jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.487
- Πόντοι
- 456
Δεν τι ξέρω αυτές φίλε, μια Ρουμπη και μια Ζωή ειδακαλυτερη απο τη δημητρα ? επ ευκαιριας ειδα και τη βαλερια κι εκει ?
Δεν τι ξέρω αυτές φίλε, μια Ρουμπη και μια Ζωή ειδακαλυτερη απο τη δημητρα ? επ ευκαιριας ειδα και τη βαλερια κι εκει ?
Μόνο μασάζ φίλε μου όμως.
αυτή απο το attica λες?Παντως μια ρουμπι που αναφέρθηκε είναι ωραιο κορμί , βυζαρα κ βγάζει γούστα .
Yes !αυτή απο το attica λες?
Θέλω καιρο να την πάρω αλλα εχω διαβάσει παρα πολλές κριτικες οτι πετσοκόβει.. Τύπου 50Ε για φραπε + οτι ειναι πολύ ψυχρη.
35 αρα που μπορεί να σου ζητήσει και 50€ απλά για φραπέ και αυτό με ψυχρότητα!
Ειδες ? Μετά εμενα λες δύσκολο !!!!???35 αρα που μπορεί να σου ζητήσει και 50€ απλά για φραπέ και αυτό με ψυχρότητα!
Νομίζω Αλβανίδα μου είχε πει!
Μακρυά!
Ειδες ? Μετά εμενα λες δύσκολο !!!!???
Έχει καμμιά σχέση με την Ισπανίδα Ρούμπι που δούλευε παλιά στο μασατζιδικο της Λίας που υπήρχε στον Ηλεκτρικό Καλλιθέσς;Παντως μια ρουμπι που αναφέρθηκε είναι ωραιο κορμί , βυζαρα κ βγάζει γούστα .
Μιλάμε για Αλβανίδα έτσι?Έχει καμμιά σχέση με την Ισπανίδα Ρούμπι που δούλευε παλιά στο μασατζιδικο της Λίας που υπήρχε στον Ηλεκτρικό Καλλιθέσς;
50 ευρώ για κάτι που μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας; Μαύρο και άντε γεια!!!35 αρα που μπορεί να σου ζητήσει και 50€ απλά για φραπέ και αυτό με ψυχρότητα!
Νομίζω Αλβανίδα μου είχε πει!
Μακρυά!