Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Μηπως να φτυσω εγω καλυτερα στο δικο σου και να μου τον παρεις στο στομαΆνοιξε το στόμα μια να σε φτύσω μέσα?
Μηπως να φτυσω εγω καλυτερα στο δικο σου και να μου τον παρεις στο στομαΆνοιξε το στόμα μια να σε φτύσω μέσα?
Ετοιμο alice εδω θα γραφεις σχετικα με τις υπηρεσιες σουνα μιλησουμε και για κανενα αλλο προσωπο που κανει μασαζ? καταντα μονοτονο ανοιχτε ενα thread στην κοπελα και πεστε τα εκει....
????Μηπως να φτυσω εγω καλυτερα στο δικο σου και να μου τον παρεις στο στομα
Μαζί πάνε αυτά . Πριηγουμαι ?Μηπως να φτυσω εγω καλυτερα στο δικο σου και να μου τον παρεις στο στομα
Ναι ναι ας μιλήσουμενα μιλησουμε και για κανενα αλλο προσωπο που κανει μασαζ? καταντα μονοτονο ανοιχτε ενα thread στην κοπελα και πεστε τα εκει....
Ναι ναι ας μιλήσουμενα μιλησουμε και για κανενα αλλο προσωπο που κανει μασαζ? καταντα μονοτονο ανοιχτε ενα thread στην κοπελα και πεστε τα εκει....
να μιλησουμε και για κανενα αλλο προσωπο που κανει μασαζ? καταντα μονοτονο ανοιχτε ενα thread στην κοπελα και πεστε τα εκει....
και ξαφνικά με το που άνοιξε το άλλο thread,Ναι ναι ας μιλήσουμε
...............νεκρικη σιγη.................και ξαφνικά με το που άνοιξε το άλλο thread,
κανείς δεν έχει τι να πει/τα λέει όλα η σιωπή
Ε αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ ρε φίλε, το πρόβλημα δεν ήταν ότι γινόταν σπαμ εδώΕγραφε εδω φτιαξε δικο σου θεμα να τα λες εκει ……..
Γραφει εκει επεσε νεκρικη σιγη δεν παιζεστε μερικοι
Μπορεις να δωσεις περισοτερες πληροφοριες για Μιλανα???Καλησπερα . Επιστροφη στις λαδοκορες μετα απο καιρο . αναφορα 15νθημερου.
Καρολινα exotic massage φουλ προγραμμα 80
Μιλανα Deluxe καλαμακι 70
Kelly απο Velvet 60 frape
Ρώτησες και συ τώρα τον πιό αξιόπιστο !!!Μπορεις να δωσεις περισοτερες πληροφοριες για Μιλανα???
καλά μπορεί να είναι και κλώνος!Ρώτησες και συ τώρα τον πιό αξιόπιστο !!!
συναντηση με alicequeen.
δεν εχω εμπειρια με μασαζ κατ'οικον. ειναι το πρωτο. καλο μασαζακι και ειδικα οταν αρχισε το b2b εγινε καλυτερο. δεν θα μακρηγορησω.
μασαζακι καλο,β2β επισης δυνατο,προσωπο alice καυλιαρικο,στηθος μεγαλο,κωλαρα μεγαλη για τους κωλακηδες(σαν εμενα) οτι πρεπει,εχει καποια παραπανω κιλα να προειδοποιησω,σε καποιους αρεσουν σε αλλους οχι.
αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το παιχνδι στη μαλακια,μιλαμε μου ειχε γινει καγκελο.καυλοματιες και ''ερωτικα'' λογια,αφου μολις τελειωσα δεν εφτασαν στο ταβανι παλι καλα να λες.
προειδοποιηση 2. αμα κανετε σπιτι την συναντηση,μαγκες προσεχτε με τα γαμωλαδα γιατι σου κανουν ενα κρεβατι ΠΟΥΤΑΝΑ. εγω εβαλα μια πετσετα,παπαρια δεν εκανε τιποτα. βαλτε κατι να πιανει ολο το κρεβατι,μαξιλαρια κτλ να μεινουν εκτος κρεβατιου. δεν προκειται να το ξανακανω σπιτι ποτε,ουτε καν!
εμεινα ευχαριστημενος αλλα δεν θα την ξαναπαρω,διοτι θελω να δοκιμασω πολλες αλλες που εχουν αναφερθει στο θεμα εδω.
Άψογος!Συνάντηση με ζωηταντρα μέσω του deluxe. Πρόκειται όπως οι περισσότεροι γνωρίζεται για μια κυρία γύρω στα 50 που όμως κρατιέται αρκετά καλά.
Το κοστος ήταν 60 του γραφείου + 30 τα extra.
Πολύ καλό μασάζ για περίπου 20 λεπτά μπρούμυτα περνώντας όλα τα σημεία.
Γύρισμα όπου ξεκίνησε να με χαϊδεύει και να την χαϊδεύω αισθησιακά οπου κατέληξε σε ένα απίστευτο καλαμάκι.
Την στιγμή που ήμουν έτοιμος να τελειώσω χρησιμοποίησε την τεχνική με τον προστάτη όπου τον πιέζει και εσύ νιώθεις ότι τελειώνεις αλλά δεν τελειώνεις. Μόλις τον άφησε πετάγονταν σαν συντριβάνι. Η πίεση του προστάτη δεν έχει καμία σχέση με δάχτυλο στον λοκω.
Αφού τελείωσα μετά ξεκίνησε να με φέρνει σε οργασμούς συνεχόμενους.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι το ταντρα αλλά σίγουρα ήταν κάτι καινούργιο και ευχάριστο.
Υσ. Στην ερώτηση γιατί δεν μπαίνει, μου απάντησε ότι δεν ξέρει τους κωδικούς και γενικά δεν ξέρει πως να το χειριστεί ώστε να κάνει καινούργιο προφιλ