Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
να μιλησουμε και για κανενα αλλο προσωπο που κανει μασαζ? καταντα μονοτονο ανοιχτε ενα thread στην κοπελα και πεστε τα εκει....

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
να μιλησουμε και για κανενα αλλο προσωπο που κανει μασαζ? καταντα μονοτονο ανοιχτε ενα thread στην κοπελα και πεστε τα εκει....
Ετοιμο alice εδω θα γραφεις σχετικα με τις υπηρεσιες σου

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Μηπως να φτυσω εγω καλυτερα στο δικο σου και να μου τον παρεις στο στομα
Μαζί πάνε αυτά . Πριηγουμαι ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ναι ας μιλήσουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ναι ας μιλήσουμε

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.383
Πόντοι
206
Ναι ναι ας μιλήσουμε
και ξαφνικά με το που άνοιξε το άλλο thread,
κανείς δεν έχει τι να πει/τα λέει όλα η σιωπή
:coffee:

Efera_ta_psaria

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
0
Να σας πω εγώ που είμαι νέος στο μασάζ κατ οίκον, είπα να ξεκινήσω απο το Osmose. Ο λόγος, ότι οι υπηρεσίες είναι πιο κοντά σε αυτές που τιμάω χρόνια τώρα. Ε δεν ήταν, μέτριες υπηρεσίες, μετριο το κορίτσι. Το μόνο που τελικά ήταν πολύ ήταν τα λεφτά που έδωσα (για αυτό που πήρα πάντα). Θα συνεχίσω την έρευνα απο τον 9ο και θα επανέλθω όμως.

kamikaze73

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Φεβ 2015
Κριτικές
86
Like
7.682
Πόντοι
17.356
Καλά έγινε, οι ενδιαφερόμενοι θα εμφανιστούν. Φαντάσου στο νήμα ανεξάρτητες να ήταν μέσα όλες οι ανεξάρτητες τι θα γενόταν....
Όσο για το τι παίξει αυτή την εποχή στο κατ'οικων το μόνο που πρόσεξα ήταν μια νέα άφιξη, για την οποία μάλλον κανείς δεν γνωρίζει κάτι και βλέπω να κάνω καμιά καταδρομική πριν φύγω.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Εγραφε εδω φτιαξε δικο σου θεμα να τα λες εκει ……..
Γραφει εκει επεσε νεκρικη σιγη δεν παιζεστε μερικοι

• Like
Αντιδράσεις: alpula
Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.383
Πόντοι
206
Εγραφε εδω φτιαξε δικο σου θεμα να τα λες εκει ……..
Γραφει εκει επεσε νεκρικη σιγη δεν παιζεστε μερικοι
Ε αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ ρε φίλε, το πρόβλημα δεν ήταν ότι γινόταν σπαμ εδώ
αλλά απλά ότι δεν γραφόταν σχεδόν τίποτα άλλο, ίσως λόγω εποχής

1pap.cos

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
45
Πόντοι
0

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.358
Πόντοι
8.815
συναντηση με alicequeen.
δεν εχω εμπειρια με μασαζ κατ'οικον. ειναι το πρωτο. καλο μασαζακι και ειδικα οταν αρχισε το b2b εγινε καλυτερο. δεν θα μακρηγορησω.
μασαζακι καλο,β2β επισης δυνατο,προσωπο alice καυλιαρικο,στηθος μεγαλο,κωλαρα μεγαλη για τους κωλακηδες(σαν εμενα) οτι πρεπει,εχει καποια παραπανω κιλα να προειδοποιησω,σε καποιους αρεσουν σε αλλους οχι.
αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το παιχνδι στη μαλακια,μιλαμε μου ειχε γινει καγκελο.καυλοματιες και ''ερωτικα'' λογια,αφου μολις τελειωσα δεν εφτασαν στο ταβανι παλι καλα να λες.
προειδοποιηση 2. αμα κανετε σπιτι την συναντηση,μαγκες προσεχτε με τα γαμωλαδα γιατι σου κανουν ενα κρεβατι ΠΟΥΤΑΝΑ. εγω εβαλα μια πετσετα,παπαρια δεν εκανε τιποτα. βαλτε κατι να πιανει ολο το κρεβατι,μαξιλαρια κτλ να μεινουν εκτος κρεβατιου. δεν προκειται να το ξανακανω σπιτι ποτε,ουτε καν!

εμεινα ευχαριστημενος αλλα δεν θα την ξαναπαρω,διοτι θελω να δοκιμασω πολλες αλλες που εχουν αναφερθει στο θεμα εδω.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
συναντηση με alicequeen.
δεν εχω εμπειρια με μασαζ κατ'οικον. ειναι το πρωτο. καλο μασαζακι και ειδικα οταν αρχισε το b2b εγινε καλυτερο. δεν θα μακρηγορησω.
μασαζακι καλο,β2β επισης δυνατο,προσωπο alice καυλιαρικο,στηθος μεγαλο,κωλαρα μεγαλη για τους κωλακηδες(σαν εμενα) οτι πρεπει,εχει καποια παραπανω κιλα να προειδοποιησω,σε καποιους αρεσουν σε αλλους οχι.
αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το παιχνδι στη μαλακια,μιλαμε μου ειχε γινει καγκελο.καυλοματιες και ''ερωτικα'' λογια,αφου μολις τελειωσα δεν εφτασαν στο ταβανι παλι καλα να λες.
προειδοποιηση 2. αμα κανετε σπιτι την συναντηση,μαγκες προσεχτε με τα γαμωλαδα γιατι σου κανουν ενα κρεβατι ΠΟΥΤΑΝΑ. εγω εβαλα μια πετσετα,παπαρια δεν εκανε τιποτα. βαλτε κατι να πιανει ολο το κρεβατι,μαξιλαρια κτλ να μεινουν εκτος κρεβατιου. δεν προκειται να το ξανακανω σπιτι ποτε,ουτε καν!

εμεινα ευχαριστημενος αλλα δεν θα την ξαναπαρω,διοτι θελω να δοκιμασω πολλες αλλες που εχουν αναφερθει στο θεμα εδω.

εδώ βάλε την κρτική σε παρακαλούμε!

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.358
Πόντοι
8.815
ωπ οκ,εγινε ναι. την μεταφερω εκει!

• Like
Αντιδράσεις: alpula

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.645
Πόντοι
1.436
Συνάντηση με ζωηταντρα μέσω του deluxe. Πρόκειται όπως οι περισσότεροι γνωρίζεται για μια κυρία γύρω στα 50 που όμως κρατιέται αρκετά καλά.
Το κοστος ήταν 60 του γραφείου + 30 τα extra.
Πολύ καλό μασάζ για περίπου 20 λεπτά μπρούμυτα περνώντας όλα τα σημεία.
Γύρισμα όπου ξεκίνησε να με χαϊδεύει και να την χαϊδεύω αισθησιακά οπου κατέληξε σε ένα απίστευτο καλαμάκι.
Την στιγμή που ήμουν έτοιμος να τελειώσω χρησιμοποίησε την τεχνική με τον προστάτη όπου τον πιέζει και εσύ νιώθεις ότι τελειώνεις αλλά δεν τελειώνεις. Μόλις τον άφησε πετάγονταν σαν συντριβάνι. Η πίεση του προστάτη δεν έχει καμία σχέση με δάχτυλο στον λοκω.
Αφού τελείωσα μετά ξεκίνησε να με φέρνει σε οργασμούς συνεχόμενους.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι το ταντρα αλλά σίγουρα ήταν κάτι καινούργιο και ευχάριστο.
Υσ. Στην ερώτηση γιατί δεν μπαίνει, μου απάντησε ότι δεν ξέρει τους κωδικούς και γενικά δεν ξέρει πως να το χειριστεί ώστε να κάνει καινούργιο προφίλ.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Συνάντηση με ζωηταντρα μέσω του deluxe. Πρόκειται όπως οι περισσότεροι γνωρίζεται για μια κυρία γύρω στα 50 που όμως κρατιέται αρκετά καλά.
Το κοστος ήταν 60 του γραφείου + 30 τα extra.
Πολύ καλό μασάζ για περίπου 20 λεπτά μπρούμυτα περνώντας όλα τα σημεία.
Γύρισμα όπου ξεκίνησε να με χαϊδεύει και να την χαϊδεύω αισθησιακά οπου κατέληξε σε ένα απίστευτο καλαμάκι.
Την στιγμή που ήμουν έτοιμος να τελειώσω χρησιμοποίησε την τεχνική με τον προστάτη όπου τον πιέζει και εσύ νιώθεις ότι τελειώνεις αλλά δεν τελειώνεις. Μόλις τον άφησε πετάγονταν σαν συντριβάνι. Η πίεση του προστάτη δεν έχει καμία σχέση με δάχτυλο στον λοκω.
Αφού τελείωσα μετά ξεκίνησε να με φέρνει σε οργασμούς συνεχόμενους.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι το ταντρα αλλά σίγουρα ήταν κάτι καινούργιο και ευχάριστο.
Υσ. Στην ερώτηση γιατί δεν μπαίνει, μου απάντησε ότι δεν ξέρει τους κωδικούς και γενικά δεν ξέρει πως να το χειριστεί ώστε να κάνει καινούργιο προφιλ
Άψογος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom