Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Παιδια ξερουμε καποια να ερχεται σε χοτελι κ να κανει μασαζ επαγγελματικο ομως?αλλα να χει κ δευτερο γυρο?u know what I mean! :cheesy:
Ενας φιλος την πατησε εις διπλόυν

ΘΡΥΛΕΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλημέρα. Απλά ενημερωτικά για να μην την πατήσει κάποιος όπως εγώ. Αναφέρομαι στην παρακάτω αγγελία για μασάζ : . Η εν λόγω 3 ναι μάλιστα καλα διαβάσατε 3 φορες με εστησε να περιμενω και ουτε μην. ουτε τηλεφωνο πισω για να ενημερωσει. ΜΑΥΡΟ και παλι ΜΑΥΡΟ στις καρ....λες που δεν σεβονται τον χρονο μας!!!
Αυτα τα ολιγα και παλι ουστ την π....να!!!!!

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
εχουμε μηπως νεα απο κατερινα40;η αν υπαρχει κατι αναλογο σε 50αρικο;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Συναγωνιστές καλημέρα. Απλά ενημερωτικά για να μην την πατήσει κάποιος όπως εγώ. Αναφέρομαι στην παρακάτω αγγελία για μασάζ : . Η εν λόγω 3 ναι μάλιστα καλα διαβάσατε 3 φορες με εστησε να περιμενω και ουτε μην. ουτε τηλεφωνο πισω για να ενημερωσει. ΜΑΥΡΟ και παλι ΜΑΥΡΟ στις καρ....λες που δεν σεβονται τον χρονο μας!!!
Αυτα τα ολιγα και παλι ουστ την π....να!!!!!

Το αλτχάιμερ φταίει, μην την παρεξηγείς, είναι η νεανική αμέλεια που τη χαρακτηρίζει...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτήν τήν κυρία? .Ζητά 50 ευρώ γιά μασάζ καί 60 ευρώ γιά body to body.
εισαι σιγουρος ???? γιατι εμενα μου ειπε οτι αισθησιακο δεν κανει και ξεκινησε απο 60 και εφθασε80 αναλογα την ωρα. καπου πεφτει δουλεμα μου φαινεται. και απο την φωνη αλλοδαπη καργα.
φανταζομαι και οι φωτο μουφα.

goudos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτήν τήν κυρία? .Ζητά 50 ευρώ γιά μασάζ καί 60 ευρώ γιά body to body.

Την εχω παρει πιο παλια. Ψιλη ξανθια αδυνατη  μετρια στην φατσα, κανει καλουτσικο μασαζ. Στα αλλα,  ολα με προφυλαξη , μετρια πιπα και δεν σε αφηνει να την αγγιξεις σχεδον καθολου. Εμενα μου ειχε παρει 80 ευρω για μια ωρα. Ειχε ερθει σε χωρο δικο μου.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195

Την εχω παρει πιο παλια. Ψιλη ξανθια αδυνατη  μετρια στην φατσα, κανει καλουτσικο μασαζ. Στα αλλα,  ολα με προφυλαξη , μετρια πιπα και δεν σε αφηνει να την αγγιξεις σχεδον καθολου. Εμενα μου ειχε παρει 80 ευρω για μια ωρα. Ειχε ερθει σε χωρο δικο μου.

ναι και σε μενα ειπε για δικο μου χωρο ξενοδοχειο η γραφειο. αλλα +80 + μετρια κατασταση και μονο πιπα γιατι να τα χαρισω τα λεφτα φιλε μου ?????
τωρα που το συζηταμαι θυμαμαι παλαιοτερα εκανε duo με μια φιλη της ΕΛΕΝΑ στα ιδια περπατηματα.
ομολογω οτι δεν πηρα καμια διοτι θεωρησα τα λεφτα πεταμενα.
μπροστα στο service της Μαγιας ειναι σαν να τα χαριζεις αδελφε !!!!

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ξερουμε ποια ειναι η ηλικια τις?

goudos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξερουμε ποια ειναι η ηλικια τις?

Γυρω στα 30-32

goudos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καμια καλη για να ερθει στο χωρο μου εχει να προτεινει κανεις?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
καλημερα γνωριζουμε ] για την κυρια ? καλο καλοκαιρι και να περνατε καλα ευχαριστω!
...βαζει παρα πολλες αγγελιες,και συνεχεια,σε πολλα site...ειναι 100 ευρω,μασαζ/σεξ,ολα με προφυλαξη,μια φορα,και χωρις πρωκτικο...ΔΕΝ την εχω παρει,αλλα τα θεωρω υπερβολικα τα λεφτα που ζηταει με βαση το προγραμμα της...

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
...βαζει παρα πολλες αγγελιες,και συνεχεια,σε πολλα site...ειναι 100 ευρω,μασαζ/σεξ,ολα με προφυλαξη,μια φορα,και χωρις πρωκτικο...ΔΕΝ την εχω παρει,αλλα τα θεωρω υπερβολικα τα λεφτα που ζηταει με βαση το προγραμμα της...

και  εγω  γι΄αυτό δεν την εχω παρει.....παρ' όλο που μου αρέσει (αν οι φώτος ειναι δικές της).

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
και  εγω  γι΄αυτό δεν την εχω παρει.....παρ' όλο που μου αρέσει (αν οι φώτος ειναι δικές της).
Οι φωτογραφιες ειναι επεξεργασμενες η τυπισα εινα γυρω στα 45-50 κρατιεται καλα για την ηλικια της και δουλευει μονη της.Πολυ καλη στην επικοινωνια ευγενικη και καθαρη.Στον αγωνα ομως δεν βγαζει αυτο που θελεις πιο πολυ μασαζ και στο sex τα τυπικα

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αααααχ αναμνησεις... τι πιπινο-καυλιδι...
Η μικρή Δανάη κατ αρχήν είναι μισότρελλη για να μην πω ολότελα. Ωστόσο όντως κάνει καταπληκτικό μασσάζ και γενικά μετά το μασσάζ δεν λέει όχι σε τίποτα... Προσοχή όμως γιατί έχει μία έφεση στα ακάποτα

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Νανα...κινεζακι απο το Χονγκ Κονγκ.Ηλικια απροσδιοριστη,οποιος μπορει να τις καταλαβει αυτες ας το πει και σε εμενα,αλλα σιγουρα πανω απο 30.Λεπτοκαμωμενη κοντη με βυζι 2,5αρι και με ενα θεμα στα δοντια οταν γελαει και γελαει συχνα.Στενο μουνακι και στο καρφωμα φωναζε και ξεσηκωσε το ξενοδοχειο.Που την βρηκε τετοια φωνη αυτη η μινιατουρα.Μασαζ επαγγελματικοτατο,νομιζα οτι ημουν με γκεισα,απο τα δαχτυλα των ποδιων εως τα μηνιγγια.Ειναι η μοναδικη που μου εκανε μασαζ και απο μπροστα και ασχοληθηκε πολυ με την κοιλιακη χωρα.Το αισθησιακο της ξεκιναει με πολυ ρουφηγμα και γλυψιμο απο τα δαχτυλα των ποδιων πιανει κολοτρυπιδα και φτανει μεχρι το λαιμο.Εξαιρετικο τριψιμο του προστατη με πολυ λαδι οπου σου τον κανει τουρμπο χωρις να το καταλαβεις.Μου εκανε εντυπωση πως τετοια παιδικα χερακια και δαχτυλα εχουν τετοια δυναμη και της το ειπα.Απαντησε οτι στην σχολη στο Χονγκ Κονγκ τις βαζανε να κανουνε πους απς με τα δαχτυλα και να σπρωχνουν τον τοιχο με ολη τους την δυναμη.Το Κινεζακι αξιζει πρωτα για το μασαζ και το υπογραμμιζω και μετα μπορειτε να της ριξετε και ενα μανικι ετσι οπως θα σας εχει κανει.Δεν φωναζετε call-girl αλλα μασεζ και πολυ καλη μαλιστα.Καπου εχει αγγελια σε εφημεριδα και γι αυτο θα βαλω το τηλεφωνο της 6997136608  Συνεννοηση στα ελληνοκινεζικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom