gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...η Μόνικα (Ηλιάνα) δεν διέκοψε στο prive;Η Ζωή ( ταντρα Ζωή ) είναι στο deluxe στο Viber ) και η Μονικα είναι στο prive massage baby , Instagram
...η Μόνικα (Ηλιάνα) δεν διέκοψε στο prive;Η Ζωή ( ταντρα Ζωή ) είναι στο deluxe στο Viber ) και η Μονικα είναι στο prive massage baby , Instagram
Nαι αλλα θα ξαναρθει μου είπαν...η Μόνικα (Ηλιάνα) δεν διέκοψε στο prive;
Ναι μην χάσουμεNαι αλλα θα ξαναρθει μου είπαν
Καλη λενε οτι ειναι αυτηΝαι μην χάσουμε
την Τζέσικα την παίρναμε κάποτε στο μεταξουργείο, και τώρα ζητάει 100€ με 120€ και αν θέλει θα γαμηθεί αλλιώς μπορεί και να μείνει στο καλαμάκι!Τζέσικα από οσμοσε για body2body έχεις δοκιμάσει κανείς ??
..ναι θα κοιτάξεις το instagram του diamonts (παλαιότερες συνεργάτιδες)Φωτό της Μόνικας παίζουν πουθενά;
Ποτέ δεν ήταν οι φωτογραφίες πολύ αποκαλυπτικές γενικα στα γραφεία που δεν βάζουν ολόσωμη στις θεραπευτριες τους..ναι θα κοιτάξεις το instagram του diamonts (παλαιότερες συνεργάτιδες)
Ναι στην και καλά τζαμαικανη λέω να την δοκιμάσω για body 2 body να δούμε τι λέειτην Τζέσικα την παίρναμε κάποτε στο μεταξουργείο, και τώρα ζητάει 100€ με 120€ και αν θέλει θα γαμηθεί αλλιώς μπορεί και να μείνει στο καλαμάκι!
Γενικά στο osmose δεν γνωρίζουν απο μασαζ.
Ξεπετάδικο είναι!
edit: στην μελαμψή αναφέρσαι?
Λάθος 120€ φουλ
Μασαζ ξεπέτα!
b2b από osmoseΝαι στην και καλά τζαμαικανη λέω να την δοκιμάσω για body 2 body να δούμε τι λέει
Δεν γνωρίζω φίλε και δε νομίζω ότι δουλεύει σε κάποιο από τα καταστήματα του Massagio. Περισσότερο για διαφήμιση είναι. Πάντως στο κατάστημα στο Κερατσίνι έχει αξιόλογα κομμάτια. Εμφανισιακά μιλάω.Τώρα που ανέφερες την μπαρακου πληροφορια για να βρεθούμε με αυτή τηλέφωνο κτλπ έχουμε;η δεν ασχολειτε με το άθλημα επαγγελματικά;?
έτσι είναι , με το σωστό marketing , αλλάζουν όλα , και πρώτα οι τιμές ....την Τζέσικα την παίρναμε κάποτε στο μεταξουργείο, και τώρα ζητάει 100€ με 120€ και αν θέλει θα γαμηθεί αλλιώς μπορεί και να μείνει στο καλαμάκι!
Γενικά στο osmose δεν γνωρίζουν απο μασαζ.
Ξεπετάδικο είναι!
edit: στην μελαμψή αναφέρσαι?
Λάθος 120€ φουλ
Μασαζ ξεπέτα!
Όντως αξίζουν εμφανισιακά, αλλά είναι στα ΔΕΝ από όσο ξέρωΔεν γνωρίζω φίλε και δε νομίζω ότι δουλεύει σε κάποιο από τα καταστήματα του Massagio. Περισσότερο για διαφήμιση είναι. Πάντως στο κατάστημα στο Κερατσίνι έχει αξιόλογα κομμάτια. Εμφανισιακά μιλάω
Οκ ευχαριστώb2b από osmose
Για φραπεδάκι, καλαμάκι, μπριζολίτσα οκ.
Για κόλπα ανατολίτικα με λάδια κοίτα σε άλλο μαγαζί γιατί θα απογοητεύσεις.
πάρε καλύτερα ένα call girlαν καποιος μαθει οτι η αντζελινα του οσμοσε επεστρεψε στα λημερια της , ας ριξει ενα σινιαλο . με τα 100 που θα γλιτωσω θα παρω καμμια που ξερει και απο μασαζ .εχουμε καποια πληροφορια για τη λολα του οσμοσε ? δεν εχω βρει το παραμικρο.
ελα ντε ...? προφανως οι κυριες δεν ειχαν ιδεα απο μασαζ και το λαθος ,τελικα, ειναι δικο μας που τις πληρωναμε γι'αυτο .συνεπως , καλο ειναι να ξεκαθαριστει ποιος θελει μασαζ και ποιος θελει σεξ .μονο ετσι θα εκλειψει ολο αυτο το χαος. το σπορ ειναι ιδιαιτερο ,το εχω ξαναπει.
αυτο ειπα αρχηγε .αν γυρισει στα παλια της λημερια με το εικοσαρικο ...πάρε καλύτερα ένα call girl
Μασαζ αστείο
Μπριζόλα σίγουρα με 120€ και πάνω
Μην ξαναλέμε τα ίδια, θα ήταν καλύτερα να ανοίξουμε thread στο call girls για το osmose.
και επειδή σε βλέπω να ψάχνεσαι για το osmose θα σου απαντήσω με ένα δικό σου γραπτ