You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Και πόσο κόστισαν και οι τρεις πόρτες?Τρεις πόρτες βρήκα ανοιχτές, άνοιξα τρεις και μπήκα ?, για να παράφρασω και το λαϊκό άσμα...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Αν είναι η ίδια του lux που είχε γραφτεί κάποια στιγμή, τότε ναι ξεκάθαρα βιζιτοκατασταση.Μαγκες υπαρχει καμια γνωμη για Νικολ απο οσμοσε? Βιζιτοκατασταση μονο??
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Αν είναι η ίδια του lux που είχε γραφτεί κάποια στιγμή, τότε ναι ξεκάθαρα βιζιτοκαταστη
Είναι καλή τουλάχισοτον?Αν είναι η ίδια του lux που είχε γραφτεί κάποια στιγμή, τότε ναι ξεκάθαρα βιζιτοκατασταση.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
για noobas ξερεις αρκετά!Καλημέρα συναγωνιστές. Noobas, καταδρομική με Τίνα, κινέζα από osmose. Βράδυ, μετά από 200 σφηνάκια. Κλασικό osmose σε υπηρεσίες και τιμές, δηλαδή μασάζ τρίψιμο, μπριζόλα ψημενη μπρος πίσω, τα πάντα όλα.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
για lux ή για velvet?Αν είναι η ίδια του lux που είχε γραφτεί κάποια στιγμή, τότε ναι ξεκάθαρα βιζιτοκατασταση.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Lux νομιζωγια lux ή για velvet?
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Νικολ είχε το velvet χωρίς φουλ στο πρόγραμμα.Ώπα άκυρο, την Έλλη εννοούσα!
Η Έλλη είναι ακόμα στο lux -deluxe με φουλ.
Έχει όμως Νικόλ το osmose;;;
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
α γεία σου καλά θυμόμουν!Νικολ είχε το velvet χωρίς φουλ στο πρόγραμμα.
Η Έλλη είναι ακόμα στο lux -deluxe με φουλ.
Έχει όμως Νικόλ το osmose;;;
Καλησπέρα, να ζητήσω τα φώτα όποιου γνωρίζει: πλην της Τέας που την έχω δοκιμάσει εις διπλούν και με πολύ καλές εντυπώσεις, όταν είχε χώρο δικό της (είχα γράψει κριτική στο σχετικό νήμα), για τη Λυδία και την Alice, που μου τις πρότεινε το γραφείο αντί της Τέας, που αυτό τον καιρό μου είπαν από το γραφείο της ότι πνίγεται στη δουλειά, τι παίζει; Είναι εξίσου καλές στο σέρβις με αυτήν; Εμφανισιακά τι λένε;
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
τι εννοείς κυριολεκτικα?Πνίγεται όχι μόνο στην δουλειά αλλά και κυριολεκτικά......η Λυδία φαίνεται πολλά υποσχόμενη .....οποίος καλός τύπος ξέρει να μας πει
Στις πίπες......τι εννοείς κυριολεκτικα?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Αν κάποιος κάνει στο prive κέντρο η θα κανει σήμερα μασαζ με μελαχρινή που φοράει Adidas κολάν κοντό μέχρι το γόνατο παρακαλώ p.m
Diamondsmassage.gr sto Instagram θα πάρεις μια ιδέα από εμφάνιση Λύδιας και Alice ! Κριτικές έχουν γράψει πρόσφατα φίλοι που τις συνάντησαν .., Δεν είναι Τεα , αλλά είναι αξιόλογεςΚαλησπέρα, να ζητήσω τα φώτα όποιου γνωρίζει: πλην της Τέας που την έχω δοκιμάσει εις διπλούν και με πολύ καλές εντυπώσεις, όταν είχε χώρο δικό της (είχα γράψει κριτική στο σχετικό νήμα), για τη Λυδία και την Alice, που μου τις πρότεινε το γραφείο αντί της Τέας, που αυτό τον καιρό μου είπαν από το γραφείο της ότι πνίγεται στη δουλειά, τι παίζει; Είναι εξίσου καλές στο σέρβις με αυτήν; Εμφανισιακά τι λένε;
Σ' ευχαριστώ πολύ. Το κακό είναι ότι δεν έχω λογ/σμό στο Instagram.Diamondsmassage.gr sto Instagram θα πάρεις μια ιδέα από εμφάνιση Λύδιας και Alice ! Κριτικές έχουν γράψει πρόσφατα φίλοι που τις συνάντησαν .., Δεν είναι Τεα , αλλά είναι αξιόλογες
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Δοκιμή με Πένυ από Deluxe, εμφάνιση, όμορφο πρόσωπο αλλά έχει λίγα περιττά κιλά αλλά σφιχτή γενικά. Μασάζ εξαιρετικό, δυνατό αξίζει φουλ. Στο 2ο γύρο έπαιξε φραπές(+30) και χωρίς ρούχα(+20). Συμπερασματικά σύνολο για 1.5 ώρα 125ευρό, πολλά για μασαζ, παίρνεις cg με 140 και γαμάς, εάν θελει κάποιος μόνο μασαζ να πάει στα 75 τη 1.5 ώρα αξίζει.
Καλησπέρα συναγωνιστές, οποιος ξερει για την Λινα από massage your senses η οποία φαίνεται πολύ έκφυλη ή οποίος είναι ενημερωμένος ,γρηγορο πιστολι εχει δοκιμασει και ξέρει για την νεα του massage your senses την ζωη ας μου στειλει pm. Οτι χρειαζεται με ρωτάτε ξερω και εγώ για αρκετές
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Λινά πρώην osmose. Εκεί έκανε φουλ. Από μασάζ δε γνωρίζει . Δεν την έχω πάρει από sense όποτε μπορεί να έχει αλλάξει πρόγραμμα.Καλησπέρα συναγωνιστές, οποιος ξερει για την Λινα από massage your senses η οποία φαίνεται πολύ έκφυλη ή οποίος είναι ενημερωμένος ,γρηγορο πιστολι εχει δοκιμασει και ξέρει για την νεα του massage your senses την ζωη ας μου στειλει pm. Οτι χρειαζεται με ρωτάτε ξερω και εγώ για αρκετές
Ευχαριστώ!! Για αυτό κατι μου θύμιζε... Είναι όπως στην φωτο λεπτή και έκφυλη ή εχει πεσει photoshop ?Λινά πρώην osmose. Εκεί έκανε φουλ. Από μασάζ δε γνωρίζει . Δεν την έχω πάρει από sense όποτε μπορεί να έχει αλλάξει πρόγραμμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις