Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256

Εδώ τι έχουμε;;;.... λέει όχι σεξ... κάτι μου θυμίζει στα δεν.... ισχύει;;

Αγγελιεςσεξ στα αγγλικά
Είσαι εκτός θέματος. Είναι μαγαζί και έχουμε αναφερθεί στις υπηρεσίες του εκτενώς , στο κατάλληλο νήμα

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Στο vip προχωρανε σε b2b
η Γιούλη..η Ελίνα..η Εύα..η χρυσα
Και η χρυση το αστερι του vip
Μη του απαντάς ρε συ του ΜΑΛΑΚΑ.
Δέκα χρόνια το ίδιο μήνυμα copy-paste κάνει και αλλάζει μόνο το όνομα της κοπέλας.
Βοήθεια μηδέν, feedback από τις βοήθειες που έχει λάβει , επίσης μηδέν

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Μη του απαντάς ρε συ του ΜΑΛΑΚΑ.
Δέκα χρόνια το ίδιο μήνυμα copy-paste κάνει και αλλάζει μόνο το όνομα της κοπέλας.
Βοήθεια μηδέν, feedback από τις βοήθειες που έχει λάβει , επίσης μηδέν
Φίλε δεν ισχύει αυτό που λες οποίος έχει ζητήσει βοήθεια την έχει
Μην λες ότι θες

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Για Ιωαννα info??? Προχωράει??
Οχι χαλαρωτικο μονο μου παν αυτη ηθελα λογω εμφανισης και την ελενα αλλα γενικα αν εισαι καθαρος ευγενικος ολα μπορουν να γινουν

• Like
Αντιδράσεις: alpula

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Φίλε δεν ισχύει αυτό που λες οποίος έχει ζητήσει βοήθεια την έχει
Μην λες ότι θες

Ναι ναι σε παρεξηγήσαμε.
Παρακάτω φαίνονται οι βοήθειες που έχεις δώσει

1629289996093.png

1629290106656.png

1629290145931.png

Όλα αυτά μέχρι τη σελίδα 2 και φυσικά συνεχίζεται μέχρι και τη 10η σελίδα των μηνυμάτων του "καλού Σαμαρείτη" που δίνει βοήθειες στα μέλη. Μη χέσω....

Συνημμένα

• 1629290034518.png
    1629290034518.png
    132,9 KB · Εμφανίσεις: 48
Τελευταία τροποποίηση:

tromeros.mikros

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Ναι ναι σε παρεξηγήσαμε.

1629289996093.png

1629290106656.png

1629290145931.png

Όλα αυτά μέχρι τη σελίδα 2 και φυσικά συνεχίζεται μέχρι και τη 10η σελίδα των μηνυμάτων του "καλού Σαμαρείτη" που δίνει βοήθειες στα μέλη. Μη χέσω.
Γείτονα μην παρεξηγηθώ , και συγνωμη που επεμβαινω αλλα μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα. Το ίδιο ειπες και για εμενα (ειχα επιλεξει να μην απαντησω) χωρις ομως να βλεπεις τα πμ για το αν βοηθαμε η οχι :) Καλη συνεχεια :)

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Γείτονα μην παρεξηγηθώ , και συγνωμη που επεμβαινω αλλα μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα. Το ίδιο ειπες και για εμενα (ειχα επιλεξει να μην απαντησω) χωρις ομως να βλεπεις τα πμ για το αν βοηθαμε η οχι :) Καλη συνεχεια :)
Εμείς που τα γράφουμε δημόσια όμως φίλε δεν λάβαμε την πληροφορία. Οποίος δεν θέλει να δώσει πολλές πληροφορίες στο νήμα μπορεί να γράψει τουλάχιστον το «σύνθημα» και όσοι ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στο παρασύνθημα με πμ. Αλλιώς τα «βοηθάω μόνο με πμ» , κάνω ανταλλαγές κτλ είναι για κατανάλωση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Ναι ναι σε παρεξηγήσαμε.

1629289996093.png

1629290106656.png

1629290145931.png

Όλα αυτά μέχρι τη σελίδα 2 και φυσικά συνεχίζεται μέχρι και τη 10η σελίδα των μηνυμάτων του "καλού Σαμαρείτη" που δίνει βοήθειες στα μέλη. Μη χέσω....
Δεν θα συνεχίσω να παίζω το παιχνίδι σου
Εγω οποίος μου στείλει πμ ή μου ζητήσει βοήθεια από εμένα την έχει
Και ότι στείλω με πμ έχω ελέγξει την απάντηση που στέλνω και ξέρω ότι είναι αληθινή δεν απαντάω στα πμ για να απαντήσω
Αν πάλι με ρωτήσουν εδώ στο chat απαντάω και μετά στέλνω και πμ για να είμαι συγουρος ότι θα δει την απάντηση
Όποτε μην χαρακτηρίζουμε μέλη χωρίς να γνωρίζουμε πραγματικά το τι συμβαίνει
Μόνο απο ένα τυποποιημένο κείμενο
Φιλαράκι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Εμείς που τα γράφουμε δημόσια όμως φίλε δεν λάβαμε την πληροφορία. Οποίος δεν θέλει να δώσει πολλές πληροφορίες στο νήμα μπορεί να γράψει τουλάχιστον το «σύνθημα» και όσοι ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στο παρασύνθημα με πμ. Αλλιώς τα «βοηθάω μόνο με πμ» , κάνω ανταλλαγές κτλ είναι για κατανάλωση.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε και γώ το ίδιο κάνω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ελισάβετ από hermes πρέπει να δούλευε μπαρ στη Γλυφάδα. Έχει κανείς κάνει άλλη προσπάθεια εκτός από φίλο που έγραψε ηδη. Να μας δώσει καμία ελπίδα....
Δεν έχω πάει με τη συγκεκριμενη, αλλά το hermes, μασάζ στο σπίτι και άλλο ένα που δε θυμάμαι ανήκουν σε όμιλο και γενικά είναι στα ΔΕΝ, δεν έχει αναφερθεί ποτέ να κάνουν κάτι παραπάνω στο θρεντ.

mixalix7

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Like
120
Πόντοι
0
Επειδή είμαι καινούριος θα μπορούσε κάποιος να μου πει κάποια καλή επιλογή για μασάζ κατ οίκον και όχι μόνο..

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
@sakis1984 & @tromeros.mikros
τι πμ και μαλακίες λέτε ... δημόσιο φόρουμ είναι.. αν έχετε να γράψετε κάτι, να το γράφετε δημόσια για να μοιράζεται η πληροφορία και η γνώση.
Τα πμ κρατήστε τα για τα σπαμαρίσματα σας και την ψιλοκουβεντούλα ή για πιο ευαίσθητες πληροφορίες που δεν πρέπει να βγουν δημόσια (πχ τηλέφωνα, φωτογραφίες κλπ)

Τις βοήθειες και τις πληροφορίες όμως δημόσια τις ζητάτε. Δεν τις ζητάτε με πμ μεταξύ σας.
Μάθαμε τώρα καινούρια καραμέλα... " εγώ βοηθάω με πμ"
Ας βγουν τα μέλη που λάβανε τις δεκάδες βοήθειες από εσάς να κάνουν copy paste τα πμ σας για επιβεβαίωση. Για να δούμε πόσοι είναι αυτοί με λέτε ότι έχετε βοηθήσει;
Αλλιώς καθίστε σαν τις κουμπάρες και πείτε τα από το τηλέφωνο για να μη μας ζαλίζετε τα @@ με ενοχλητικές ερωτήσεις.

Γιατί αν αρχίσουν οι παλιοί και οι γνώστες του φόρουμ να ανταλλάζουν πληροφορίες μόνο με προσωπικά μηνύματα, θα καταλήξουμε να παίζουμε το πουλάκι μας βλέποντας τις τσοντοδιαφημίσεις από τα banner του φόρουμ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τύπε ασε τις δικαιολογίες που γράφουν όσοι απλά ΔΕΝ προσφέρουν τίποτα!
Το forum είναι ανοιχτό και ΠΡΕΠΕΙ να δίνονται οι πληροφορίες δημόσια και όχι με pm.
Όσο εσύ μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι δίνεις βοήθειες με pm άλλο τόσο και εμείς μπορούμε να το αρνηθούμε!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Επειδή είμαι καινούριος θα μπορούσε κάποιος να μου πει κάποια καλή επιλογή για μασάζ κατ οίκον και όχι μόνο..
diamonds massage
9/10 κριτικές είναι πολύ καλές!
Ξεκίνα απο εκεί και βλέπουμε!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
diamonds massage
9/10 κριτικές είναι πολύ καλές!
Ξεκίνα απο εκεί και βλέπουμε!
@mixalix7 : Αυτό που σου έγραψε ο εμπειρότατος συναγωνιστής , αλλά καλό είναι να αφιερώσεις χρόνο να διαβάσεις τις τελευταίες 40-50 σελίδες για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα γιατί είναι πολύ ρευστοί οι παράγοντες που θα χαρακτηρίσουν μια επιλογή ως καλή ή κακή.
Δυστυχώς, όσο και να σε βοηθήσουμε με προφορικές προτάσεις και εμπειρίες, άποψη θα διαμορφώσεις κατόπιν αρκετών δοκιμών οι οποίες μεταφράζονται σε εκατοντάδες ευρώ.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
@sakis1984 & @tromeros.mikros
τι πμ και μαλακίες λέτε ... δημόσιο φόρουμ είναι.. αν έχετε να γράψετε κάτι, να το γράφετε δημόσια για να μοιράζεται η πληροφορία και η γνώση.
Τα πμ κρατήστε τα για τα σπαμαρίσματα σας και την ψιλοκουβεντούλα ή για πιο ευαίσθητες πληροφορίες που δεν πρέπει να βγουν δημόσια (πχ τηλέφωνα, φωτογραφίες κλπ)

Τις βοήθειες και τις πληροφορίες όμως δημόσια τις ζητάτε. Δεν τις ζητάτε με πμ μεταξύ σας.
Μάθαμε τώρα καινούρια καραμέλα... " εγώ βοηθάω με πμ"
Ας βγουν τα μέλη που λάβανε τις δεκάδες βοήθειες από εσάς να κάνουν copy paste τα πμ σας για επιβεβαίωση. Για να δούμε πόσοι είναι αυτοί με λέτε ότι έχετε βοηθήσει;
Αλλιώς καθίστε σαν τις κουμπάρες και πείτε τα από το τηλέφωνο για να μη μας ζαλίζετε τα @@ με ενοχλητικές ερωτήσεις.

Γιατί αν αρχίσουν οι παλιοί και οι γνώστες του φόρουμ να ανταλλάζουν πληροφορίες μόνο με προσωπικά μηνύματα, θα καταλήξουμε να παίζουμε το πουλάκι μας βλέποντας τις τσοντοδιαφημίσεις από τα banner του φόρουμ
ο @sakis1984 έχει μεγαααααλη εμπειρία απο Velvet.....

sklavos76

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι για συνάντηση με Ζωή για τάντρα μασάζ.Διαβασα εδώ ότι είναι στο deluxe και έτσι τους έστειλα viber ρωτώντας για τάντρα,δεν ανέφερα όνομα.Μου ειπαν δεν κανει καμια ταντρα . Ξέρει κανείς που την βρίσκω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom