You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Ετοιμο alice εδω θα γραφεις σχετικα με τις υπηρεσιες σουνα μιλησουμε και για κανενα αλλο προσωπο που κανει μασαζ? καταντα μονοτονο ανοιχτε ενα thread στην κοπελα και πεστε τα εκει....
Διαγραμμένο μέλος 209999
Μασέζ
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 3.101
????Μηπως να φτυσω εγω καλυτερα στο δικο σου και να μου τον παρεις στο στομα
Διαγραμμένο μέλος 209999
Μασέζ
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 3.101
Μαζί πάνε αυτά . Πριηγουμαι ?Μηπως να φτυσω εγω καλυτερα στο δικο σου και να μου τον παρεις στο στομα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ναι ας μιλήσουμενα μιλησουμε και για κανενα αλλο προσωπο που κανει μασαζ? καταντα μονοτονο ανοιχτε ενα thread στην κοπελα και πεστε τα εκει....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ναι ας μιλήσουμενα μιλησουμε και για κανενα αλλο προσωπο που κανει μασαζ? καταντα μονοτονο ανοιχτε ενα thread στην κοπελα και πεστε τα εκει....
Διαγραμμένο μέλος 208355
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
να μιλησουμε και για κανενα αλλο προσωπο που κανει μασαζ? καταντα μονοτονο ανοιχτε ενα thread στην κοπελα και πεστε τα εκει....
και ξαφνικά με το που άνοιξε το άλλο thread,Ναι ναι ας μιλήσουμε
κανείς δεν έχει τι να πει/τα λέει όλα η σιωπή
Efera_ta_psaria
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 103
- Πόντοι
- 0
Να σας πω εγώ που είμαι νέος στο μασάζ κατ οίκον, είπα να ξεκινήσω απο το Osmose. Ο λόγος, ότι οι υπηρεσίες είναι πιο κοντά σε αυτές που τιμάω χρόνια τώρα. Ε δεν ήταν, μέτριες υπηρεσίες, μετριο το κορίτσι. Το μόνο που τελικά ήταν πολύ ήταν τα λεφτά που έδωσα (για αυτό που πήρα πάντα). Θα συνεχίσω την έρευνα απο τον 9ο και θα επανέλθω όμως.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.079
- Πόντοι
- 3.506
...............νεκρικη σιγη.................και ξαφνικά με το που άνοιξε το άλλο thread,
κανείς δεν έχει τι να πει/τα λέει όλα η σιωπή
kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.682
- Πόντοι
- 17.356
Καλά έγινε, οι ενδιαφερόμενοι θα εμφανιστούν. Φαντάσου στο νήμα ανεξάρτητες να ήταν μέσα όλες οι ανεξάρτητες τι θα γενόταν....
Όσο για το τι παίξει αυτή την εποχή στο κατ'οικων το μόνο που πρόσεξα ήταν μια νέα άφιξη, για την οποία μάλλον κανείς δεν γνωρίζει κάτι και βλέπω να κάνω καμιά καταδρομική πριν φύγω.
Όσο για το τι παίξει αυτή την εποχή στο κατ'οικων το μόνο που πρόσεξα ήταν μια νέα άφιξη, για την οποία μάλλον κανείς δεν γνωρίζει κάτι και βλέπω να κάνω καμιά καταδρομική πριν φύγω.
Διαγραμμένο μέλος 208355
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Ε αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ ρε φίλε, το πρόβλημα δεν ήταν ότι γινόταν σπαμ εδώΕγραφε εδω φτιαξε δικο σου θεμα να τα λες εκει ……..
Γραφει εκει επεσε νεκρικη σιγη δεν παιζεστε μερικοι
αλλά απλά ότι δεν γραφόταν σχεδόν τίποτα άλλο, ίσως λόγω εποχής
Μπορεις να δωσεις περισοτερες πληροφοριες για Μιλανα???Καλησπερα . Επιστροφη στις λαδοκορες μετα απο καιρο . αναφορα 15νθημερου.
Καρολινα exotic massage φουλ προγραμμα 80
Μιλανα Deluxe καλαμακι 70
Kelly απο Velvet 60 frape
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Ρώτησες και συ τώρα τον πιό αξιόπιστο !!!Μπορεις να δωσεις περισοτερες πληροφοριες για Μιλανα???
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
καλά μπορεί να είναι και κλώνος!Ρώτησες και συ τώρα τον πιό αξιόπιστο !!!
Αλλα πράγματι τώρα,έκανε ερώτηση στον πιο αναξιόπιστο του νήματος!
συναντηση με alicequeen.
δεν εχω εμπειρια με μασαζ κατ'οικον. ειναι το πρωτο. καλο μασαζακι και ειδικα οταν αρχισε το b2b εγινε καλυτερο. δεν θα μακρηγορησω.
μασαζακι καλο,β2β επισης δυνατο,προσωπο alice καυλιαρικο,στηθος μεγαλο,κωλαρα μεγαλη για τους κωλακηδες(σαν εμενα) οτι πρεπει,εχει καποια παραπανω κιλα να προειδοποιησω,σε καποιους αρεσουν σε αλλους οχι.
αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το παιχνδι στη μαλακια,μιλαμε μου ειχε γινει καγκελο.καυλοματιες και ''ερωτικα'' λογια,αφου μολις τελειωσα δεν εφτασαν στο ταβανι παλι καλα να λες.
προειδοποιηση 2. αμα κανετε σπιτι την συναντηση,μαγκες προσεχτε με τα γαμωλαδα γιατι σου κανουν ενα κρεβατι ΠΟΥΤΑΝΑ. εγω εβαλα μια πετσετα,παπαρια δεν εκανε τιποτα. βαλτε κατι να πιανει ολο το κρεβατι,μαξιλαρια κτλ να μεινουν εκτος κρεβατιου. δεν προκειται να το ξανακανω σπιτι ποτε,ουτε καν!
εμεινα ευχαριστημενος αλλα δεν θα την ξαναπαρω,διοτι θελω να δοκιμασω πολλες αλλες που εχουν αναφερθει στο θεμα εδω.
δεν εχω εμπειρια με μασαζ κατ'οικον. ειναι το πρωτο. καλο μασαζακι και ειδικα οταν αρχισε το b2b εγινε καλυτερο. δεν θα μακρηγορησω.
μασαζακι καλο,β2β επισης δυνατο,προσωπο alice καυλιαρικο,στηθος μεγαλο,κωλαρα μεγαλη για τους κωλακηδες(σαν εμενα) οτι πρεπει,εχει καποια παραπανω κιλα να προειδοποιησω,σε καποιους αρεσουν σε αλλους οχι.
αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το παιχνδι στη μαλακια,μιλαμε μου ειχε γινει καγκελο.καυλοματιες και ''ερωτικα'' λογια,αφου μολις τελειωσα δεν εφτασαν στο ταβανι παλι καλα να λες.
προειδοποιηση 2. αμα κανετε σπιτι την συναντηση,μαγκες προσεχτε με τα γαμωλαδα γιατι σου κανουν ενα κρεβατι ΠΟΥΤΑΝΑ. εγω εβαλα μια πετσετα,παπαρια δεν εκανε τιποτα. βαλτε κατι να πιανει ολο το κρεβατι,μαξιλαρια κτλ να μεινουν εκτος κρεβατιου. δεν προκειται να το ξανακανω σπιτι ποτε,ουτε καν!
εμεινα ευχαριστημενος αλλα δεν θα την ξαναπαρω,διοτι θελω να δοκιμασω πολλες αλλες που εχουν αναφερθει στο θεμα εδω.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
συναντηση με alicequeen.
εδώ βάλε την κρτική σε παρακαλούμε!
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.634
- Πόντοι
- 1.436
Συνάντηση με ζωηταντρα μέσω του deluxe. Πρόκειται όπως οι περισσότεροι γνωρίζεται για μια κυρία γύρω στα 50 που όμως κρατιέται αρκετά καλά.
Το κοστος ήταν 60 του γραφείου + 30 τα extra.
Πολύ καλό μασάζ για περίπου 20 λεπτά μπρούμυτα περνώντας όλα τα σημεία.
Γύρισμα όπου ξεκίνησε να με χαϊδεύει και να την χαϊδεύω αισθησιακά οπου κατέληξε σε ένα απίστευτο καλαμάκι.
Την στιγμή που ήμουν έτοιμος να τελειώσω χρησιμοποίησε την τεχνική με τον προστάτη όπου τον πιέζει και εσύ νιώθεις ότι τελειώνεις αλλά δεν τελειώνεις. Μόλις τον άφησε πετάγονταν σαν συντριβάνι. Η πίεση του προστάτη δεν έχει καμία σχέση με δάχτυλο στον λοκω.
Αφού τελείωσα μετά ξεκίνησε να με φέρνει σε οργασμούς συνεχόμενους.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι το ταντρα αλλά σίγουρα ήταν κάτι καινούργιο και ευχάριστο.
Υσ. Στην ερώτηση γιατί δεν μπαίνει, μου απάντησε ότι δεν ξέρει τους κωδικούς και γενικά δεν ξέρει πως να το χειριστεί ώστε να κάνει καινούργιο προφίλ.
Γύρισμα όπου ξεκίνησε να με χαϊδεύει και να την χαϊδεύω αισθησιακά οπου κατέληξε σε ένα απίστευτο καλαμάκι.
Την στιγμή που ήμουν έτοιμος να τελειώσω χρησιμοποίησε την τεχνική με τον προστάτη όπου τον πιέζει και εσύ νιώθεις ότι τελειώνεις αλλά δεν τελειώνεις. Μόλις τον άφησε πετάγονταν σαν συντριβάνι. Η πίεση του προστάτη δεν έχει καμία σχέση με δάχτυλο στον λοκω.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι το ταντρα αλλά σίγουρα ήταν κάτι καινούργιο και ευχάριστο.
Υσ. Στην ερώτηση γιατί δεν μπαίνει, μου απάντησε ότι δεν ξέρει τους κωδικούς και γενικά δεν ξέρει πως να το χειριστεί ώστε να κάνει καινούργιο προφίλ.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Άψογος!Συνάντηση με ζωηταντρα μέσω του deluxe. Πρόκειται όπως οι περισσότεροι γνωρίζεται για μια κυρία γύρω στα 50 που όμως κρατιέται αρκετά καλά.
Υσ. Στην ερώτηση γιατί δεν μπαίνει, μου απάντησε ότι δεν ξέρει τους κωδικούς και γενικά δεν ξέρει πως να το χειριστεί ώστε να κάνει καινούργιο προφιλ
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Για να αλλάξουμε λίγο το topic να γράψω μια πρόσφατη πολύ όμορφη συνεδρία με ( για εμένα ) όμορφο αστέρι την Χρυσή από το Vip της Χρύσας !
Αποφάσισα λοιπόν να συναντήσω την Χρυσή μετά τις καλές κριτικές που έγραψαν μερικοί φίλοι .
Μήνυμα στο Viber , απάντηση από την Χρυσα με τις φωτογραφίες των κοριτσιών . Καμμία σχέση η φωτογραφία της Χρυσής μέσα στο ασανσέρ και με την μάσκα με την πραγματικότητα . Πολύ πιο όμορφη κσι ερωτική όταν άνοιξα την πόρτα 111 στο Gls Μοσχάτο .
Με μάσκα κατα την είσοδο , ψηλή με όμορφο σώμα , ένα λουλουδάτο φόρεμα και μαγιό μπικίνι από μέσα . Προγραμμα μιας ώρας body to body, και μου δήλωσε ότι μόλις ξεκίνησαν οι " περίεργες ημέρες της " . Δεν το θεώρησα πρόβλημα και έτσι πήγε στο μπανιο για να φρεσκαριστεί και ήμουν το πρώτο της ραντεβού !
Εμφανιστηκε με το μπικίνι , πήρα θέση στο στρογγυλό κρεβάτι και η συνεδρία ξεκίνησε αρχικά με καλό μασαζ , στιγμές body to body , ωραία χαλάρωση και ξαφνικά νιώθω την υγρή και σκληρη γλώσσα της να με περιποιείται τοπικά , απίστευτη αίσθηση !
Απόλαυσα όσο μπόρεσα να αντέξω και μου ζήτησε να γυρίσω . Αμέσως συνέχισε με ένα πολύ καλό και ερωτικο στοματικό , deep όσο μπορούσε μέχρι την βάση , με μικρά πνιξίματα .
Βαθιά γλωσσόφιλα , απολαυστικά με πάθος , της έλυσα το πάνω μέρος του μπικίνι της και δέχτηκε με μεγάλη απόλαυση και ευχαρίστηση την περιποίηση του στήθους της με συμφωνία της όσο αφορούσε την ένταση … μετά από λίγο ξεκίνησε και πάλι το απολαυστικό της στοματικό έως το τέλος μου .
Πολύ όμορφη συνεδρία από μια όμορφη θεραπεύτρια από το Vip , Χρυσή σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου !
Αποφάσισα λοιπόν να συναντήσω την Χρυσή μετά τις καλές κριτικές που έγραψαν μερικοί φίλοι .
Μήνυμα στο Viber , απάντηση από την Χρυσα με τις φωτογραφίες των κοριτσιών . Καμμία σχέση η φωτογραφία της Χρυσής μέσα στο ασανσέρ και με την μάσκα με την πραγματικότητα . Πολύ πιο όμορφη κσι ερωτική όταν άνοιξα την πόρτα 111 στο Gls Μοσχάτο .
Με μάσκα κατα την είσοδο , ψηλή με όμορφο σώμα , ένα λουλουδάτο φόρεμα και μαγιό μπικίνι από μέσα . Προγραμμα μιας ώρας body to body, και μου δήλωσε ότι μόλις ξεκίνησαν οι " περίεργες ημέρες της " . Δεν το θεώρησα πρόβλημα και έτσι πήγε στο μπανιο για να φρεσκαριστεί και ήμουν το πρώτο της ραντεβού !
Εμφανιστηκε με το μπικίνι , πήρα θέση στο στρογγυλό κρεβάτι και η συνεδρία ξεκίνησε αρχικά με καλό μασαζ , στιγμές body to body , ωραία χαλάρωση και ξαφνικά νιώθω την υγρή και σκληρη γλώσσα της να με περιποιείται τοπικά , απίστευτη αίσθηση !
Απόλαυσα όσο μπόρεσα να αντέξω και μου ζήτησε να γυρίσω . Αμέσως συνέχισε με ένα πολύ καλό και ερωτικο στοματικό , deep όσο μπορούσε μέχρι την βάση , με μικρά πνιξίματα .
Βαθιά γλωσσόφιλα , απολαυστικά με πάθος , της έλυσα το πάνω μέρος του μπικίνι της και δέχτηκε με μεγάλη απόλαυση και ευχαρίστηση την περιποίηση του στήθους της με συμφωνία της όσο αφορούσε την ένταση … μετά από λίγο ξεκίνησε και πάλι το απολαυστικό της στοματικό έως το τέλος μου .
Πολύ όμορφη συνεδρία από μια όμορφη θεραπεύτρια από το Vip , Χρυσή σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις