You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
titos pilatios
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια.Να γραψω εγω για την Alice, με την οποια εχω βρεθει 3 φορες και ειμαι ενθουσιασμενος.
Ειναι ομορφη κοπελα, ευχαριστη και ωραιο τυπακι και κυριως καταπληκτικη στο ειδος μασαζ που προσφερει.
Ευχαριστη εκπληξη για μενα αφου σπανια καποια συνδυαζει τοσο καλα ολα οσα μου αρεσουν και ταυτοχρονα
ξεφευγει απο τα τετριμμενα. Υποθετω δεν εχει μεγαλη εμπειρια, οποτε ειναι natural, το εχει και σε νιωθει.
Απαλο και αισθησιακο αγγιγμα μεσα σε απολυτη χαλαρωση, χρησιμοποιει τα ποδια της φανταστικα (μου εχει μεινει
αυτο), πολυ καλο girlfriend καλαμακι
Θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα δεν ειμαι και καλος σε αυτο, 1η φορα γραφω εδω. Να πω μονο οτι
μεσα σε ολα τ'αλλα περναει με αριστα 5/5 ενα τεστ που εχω και μετατρεπει το πολυ καλο σε ξεχωριστο, το κριτηριο των 5 αισθησεων: καταφερε να εξιταρει θετικα ολες ανεξαιρετως τις αισθησεις μου, ακομα και την ακοη...
Για τον φιλο παραπανω να πω οτι γαι Λυδια δεν ξερω κατι, ακομα τουλαχιστον.
Για τους παλιους εδω (που εχω διαβασει καπως τις τελευταιες μερες) να πω οτι ισως ακουγομαι υπερβολικα ενθουσιωδης,
αλλα ειναι φυσικο αφου μου εκανε τοσο πολυ κλικ σε ολα
Alice με τα χιλια ))
Διαγραμμένο μέλος 208355
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 1.383
- Πόντοι
- 206
Θεμα χημειας, ενιοτε κατα τυχη συμβαινει να βρισκεις ακριβως αυτο που ψαχνεις εκεινη την περιοδο.Τυχερός που είχες την δυνατότητα να περάσεις τόσο καλά όσο και όπως γράφεις την εμπειρια σου φίλε με μια θεραπεύτρια που έχει λίγες και καλές κριτικές ! Keep walking ?? and keep informing με νέες εμπειριες
Για οσους με ειδαν σαν προμοτορα μαλλον το αντιθετο- ειμαιι ψιλοασχετος με το χωρο. Αλλα τους καταλαβαινω ειδικα αφου 2 ποστ πανω απ'
το δικο μου ηταν κι αλλο νεο account που ρωταγε κατι γι'αυτην
Keep waliking ))
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Ωραίος! Τελικά είναι η ίδια με του osmose ;Έλλη lux, οσμοκατάσταση οπότε αν θελετε μασάζ ψάξτε αλλού, ωραία παρουσία γενικά, γλυκό πρόσωπο (κατώτερο από τη φώτο) σώμα καλό με κάποια ψωμάκια.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Θα σε γελάσω, δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή του οσμοσε. Απλά είδα κριτικές μόνο για αυτή όταν έψαχνα για την Έλλη του lux.Ωραίος! Τελικά είναι η ίδια με του osmose ;
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Νέα προσθήκη; Εμένα δεν μου την έστειλαν σε φωτό. Θα τσεκάρω να δω τι παίζει. Μάλλον τις κάνουν τράμπα και ανάλογα παριστάνουν τις σοβαρές μασέρ. Δίκιο έχει ο Αλ ο ρίπερ.Αριάδνη να φανταστώ μια από τα ίδια με όσμοσε;
Γενικά βλέπω οσμοποίηση στον αγαπημένο όμιλο πολλών, μήπως είχε δίκιο ο αλπούλα τελικά;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Ναι. Ωραίο φαίνεται από τη φωτο. Γράφτηκε ότι είναι η παλιά Χριστίνα από όσμοσεΝέα προσθήκη; Εμένα δεν μου την έστειλαν σε φωτό. Θα τσεκάρω να δω τι παίζει. Μάλλον τις κάνουν τράμπα και ανάλογα παριστάνουν τις σοβαρές μασέρ. Δίκιο έχει ο Αλ ο ρίπερ.
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Την είχα πάρει την Χριστίνα, όποτε ελπιζω να καταλάβω από την φωτό αν είναι η ίδια (όχι όπως με την Έλλη). Πάντως η Έλλη μοιάζει και με την Νεφέλη του deluxe. Ήρθε με γυαλιά- είναι κοντούλα;Ναι. Ωραίο φαίνεται από τη φωτο. Γράφτηκε ότι είναι η παλιά Χριστίνα από όσμοσε
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Στην πραγματικότητα δε θα λεγα ότι μοιάζουν, μόνο στην καταγωγήΤην είχα πάρει την Χριστίνα, όποτε ελπιζω να καταλάβω από την φωτό αν είναι η ίδια (όχι όπως με την Έλλη). Πάντως η Έλλη μοιάζει και με την Νεφέλη του deluxe. Ήρθε με γυαλιά- είναι κοντούλα;
Δεν ήρθε με γυαλιά δυστυχώς, και είναι σχετικά κοντούλα.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
ή να βγάζουν φωτογραφίες άβαφτες.. natural look οπως λενε και στο instagram χαχαχαΕπίσης προς τα γραφεία, πείτε αν θέλετε στις κοπέλες να έρχονται βαμμένες όπως στις φώτο. Τρομάζουμε να τις αναγνωρίσουμε κάθε φορά.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
ο καθένας όπου μπορεί.Γεια σου ρε alpula serial killer… Ηρώδη… πως τους πετσόκοψες έτσι ρε πούστη; Πως πως πως;
Αλλος στην εκαθάριση και στην ενημέρωση και άλλος στις ειρωνείες.
Ο καθένας στο είδος του!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αριάδνη να φανταστώ μια από τα ίδια με όσμοσε;
Γενικά βλέπω οσμοποίηση στον αγαπημένο όμιλο πολλών, μήπως είχε δίκιο ο αλπούλα τελικά;
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Αν αναφέρεσαι σε μια με μικρό στήθος, όχι Ελληνίδα με χάλια μασαζ, τότε ή ίδια είναι!Θα σε γελάσω, δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή του οσμοσε. Απλά είδα κριτικές μόνο για αυτή όταν έψαχνα για την Έλλη του lux.
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.487
- Πόντοι
- 456
Πέρασμα από attica με Λυδία για να αλλάξουμε παραστάσεις...πολύ καλύτερη στην φώτο (viber) συμπαθητική κ από κοντά με λίγο περιφέρεια.. στα του μασάζ καλή δεν τ περίμενα στα μετά φραπεδάκι σίγουρα (μιας κ κοιτάει την ώρα κ το εχει υπολογισμενο) προχωραει και καλαμάκι και πιασίματα άνετα, γενικά ωραίο σώμα+ (αν εξαιρέσεις περιφερεια). Στα + 40 ο κόπος..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Με εμένα αυτη δεν προχώρησε καθόλου, αν και δεν έκανα καμία νύξη γιατί δε με πολυεφτιαχνε, όχι ότι ήταν άσχημη αλλά μου θύμιζε απουσιολογο το όλο στυλακι της, εσένα προχώρησε από μόνη της στο παρασύνθημα;Πέρασμα από attica με Λυδία για να αλλάξουμε παραστάσεις...πολύ καλύτερη στην φώτο (viber) συμπαθητική κ από κοντά με λίγο περιφέρεια.. στα του μασάζ καλή δεν τ περίμενα στα μετά φραπεδάκι σίγουρα (μιας κ κοιτάει την ώρα κ το εχει υπολογισμενο) προχωραει και καλαμάκι και πιασίματα άνετα, γενικά ωραίο σώμα+ (αν εξαιρέσεις περιφερεια). Στα + 40 ο κόπος..
Πάντως όντως το μασάζ της μου άρεσε, από τις λίγες φορές που χαλάρωσα τελείως σε κατ οίκον
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.443
- Πόντοι
- 456
καλυτερη απο τη δημητρα ? επ ευκαιριας ειδα και τη βαλερια κι εκει ?Πέρασμα από attica με Λυδία για να αλλάξουμε παραστάσεις...πολύ καλύτερη στην φώτο (viber) συμπαθητική κ από κοντά με λίγο περιφέρεια.. στα του μασάζ καλή δεν τ περίμενα στα μετά φραπεδάκι σίγουρα (μιας κ κοιτάει την ώρα κ το εχει υπολογισμενο) προχωραει και καλαμάκι και πιασίματα άνετα, γενικά ωραίο σώμα+ (αν εξαιρέσεις περιφερεια). Στα + 40 ο κόπος..
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.487
- Πόντοι
- 456
Στο φραπέ ήταν ανετη, με ρώτησε κ προχώρησε, στα υπόλοιπα πίεσα λίγο την κατάσταση..Με εμένα αυτη δεν προχώρησε καθόλου, αν και δεν έκανα καμία νύξη γιατί δε με πολυεφτιαχνε, όχι ότι ήταν άσχημη αλλά μου θύμιζε απουσιολογο το όλο στυλακι της, εσένα προχώρησε από μόνη της στο παρασύνθημα;
Πάντως όντως το μασάζ της μου άρεσε, από τις λίγες φορές που χαλάρωσα τελείως σε κατ οίκον
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις