alexisgkountos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Άλλες 3 γυναίκες σαν την Alice να υπήρχαν μέσα σε αυτό το τοπικ ... θα είχαμε φτάσει τις 10χιλ σελίδες σε μνμτα...
Έχω διαβάσει αρκετά αλλά είπα μήπως. Σε ευχαριστώ πάντωςΔιάβασε φίλε, μασημένη τροφή δε θα σου δώσει κάνεις σοβαρός εδώ μέσα
Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό από αυτά που διάβασες κύριε συνάδελφε. Όλες οι πληροφορίες που ζητάς είναι συγκεντρωμένες εδώ σε αυτές τις σελίδες. Επίσης υπάρχει και το εργαλείο της αναζήτησης αν ψάχνεις για συγκεκριμένο μαγαζί ή μασαζοκόριτσο.Έχω διαβάσει αρκετά αλλά είπα μήπως. Σε ευχαριστώ πάντως
Το τηλεφ μου κάπου θα το έχει πάρει το μάτι σου.για πάρε με να μου πεις ακριβώς το θεματακι σουτης ανοίξαμε δικό της thread για να μην υπάρχουν αναφορές εδώ. διότι δεν ενδιαφερόμαστε!
Γράψε εκεί την κριτική σου!
ΑχαχαχαΆλλες 3 γυναίκες σαν την Alice να υπήρχαν μέσα σε αυτό το τοπικ ... θα είχαμε φτάσει τις 10χιλ σελίδες σε μνμτα...
Αρσενικός εισαι απλά ?Μύστη μου, εμένα με ιντριγκάρει πολύ το παιχνίδι του ''foreplay'' και με ερεθίζει εγκεφαλικά όλο αυτό καθώς και η ''διεκδικηση'' για το αναμφίβολο παραπάνω.. ισως να ειμαι ανισόρροπος
Ευχαριστώ Απλώς μεγαλώνοντας σκέπτομαι με το ''σωστό'' κεφάλι !Αρσενικός εισαι απλά ?
δεν θα στην κάνω την χάρη!Το τηλεφ μου κάπου θα το έχει πάρει το μάτι σου.για πάρε με να μου πεις ακριβώς το θεματακι σου
Ξανά αναφέρσου σε μένα χωρίς να με γνωρίζεις.αλλη 1φορα πλιζδεν θα στην κάνω την χάρη!
Και σε παρακαλώ μην σπαμάρεις εδώ!
Δεν το θες πίστεψε με!
τι εννοάς?μαυρα συννεφα στον ορίζοντα. αλπουλα ετοιμάζει μαγειρεμα
τύπε φαινεται να πουμε οτι ετοιμάζεσαι να δωσεις στην πρηξαρχιδαλις το εισιτήριο χωρις επιστροφήτι εννοάς?
υπομονή χρειάζεται και σύνεση και απο τις 2 πλευρές!τύπε φαινεται να πουμε οτι ετοιμάζεσαι να δωσεις στην πρηξαρχιδαλις το εισιτήριο χωρις επιστροφή
Στο vip προχωρανε σε b2bέχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής Ειρήνη από vip massage ?
Αξίζει ?
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστω