You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
στις φωτο 25αρα, απο κοντα 40αρα, οπως ειπες και εσυ πιο πανω. ειναι η εριεττα του vip που ειχαν πει για full καποιοι με το τατουαζ στον αριστερο ωμο. προσωπικα απο τα χειροτερα μου ραντεβου, ουτε που το ακουμπησεΗ νεφελη του βιπ τι ηλικια μιλαμε?
Τελευταία τροποποίηση:
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
και οπως ειχα αναφερει την προηγουμενη φορα που ειχαμε την κουβεντα της με πολες πλαστικες και φωτογραφηση στην σιριναΚινείται στα όρια του χώρου. Θα την κατέτασσα στα ΔΕΝ. Επί του παρόντος μόνο καλό μασάζ. Όπως ανέφερε ο συναγωνιστής αν θες κάτι παραπάνω πρέπει να καταταχτείς στην κατηγορία «Εμφανίσιμος Μέγας Χορηγός».
Mikrotsoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 393
- Πόντοι
- 301
καλησπερα φιλοι μου ξερουμε τιποτα για την σελιδα osmose massage; μηπως εχει ασχοληθει καποιος;;
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Τι θέλεις να μάθεις;καλησπερα φιλοι μου ξερουμε τιποτα για την σελιδα osmose massage; μηπως εχει ασχοληθει καποιος;;
Mikrotsoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 393
- Πόντοι
- 301
εαν αξιζει η φαση...πηρα ενα τηλ εγω μου ειπε 50 το μασαζ + οτι συμφωνισεις με την κοπελα αλλα αυτο το + φοβαμαιΤι θέλεις να μάθεις;
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Κάνε μια αναζήτηση στο νήμα (πάνω δεξιά). Έχουν γραφτεί παρά πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο γραφείο.εαν αξιζει η φαση...πηρα ενα τηλ εγω μου ειπε 50 το μασαζ + οτι συμφωνισεις με την κοπελα αλλα αυτο το + φοβαμαι
Το + δεν ξεπερνάει τα 50-70€.
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
120 ολα μαζι για φουλ προγραμμαεχουν πει πολλα ατομα , ειναι σαν γραφειο call girl υπο μεταμφιεση βασικαεαν αξιζει η φαση...πηρα ενα τηλ εγω μου ειπε 50 το μασαζ + οτι συμφωνισεις με την κοπελα αλλα αυτο το + φοβαμαι
προσωπικα δεν εχω παρει
Μέλος με το ψευδώνυμο Alpula φυσικά θα συνεχίσω έτσι... Αν έσυ δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοεί ένας άνθρωπος όταν λέει κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχει ένα γραφείο και γράφεις ότι το θάβω τότε δε σου φταίει ο άλλος. Είναι γνωστός ο τρόπος που έχεις για να μειώνεις τα υπόλοιπα μέλη, μόνο και μόνο αν κοιτάξει κάποιος πως σχολιάζεις υποτιμητικά για τους άλλους θα το καταλάβει. Μην ξαναασχοληθείς μαζί μου σε παρακαλώ... εδώ γράφουμε εντυπώσεις , δεν κάνουμε λογοκρισία χωρίς αντίκρισμα. Αν δεν συμφωνείς απλά μην ασχολείσαι.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
πολύ εύθικτός είσαι!Μέλος με το ψευδώνυμο Alpula φυσικά θα συνεχίσω έτσι... Αν έσυ δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοεί ένας άνθρωπος όταν λέει κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχει ένα γραφείο και γράφεις ότι το θάβω τότε δε σου φταίει ο άλλος. Είναι γνωστός ο τρόπος που έχεις για να μειώνεις τα υπόλοιπα μέλη, μόνο και μόνο αν κοιτάξει κάποιος πως σχολιάζεις υποτιμητικά για τους άλλους θα το καταλάβει. Μην ξαναασχοληθείς μαζί μου σε παρακαλώ... εδώ γράφουμε εντυπώσεις , δεν κάνουμε λογοκρισία χωρίς αντίκρισμα. Αν δεν συμφωνείς απλά μην ασχολείσαι.
Εγώ έγραψα "συνέχισε έτσι"
δεν σε καταλαβαίνω!
Βλέπω με διαβάζεις ε?
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
osmose όπως σου έγραψε ο dem, γραφείο με αμφίεση μασαζ που στην ουσία είναι ξεπέτα!καλησπερα φιλοι μου ξερουμε τιποτα για την σελιδα osmose massage; μηπως εχει ασχοληθει καποιος;;
Κοιτάνε να περάσουν στο παρασύνθημα για να φτάσει ο λογαριασμός 100€ +
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Η Νεφελη του Ντελουξ πρέπει να σταμάτησε γιατί έφυγε εξωτερικό.η Αφροδίτη τι σχέση έχει?
Για Νεφέλες ο λόγος εδώ!!
η Μια Νεφέλη είναι η πρώην του velvet και η άλλη η πρώη του vip, η δεύτερη ΔΕΝ ενδύκνειται!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
αν ισχύει αυτό που γράφεις τότε έχει μείνει η του vip!Η Νεφελη του Ντελουξ πρέπει να σταμάτησε γιατί έφυγε εξωτερικό.
καθομαι και διαβαζω για να μαζεψω πληροφοριες ετσι να εχω μια εικονα και επεσα πανω σε αυτο. 500 χρονια εδω μεσα,ερχεται ο σκαστος να μας πει τι και πως. του-της ειπες να παει στη σταση να δει αν περνανε λεωφορεια τουλαχιστον @alpula ?Άσε ρε Τεα δεν βαρέθηκες να γράφεις για τον εαυτό σου; ? σε έχουμε παρει όλοι χαμπαρι μάνα μου είσαι η κλασική αρπαχτρα ότι και να λες. Έλα παραδέξου την πραγματική ηλικία σου μην ντρέπεσαι φαίνονται πλέον τα χρονάκια ότι και να κανείς πες μας ότι είσαι 50 φεύγα.?
είπαμε μαλακες προμο αλλά αυτή το παράκανε!!!!!!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
πάς πίσω chris,πολύ πίσω!καθομαι και διαβαζω για να μαζεψω πληροφοριες ετσι να εχω μια εικονα και επεσα πανω σε αυτο. 500 χρονια εδω μεσα,ερχεται ο σκαστος να μας πει τι και πως. του-της ειπες να παει στη σταση να δει αν περνανε λεωφορεια τουλαχιστον @alpula ?
Με αφορμή αυτή, μπαναριστήκαν πολλοί!
Ακόμα και τώρα φεύγουν ώστε να ξεβρωμίσει και το forum αλλά και ιδιαίτερα το νήμα!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Το θέμα είναι ότι φαίνονται ακόμα "νορμάλ" αυτά τα μέλη, και συνεχίζουν και μπερδεύουν τον κόσμο που δεν είναι υποψιασμένος στην αναζήτηση.πάς πίσω chris,πολύ πίσω!
Ακόμα και τώρα φεύγουν ώστε να ξεβρωμίσει και το forum αλλά και ιδιαίτερα το νήμα!
μωρε πηγα για ''μελετη'' και να περασει η ωρα μου.ε μολις εντοπισα τη μαλακια δεν αντεξα. μα να σε βγαλει ο χθες ΤΕΑ,ο χθες? καπου ωπα δηλαδη. ενα οριο στη μαλακια να βαλουμε και οποιος το ξεπερναει να τρωει μπαν απ'ολο το internet.πάς πίσω chris,πολύ πίσω!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Έχεις δίκιο όπως πάντα!Το θέμα είναι ότι φαίνονται ακόμα "νορμάλ" αυτά τα μέλη, και συνεχίζουν και μπερδεύουν τον κόσμο που δεν είναι υποψιασμένος στην αναζήτηση.
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μια σήμανση στα Posts τους αυτόματα σε όσοι μπαναρίστηκαν!
οι παλιοι οχι απλα τα ξεχωριζουμε,τα ξεφτιλιζουμε κιολας. αλλα ναι,ενας που δεν ξερει η ειναι καινουριος,θα του φαινεται νορμαλ.Το θέμα είναι ότι φαίνονται ακόμα "νορμάλ" αυτά τα μέλη, και συνεχίζουν και μπερδεύουν τον κόσμο που δεν είναι υποψιασμένος στην αναζήτηση.
phantomduck
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Επειδή συνάντησα αρκετές από το συγκεκριμένο γραφείο κατά το lockdown, όλες προχώρησαν full ,και μην περιμένεις κάποιο ουσιώδες μασάζ.καλησπερα φιλοι μου ξερουμε τιποτα για την σελιδα osmose massage; μηπως εχει ασχοληθει καποιος;;
Υπόψιν ότι κάποιες από τις κοπέλες μπορείς να τις βρεις στη Φυλής. Αν θες να γλυτώσεις το 50+ extra, περνά μια βόλτα από εκεί πρώτα. Βέβαια δεν είναι το ίδιο. Άλλο να έρθει στο χώρο σου και άλλο να πας εσύ, κατά εμένα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις