- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
αναλυτικότατος!
τιμή;
τιμή;
H τιμη παιζει 60 με 80 αναλογα τα παζαρια και τι δουλεια εχει.Κυκλοφορει με συγκοινωνια γι αυτο πατε και την παιρνετε με το αυτοκινητο απο καποιο Μετρο,Δαφνη κατοικει,η της πληρωνετε το ταξι
Νανα...κινεζακι απο το Χονγκ Κονγκ.Ηλικια απροσδιοριστη,οποιος μπορει να τις καταλαβει αυτες ας το πει και σε εμενα,αλλα σιγουρα πανω απο 30.Λεπτοκαμωμενη κοντη με βυζι 2,5αρι και με ενα θεμα στα δοντια οταν γελαει και γελαει συχνα.Στενο μουνακι και στο καρφωμα φωναζε και ξεσηκωσε το ξενοδοχειο.Που την βρηκε τετοια φωνη αυτη η μινιατουρα.Μασαζ επαγγελματικοτατο,νομιζα οτι ημουν με γκεισα,απο τα δαχτυλα των ποδιων εως τα μηνιγγια.Ειναι η μοναδικη που μου εκανε μασαζ και απο μπροστα και ασχοληθηκε πολυ με την κοιλιακη χωρα.Το αισθησιακο της ξεκιναει με πολυ ρουφηγμα και γλυψιμο απο τα δαχτυλα των ποδιων πιανει κολοτρυπιδα και φτανει μεχρι το λαιμο.Εξαιρετικο τριψιμο του προστατη με πολυ λαδι οπου σου τον κανει τουρμπο χωρις να το καταλαβεις.Μου εκανε εντυπωση πως τετοια παιδικα χερακια και δαχτυλα εχουν τετοια δυναμη και της το ειπα.Απαντησε οτι στην σχολη στο Χονγκ Κονγκ τις βαζανε να κανουνε πους απς με τα δαχτυλα και να σπρωχνουν τον τοιχο με ολη τους την δυναμη.Το Κινεζακι αξιζει πρωτα για το μασαζ και το υπογραμμιζω και μετα μπορειτε να της ριξετε και ενα μανικι ετσι οπως θα σας εχει κανει.Δεν φωναζετε call-girl αλλα μασεζ και πολυ καλη μαλιστα.Καπου εχει αγγελια σε εφημεριδα και γι αυτο θα βαλω το τηλεφωνο της 6997136608 Συνεννοηση στα ελληνοκινεζικα
που την βρηκε δε μας ειπε???
βαζει καπου αγγελια να δουμε καμια φωτο?
Νανα...κινεζακι απο το Χονγκ Κονγκ.Ηλικια απροσδιοριστη,οποιος μπορει να τις καταλαβει αυτες ας το πει και σε εμενα,αλλα σιγουρα πανω απο 30.Λεπτοκαμωμενη κοντη με βυζι 2,5αρι και με ενα θεμα στα δοντια οταν γελαει και γελαει συχνα.Στενο μουνακι και στο καρφωμα φωναζε και ξεσηκωσε το ξενοδοχειο.Που την βρηκε τετοια φωνη αυτη η μινιατουρα.Μασαζ επαγγελματικοτατο,νομιζα οτι ημουν με γκεισα,απο τα δαχτυλα των ποδιων εως τα μηνιγγια.Ειναι η μοναδικη που μου εκανε μασαζ και απο μπροστα και ασχοληθηκε πολυ με την κοιλιακη χωρα.Το αισθησιακο της ξεκιναει με πολυ ρουφηγμα και γλυψιμο απο τα δαχτυλα των ποδιων πιανει κολοτρυπιδα και φτανει μεχρι το λαιμο.Εξαιρετικο τριψιμο του προστατη με πολυ λαδι οπου σου τον κανει τουρμπο χωρις να το καταλαβεις.Μου εκανε εντυπωση πως τετοια παιδικα χερακια και δαχτυλα εχουν τετοια δυναμη και της το ειπα.Απαντησε οτι στην σχολη στο Χονγκ Κονγκ τις βαζανε να κανουνε πους απς με τα δαχτυλα και να σπρωχνουν τον τοιχο με ολη τους την δυναμη.Το Κινεζακι αξιζει πρωτα για το μασαζ και το υπογραμμιζω και μετα μπορειτε να της ριξετε και ενα μανικι ετσι οπως θα σας εχει κανει.Δεν φωναζετε call-girl αλλα μασεζ και πολυ καλη μαλιστα.Καπου εχει αγγελια σε εφημεριδα και γι αυτο θα βαλω το τηλεφωνο της 6997136608 Συνεννοηση στα ελληνοκινεζικα
Mαλλον δεν εκπεμπεις "φωτεινοτητα"...ετσι το λεει αυτη αλλα προφανως θα εννοει την θετικη ενεργεια.Εγω την ειδα σαν μια ακομη κοπελα που προσπαθει να επιβιωσει.Στο μασαζ δεν εχεις δικιο,αν ξερεις καποια καλυτερη δεχομαι ευχαριστως πμμεγααααααααααλη κουτοπονηρη σαυρα
μονο για μασαζ κ εαν
έχει κανένας πληροφορίες για κάποια ελενα ανεξάρτητη από κορυδαλοMαλλον δεν εκπεμπεις "φωτεινοτητα"...ετσι το λεει αυτη αλλα προφανως θα εννοει την θετικη ενεργεια.Εγω την ειδα σαν μια ακομη κοπελα που προσπαθει να επιβιωσει.Στο μασαζ δεν εχεις δικιο,αν ξερεις καποια καλυτερη δεχομαι ευχαριστως πμ
Φυλακή είναι ?έχει κανένας πληροφορίες για κάποια ελενα ανεξάρτητη από κορυδαλο
Νανα...κινεζακι απο το Χονγκ Κονγκ.Ηλικια απροσδιοριστη,οποιος μπορει να τις καταλαβει αυτες ας το πει και σε εμενα,αλλα σιγουρα πανω απο 30.Λεπτοκαμωμενη κοντη με βυζι 2,5αρι και με ενα θεμα στα δοντια οταν γελαει και γελαει συχνα....Συνεννοηση στα ελληνοκινεζικα
Μαλλον κατι τετοιο εννοει ο συμφορουμιτης!Στα δόντια τι πρόβλημα έχει ; Φαφούτα ή κάτι χειρότερο ;
Mαλλον δεν εκπεμπεις "φωτεινοτητα"...ετσι το λεει αυτη αλλα προφανως θα εννοει την θετικη ενεργεια.Εγω την ειδα σαν μια ακομη κοπελα που προσπαθει να επιβιωσει.Στο μασαζ δεν εχεις δικιο,αν ξερεις καποια καλυτερη δεχομαι ευχαριστως πμ
μπαρμπα ντινο ανωμαλαρα θυμηθηκαμε τα παλια ?????επειδη ειμαι μαλακας κ κυνικος ας πεινασει..
στο μασαζ συμφωνω οτι ειναι απο τα πιο καλα που μου εχουν κανει..
καλυτερη μακραν, κ να συμπεριλαμβανει κ μπριζολα, μονο η αλλοπροσαλη απο την ν. σμυρμη
μπαρμπα ντινο ανωμαλαρα θυμηθηκαμε τα παλια ?????
ωραια η χυλοπιτα στν ν.σμυρνη ε??????
τωρα πως παει η ανικανοτης ????
απ αυτα που γραφεις καταλαβαινω .... αστα να πανε !!!!
γρηγορα στη θεραπεια μπαρμπα γρηγορα !!!!!
μα γιατι να δυσκολευτει !!!![size=10pt][/size]
μαλακα αντισθενη αμα τον αρχισω παλι θα μου στλενεις πμ για την συμπεριφορα μου[size=16pt]????????????????????????????????????????????????[/size]