Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Τη καλησπέρα μου στη παρέα.Επειδή πολύ ρωτάγανε για την Ελισάβετ απο το Hermes είπα να κανω τον κασκαντερ και να δώσω αναφορά.Καταρχην η κοπέλα απο εμφάνιση είναι super.Ψηλή,ξανθιά,δυνατό κορμί και ωραίο πρόσωπο.Τα καλά βέβαια σταματούν κάπου εδω.Γιατί η κοπέλα προσφέρει μόνο μασαζ.Στο οποίο ιδρώνει την φανέλα,δεν κοροϊδεύει.Αλλά χωρις τυχαία περάσματα,χωρις πονηρά περάσματα,χωρις υπονοούμενα,με πετσετούλα και αν θέτε φέρνει και κρεβάτι.Να φανταστείτε,εμένα μου έκανε μόνο μπρούμυτα,τώρα απο κακή κατανομή χρόνου ή έτσι κάνει δεν θα κάτσω να το ψάξω.Ελπίζω να βοήθησα.Καλά να περνάτε.
Πραγματικά " κασκαντέρ " με καλές πληροφορίες ! Υπάρχουν και αυτές οι θεραπεύτριες ( δυστυχώς )

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Από εμφάνιση τι λέει γιατί δεν βλέπω φώτο της στο σάιτ. Επίσης στο τάντρα τι κάνει ακριβώς έχεις προσωπική εμπειρία?
Η Ταντρική υπηρεσία διαφέρει από θεραπεύτρια σε θεραπεύτρια … Σωστές υπηρεσίες ταντρα προσφέρουν πολύ καλές η Τεα ( Diamondsmassage.gr) και Ζωή ( Deluxe ) και Πατρίτσια ( Lux αν θυμάμαι καλά )
Ποτέ δεν θα πάρεις την ίδια υπηρεσία σε συνεδρία γιατί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες την δεδομένη στιγμή .
Έχουν γράψει αρκετοί φίλοι , το καλύτερο όμως είναι να δοκιμάσεις μόνος σου και εάν θελεις ενημερώνεις εδώ !

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Από το joy δεν στέλνουν εύκολα φωτογραφίες. Σκέψου ότι είμαι παλιός πελάτης και πάλι μου βγάζουν την πίστη. Για να διασταυρώσω για παράδειγμα μια κοπέλα που ήταν και σε άλλο γραφείο τους έστειλα εγώ φωτό να μου πουν αν είναι αυτή :jerking2:. Τους έγραψα λοιπόν και εγώ στα @@ και ψωνίζω από τα υπόλοιπα παραρτήματα και μη.
Και πολύ καλά έκανες olddog όπως και ο προηγούμενος φίλος !
Εάν δεν έχουν σωστούς κανόνες και σύστημα πρέπει όλοι να προχωρούν παρακάτω σε άλλες " ακρογιαλιες " .
Δεν γίνεται να λένε κοίταξε στο site και μετά να αναφέρονται από φίλους για άλλα κορίτσια στο Viber . Για να είμαι δίκαιος δεν ξέρω αν το joy έχει μόνο θεραπευτριες στο site και όχι στο βιμπερ.
Αν δεν έχει στο βιμπερ καλά κάνει και αργεί να απαντήσει

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.346
Πόντοι
8.815
60 ευρω σκετο μασαζ δεν υπαρχει καπου γραμμενο. σκετο μασαζ εχει το ανωτερο 30 ευρω και σε παιρνανε μεχρι και με ξυλινο πλαστη. οπου δειτε σκετο μασαζ και 60 ευρω,αφηστε τους να πεινασουν γιατι για μαλακες ψαχνουν. αϊντε γιατι εχουμε ξεφυγει με τις κωλοαρπαχτες.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.077
Πόντοι
736
μα παντου αυτο εχει φτασει να ισχυει και μετα για να στον παιξουν θελουν +20, +30 αναλογα ποσο θυμα ειναι ο αλλος..οπου τον πιασουν τα αρπακτικα, και η μεγαλη ειρωνια ειναι οτι η μεγαλη πλειοψηφια απλως χαιδευει , δεν εχει γνωσεις μασαζ ουτε τα βασικα..

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.697
Πόντοι
1.446
Καλημέρα φιλε μου και σε ευχαριστούμε για την περιγραφή !
Ερώτηση … Λέει στο προφίλ της ότι κάνει και ταντρα. Λέω να δοκιμάσω . Έστω ότι καλώ για να έρθει στο ξενοδοχείο. Πρέπει να ξεκαθαρίσω απο το τηλ τι θέλω να κάνω και πρόγραμμα και τα λοιπά ή γίνεται εφόρων έρθει απευθείας με την κοπέλα ; Γενικά μέχρι στιγμής πήγαινα σε κανονικά λαδάδικα που όλοι ξέρουν τι θες εξαρχής . Σε αυτά τα μαγαζιά πως πηγαίνει ;
Όλα τα προφίλ ειναι μούφα ... λει ότι ειναι Ρουμάνα ... αλλα ειναι Ρωσίδα που έχει ζήσει στη Ρουμανία όποτε παίρνεις 2 σε 1.

Για Ταντρα, ρεφλεξολογιες και λοιπά ξεχνά το... η κοπέλα δεν ειναι εππαγγελματιας μασέζ ...
αλλα φιλάει ωραία και στήνεται όπως θέλεις.

Η συνεννόηση των υπηρεσιών γίνεται απευθείας με την κοπέλα,

θα σε ρωτηςει πονηρά ..
τι θα κάνουμε ...
απαντας καταφατικά τα πάντα ...
και το δωράκι σου ειναι ...;
απαντάει 120 ...
Φύγαμε .... ;)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.077
Πόντοι
736
Όλα τα προφίλ ειναι μούφα ... λει ότι ειναι Ρουμάνα ... αλλα ειναι Ρωσίδα που έχει ζήσει στη Ρουμανία όποτε παίρνεις 2 σε 1.

Για Ταντρα, ρεφλεξολογιες και λοιπά ξεχνά το... η κοπέλα δεν ειναι εππαγγελματιας μασέζ ...
αλλα φιλάει ωραία και στήνεται όπως θέλεις.

Η συνεννόηση των υπηρεσιών γίνεται απευθείας με την κοπέλα,

θα σε ρωτηςει πονηρά ..
τι θα κάνουμε ...
απαντας καταφατικά τα πάντα ...
και το δωράκι σου ειναι ...;
απαντάει 120 ...
Φύγαμε .... ;)
φιλε ,δεν το εχει στη ρεφλεξολογια ε? και διψαγε για ρεφλεξολογια το κορμι μου ρε γαμω:2funny::2funny:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.346
Πόντοι
8.815
μα παντου αυτο εχει φτασει να ισχυει και μετα για να στον παιξουν θελουν +20, +30 αναλογα ποσο θυμα ειναι ο αλλος..οπου τον πιασουν τα αρπακτικα, και η μεγαλη ειρωνια ειναι οτι η μεγαλη πλειοψηφια απλως χαιδευει , δεν εχει γνωσεις μασαζ ουτε τα βασικα..
εγω μιλαω πιο πολυ για τις γελοιοτητες που βλεπω ''αυστηρα μονο μασαζ''. αμα ειναι αυστηρα μονο μασαζ και ζητας 60,αυστηρα πρεπει να σε γραψουν ολοι στ'αρχιδια τους λοιπον.
δεν αξιζει ο τομεας μασαζ κατ'οικον,πολλα λεφτα για μια μαλακια και μια πιπα. και αντε πες οτι παιρνεις,αυτες που αξιζουν ειναι εξαιρετικα μα εξαιρετικα λιγες.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Για να είμαι δίκαιος δεν ξέρω αν το joy έχει μόνο θεραπευτριες στο site και όχι στο βιμπερ.
Αν δεν έχει στο βιμπερ καλά κάνει και αργεί να απαντήσει
Έχει 2 και στο βιμπερ.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Παρτε χρυση απο vip μασαζ και 20 tips δεν στα ζηταει σου λεει αν θες δωσε φιλοδωρημα θα περασετε σουπερ αυτα εγω τοσα εδωσα ντραπηκα με αυτα που μου κανε να δωσω λιγοτερα

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.346
Πόντοι
8.815
Παρτε χρυση απο vip μασαζ και 20 tips δεν στα ζηταει σου λεει αν θες δωσε φιλοδωρημα θα περασετε σουπερ αυτα εγω τοσα εδωσα ντραπηκα με αυτα που μου κανε να δωσω λιγοτερα
ε λοιπον για την συγκεκριμενη το εχω ξανακουσει αυτο. μαλιστα το εχω σημειωσει.
στις πολυ λιγες που αξιζουν μπαινει η χρυση.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Συνάντηση με Αντζελίνα απο Osmose πριν 1 μήνα.

Εμφάνιση :
Ομορφο πρόσωπο , ωραίο χαμόγελο, μεγάλο στήθος λίγο πιο γεμάτη απο της φωτό, χωρίς να ειναι αντιαισθητικό. Γλυκό κορίτσι με Ρωσικά γονίδιά και Ρουμανική αύρα.

Συμπεριφορά:
Πολύ φιλική και άνετη, σαν να μπαίνει σε φιλικό σπίτι, ανταλαξαμε κοπλιμέντα, και χαμόγελα. Καθαρή και περιποιημένη, και πολύ χαλαρή στην συνέδρια , έχει χιούμορ χωρίς να μιλάει πολύ, ακριβώς όπως μου αρέσει.

Αγώνας :
Πήρα Φούλ προγράμα, τα πάντα όλα εκτός anal.
Έχει πανέμορφες τρυπούλες που έγλυψα με δάχτυλιασματα παντού, πίπα καλή, τελείωμα στο στόμα, γενικότερα πολύ καλή συμπεριφορά στο sex και έδειχνε να το απολαμβάνει. Μασάζ μέτριο αλλα δεν με ενδιέφερε καθόλου.

Κόστος :
120 για μια ώρα, τα άξιζε γιατί τα έδωσε όλα.

Ίδια εμπειρία κι από μένα!! Η κοπέλα είτε όντως το χαίρεται, είτε το παίζει πολύ καλά. Όπως και να έχει πέρασα σούπερ!
Εγώ την κράτησα μιάμιση ώρα αλλά δε θυμάμαι πόσα ακριβώς έδωσα… νομίζω 140-150… είχα λιώσει από τον αγώνα…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι σου έκανε δηλαδή;;

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Κανονικά όταν οι υπηρεσίες που προσφέρει η Χρυσή και η κάθε θεραπεύτρια είναι ικανοποιητικές και καλές έως πολύ καλές αυτόματα επιβάλλεται ένα καλό φιλοδώρημα 20-30 ή παραπάνω για την ικανοποίηση αμφοτέρων ημών και θεραπευτριων ! Ειδικά όταν δεν βγάζει τιμοκατάλογο όπως πολλές πολλές …

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Υποτίθεται σου προσφέρουν άλλη υπηρεσία εκτός το μασαζ . Και οι περισσότερες είναι από " σπίτια " με συγκεκριμένες υπηρεσίες 10 λεπτών και αυτό σου δίνουν για 30 λεπτα ή 60 με διαφορετικό κόστος

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Τώρα τελευταία στέλνουν μιά καινούργια την Ιωάννα απο delux στο viber και είπα ο δόλιος να δοκιμάσω, στα 35 περίπου, με μασάζ 3/10 ,σώμα 7/10 και φάτσα 6/10 και γδύνεται και αφήνει χέρι και φραπεδιάζει αλλά βρε παιδιά τέτοιο ασέξουαλ UFO δεν έχω ξανασυντήσει!

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Δοκιμή με Γιούλη από vip!
Φτάνει φουλ άνετα αλλά δεν με έψησε οπότε έμεινα στο φραπε με +25 ( 30 είπε αλλά δεν είχε ρέστα οπότε τα βρήκαμε εκει)

Πίπα κάνει μόνο με προφυλακτικό οπότε προτίμησα χέρι.
Γενικά δεν τρελάθηκα δεν νομίζω να την ξαναπαρω.

Μπορείτε να μου πείτε πληροφορίες για την Χρυση παρακαλω?

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Δοκιμή με Γιούλη από vip!
Φτάνει φουλ άνετα αλλά δεν με έψησε οπότε έμεινα στο φραπε με +25 ( 30 είπε αλλά δεν είχε ρέστα οπότε τα βρήκαμε εκει)

Πίπα κάνει μόνο με προφυλακτικό οπότε προτίμησα χέρι.
Γενικά δεν τρελάθηκα δεν νομίζω να την ξαναπαρω.

Μπορείτε να μου πείτε πληροφορίες για την Χρυση παρακαλω?
Παρε με κλειστα ματια πιπα με καποτα απαπαπαπ εμενα δεν μου γεμισε το ματι για αυτο δεν πηρα

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Ίδια εμπειρία κι από μένα!! Η κοπέλα είτε όντως το χαίρεται, είτε το παίζει πολύ καλά. Όπως και να έχει πέρασα σούπερ!
Εγώ την κράτησα μιάμιση ώρα αλλά δε θυμάμαι πόσα ακριβώς έδωσα… νομίζω 140-150… είχα λιώσει από τον αγώνα…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι σου έκανε δηλαδή;;
Αν δεν είστε προμοτορες , είστε σίγουρα λυγουρια. Η τύπισα είναι κλασσική γκόμενα απο στούντιο. Την πήρα για μία ώρα, ήρθε βιαστική, ότι έκανε τα έκανε στα γρήγορα, μηδεν μασαζ, πίπα κάτω του μετρίου. Έμεινα μέχρι εκεί γιατί με ξενέρωσε η φάση. Με 120 για φουλ, παίρνεις cg και ζητάς και μασαζ και σου κάνει καλίτερο μασαζ από την Ανζελίνα. ΈΛΕΟΣΣΣΣΣΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom