Ευχαριστώ πολύ!Πάρε Osmose. Είναι το ίδιο γραφείο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)
Υποτιθεται οτι την ειδες, ωραια; και ρωτας εμας αν αξιζει να πας για extra?Καλημέρα σε όλη την παρέα! Αναστασία από art, φοβερό μασάζ αλλά μέχρι εκεί, άξιζει να προσπαθήσω για extra? Φοβάμαι ότι θα φάω άκυρο. Κάνεις κάποια πληροφορία?
Και αν φας ακυρο τι θα γινει; θα σου κοψει την καλημερα;
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.488
- Πόντοι
- 26.236
Η πρώην Αναστασία του your .Υποτιθεται οτι την ειδες, ωραια; και ρωτας εμας αν αξιζει να πας για extra?
Μόνο μασαζ ξ τουπέ .
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
ΣυνυπογράφωΗ πρώην Αναστασία του your .
Μόνο μασαζ ξ τουπέ .
Έχεις δίκιο σύντροφε, την επόμενη φορά θα παίξω αντεπίθεση!Υποτιθεται οτι την ειδες, ωραια; και ρωτας εμας αν αξιζει να πας για extra?
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.627
- Πόντοι
- 456
κι εμενα .... για πες μας ακριβως τι πληρωσες και για ποιες υπηρεσιες .ηταν καλη στο μασαζ που μας ενδιαφερει κυριως ? ποση ωρα σε θεραπευε ? τι τυπος ειναι ? ολα με το τσιγκελι ....γράψτα εδώ δημόσια γιατί και εμένα μου αρέσουν τα milfs.
Obzerver
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Δεν κάνουν όλες απότι έχω διαβάσει. Και αυτές που κάνουν έχω ακούσει δεν κάνουν με όλους. Καλύτερα να πας επιλεγμένα ύστερα απο ρεσεαρτς δω μέσα.Ρε μαγκες, επειδη ειναι η πρωτη φορα που θελω να δοκιμασω κατι σε φαση μασαζ και οχι μονο, πως το κανονιζεις το "και οχι μονο"; εννοω ειναι μεσα στις υπηρεσιες ή το ζηταμε εμεις; ειναι λιγο μπερδεμενα στο μυαλο μου
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.627
- Πόντοι
- 456
Milfotronic Hermes Ελισάβετ… δεν είναι του γούστου μου αλλά η μιλφάδες θα την αγαπήσετε
κι εμενα ...περιμενουμε διαρκεια , τιμη , υπηρεσιες κι εντυπωσειςγράψτα εδώ δημόσια γιατί και εμένα μου αρέσουν τα milfs.
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Διάβασε λίγο πιο πίσω ή κάνε 1 αναζητηση..εγώ τουλάχιστον έχω αναφέρει για κάνα, 2 που πήρα.Attica massage ξερουμε τιποτα;; Εχει δοκιμασει κανεις;
Σε ευχαριστω φιλε μου..! Ωραιο και το κολπακι με την αναζητηση..!! Αν και δυστυχως δεν δοκιμασε κανεις την χριστιανα..!! Ας ειμαι ο πρωτος χααχχαΔιάβασε λίγο πιο πίσω ή κάνε 1 αναζητηση..εγώ τουλάχιστον έχω αναφέρει για κάνα, 2 που πήρα.
Kastano676
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα συναγωνιστές. Noobas, καταδρομική με Τίνα, κινέζα από osmose. Βράδυ, μετά από 200 σφηνάκια. Κλασικό osmose σε υπηρεσίες και τιμές, δηλαδή μασάζ τρίψιμο, μπριζόλα ψημενη μπρος πίσω, τα πάντα όλα. Για την ηλικία της καλά κρατάει. Την προτείνω μόνο αν έχετε φαντασίωση Ασιάτισσας να σας κάνει "μασάζ" και μετά αγώνα. Αν όχι, πετάξτε τα λεφτά σας αλλού. Εγώ δεν τα μετάνιωσα, αλλά δεν μου λείπανε κι όλας - και όπως είπα, ικανοποίησε συγκεκριμένη επιθυμία.
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα. Καλή συνέχεια.
tromeros.mikros
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Εντωμεταξύ οποτε βλεπω καμια τους δημοσιευση για την συγκεκριμένη κλαιω απο τα γελια με την ομοιοκαταληξια που εχουν επιλεξει. Η Τίνα απο την ΚίναΚαλημέρα συναγωνιστές. Noobas, καταδρομική με Τίνα, κινέζα από osmose. Βράδυ, μετά από 200 σφηνάκια. Κλασικό osmose σε υπηρεσίες και τιμές, δηλαδή μασάζ τρίψιμο, μπριζόλα ψημενη μπρος πίσω, τα πάντα όλα. Για την ηλικία της καλά κρατάει. Την προτείνω μόνο αν έχετε φαντασίωση Ασιάτισσας να σας κάνει "μασάζ" και μετά αγώνα. Αν όχι, πετάξτε τα λεφτά σας αλλού. Εγώ δεν τα μετάνιωσα, αλλά δεν μου λείπανε κι όλας - και όπως είπα, ικανοποίησε συγκεκριμένη επιθυμία.
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Τι εννοεις αρχηγε μπρος πισω? Μπηλες και απτην πισω πορτα???Καλημέρα συναγωνιστές. Noobas, καταδρομική με Τίνα, κινέζα από osmose. Βράδυ, μετά από 200 σφηνάκια. Κλασικό osmose σε υπηρεσίες και τιμές, δηλαδή μασάζ τρίψιμο, μπριζόλα ψημενη μπρος πίσω, τα πάντα όλα. Για την ηλικία της καλά κρατάει. Την προτείνω μόνο αν έχετε φαντασίωση Ασιάτισσας να σας κάνει "μασάζ" και μετά αγώνα. Αν όχι, πετάξτε τα λεφτά σας αλλού. Εγώ δεν τα μετάνιωσα, αλλά δεν μου λείπανε κι όλας - και όπως είπα, ικανοποίησε συγκεκριμένη επιθυμία.
Kastano676
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Τρεις πόρτες βρήκα ανοιχτές, άνοιξα τρεις και μπήκα ?, για να παράφρασω και το λαϊκό άσμα...Τι εννοεις αρχηγε μπρος πισω? Μπηλες και απτην πισω πορτα???
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Μαγκες υπαρχει καμια γνωμη για Νικολ απο οσμοσε? Βιζιτοκατασταση μονο??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις