεις να μείνει τουλάχιστον ο λογαριασμός σου!
Τα ποστ τα έσβησα εγώ αγόρι ....αλλιώς θα σβήνονταν και στις παραθέσεις.....πρώτα σκεφτόμαστε μετά μιλάμε

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Τα ποστ τα έσβησα εγώ αγόρι ....αλλιώς θα σβήνονταν και στις παραθέσεις.....πρώτα σκεφτόμαστε μετά μιλάμε
ευτυχώς μέσα στην μαλακία που σε δέρνει,φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα ψήγματα λογικής!
Τέλος πάντων να μην σε κρατάω και δεν βοηθήσεις κάποιον με pm!
Μην χάσουμε τέτοια συνεισφορά!

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.645
Πόντοι
1.436
θα περναγε στο κυρίως πιάτο ...
τώρα σερβίρει πατσά και τον χρεώνει για χαβιάρι ...!
Παρόλο που είμαι σε κάποια πράγματα αντίθετος με αυτά που λέει η κοπελα πρέπει να καταλάβουμε την κατηγορία που ανήκει.
Ανήκει στο μασάζ με χειρονακτικη εργασία.
Όλα τα γραφεια τα πληρώνουμε 60 +20 με 30 έχτρα για τις ίδιες υπηρεσίες. Ελάχιστες φτάνουν στο παραπάνω.
Θεωρώ ότι τα 60 για το συγκεκριμένο και για την εμφάνιση της κοπέλας είναι πολύ τίμιο.
Αλλα για να μην παρεξηγηθώ το όλο αυτό μοντέλο το θεωρώ άστοχο αφού μπορείς να πάρεις με λίγα παραπάνω ένα call girl που κάνει τα παντα

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
363
Πόντοι
21
εγώ βλέπω ότι η alicequeen είναι έμπειρη γυναίκα, φυσικά άνω των 30 και με πολλά χλμ στο κοντέρ!
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Βγάζει πολύ αισθησιασμό και ξέρει πολύ καλά πως να ανάψει έναν άντρα και να τον φτάσει πολύ γρήγορα στα όρια του. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό ισοσταθμίζει την έλλειψη εμπειρίας και γνώσεων στο μασάζ που και η ίδια το παραδέχεται. Όταν με το καλό φτάσει το μασάζ της σε πολύ καλά επίπεδα θα είναι εξαιρετικό value for money.
Άποψη μου πάντα. Κάποιοι μπορεί και να διαφωνούν. Ο κάθε ένας έχει διαφορετικά γούστα και ανάγκες.

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.645
Πόντοι
1.436
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Βγάζει πολύ αισθησιασμό και ξέρει πολύ καλά πως να ανάψει έναν άντρα και να τον φτάσει πολύ γρήγορα στα όρια του. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό ισοσταθμίζει την έλλειψη εμπειρίας και γνώσεων στο μασάζ που και η ίδια το παραδέχεται. Όταν με το καλό φτάσει το μασάζ της σε πολύ καλά επίπεδα θα είναι εξαιρετικό value for money.
Άποψη μου πάντα. Κάποιοι μπορεί και να διαφωνούν. Ο κάθε ένας έχει διαφορετικά γούστα και ανάγκες.
Συμφωνώ σε όλα εκτός στο ότι ίδια παραδεχεται την έλλειψη γνώσεων στο μασάζ.

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
εγώ βλέπω ότι η alicequeen είναι έμπειρη γυναίκα, φυσικά άνω των 30 και με πολλά χλμ στο κοντέρ!
Πόσα χλμ δηλαδή ?δεν θα το πηγαίνω τ αμαξι στο συνεργείο .θα στο στέλνω φωτό που κόβει το μάτι σου ?

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Συμφωνώ σε όλα εκτός στο ότι ίδια παραδεχεται την έλλειψη γνώσεων στο μασάζ.
Εννοείται ότι το παραδέχομαι .. υπομονή θα έχετε με τις γυναίκες ...όπου να νε θα μάθω ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom