leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
μηπως λεμε αλλη ο καθενας μας...
μηπως τα'χουμε χαμενα?
μηπως δεν θυμομαστε τι γαμησαμε?
Είδες τι κάνει η κρίση?
έχουμε όλοι λαλήσει!!
μηπως λεμε αλλη ο καθενας μας...
μηπως τα'χουμε χαμενα?
μηπως δεν θυμομαστε τι γαμησαμε?
"Χασαμε τη θεια, στοπ" που λεει και η ταινια...Είδες τι κάνει η κρίση?
έχουμε όλοι λαλήσει!!
εχουμε μηπως νεα απο κατερινα40;η αν υπαρχει κατι αναλογο σε 50αρικο;
Συναγωνιστές καλημέρα. Απλά ενημερωτικά για να μην την πατήσει κάποιος όπως εγώ. Αναφέρομαι στην παρακάτω αγγελία για μασάζ : . Η εν λόγω 3 ναι μάλιστα καλα διαβάσατε 3 φορες με εστησε να περιμενω και ουτε μην. ουτε τηλεφωνο πισω για να ενημερωσει. ΜΑΥΡΟ και παλι ΜΑΥΡΟ στις καρ....λες που δεν σεβονται τον χρονο μας!!!
Αυτα τα ολιγα και παλι ουστ την π....να!!!!!
εισαι σιγουρος ???? γιατι εμενα μου ειπε οτι αισθησιακο δεν κανει και ξεκινησε απο 60 και εφθασε80 αναλογα την ωρα. καπου πεφτει δουλεμα μου φαινεται. και απο την φωνη αλλοδαπη καργα.Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτήν τήν κυρία? .Ζητά 50 ευρώ γιά μασάζ καί 60 ευρώ γιά body to body.
Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτήν τήν κυρία? .Ζητά 50 ευρώ γιά μασάζ καί 60 ευρώ γιά body to body.
Την εχω παρει πιο παλια. Ψιλη ξανθια αδυνατη μετρια στην φατσα, κανει καλουτσικο μασαζ. Στα αλλα, ολα με προφυλαξη , μετρια πιπα και δεν σε αφηνει να την αγγιξεις σχεδον καθολου. Εμενα μου ειχε παρει 80 ευρω για μια ωρα. Ειχε ερθει σε χωρο δικο μου.
...βαζει παρα πολλες αγγελιες,και συνεχεια,σε πολλα site...ειναι 100 ευρω,μασαζ/σεξ,ολα με προφυλαξη,μια φορα,και χωρις πρωκτικο...ΔΕΝ την εχω παρει,αλλα τα θεωρω υπερβολικα τα λεφτα που ζηταει με βαση το προγραμμα της...καλημερα γνωριζουμε ] για την κυρια ? καλο καλοκαιρι και να περνατε καλα ευχαριστω!
...βαζει παρα πολλες αγγελιες,και συνεχεια,σε πολλα site...ειναι 100 ευρω,μασαζ/σεξ,ολα με προφυλαξη,μια φορα,και χωρις πρωκτικο...ΔΕΝ την εχω παρει,αλλα τα θεωρω υπερβολικα τα λεφτα που ζηταει με βαση το προγραμμα της...
Οι φωτογραφιες ειναι επεξεργασμενες η τυπισα εινα γυρω στα 45-50 κρατιεται καλα για την ηλικια της και δουλευει μονη της.Πολυ καλη στην επικοινωνια ευγενικη και καθαρη.Στον αγωνα ομως δεν βγαζει αυτο που θελεις πιο πολυ μασαζ και στο sex τα τυπικακαι εγω γι΄αυτό δεν την εχω παρει.....παρ' όλο που μου αρέσει (αν οι φώτος ειναι δικές της).
Η μικρή Δανάη κατ αρχήν είναι μισότρελλη για να μην πω ολότελα. Ωστόσο όντως κάνει καταπληκτικό μασσάζ και γενικά μετά το μασσάζ δεν λέει όχι σε τίποτα... Προσοχή όμως γιατί έχει μία έφεση στα ακάποτααααααχ αναμνησεις... τι πιπινο-καυλιδι...