Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.488
Πόντοι
26.236
Αν κάποιος κάνει στο prive κέντρο η θα κανει σήμερα μασαζ με μελαχρινή που φοράει Adidas κολάν κοντό μέχρι το γόνατο παρακαλώ p.m

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μαγκες υπαρχει καμια γνωμη για Νικολ απο οσμοσε? Βιζιτοκατασταση μονο??
Αν είναι η ίδια του lux που είχε γραφτεί κάποια στιγμή, τότε ναι ξεκάθαρα βιζιτοκατασταση.

• Like
Αντιδράσεις: alpula

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Αν είναι η ίδια του lux που είχε γραφτεί κάποια στιγμή, τότε ναι ξεκάθαρα βιζιτοκαταστη

Αν είναι η ίδια του lux που είχε γραφτεί κάποια στιγμή, τότε ναι ξεκάθαρα βιζιτοκατασταση.
Είναι καλή τουλάχισοτον?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Καλημέρα συναγωνιστές. Noobas, καταδρομική με Τίνα, κινέζα από osmose. Βράδυ, μετά από 200 σφηνάκια. Κλασικό osmose σε υπηρεσίες και τιμές, δηλαδή μασάζ τρίψιμο, μπριζόλα ψημενη μπρος πίσω, τα πάντα όλα.
για noobas ξερεις αρκετά!

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.124
Πόντοι
1.666
Καλησπέρα, να ζητήσω τα φώτα όποιου γνωρίζει: πλην της Τέας που την έχω δοκιμάσει εις διπλούν και με πολύ καλές εντυπώσεις, όταν είχε χώρο δικό της (είχα γράψει κριτική στο σχετικό νήμα), για τη Λυδία και την Alice, που μου τις πρότεινε το γραφείο αντί της Τέας, που αυτό τον καιρό μου είπαν από το γραφείο της ότι πνίγεται στη δουλειά, τι παίζει; Είναι εξίσου καλές στο σέρβις με αυτήν; Εμφανισιακά τι λένε;

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Πνίγεται όχι μόνο στην δουλειά αλλά και κυριολεκτικά......η Λυδία φαίνεται πολλά υποσχόμενη .....οποίος καλός τύπος ξέρει να μας πει

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Πνίγεται όχι μόνο στην δουλειά αλλά και κυριολεκτικά......η Λυδία φαίνεται πολλά υποσχόμενη .....οποίος καλός τύπος ξέρει να μας πει
τι εννοείς κυριολεκτικα?:think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Αν κάποιος κάνει στο prive κέντρο η θα κανει σήμερα μασαζ με μελαχρινή που φοράει Adidas κολάν κοντό μέχρι το γόνατο παρακαλώ p.m
Καλησπέρα, να ζητήσω τα φώτα όποιου γνωρίζει: πλην της Τέας που την έχω δοκιμάσει εις διπλούν και με πολύ καλές εντυπώσεις, όταν είχε χώρο δικό της (είχα γράψει κριτική στο σχετικό νήμα), για τη Λυδία και την Alice, που μου τις πρότεινε το γραφείο αντί της Τέας, που αυτό τον καιρό μου είπαν από το γραφείο της ότι πνίγεται στη δουλειά, τι παίζει; Είναι εξίσου καλές στο σέρβις με αυτήν; Εμφανισιακά τι λένε;
Diamondsmassage.gr sto Instagram θα πάρεις μια ιδέα από εμφάνιση Λύδιας και Alice ! Κριτικές έχουν γράψει πρόσφατα φίλοι που τις συνάντησαν .., Δεν είναι Τεα , αλλά είναι αξιόλογες

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.124
Πόντοι
1.666
Diamondsmassage.gr sto Instagram θα πάρεις μια ιδέα από εμφάνιση Λύδιας και Alice ! Κριτικές έχουν γράψει πρόσφατα φίλοι που τις συνάντησαν .., Δεν είναι Τεα , αλλά είναι αξιόλογες
Σ' ευχαριστώ πολύ. Το κακό είναι ότι δεν έχω λογ/σμό στο Instagram.

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Δοκιμή με Πένυ από Deluxe, εμφάνιση, όμορφο πρόσωπο αλλά έχει λίγα περιττά κιλά αλλά σφιχτή γενικά. Μασάζ εξαιρετικό, δυνατό αξίζει φουλ. Στο 2ο γύρο έπαιξε φραπές(+30) και χωρίς ρούχα(+20). Συμπερασματικά σύνολο για 1.5 ώρα 125ευρό, πολλά για μασαζ, παίρνεις cg με 140 και γαμάς, εάν θελει κάποιος μόνο μασαζ να πάει στα 75 τη 1.5 ώρα αξίζει.

sifounas1

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, οποιος ξερει για την Λινα από massage your senses η οποία φαίνεται πολύ έκφυλη :rockon: ή οποίος είναι ενημερωμένος ,γρηγορο πιστολι εχει δοκιμασει και ξέρει για την νεα του massage your senses την ζωη :happy:ας μου στειλει pm. Οτι χρειαζεται με ρωτάτε ξερω και εγώ για αρκετές:sunglasses:

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Καλησπέρα συναγωνιστές, οποιος ξερει για την Λινα από massage your senses η οποία φαίνεται πολύ έκφυλη :rockon: ή οποίος είναι ενημερωμένος ,γρηγορο πιστολι εχει δοκιμασει και ξέρει για την νεα του massage your senses την ζωη :happy:ας μου στειλει pm. Οτι χρειαζεται με ρωτάτε ξερω και εγώ για αρκετές:sunglasses:
Λινά πρώην osmose. Εκεί έκανε φουλ. Από μασάζ δε γνωρίζει . Δεν την έχω πάρει από sense όποτε μπορεί να έχει αλλάξει πρόγραμμα.

sifounas1

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
30
Πόντοι
0
Λινά πρώην osmose. Εκεί έκανε φουλ. Από μασάζ δε γνωρίζει . Δεν την έχω πάρει από sense όποτε μπορεί να έχει αλλάξει πρόγραμμα.
Ευχαριστώ!! Για αυτό κατι μου θύμιζε... Είναι όπως στην φωτο λεπτή και έκφυλη ή εχει πεσει photoshop ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom