Tunes_of_war
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 322
- Πόντοι
- 281
Σαν μασαζοαρρωστάκι που είμαι (εχω κόψει μπουρδέλα, strip, πιάτσες, call girl κλπ κλπ βαράω κανά κωλόμπαρο μόνο μια φορα/6μηνο) στο μασάζ μου αρέσει περισσότερο το απρόβλεπτο της υπόθεσης.....
Δλδ αν θέλω απλά να χύσω 100% καλώ ενα call girl.....εμένα μαρέσει το παιχνίδι.....το ότι καλώ ένα κορίτσι της διπλάνης πόρτας με βλέπει καυλωμένο, καθαρό περιποιημένο, ευγενικό και το σκέφτεται.....δίνω και ένα tip παραπάνω και κάνει και αυτή το κάτι παραπάνω....
ΑΥΤΟ ακριβώς το έκανε με τρομερή επιτυχία η Alice queen σε μένα...
δεν την έχω τιμήσει τώρα που δουλεύει για πάρτυ της...την πήρα όσο ήταν σε γραφείο.....αλλα εμένα με καύλωσε αφάνταστα....
Δεν είμαι προμότορας....απλά γράφω τι μου αρέσει ΕΜΕΝΑ....
τα γραφεία που εχουν κανει εσκορτ την φάση το εχουν χαλάσει.....
ντάξει αντιλαμβάνομαι οτι δεν γίνεται στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε να δίνουμε και 80 ευρώ (60 ευρώ/ώρα + χοτελ) και να μην παίρνουμε ούτε μια χειρομάλαξη και να φεύγουμε με blue balls
αλλά η κοπέλα είναι ξεκάθαρη δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα....σε όσους αρεσει η παραπάνω φάση που περιγράφω θα μείνουν ευχαριστημένοι....
τωρα μαλακίες οτι είνα παχουλή μην ακούω.....εχει καμπύλες εκεί που πρέπει.....
Δλδ αν θέλω απλά να χύσω 100% καλώ ενα call girl.....εμένα μαρέσει το παιχνίδι.....το ότι καλώ ένα κορίτσι της διπλάνης πόρτας με βλέπει καυλωμένο, καθαρό περιποιημένο, ευγενικό και το σκέφτεται.....δίνω και ένα tip παραπάνω και κάνει και αυτή το κάτι παραπάνω....
ΑΥΤΟ ακριβώς το έκανε με τρομερή επιτυχία η Alice queen σε μένα...
δεν την έχω τιμήσει τώρα που δουλεύει για πάρτυ της...την πήρα όσο ήταν σε γραφείο.....αλλα εμένα με καύλωσε αφάνταστα....
Δεν είμαι προμότορας....απλά γράφω τι μου αρέσει ΕΜΕΝΑ....
τα γραφεία που εχουν κανει εσκορτ την φάση το εχουν χαλάσει.....
ντάξει αντιλαμβάνομαι οτι δεν γίνεται στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε να δίνουμε και 80 ευρώ (60 ευρώ/ώρα + χοτελ) και να μην παίρνουμε ούτε μια χειρομάλαξη και να φεύγουμε με blue balls
αλλά η κοπέλα είναι ξεκάθαρη δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα....σε όσους αρεσει η παραπάνω φάση που περιγράφω θα μείνουν ευχαριστημένοι....
τωρα μαλακίες οτι είνα παχουλή μην ακούω.....εχει καμπύλες εκεί που πρέπει.....