Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Αυτο μου εστειλανextra για να βγάλει μπλούζα(σε περίπτωση που δεν κάνει κάποιος nuru)
Αυτο μου εστειλανextra για να βγάλει μπλούζα(σε περίπτωση που δεν κάνει κάποιος nuru)
άλλη τιμή για body to body και άλλη τιμή in bath???Αυτο μου εστειλαν
Γαματα για αυυο ρωτησα κατι δεννμου κολλαγεάλλη τιμή για body to body και άλλη τιμή in bath???
Η Σοφία είναι αυστηρά μασαζ!Γαματα για αυυο ρωτησα κατι δεννμου κολλαγε
Ρωτησα και vip μια χρυση και μια σοφια ειναι γαμευσιμες εχεις παρει απο εκει ;
Σοφία μικρο γλυκό κοριτσάκι αλλα όχι τοσο αδυνατο σωμα από μέση κ κάτω .Η Σοφία είναι αυστηρά μασαζ!
Η Χρυσή τα πάντα όλα!
Αν στο έστειλαν πρέπει να ισχύει . Τώρα το πως γίνεται ρώτησε για να μάθεις και φαντάζομαι ότι θα σου πουνΑυτο μου εστειλαν
Περιμένεις δλδ μετά το 8ο ραντεβού να σε ερωτευθεί και να σου παίξει την πούτσα; Μη χαλάτε τα λεφτά σας ρε σεις χωρίς λόγο, οποια θέλει έξτρα να τα κάνει από το 1ο ραντεβού, οι υπόλοιπες πούλο.επειδη χαϊρι δε βλεπω με αφροδιτη
εχεις δικιο φιλε,αυτο περιμενω. μιας και ειμαι χθεσινος στο φορουμ,περιμενω να με ερωτευτει η καθε πουτανα εδω μεσα και η καθε μασατζου.Περιμένεις δλδ μετά το 8ο ραντεβού να σε ερωτευθεί και να σου παίξει την πούτσα; Μη χαλάτε τα λεφτά σας ρε σεις χωρίς λόγο, οποια θέλει έξτρα να τα κάνει από το 1ο ραντεβού, οι υπόλοιπες πούλο.
Ποιο είναι δλδ το χαΐρι που δε βλέπεις;εχεις δικιο φιλε,αυτο περιμενω. μιας και ειμαι χθεσινος στο φορουμ,περιμενω να με ερωτευτει η καθε πουτανα εδω μεσα και η καθε μασατζου.
αλλα λεω αλλα καταλαβες.
εχω βαλει στο ματι την αφροδιτη,δεν εχει καμια σχεση με μασαζ. call girl ειναι,και επειδη ειναι δυσκολο να βρεθεις μαζι της λογω του οτι δουλευει λιγα ραντεβου και συγκεκριμενες ωρες,ειπα να δοκιμασω κατι αλλο. μου γυαλισε η Τεα λογω καποιων καλως κριτικων αλλα εφαγα ακυρο και απο 'κει,διοτι θελει να κλεισεις 10 μερες πριν ραντεβου.Ποιο είναι δλδ το χαΐρι που δε βλέπεις;
Ok sorry, άλλο κατάλαβα.εχω βαλει στο ματι την αφροδιτη,δεν εχει καμια σχεση με μασαζ. call girl ειναι,και επειδη ειναι δυσκολο να βρεθεις μαζι της λογω του οτι δουλευει λιγα ραντεβου και συγκεκριμενες ωρες,ειπα να δοκιμασω κατι αλλο. μου γυαλισε η Τεα λογω καποιων καλως κριτικων αλλα εφαγα ακυρο και απο 'κει,διοτι θελει να κλεισεις 10 μερες πριν ραντεβου.
νομιζω οτι τωρα σε κατατοπισα και εχεις μια εικονα του τι εννοουσα.
Παλι φιλοι,δε τρεχει τιποτα!Ok sorry, άλλο κατάλαβα.
Λογικά άλλο κατάλαβες Lion7 γιατί μερικες Αφροδιτες υπάρχουν και στο κατ ´ οίκον που κάνουν τις " δύσκολες " … οπότε αυθόρμητα αυτές σκέφθηκες .Ok sorry, άλλο κατάλαβα.
Είναι κυρίες τύπε, για ποιες τις πέρασες; Τα εξτρά τα κάναν παλιά γιατί τα φέρε η κακιά η μοίρα και επειδή γούσταραν αυτόν που τα έκαναν. Και όσο παραπάνω τιπς άφηναν, τόσο παραπάνω τον γούσταραν!Λογικά άλλο κατάλαβες Lion7 γιατί μερικες Αφροδιτες υπάρχουν και στο κατ ´ οίκον που κάνουν τις " δύσκολες " … οπότε αυθόρμητα αυτές σκέφθηκες .
Μετα την επεξήγηση του φίλου το θέμα λύθηκε
ΕυχαριστώΗ Ζωή ( ταντρα Ζωή ) είναι στο deluxe στο Viber ) και η Μονικα είναι στο prive massage baby , Instagram
Ευχαριστώ!Για μασαζ προστατη δεν ξερω.
Αλλα γλυφοκωλι σιγουρα η Τεα και η Χρυση απο ViP.
Φωτό της Μόνικας παίζουν πουθενά;Ευχαριστώ
Ευχαριστώ!
Καμία κριτική και περιγραφή εμφανισιακά της Χρυσής παίζει;
Είναι φαντάζομαι αυτή που την γράφουν ως Χρύσα, σωστά; Μοιάζει με την φωτό
Άλλη η Χρύσα και άλλη η ΧρυσήΕυχαριστώ!
Καμία κριτική και περιγραφή εμφανισιακά της Χρυσής παίζει;
Είναι φαντάζομαι αυτή που την γράφουν ως Χρύσα, σωστά; Μοιάζει με την φωτό;