Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.441
Πόντοι
456
πάρε καλύτερα ένα call girl
Μασαζ αστείο
Μπριζόλα σίγουρα με 120€ και πάνω
Μην ξαναλέμε τα ίδια, θα ήταν καλύτερα να ανοίξουμε thread στο call girls για το osmose.
και επειδή σε βλέπω να ψάχνεσαι για το osmose θα σου απαντήσω με ένα δικό σου γραπτ
αυτο ειπα αρχηγε .αν γυρισει στα παλια της λημερια με το εικοσαρικο ...

titos pilatios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, χρονια σας παρακολουθω και διαβαζω τις κριτικες σας. Φτιαχω λογαριασμο σημερα γιατι δεν μπορω να καταλαβω αν το γραφειο της Τεας αξιζει η οχι.
Σκεφτομαι να κλεισω ραντεβου με Αλισε η Λυδια. Οποιαδηποτε βοηθεια σας ευχαριστω.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Καλησπερα παιδια, χρονια σας παρακολουθω και διαβαζω τις κριτικες σας. Φτιαχω λογαριασμο σημερα γιατι δεν μπορω να καταλαβω αν το γραφειο της Τεας αξιζει η οχι.
Σκεφτομαι να κλεισω ραντεβου με Αλισε η Λυδια. Οποιαδηποτε βοηθεια σας ευχαριστω.
έφτιαξες λογαριασμό για να καταλάβεις τι?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
έφτιαξες λογαριασμό για να καταλάβεις τι?
Αν αξίζει ή όχι χαχαχαχαχα
Σαν απλός επισκέπτης που τόσα χρόνια μας διαβάζει δεν μπορεί να καταλάβει, αλλά τώρα που έκανε εγγραφή θα του έρθει η θεία φώτιση.

Πείτε μας από που ψωνίζετε τα ληγμένα να πάμε να πάρουμε κι εμείς

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Σαν απλός επισκέπτης που τόσα χρόνια μας διαβάζει δεν μπορεί να καταλάβει, αλλά τώρα που έκανε εγγραφή θα του έρθει η θεία φώτιση.

εν τω μεταξύ έναν tito είχαμε μπανάρει αλλά αυτός ήταν απο group deluxe!

nice66

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Απο Λυδια μην περιμενεις πολλα πραγματα. Συμπαθεστατη αλλα μεγαλυτερη απο τις φωτο. Το παλευει αλλα...
Να φανταστεις Δε δοκιμασα καλαμακι. Μονο φραπεδια...

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.383
Πόντοι
206
Να γραψω εγω για την Alice, με την οποια εχω βρεθει 3 φορες και ειμαι ενθουσιασμενος.

Ειναι ομορφη κοπελα, ευχαριστη και ωραιο τυπακι και κυριως καταπληκτικη στο ειδος μασαζ που προσφερει.
Ευχαριστη εκπληξη για μενα αφου σπανια καποια συνδυαζει τοσο καλα ολα οσα μου αρεσουν και ταυτοχρονα
ξεφευγει απο τα τετριμμενα. Υποθετω δεν εχει μεγαλη εμπειρια, οποτε ειναι natural, το εχει και σε νιωθει.

Απαλο και αισθησιακο αγγιγμα μεσα σε απολυτη χαλαρωση, χρησιμοποιει τα ποδια της φανταστικα (μου εχει μεινει
αυτο), πολυ καλο girlfriend καλαμακι

Θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα δεν ειμαι και καλος σε αυτο, 1η φορα γραφω εδω. Να πω μονο οτι
μεσα σε ολα τ'αλλα περναει με αριστα 5/5 ενα τεστ που εχω και μετατρεπει το πολυ καλο σε ξεχωριστο, το κριτηριο των 5 αισθησεων: καταφερε να εξιταρει θετικα ολες ανεξαιρετως τις αισθησεις μου, ακομα και την ακοη...

Για τον φιλο παραπανω να πω οτι γαι Λυδια δεν ξερω κατι, ακομα τουλαχιστον.
Για τους παλιους εδω (που εχω διαβασει καπως τις τελευταιες μερες) να πω οτι ισως ακουγομαι υπερβολικα ενθουσιωδης,
αλλα ειναι φυσικο αφου μου εκανε τοσο πολυ κλικ σε ολα

Alice με τα χιλια ))

rainbow1

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
127
Πόντοι
0

Ο άλλος (ahonkytonk) έκανε εγγραφή εχθές για να γράψει ύμνο στην Alice.... Τι να πει κανείς με τα μυαλά καθεμιανής...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Απαλο και αισθησιακο αγγιγμα μεσα σε απολυτη χαλαρωση, χρησιμοποιει τα ποδια της φανταστικα (μου εχει μεινει
Το girlfriend καλαμάκι πως είναι; το βάζει λίγο στο στόμα και χασκογελάει ντροπαλά και ενώ στο γλείφει σου λέει "σ' αγαπώ" ;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Το girlfriend καλαμάκι πως είναι; το βάζει λίγο στο στόμα και χασκογελάει ντροπαλά και ενώ στο γλείφει σου λέει "σ' αγαπώ" ;
προφανώς δεν θα έχει φτυσίματα!
Κάνει μπαμ ότι κάτι βρωμάει!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
29/9/2020
Παίκτες, μήπως γνωρίζει κανείς γενικότερα για deluxe και ειδικότερα για Καρίνα, Σάντυ, Μιλάνα τι παίζει?
Εχει δοκιμάσει κανείς απ΄το μέλι?
31/5/2021
Συναγωνιστες, μεταξύ Δήμητρας από Attica, και Καρίνας ή Sandy από Deluxe, τι θα διαλέγατε?
Για μασάζ που να πιάνει τουλάχιστον τη βάση και καλαμάκι ακα?
8 μήνες και δεν δοκίμασες τις Καρίνα και Sandy????

Αλλά για τηνΛυδία έτρεξες.....
Απο Λυδια μην περιμενεις πολλα πραγματα. Συμπαθεστατη αλλα μεγαλυτερη απο τις φωτο. Το παλευει αλλα...
Να φανταστεις Δε δοκιμασα καλαμακι. Μονο φραπεδια...

Τροφή για σκέψη.....

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.383
Πόντοι
206
Ο άλλος (ahonkytonk) έκανε εγγραφή εχθές για να γράψει ύμνο στην Alice.... Τι να πει κανείς με τα μυαλά καθεμιανής...
Ισχυει, αν δεν ηθελα να γραψω για Alice μαλλον θα συνεχιζα να μπαινω ως επισκεπτης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάνει μπαμ ότι κάτι βρωμάει!
Τι εννοεις ?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ισχυει, αν δεν ηθελα να γραψω για Alice μαλλον θα συνεχιζα να μπαινω ως επισκεπτης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι εννοεις ?
τίποτα παλικάρι μου συνέχισε εσύ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
29/9/2020

31/5/2021

8 μήνες και δεν δοκίμασες τις Καρίνα και Sandy????

Αλλά για τηνΛυδία έτρεξες.....

Τροφή για σκέψη.....
Ας μην βλέπουμε κάθε παλαιό μελος με λίγη συμμετοχή ή κάθε καινούργιο που γράφει κριτική σαν να είναι " ύποπτο ή ύποπτος " !
Ας έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις εμπειριες τους , τα συναισθήματα τους , μετά από συναντήσεις με κάποια θεραπεύτρια όπως και να λέγεται αυτή .
Λίγο υπομονή και θα δείξουν τι εκπροσωπούν και αυτοί ! Μπορεί να ήταν σε άλλα είδη πληρωμένων υπηρεσιών , να αποφάσισαν να δοκιμάσουν και αποφάσισαν να γράψουν .
Και στο κάτω κάτω η Alice μέχρι τώρα έχει αρκετά καλές κριτικές και μόνη και σε συνδυασμό με Τεα .

• Like
Αντιδράσεις: Bleach
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Να γραψω εγω για την Alice, με την οποια εχω βρεθει 3 φορες και ειμαι ενθουσιασμενος.

Ειναι ομορφη κοπελα, ευχαριστη και ωραιο τυπακι και κυριως καταπληκτικη στο ειδος μασαζ που προσφερει.
Ευχαριστη εκπληξη για μενα αφου σπανια καποια συνδυαζει τοσο καλα ολα οσα μου αρεσουν και ταυτοχρονα
ξεφευγει απο τα τετριμμενα. Υποθετω δεν εχει μεγαλη εμπειρια, οποτε ειναι natural, το εχει και σε νιωθει.

Θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα δεν ειμαι και καλος σε αυτο, 1η φορα γραφω εδω. Να πω μονο οτι
μεσα σε ολα τ'αλλα περναει με αριστα 5/5 ενα τεστ που εχω και μετατρεπει το πολυ καλο σε ξεχωριστο, το κριτηριο των 5 αισθησεων: καταφερε να εξιταρει θετικα ολες ανεξαιρετως τις αισθησεις μου, ακομα και την ακοη...

Για τον φιλο παραπανω να πω οτι γαι Λυδια δεν ξερω κατι, ακομα τουλαχιστον.
Για τους παλιους εδω (που εχω διαβασει καπως τις τελευταιες μερες) να πω οτι ισως ακουγομαι υπερβολικα ενθουσιωδης,
αλλα ειναι φυσικο αφου μου εκανε τοσο πολυ κλικ σε ολα

Alice με τα χιλια ))
Τυχερός που είχες την δυνατότητα να περάσεις τόσο καλά όσο και όπως γράφεις την εμπειρια σου φίλε με μια θεραπεύτρια που έχει λίγες και καλές κριτικές ! Keep walking ??‍♀️ and keep informing με νέες εμπειριες

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ας μην βλέπουμε κάθε παλαιό μελος με λίγη συμμετοχή ή κάθε καινούργιο που γράφει κριτική σαν να είναι " ύποπτο ή ύποπτος " !
Ας έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις εμπειριες τους , τα συναισθήματα τους , μετά από συναντήσεις με κάποια θεραπεύτρια όπως και να λέγεται αυτή .
Λίγο υπομονή και θα δείξουν τι εκπροσωπούν και αυτοί ! Μπορεί να ήταν σε άλλα είδη πληρωμένων υπηρεσιών , να αποφάσισαν να δοκιμάσουν και αποφάσισαν να γράψουν .
Και στο κάτω κάτω η Alice μέχρι τώρα έχει αρκετά καλές κριτικές και μόνη και σε συνδυασμό με Τεα .
σε παρακαλώ....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Οι promoters θα φανερωθούν φίλε alpula, θα κάνουν το λαθάκι τους όταν παρασυρθούν από τον " οίστρο " τους !
Κανένας δεν γλυτώνει από τα πεπειραμένα μέλη που ένας εκ των top είσαι και εσυ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Οι promoters θα φανερωθούν φίλε alpula, θα κάνουν το λαθάκι τους όταν παρασυρθούν από τον " οίστρο " τους !
Κανένας δεν γλυτώνει από τα πεπειραμένα μέλη που ένας εκ των top είσαι και εσυ
εχω βρει πάνω απο 15 όπου και έχουν μπαναριστεί!
Τα υπόλοιπα με pm, μην σπαμάρουμε!

Τελευταία τροποποίηση:

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
εχω βρει πάνω απο 15 όπου και έχουν μπαναριστεί!
Τα υπόλοιπα με pm, μην σπαμάρουμε!
Γεια σου ρε alpula serial killer… Ηρώδη… πως τους πετσόκοψες έτσι ρε πούστη; Πως πως πως;

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
Σε συνεχεια της προηγουμενης ομοβροντιας κριτικων

Ριτα βελβετ 577
Ωραια κοπελιτσα λιγο στον κοσμο της αλλα ευχαριστη παρουσια δεν ειναι weird.Το μασαζ της θελει βελτιωση αλλα ειναι φιλοτιμη.Εξαιρετικο φραπεδακι (καλυτερο και απο της Λυδιας) με απαραμιλλη θεατρικοτητα!!

Αλεξανδρα ντελουξ 646
Διαφορετικη απο τις φωτογραφιες ,αξιοπρεπες μασαζ αλλα φραπες απο τα Lidl.Χαμηλων τονων κοπελα.Nothing to write home about.

Αννα Joy 645
Δεν κανει κακο μασαζ αλλα ειναι ξυλαγγουρο.Πιαστο το φιδακι καλη μου δεν δαγκωνει.

Λενα βελβετ 378
Πετιτ κοριτσακι χαμογελαστο και προσχαρο ,το μασαζ της ειναι υποτυπωδες αλλα περνας καλα.Ειναι συνεχεια χαμογελαστη δεν ξερω πως το καταφερνει αυτο και σου φτιαχνει την διαθεση.Δεν τα εκλαψα.

Πενι ντελουξ 776
Η κοπελα που ξερει τα παντα ,ξερει ποσα απιδια χωραει ο σακος ,ξερει που ειναι θαμμενος ο τζιμι χοφα :tooth: ,ξερει το μυστικο της Vicotria Secret ,ξερει τα παντα ολα.Ευτηχως ξερει και μασαζ και σε αποζημιωνει τουλαχιστον.Γενικα περνας καλα ,αξιζει.

Μαριανα βελβετ 466
Μασαζ μετριοτατο ,καλη κοπελιτσα ,προσπαθει αλλα δεν "βρεθηκαμε".Καποιος αλλος μπορει να περασει καλα αλλα εγω δεν.

Μαιρη τζοι 765
Ηταν λιγο σφιγμενη οταν ηρθε και χαλαρωνε σιγα σιγα ,τοσο σιγα που δεν το πολυευχαριστηθηκα.Καλο μασαζ ,οχι της πλακας.Μαλλον ειναι ο τυπος της ετσι (επιφυλακτικη πολυ) και με ολους αυτους τους ανεγκεφαλους εκει εξω δεν της δινω και πολυ αδικο.Θα κανω επαναληπτικη για επαληθευση.

Αντριανα τζοι 588
Το μασαζ παιρνει πολυ βελτιωση αλλα στα υπολοιπα ειναι κορυφη το κοριτσι.ΘΕΛΕΙ να περασεις καλα και τουλαχιστον με εμενα τα καταφερε :happy:.Προσγειωμενη ,χωρις τουπε και ευχαριστη παρεα.

Μιλανα ντελουξ 757
Εκανα επαναληπτικη.
Το μασαζ της (οπως το υποπτευομουν) ειναι παρα πολυ καλο οχι μονο ξερει αλλα εχει και τρομερο αγγιγμα ,δυσκολα θα βρεις καλυτερο μασαζ.
Στον αγωνα ειναι πολυ αποστειρωμενη (με εμενα τουλαχιστον) και δεν μου κανει κλικ οχι οτι δεν προσπαθει αλλα με το γαντακι ρε παιδι μου.
Σαν να καθεσαι για φαγητο να σου φερνει ο εστιατορας τα πιο γαμάτα ορεκτικα που υπαρχουν ,ψαγμενες σαλτσουλες ,ζυμωτο ζεστο ψωμι και μετα σαν κυριο πιατο φερνει ενα μπιφτεκι μισοαψητο απο 50% μοσχαρισιο και 50% χοιρινο κρεας.
Θα το φας το μπιφτεκι αλλα απογοητευση ρε φιλε :sad2:

Κελλυ βελβετ 566
Δεν κανει τιποτε ιδιαιτερα καλα αλλα δεν τα κλαις κιολας.Ενδιαφερουσα τυπισα,Ισως σε επαναληπτικη να ειναι καλυτερη γιατι ηταν στις μαυρες της εκεινη την μερα.

Καλα να περναμε μαγκες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom