Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
:o :o :o
τι'ν τούτο το σακί με τα κόκκαλα???!!! :headbang:
Που ειναι οι πατσές? Που είναι οι κυτταρίτιδες, οι ξυδόμπακες?, οι σαμπρέλες και τα τριπλοσάγωνα???? εεεεεεε????

Αισχος!!! Και θέλουνε και λεφτά!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:tooth: :tooth:
ξεπευτεις πολυ keb...μονο βυζαρες και κολαρες λεμεεεεε!!!!!!

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή η Δανάη παίζει ακόμη ; Η αγγελία της (blog)είναι on line.
Έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία ; Τι λέει ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
Mια Ηλέκτρα που είχε αναφερθεί παλιά για μασάζ και φραπέ ντυμένη και στη συνέχεια κάποιος πληροφόρησε ότι άλλαξε τακτική και πρόγραμμα ξέρει κανείς αν παίζει ;
Το τηλέφωνο βρισκόταν με γκουγκλάρισμα.
Συνεχιζει φιλε μου αλλα με περιορισμενη πελατεια και πιο εξιδικευμενο...προγραμμα

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Συνεχιζει φιλε μου αλλα με περιορισμενη πελατεια και πιο εξιδικευμενο...προγραμμα
Πως μπορούμε να γίνουμε μέλη της πελατείας; Απωθημένο μου έχει μείνει..
Το τηλέφωνο, δεν χρησιμοποιείται, λέει...

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
μην τρελαίνεσαι φίλε δεν χάνεις και τίποτα

Μπορεί, απλά μου έχει κολλήσει και θα ήθελα να το δοκιμάσω..
Αν με ρωτήσεις γιατι, δεν ξέρω να σου πώ..Απλά μου έχει κάτσει έτσι...  :)

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Όποιος λοιπόν έχει πληροφορίες, ευπρόσδεκτες..
Ευχαριστώ απο τώρα..  :)

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Τι εννοείς εξειδικευμένο. Έκανε καλό μασαζ και happy end.Tι κάνει τώρα και πώς μΠαίνουμε στο club;

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Όχι δεν εννοούν εσένα.. Υπάρχει και μέλος με όνομα astaris

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36464

Επισκέπτης
Nομίζω ότι πρέπει να διαφωτίσει ο astaris ως μόνιμος πελάτης.
τα περί κυταρρίτιδας και άλλα παρόμοια δεν θα τα αντικρούσω διότι εγώ γνωρίζω μια ίδιαίτερα όμορφη γυναίκα και καλή επαγγελματία
άλλωστε κατά καιρούς έχουν γραφτεί για διάφορες κοπέλες διφορούμενες κριτικές, και έχει να κάνει τελικά με το τι ζητά ο καθένας
η με το τι δεν μπόρεσε ναέχει ο καθένας, όπως και να έχει με ικανοποιεί απόλυτα και η εμφάνιση και το πρόγραμμα της συγκεκριμένης
η οποία τονίζω και πάλι δουλεύει πλέον με συγκεκριμένη πελατεία, το γιατί δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει, και ΄το πρόγραμμα της είναι πλήρως εμπλουτισμένο.

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τα περί κυταρρίτιδας και άλλα παρόμοια δεν θα τα αντικρούσω διότι εγώ γνωρίζω μια ίδιαίτερα όμορφη γυναίκα και καλή επαγγελματία
άλλωστε κατά καιρούς έχουν γραφτεί για διάφορες κοπέλες διφορούμενες κριτικές, και έχει να κάνει τελικά με το τι ζητά ο καθένας
η με το τι δεν μπόρεσε ναέχει ο καθένας, όπως και να έχει με ικανοποιεί απόλυτα και η εμφάνιση και το πρόγραμμα της συγκεκριμένης
η οποία τονίζω και πάλι δουλεύει πλέον με συγκεκριμένη πελατεία, το γιατί δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει, και ΄το πρόγραμμα της είναι πλήρως εμπλουτισμένο.

OK να περνάς καλά, μια και η ομορφιά είναι όπως λες υποκειμενικό ζήτημα και εκτίμηση, αλλά νομίζω ότι για τη συγκεκριμένη πρέπει να μην ξανασχοληθούμε, αφού δεν απευθύνεται στο κοινό της ιστοσελίδας.
Επίσης δεν το θεωρώ λογικό να μας ανακοινώσεις ότι πέρασες καλά με την οποιαδήποτε, αλλά να μην μπορούμε να δοκιμάσουμε.
Εδώ είναι σαϊτ που ανταλλάσσονται πληροφορίες για αξιοποίηση, όχι γνωστοποιήσεις περί καλοπέρασης, αλλιώς θα σου πω κι εγώ ότι έφαγα ένα ψητό σολωμό μούρλια. Η απάντηση σου θα πρέπει να είναι, όπως και η δική μας πλέον για την εν λόγω : "- Ε και, τι με αφορά εμένα, μαζί τον φάγαμε ;"

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
"ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΝΤΟΥΣ-ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ - ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ "

Εφαγα παπά, μην επιχειρήση κανένας.... το μασαζ ας πούμε σχετικά καλό... αλλά μέχρι εκεί τίποτα παραπάνω.

Επισκέπτης

Εφαγα παπά, μην επιχειρήση κανένας.... το μασαζ ας πούμε σχετικά καλό... αλλά μέχρι εκεί τίποτα παραπάνω.
[/quote]

Δηλαδή πόσα "έκαψες";

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom