Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Kaλημερα κυριοι σε ολους .

Στα του αγωνα. Συναντηση με Χρυσανα μετα απο καιρο με φραπε 50+20 φραπε.

Alice απο queen massage 50+ 20 ομοιως με υποσχεση για τηναλλη φορα.

Kai Νικη απο Velvet μιλφοκατασταση ιδια τιμη και σιγουρα μετα καλαμακι και σημερα αναμενεται το στανταρακι η Κελλυ !! Να ειστε ολοι καλα...

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.879
Πόντοι
456
Δοκιμή με Πένυ από Deluxe, εμφάνιση, όμορφο πρόσωπο αλλά έχει λίγα περιττά κιλά αλλά σφιχτή γενικά. Μασάζ εξαιρετικό, δυνατό αξίζει φουλ. Στο 2ο γύρο έπαιξε φραπές(+30) και χωρίς ρούχα(+20). Συμπερασματικά σύνολο για 1.5 ώρα 125ευρό, πολλά για μασαζ, παίρνεις cg με 140 και γαμάς, εάν θελει κάποιος μόνο μασαζ να πάει στα 75 τη 1.5 ώρα αξίζει.
Σου έπιασε τον κωλο φίλε ,ελπίζω τουλάχιστον να της τον έπιασες και εσύ αλλιώς ... :idiot:

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Σου έπιασε τον κωλο φίλε ,ελπίζω τουλάχιστον να της τον έπιασες και εσύ αλλιώς ... :idiot:
Το ξέρω. Γάμησε τα. Με την Νεφέλη 2 έδινα +30 για καλαμάκι κλπ και εδώ μας οήρε τα σώβρακα. Το μόνο καλό ήταν το μασαζ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Σ' ευχαριστώ πολύ. Το κακό είναι ότι δεν έχω λογ/σμό στο Instagram.
Diamonds έχει σελίδα και στο Facebook Baby face
Το ξέρω. Γάμησε τα. Με την Νεφέλη 2 έδινα +30 για καλαμάκι κλπ και εδώ μας οήρε τα σώβρακα. Το μόνο καλό ήταν το μασαζ!
Αν το ευχαριστήθηκες έχει σημασία φίλε , 20 πάνω , 20 κάτω τι να κανεις ? Παρασύρθηκες … καλό να μην το επαναλάβεις !
Πολλοί το έχουμε κάνει σε κάποια στιγμή αδυναμίας που το " κάτω κεφάλι " αποφασίζει γθα το πάνω ??

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Diamonds έχει σελίδα και στο Facebook Baby face

Αν το ευχαριστήθηκες έχει σημασία φίλε , 20 πάνω , 20 κάτω τι να κανεις ? Παρασύρθηκες … καλό να μην το επαναλάβεις !
Πολλοί το έχουμε κάνει σε κάποια στιγμή αδυναμίας που το " κάτω κεφάλι " αποφασίζει γθα το πάνω ??
Εγώ πάντως που δεν έχω πρόβλημα με τις μπαμπάτσικες την Πένυ από deluxe την βρήκα παραπάνω στο ζύγι. Όποτε ρώτησα για τον μπουφέ , αλλά δεν αγόρασα :sunglasses:. Πάντως μασάζ κάνει.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Η Πέννυ από déluxe ή αλλιώς Γιώτα από Βένους Σπα στη Θεσσαλονίκη, είναι η μεγαλύτερη καριολα, μισεί τους άντρες
Δεν διέκρινα κάτι τέτοιο αλλά οκ :hi:.
Τα στοιχεία της κοπέλας καλύτερα να τα σβήσεις :woldman:.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.879
Πόντοι
456
Εγώ πάντως που δεν έχω πρόβλημα με τις μπαμπάτσικες τη βρήκα παραπάνω στο ζύγι. Όποτε ρώτησα για τον μπουφέ , αλλά δεν αγόρασα :sunglasses:. Πάντως μασάζ κάνει.
Σε ποια αναφερεσαι παλιοσκυλε?

• Like
Αντιδράσεις: alpula
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
  • Like
Αντιδράσεις: alpula

anwnimos442

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Milfotronic Hermes Ελισάβετ… δεν είναι του γούστου μου αλλά η μιλφάδες θα την αγαπήσετε
Περισσότερες πληροφορίες; Στη φωτογραφία φαίνεται αρκετά καλή.
Επίσης, για Ιωάννα από VIP φαίνεται (σε μένα) καυλόφατσα. Προχωράει;
Επίσης, για έναν κυριολεκτικά noobά, που θα είναι η πρώτη του φορά, πώς συνεννοείται και τι λέει; Το ζητάει από το γραφείο; Από τη κοπέλα; Με τη κοπέλα θα πάρει στοιχεία επικοινωνίας αφότου κανονίσει με το γραφείο; Υπάρχει κάπου κάποιο guide γι αυτά τα θέματα;

Ευχαριστώ παίδες προκαταβολικά!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Περισσότερες πληροφορίες; Στη φωτογραφία φαίνεται αρκετά καλή.
Επίσης, για Ιωάννα από VIP φαίνεται (σε μένα) καυλόφατσα. Προχωράει;
Επίσης, για έναν κυριολεκτικά noobά, που θα είναι η πρώτη του φορά, πώς συνεννοείται και τι λέει; Το ζητάει από το γραφείο; Από τη κοπέλα; Με τη κοπέλα θα πάρει στοιχεία επικοινωνίας αφότου κανονίσει με το γραφείο; Υπάρχει κάπου κάποιο guide γι αυτά τα θέματα;

Ευχαριστώ παίδες προκαταβολικά!
Tα extra τα συζητάς με την εκάστοτε κοπέλα αν και αν σε ξερουν απο το γραφείο και τα γούστα σου,θα σε συμβουλέψουν ποια να πάρεις!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Στο 2ο γύρο έπαιξε φραπές(+30) και χωρίς ρούχα(+20).
giphy.gif

anwnimos442

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Tα extra τα συζητάς με την εκάστοτε κοπέλα αν και αν σε ξερουν απο το γραφείο και τα γούστα σου,θα σε συμβουλέψουν ποια να πάρεις!
Σε ευχαριστώ. Άρα καλό θα είναι δηλαδή στο Viber να έχω ενημερώσει ότι θέλω έξτρα ώστε να έχω περισσότερες πιθανότητες, σωστά;

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Καλημέρα και απο εμένα,
Αν γνωρίζεις κάποιος για Δήμητρα ή ζωή απο senses.... θενκς,

GeorgeKxx9

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
77
Πόντοι
0
Στάνταρ τιμή δεν γνωρίζω, ξέχασα να ρωτήσω την κοπέλα στο τηλέφωνο που μου κανόνισε το ραντεβού. 100 έδωσα για μια μισύ ώρα.
Φίλε μου εγώ πέρασα καλά! Τα βρήκαμε στο σόσιαλ στην αρχή και μπορεί να έπαιξε ρόλο. Ήμουν και φρεσκαδούρος πλυμένος και μοσχομύριζα… χαχαχα, ίσως βοήθησε. Η ομορφιά είναι ψιλό υποκειμενική.. για μένα ήταν πολύ ζέκσι η κοπέλα.
Τα 80 ευρώ δλδ του ραντεβού + 20 για tip

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Θα παρακαλούσα για μια πρόταση κοπέλας από κάποιο από τα γραφεία που αναφέρονται στο thread που να φτάνει μέχρι στοματικό και να είναι και βυζοφορτωμένη. Eδώ ή με pm Ευχαριστώ!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Σε ευχαριστώ. Άρα καλό θα είναι δηλαδή στο Viber να έχω ενημερώσει ότι θέλω έξτρα ώστε να έχω περισσότερες πιθανότητες, σωστά;
να είναι άνετη θα πεις!
Ξέρουν αυτοί ...έννοια σου!

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Άλλη μια αναφορά:

Art Massage:
Δήμητρα: Την ξαναπήρα και δεν πρόκειται να την ξαναπάρω. Καμία σχέση με την 1η συνεδρία. Έκανε αρπαχτή, ενοχλητικά ομιλιτική, κακό μασάζ. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Diamonds Massage:
Τέα: Ό,τι έχουν πει οι προλαλήσαντες, τα καλά λόγια δηλαδή. Θεωρώ πως είναι καλύτερη απ την Ζωή (Ταντρα/Deluxe), κι εκτός από υπηρεσίες είναι και καλό άτομο.

Your Senses:
Τζένη: Νέα κοπέλα, όμορφο πρόσωπο, οκ σώμα. Μασάζ πάνω από μέτριο, πήρα φραπέ. Μπορεί να ξαναπάρω επειδή πέρασα αρκετά καλά

Deluxe:
Ζωή: Μπορεί να την έχω αναφέρει πιο παλιά, με συγχωρείτε αν επαναλαμβάνομαι. Καλό και ξηγημένο τυπάκι, απλά για μένα το πρόγραμμα ήταν αρκετά τυποποιημένο. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Επόμενος στόχος είναι το Your Senses. Αν κάποιος ξέρει κάτι για κοπέλες που προχωράνε, θα εκτιμούσα να μου το πουν.
Έχω διαβάσει για Μυρτώ (που δεν, αλλά μακάρι να προχωρούσε), και Λινα που προχωράει μέχρι τέλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom