Σε συνεχεια της προηγουμενης ομοβροντιας κριτικων
Ριτα βελβετ 577
Ωραια κοπελιτσα λιγο στον κοσμο της αλλα ευχαριστη παρουσια δεν ειναι weird.Το μασαζ της θελει βελτιωση αλλα ειναι φιλοτιμη.Εξαιρετικο φραπεδακι (καλυτερο και απο της Λυδιας) με απαραμιλλη θεατρικοτητα!!
Αλεξανδρα ντελουξ 646
Διαφορετικη απο τις φωτογραφιες ,αξιοπρεπες μασαζ αλλα φραπες απο τα Lidl.Χαμηλων τονων κοπελα.Nothing to write home about.
Αννα Joy 645
Δεν κανει κακο μασαζ αλλα ειναι ξυλαγγουρο.Πιαστο το φιδακι καλη μου δεν δαγκωνει.
Λενα βελβετ 378
Πετιτ κοριτσακι χαμογελαστο και προσχαρο ,το μασαζ της ειναι υποτυπωδες αλλα περνας καλα.Ειναι συνεχεια χαμογελαστη δεν ξερω πως το καταφερνει αυτο και σου φτιαχνει την διαθεση.Δεν τα εκλαψα.
Πενι ντελουξ 776
Η κοπελα που ξερει τα παντα ,ξερει ποσα απιδια χωραει ο σακος ,ξερει που ειναι θαμμενος ο τζιμι χοφα
,ξερει το μυστικο της Vicotria Secret ,ξερει τα παντα ολα.Ευτηχως ξερει και μασαζ και σε αποζημιωνει τουλαχιστον.Γενικα περνας καλα ,αξιζει.
Μαριανα βελβετ 466
Μασαζ μετριοτατο ,καλη κοπελιτσα ,προσπαθει αλλα δεν "βρεθηκαμε".Καποιος αλλος μπορει να περασει καλα αλλα εγω δεν.
Μαιρη τζοι 765
Ηταν λιγο σφιγμενη οταν ηρθε και χαλαρωνε σιγα σιγα ,τοσο σιγα που δεν το πολυευχαριστηθηκα.Καλο μασαζ ,οχι της πλακας.Μαλλον ειναι ο τυπος της ετσι (επιφυλακτικη πολυ) και με ολους αυτους τους ανεγκεφαλους εκει εξω δεν της δινω και πολυ αδικο.Θα κανω επαναληπτικη για επαληθευση.
Αντριανα τζοι 588
Το μασαζ παιρνει πολυ βελτιωση αλλα στα υπολοιπα ειναι κορυφη το κοριτσι.ΘΕΛΕΙ να περασεις καλα και τουλαχιστον με εμενα τα καταφερε
.Προσγειωμενη ,χωρις τουπε και ευχαριστη παρεα.
Μιλανα ντελουξ 757
Εκανα επαναληπτικη.
Το μασαζ της (οπως το υποπτευομουν) ειναι παρα πολυ καλο οχι μονο ξερει αλλα εχει και τρομερο αγγιγμα ,δυσκολα θα βρεις καλυτερο μασαζ.
Στον αγωνα ειναι πολυ αποστειρωμενη (με εμενα τουλαχιστον) και δεν μου κανει κλικ οχι οτι δεν προσπαθει αλλα με το γαντακι ρε παιδι μου.
Σαν να καθεσαι για φαγητο να σου φερνει ο εστιατορας τα πιο γαμάτα ορεκτικα που υπαρχουν ,ψαγμενες σαλτσουλες ,ζυμωτο ζεστο ψωμι και μετα σαν κυριο πιατο φερνει ενα μπιφτεκι μισοαψητο απο 50% μοσχαρισιο και 50% χοιρινο κρεας.
Θα το φας το μπιφτεκι αλλα απογοητευση ρε φιλε
Κελλυ βελβετ 566
Δεν κανει τιποτε ιδιαιτερα καλα αλλα δεν τα κλαις κιολας.Ενδιαφερουσα τυπισα,Ισως σε επαναληπτικη να ειναι καλυτερη γιατι ηταν στις μαυρες της εκεινη την μερα.
Καλα να περναμε μαγκες