:o :o :o
τι'ν τούτο το σακί με τα κόκκαλα???!!!
Που ειναι οι πατσές? Που είναι οι κυτταρίτιδες, οι ξυδόμπακες?, οι σαμπρέλες και τα τριπλοσάγωνα???? εεεεεεε????
Αισχος!!! Και θέλουνε και λεφτά!!!
ξεπευτεις πολυ keb...μονο βυζαρες και κολαρες λεμεεεεε!!!!!!:o :o :o
τι'ν τούτο το σακί με τα κόκκαλα???!!!
Που ειναι οι πατσές? Που είναι οι κυτταρίτιδες, οι ξυδόμπακες?, οι σαμπρέλες και τα τριπλοσάγωνα???? εεεεεεε????
Αισχος!!! Και θέλουνε και λεφτά!!!
Συνεχιζει φιλε μου αλλα με περιορισμενη πελατεια και πιο εξιδικευμενο...προγραμμαMια Ηλέκτρα που είχε αναφερθεί παλιά για μασάζ και φραπέ ντυμένη και στη συνέχεια κάποιος πληροφόρησε ότι άλλαξε τακτική και πρόγραμμα ξέρει κανείς αν παίζει ;
Το τηλέφωνο βρισκόταν με γκουγκλάρισμα.
Πως μπορούμε να γίνουμε μέλη της πελατείας; Απωθημένο μου έχει μείνει..Συνεχιζει φιλε μου αλλα με περιορισμενη πελατεια και πιο εξιδικευμενο...προγραμμα
Πως μπορούμε να γίνουμε μέλη της πελατείας; Απωθημένο μου έχει μείνει..
μην τρελαίνεσαι φίλε δεν χάνεις και τίποτα
Εφαγεs φολα??μην τρελαίνεσαι φίλε δεν χάνεις και τίποτα
μην τρελαίνεσαι φίλε δεν χάνεις και τίποτα
Εφαγεs φολα??
Μπορεί, απλά μου έχει κολλήσει και θα ήθελα να το δοκιμάσω..
Αν με ρωτήσεις γιατι, δεν ξέρω να σου πώ..Απλά μου έχει κάτσει έτσι...
Συνεχιζει φιλε μου αλλα με περιορισμενη πελατεια και πιο εξιδικευμενο...προγραμμα
την είχα πάρει παλιά, πάρα πολλή κυτταρίτιδα τότε και χοντρή από μέση και κάτω
Με φωναξε καποιος ?Nομίζω ότι πρέπει να διαφωτίσει ο astaris ως μόνιμος πελάτης.
τα περί κυταρρίτιδας και άλλα παρόμοια δεν θα τα αντικρούσω διότι εγώ γνωρίζω μια ίδιαίτερα όμορφη γυναίκα και καλή επαγγελματίαNομίζω ότι πρέπει να διαφωτίσει ο astaris ως μόνιμος πελάτης.
τα περί κυταρρίτιδας και άλλα παρόμοια δεν θα τα αντικρούσω διότι εγώ γνωρίζω μια ίδιαίτερα όμορφη γυναίκα και καλή επαγγελματία
άλλωστε κατά καιρούς έχουν γραφτεί για διάφορες κοπέλες διφορούμενες κριτικές, και έχει να κάνει τελικά με το τι ζητά ο καθένας
η με το τι δεν μπόρεσε ναέχει ο καθένας, όπως και να έχει με ικανοποιεί απόλυτα και η εμφάνιση και το πρόγραμμα της συγκεκριμένης
η οποία τονίζω και πάλι δουλεύει πλέον με συγκεκριμένη πελατεία, το γιατί δεν το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει, και ΄το πρόγραμμα της είναι πλήρως εμπλουτισμένο.