Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
40 έκαψα... δεν το λες και πολλά για επίσκεψη σε σπίτι... Αλλά αν είναι μόνο για μασάζ φαντάζομαι βρίσκεις και με 20-30 και καμιά ωραία...

Επισκέπτης
40 έκαψα... δεν το λες και πολλά για επίσκεψη σε σπίτι... Αλλά αν είναι μόνο για μασάζ φαντάζομαι βρίσκεις και με 20-30 και καμιά ωραία...
Δεν έβαζες και δυο δίπιτα σουβλάκια ακόμα να πας στο Σολωμού; :2funny:
αν και εκεί πάλι το ελάχιστο θα ζήσεις αλλά μπροστά στο τίποτα που πέρασες κάτι θα ήταν.
Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία. :grin:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Δικο της χωρο δεν εχει ? Τι εννοει ντουζ μασαζ ?

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Καλά μην ασχολείστε με την συγκεκριμένη. Δεν αξίζει όπως και να το δει κάποιος. Εγώ το είπα για να μην την πατήσει και άλλος. Και εγώ μπορεί να έβαζα ότι κάνω υποβρύχιο μασάζ... Δεν έχει νόημα.
Μπάζο, δεν κάνει τίποτα, ούτε φραπέ... τώρα οκ και πεθερά σου κάνει εντριβή άμα πονάς. Ξεχάστε το.

Ήταν κασκαντεριλίκη με χαμηλή τιμή.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καλά μην ασχολείστε με την συγκεκριμένη. Δεν αξίζει όπως και να το δει κάποιος. Εγώ το είπα για να μην την πατήσει και άλλος. Και εγώ μπορεί να έβαζα ότι κάνω υποβρύχιο μασάζ... Δεν έχει νόημα.
Μπάζο, δεν κάνει τίποτα, ούτε φραπέ... τώρα οκ και πεθερά σου κάνει εντριβή άμα πονάς. Ξεχάστε το.

2 σελίδες πιο πίσω αναφορά από συναγωνιστή, άλλο τηλέφωνο μεν αλλά ο ίδιος λογαριασμός/χρήστης "ΠΑΠΠΑ ΚΑΤΙΑ", πιθανότατα η ίδια και στις δύο αγγελίες (?)

Γεια σας μάγκες. Πριν λίγο καιρό συναντήθηκα με αυτή την κυρία στο σπίτι μου. Το φαντάστηκα ότι θα φάω καμιά φόλα, δεν ξεκαθάρισα και ο μαλάκας στο τηλέφωνο ότι θα υπήρχε και εκτόνωση και την πάτησα ή πιο σωστά με πάτησε  :S. Ταλαιπωράκι φαίνεται, γύρω στα 50, στα νιάτα της όμορφη θα ήτανε, ψιλοχοντρούλα. Ξάπλωσα κάτω σε ένα στρώμα που είχε φέρει, ξεβρακώθηκα και άρχισε να το μασάζ με τα πόδια. Της λέω "δε θα βγάλεις τα ρούχα;", όχι λέει, δεν κάνω body to body. Μετά, στο τέλος, της λέω καμιά εκτόνωση; Δεν πληρώνομαι γι' αυτό, λέει. Τέλος πάντων, γενικά από μασάζ δεν έχω και καμιά μεγάλη ιδέα να ξέρω ποιο ήτανε καλό και ποιο ερασιτεχνικό, πάντως σαν μασάζ δεν ήτανε κι άσχημα, αν και τρίφτηκα μετά κάνα μισάωρο για να φύγει το λάδι και η ποδαρίλας  :S. Τσάμπα το 50άρικο.

panosglob

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
0

Καλα τα παντα κανει, αλλα ειναι λιγο προς πολυ μπαζο! Βεβαια, κατα την γνωμη μου πολυ καλο μασαζ

Επισκέπτης
εχουμε καμια καλη θεραπευτρια να μασαζαρει το καβλιτσεκι του αστυνομου σαινη? :cum:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
μεγα μπαζο, την εστειλα
ατελειωτε πως απο εδω ?????
την εστειλες λογω μπαζου η διοτι τσιγκουνευτηκες τα 50 ευρω και φυσικα δεν σου κατσε και τζαμπα.
μωρη γελοια ρομπα δεν σου ειπε ο ψυχιατρος οτι απο την τρυπα σου θα βγεις το καλοκαιρι ??????
γρηγορα μεσα ρομπα ξεκουμπωτη !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom