alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Μα του το έγραψα πιο πάνω!Με μια αναζήτηση που έκανα στο thread απ' ότι φακουδάκι (κάτι που έπρεπε να είχες κάνει κι εσύ) φαίνεται πως όχι.
Μα του το έγραψα πιο πάνω!Με μια αναζήτηση που έκανα στο thread απ' ότι φακουδάκι (κάτι που έπρεπε να είχες κάνει κι εσύ) φαίνεται πως όχι.
Λιγο που την ειδα στο ινστα χαζο φαινεται αλλα και η στεφανια ετσι ελεγε παλια και στον επαιζεαρα οι ηθικοί φραγμοί ξεκινάνε και τελειώνουν για εκείνη στην σχέση της.
Αν δεν είχε μπορεί και να το έκανε??
Απλά παραπάνω χρήματα θέλει και δεν το λέει στα ίσια!
Καλά όταν είχα πάει εγώ στην Στεφανία, ήταν η εποχή που γράφανε ότι μπορεί και να στον πάιξει και την είχα ξαπλώσει το κρεβάτι που είχε και έτρωγα μπριζόλα τόμαχοκ!!Λιγο που την ειδα στο ινστα χαζο φαινεται αλλα και η στεφανια ετσι ελεγε παλια και στον επαιζε
Η σελίδα του velvet γιατί δεν την δείχνει στους θεραπευτές?A για την Μαρίνα απο το velvet.
καλά αυτή ήταν αυστηρά στα ΔΕΝ!
Εγω την ειχα παρει το 15 να φανταστεις ειχε ερθει με τρενο και πηγα και τη μαζεψα 50 ευρω 2 ωρες μασαζ και τωρα ζηταει 70 για μια πιπα ειναι να γελαει κανειςΚαλά όταν είχα πάει εγώ στην Στεφανία, ήταν η εποχή που γράφανε ότι μπορεί και να στον πάιξει και την είχα ξαπλώσει το κρεβάτι που είχε και έτρωγα μπριζόλα τόμαχοκ!!
Αναφέρομαι στον παλιό σπίτι που είχε(υπόγειος χώρος αν θυμάμαι καλά και μικρός πολύ!)
δεν είχε σπίτι?Εγω την ειχα παρει το 15 να φανταστεις ειχε ερθει με τρενο και πηγα και τη μαζεψα 50 ευρω 2 ωρες μασαζ και τωρα ζηταει 70 για μια πιπα ειναι να γελαει κανεις
Αυτο ηταν μετα στο ψυχικο λεςδεν είχε σπίτι?
Απο ότι θυμάμαι όταν είχα πάει εγώ ήταν κοντά στο Χαλάνδρι,σε ένα στενό κάθετο της Κηφισίας!
πριν απο εκεί που είναι τώρα!Αυτο ηταν μετα στο ψυχικο λες
Φιλοθεη αμαρουσιου πιαω απο το οακαπριν απο εκεί που είναι τώρα!
Συγγνώμη για το off topic απο όλους!
Για Αντριαννα από JOY τι ξέρουμε?Μέχρι καλαμάκι, γυμνή, η Μαριάτζελα από joy. Ωραία παρουσία, μασάζ μέτριο, δεν μιλάει ελληνικά. Πρόσεχε με τα έξτρα. Ενημερώνω ότι δεν την έχω πάρει πρόσφατα και μπορεί κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει.
διάβασεΓια Αντριαννα από JOY τι ξέρουμε?
Θα επιστρέψει, είχε προγραμματισμένη επίσκεψη, τώρα αν θα συνεχίσει όταν γυρίσει.. κανείς δεν ξέρει.Η Νεφελη του Ντελουξ πρέπει να σταμάτησε γιατί έφυγε εξωτερικό.
Νέο Ψυχικοδεν είχε σπίτι?
Απο ότι θυμάμαι όταν είχα πάει εγώ ήταν κοντά στο Χαλάνδρι,σε ένα στενό κάθετο της Κηφισίας!
Ποσο πηγε το μαλλι με χρυση ;Πριν ξεκινήσω δύο “σύντομες”κριτικές θέλω να πω ευχαριστώ στο σαιτ, στο θρέντ και στους καυλιαρόwarriors του σαιτ για τις πληροφορίες που δίνετε! Χωρίς αυτές ποτέ μου δεν θα είχα γνωρίσει τις παρακάτω δύο λαδοκορες. Ούτε αγγελίες έχουν, ούτε δικά τους θρέντ εδώ μέσα… 0% πιθανότητα να τις διάλεγα στα τυφλά από τα γραφεία τους που θα ομολογήσω δεν γνώριζα καν την ύπαρξη τους πριν αρχίσω μα διαβάζω εδώ μέσα.
Χρυσή από VIP massage και Τέα απο Diamondsαπό απάντησεις που έλαβα σε ερώτηση. Μένει ακόμα η Ζωή που μου προτείνατε αλλά θα την καθυστερίσω την εμπειρία λίγο ακόμη γιατί δεν χόρτασα ακόμα απο Χρυσή!
Συνάντηση με Τέα πριν κανά δυό εβδομάδες. 38-42? ηλικιακά. Ράστα μαλλί που δεν με τρελάνει . Βυζάρες, ωραία πόδια και κώλο, λίγα περισσότερα κιλά στην κοιλία απο ότι μου αρέσει. Αλλά πρόγραμμα άριστο. Διάθεση τοπ. Μουσικούλα δική της. Μασάζ δυνατό με πολύ καλο body2body. Γλειψίματα παντού με όρεξη. Αρχοντική εμπειρία.
Χρυσή τώρα! 35άρα που την κάνεις και 30άρα. Πανέμορφα μάτια που σε τέτοιες καταστάσεις σπάνια με νοιάζουν… αλλά όταν σε κοιτάει ενώ μπουκώνει ?! Όμορφο πρόσωπο πολύ… θα ακουστώ στανταρντ για αγαπησιάρης αλλά στα αρχίδια μου, σας τα μεταφέρω όπως το έζησα… η γκόμενα είχε στιγμές εκεί που τριβόταν πάνω μου ανάσκελα που μου έμοιαζε με την Λιβ Ταιλορ ?? Σώμα για τα γούστα μου πολύ καλό. Ψηλή κοπέλα. Ποδάρες σφικτές. “Μικρό” βυζί σχετικά με το τι συνηθίζω να διαλέγω αλλά στητό και juicy. Μασαζ καλό. Όρεξη πολύ. Ψιθυριστικη ατάκα στο αυτί μου “θα μου παραδωθείς;” ενώ γλύστραγέ πάνω στην πλάτη μου… ντάξει… τι να πώ.. κάγκελο!! Εκεί ξεκίνησε κάτι οσκαρικά. Πολύ ευχαριστημένος! Σίγουρα ξανα συναντηση.
Καλό σας βράδυ καυλιάρηδες!!
φίλε αν θες λες γιατί?A για την Μαρίνα απο το velvet.
καλά αυτή ήταν αυστηρά στα ΔΕΝ!
Αφου δεν τι να πειφίλε αν θες λες γιατί?
Είδα το μικρό στο insta και έχω σκαλώσει
Βασικά άμα τρίβει έστω σε ανεκτό επίπεδο λέω να κάνω την προσπάθεια μουΑφου δεν τι να πει