Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
αναλυτικότατος!

τιμή;

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
H τιμη παιζει 60 με 80 αναλογα τα παζαρια και τι δουλεια εχει.Κυκλοφορει με συγκοινωνια γι αυτο πατε και την παιρνετε με το αυτοκινητο απο καποιο Μετρο,Δαφνη κατοικει,η της πληρωνετε το ταξι

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
H τιμη παιζει 60 με 80 αναλογα τα παζαρια και τι δουλεια εχει.Κυκλοφορει με συγκοινωνια γι αυτο πατε και την παιρνετε με το αυτοκινητο απο καποιο Μετρο,Δαφνη κατοικει,η της πληρωνετε το ταξι

:thumbsup:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Νανα...κινεζακι απο το Χονγκ Κονγκ.Ηλικια απροσδιοριστη,οποιος μπορει να τις καταλαβει αυτες ας το πει και σε εμενα,αλλα σιγουρα πανω απο 30.Λεπτοκαμωμενη κοντη με βυζι 2,5αρι και με ενα θεμα στα δοντια οταν γελαει και γελαει συχνα.Στενο μουνακι και στο καρφωμα φωναζε και ξεσηκωσε το ξενοδοχειο.Που την βρηκε τετοια φωνη αυτη η μινιατουρα.Μασαζ επαγγελματικοτατο,νομιζα οτι ημουν με γκεισα,απο τα δαχτυλα των ποδιων εως τα μηνιγγια.Ειναι η μοναδικη που μου εκανε μασαζ και απο μπροστα και ασχοληθηκε πολυ με την κοιλιακη χωρα.Το αισθησιακο της ξεκιναει με πολυ ρουφηγμα και γλυψιμο απο τα δαχτυλα των ποδιων πιανει κολοτρυπιδα και φτανει μεχρι το λαιμο.Εξαιρετικο τριψιμο του προστατη με πολυ λαδι οπου σου τον κανει τουρμπο χωρις να το καταλαβεις.Μου εκανε εντυπωση πως τετοια παιδικα χερακια και δαχτυλα εχουν τετοια δυναμη και της το ειπα.Απαντησε οτι στην σχολη στο Χονγκ Κονγκ τις βαζανε να κανουνε πους απς με τα δαχτυλα και να σπρωχνουν τον τοιχο με ολη τους την δυναμη.Το Κινεζακι αξιζει πρωτα για το μασαζ και το υπογραμμιζω και μετα μπορειτε να της ριξετε και ενα μανικι ετσι οπως θα σας εχει κανει.Δεν φωναζετε call-girl αλλα μασεζ και πολυ καλη μαλιστα.Καπου εχει αγγελια σε εφημεριδα και γι αυτο θα βαλω το τηλεφωνο της 6997136608  Συνεννοηση στα ελληνοκινεζικα

ενημερωτικοτατος ο παιχτης

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
που την βρηκε δε μας ειπε???
βαζει καπου αγγελια να δουμε καμια φωτο?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
εχω παρει τηλ αλλα δε σηκω....η κινεζουλα.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
α δε το προσεξα παντως σημερα εχω παρει πρωι και μεσημερι αλλα δεν απανταει..
κανεις.

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
Νανα...κινεζακι απο το Χονγκ Κονγκ.Ηλικια απροσδιοριστη,οποιος μπορει να τις καταλαβει αυτες ας το πει και σε εμενα,αλλα σιγουρα πανω απο 30.Λεπτοκαμωμενη κοντη με βυζι 2,5αρι και με ενα θεμα στα δοντια οταν γελαει και γελαει συχνα.Στενο μουνακι και στο καρφωμα φωναζε και ξεσηκωσε το ξενοδοχειο.Που την βρηκε τετοια φωνη αυτη η μινιατουρα.Μασαζ επαγγελματικοτατο,νομιζα οτι ημουν με γκεισα,απο τα δαχτυλα των ποδιων εως τα μηνιγγια.Ειναι η μοναδικη που μου εκανε μασαζ και απο μπροστα και ασχοληθηκε πολυ με την κοιλιακη χωρα.Το αισθησιακο της ξεκιναει με πολυ ρουφηγμα και γλυψιμο απο τα δαχτυλα των ποδιων πιανει κολοτρυπιδα και φτανει μεχρι το λαιμο.Εξαιρετικο τριψιμο του προστατη με πολυ λαδι οπου σου τον κανει τουρμπο χωρις να το καταλαβεις.Μου εκανε εντυπωση πως τετοια παιδικα χερακια και δαχτυλα εχουν τετοια δυναμη και της το ειπα.Απαντησε οτι στην σχολη στο Χονγκ Κονγκ τις βαζανε να κανουνε πους απς με τα δαχτυλα και να σπρωχνουν τον τοιχο με ολη τους την δυναμη.Το Κινεζακι αξιζει πρωτα για το μασαζ και το υπογραμμιζω και μετα μπορειτε να της ριξετε και ενα μανικι ετσι οπως θα σας εχει κανει.Δεν φωναζετε call-girl αλλα μασεζ και πολυ καλη μαλιστα.Καπου εχει αγγελια σε εφημεριδα και γι αυτο θα βαλω το τηλεφωνο της 6997136608  Συνεννοηση στα ελληνοκινεζικα

μεγααααααααααλη κουτοπονηρη σαυρα
μονο για μασαζ κ εαν

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
μεγααααααααααλη κουτοπονηρη σαυρα
μονο για μασαζ κ εαν
Mαλλον δεν εκπεμπεις "φωτεινοτητα"...ετσι το λεει αυτη αλλα προφανως θα εννοει την θετικη ενεργεια.Εγω την ειδα σαν μια ακομη κοπελα που προσπαθει να επιβιωσει.Στο μασαζ δεν εχεις δικιο,αν ξερεις καποια καλυτερη δεχομαι ευχαριστως πμ

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
182
Πόντοι
1
Mαλλον δεν εκπεμπεις "φωτεινοτητα"...ετσι το λεει αυτη αλλα προφανως θα εννοει την θετικη ενεργεια.Εγω την ειδα σαν μια ακομη κοπελα που προσπαθει να επιβιωσει.Στο μασαζ δεν εχεις δικιο,αν ξερεις καποια καλυτερη δεχομαι ευχαριστως πμ
έχει κανένας πληροφορίες για κάποια ελενα ανεξάρτητη από κορυδαλο

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Νανα...κινεζακι απο το Χονγκ Κονγκ.Ηλικια απροσδιοριστη,οποιος μπορει να τις καταλαβει αυτες ας το πει και σε εμενα,αλλα σιγουρα πανω απο 30.Λεπτοκαμωμενη κοντη με βυζι 2,5αρι και με ενα θεμα στα δοντια οταν γελαει και γελαει συχνα....Συνεννοηση στα ελληνοκινεζικα

Χρώμα επιδερμίδας λευκό ή σκούρο σαν τις φιλιππινέζες ;
Επίσης, αποτριχωμένο ωδείο ή θάμνος ;
Στα δόντια τι πρόβλημα έχει ; Φαφούτα ή κάτι χειρότερο ;
Τέλος, απόμκαθαριότητα τι λέει ;
Δεν αστειεύομαι, ούτε ειρωνεύομαι, απλά ενδιαφέρομαι.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• dodia.jpg
    dodia.jpg
    133,6 KB · Εμφανίσεις: 167

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
συνεδρεια με κινεζακι ραντεβου σταθμο μεταξουργειου
εμφανιση τη περιμενα  καλυτερη ...
ηλικια πανω απο 30 αλλα δεν μπορω να
πω με ακριβεια
αδυνατο οπως ολα  τα κινεζακια
στον αγωνα τωρα 70 ευρω μου πηρε καλο μασαζ αλλα δε τρελαθηκα κιολας 45 λεπτα στο μαμισι τωρα τριχωτο μουνακι δεν δινει κολο και κει μετρια πραγματα χωρις παθος...
καλο για τηην εμπειρια για μια φορα για δευτερη δεν με βλεπω.

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240

επειδη ειμαι μαλακας κ κυνικος ας πεινασει..
στο μασαζ συμφωνω οτι ειναι απο τα πιο καλα που μου εχουν κανει..
καλυτερη μακραν, κ να συμπεριλαμβανει κ μπριζολα, μονο η αλλοπροσαλη απο την ν. σμυρμη

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
επειδη ειμαι μαλακας κ κυνικος ας πεινασει..
στο μασαζ συμφωνω οτι ειναι απο τα πιο καλα που μου εχουν κανει..
καλυτερη μακραν, κ να συμπεριλαμβανει κ μπριζολα, μονο η αλλοπροσαλη απο την ν. σμυρμη
μπαρμπα ντινο ανωμαλαρα θυμηθηκαμε τα παλια ?????
ωραια η χυλοπιτα στν ν.σμυρνη ε??????
τωρα πως παει η ανικανοτης ????
απ αυτα που γραφεις καταλαβαινω .... αστα να πανε !!!!
γρηγορα στη θεραπεια μπαρμπα γρηγορα !!!!!

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
[size=10pt][/size]
μπαρμπα ντινο ανωμαλαρα θυμηθηκαμε τα παλια ?????
ωραια η χυλοπιτα στν ν.σμυρνη ε??????
τωρα πως παει η ανικανοτης ????
απ αυτα που γραφεις καταλαβαινω .... αστα να πανε !!!!
γρηγορα στη θεραπεια μπαρμπα γρηγορα !!!!!

μαλακα αντισθενη αμα τον αρχισω παλι θα μου στλενεις πμ για την συμπεριφορα μου[size=16pt]????????????????????????????????????????????????[/size]

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
[size=10pt][/size]
μαλακα αντισθενη αμα τον αρχισω παλι θα μου στλενεις πμ για την συμπεριφορα μου[size=16pt]????????????????????????????????????????????????[/size]
μα γιατι να δυσκολευτει !!!!
ψεματα λεω !!!!!
ακομα και σε αυτη τη σημειωση οπως και στο προηγουμενο ποστ κυτταξε το υφος σου και πες μονο σου.
μην βαζεις λοιπον τον αντισθενη στην μεση.
ο οποιος και παμπολες χαρες και ιδιαιτερη ανεκτικοτητα εχει δειξει στο παρελθον με την απαραδεκτη παρουσια σου.
μηπως θελεις να αναδημοσιευσω τα ποστ των μελων εδω μεσα οταν ακριβως και εντελως αναιτια ειχες μια διαρκη επίθεση κατα της "μονο η αλλοπροσαλη απο την ν. σμυρμη" για την οποια επι σειρα μηνων εγραφες τα ψεμματα της αρκουδας και εβριζες αρειμανιως ?????
σειμαζεψου μπαρμπα γιατι εμεις εδω δεν ΞΕΧΝΟΥΜΕ !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom