heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν έκανα το κασκαντεριλίκι. Αλβανίδα βρωμιάρα milf. Θα ακολουθήσει κριτική. Δεν κάνει μασάζ, είναι βίζιτα όπότε μην ασχολούμαστε άλλο.
Λοιπόν έκανα το κασκαντεριλίκι. Αλβανίδα βρωμιάρα milf. Θα ακολουθήσει κριτική. Δεν κάνει μασάζ, είναι βίζιτα όπότε μην ασχολούμαστε άλλο.
Στη Γλυφαδα δουλευουν Κινεζες που ερχονται σπιτι.Αν σου αρεσουν οι Ασιατισες πες μου να σου στειλω το τηλεφωνοΚαλημέρα σε όλους. Αν γνωρίζει κανείς καμοία λαδοκόρη που ερχεται στπίτι από την ευρύτερη περιοχή Γλυφάδας-Αργυρούπολης θα το εκτιμούσα αν μου έστελνε ένα PM. Όσες παίρνω τηλέφωνο (εκτός ελαχίστων τις οποίες έχω πάρει) μου λεν ότι είναι μακριά οπότε κάθε info εκτιμάται!
Στη Γλυφαδα δουλευουν Κινεζες που ερχονται σπιτι.Αν σου αρεσουν οι Ασιατισες πες μου να σου στειλω το τηλεφωνο
Στη Γλυφαδα δουλευουν Κινεζες που ερχονται σπιτι.Αν σου αρεσουν οι Ασιατισες πες μου να σου στειλω το τηλεφωνο
[/quot
Έχεις PM
Καλησπέρα..Εαν οι Ασιάτισες έρχονται και Φάληρο-Νέα Σμύρνη, θα με ενδιέφερε κι εμενα..
[/quot
Έχεις PM
στειλε τηλ για τις ασιατισες
ιβλι,δεν ξερουμε τιποτιςςςς........
80€ μου είπε στο τηλέφωνο
Η Δαναη παιζει εδω και 1,5 χρονο και δεν ειναι μασεζ ειναι ξεκαθαρα call girlDanaisexy 50 1h massage
Τα γραφει κ σε ενα σαιτ που εχει...
Απο εμφανιση... Bbw
Πιστευω
Θασας αρεσει..
Αν θυμηθω κ την αλλη...
Η Δαναη παιζει εδω και 1,5 χρονο και δεν ειναι μασεζ ειναι ξεκαθαρα call girl
...και δεν είναι αυτη για την οποία ρώτησα
Με μια λεξη....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....!!
Μια 'θεια' ειναι,δε θα την πω ωραια..κορμι χαλι μαυρο.Ταπα...
Τα του μασαζ...απλα χαιδευμα να σε σηκωσει και παιζει μαλακια(αυτο πηρα εγω)
εχει και σεξ το προγραμμα...αλλα δε θα παρω!!
εφτγα μπαμ μπαμ κακην κακως.
Μη ρωτατε γιατι εμεινα...Χειμωνας ηταν,τραβηχτηκα μακρια απο το σπιτι,ηθελα ενα μασαζ.