Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Προχτες μετα την δουλεια Δοκίμασα Τίνα απο Οσμοσε μόνο και μόνο επειδή δηλώνει ΚΙνεζα … όσες Κινέζες έχω πάρει στο παρελθόν και ξέρουν Μασαζ και ειναι καλές στις έξτρα υπηρεσίες …τελικά λαθος μου έφαγα καλη φόλα ..
αστείο Μασαζ , η κυρία δεν ειναι 40 , παραπάνω σίγουρα … φαίνεται 50αρα … χάλια σώμα …υπηρεσίες του κωλου πήρε το 50ρικο για κάτι σαν Μασαζ και κάληνυχτα …
Για όποιον ειναι κουγκαρο-μιλφακιας να προχωρήσει …

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.963
Πόντοι
26.236
Τύπε βγάζεις ζυγαριά στην πόρτα αλλιώς δεν την αφήνεις να μπει μέσα? Αν συμπεριφέρεσαι στις κοπέλες με τον τρόπο που μιλάς εδώ και αστέρι να σου έρθει ξέρεις τι θα πάρεις ε?
Τώρα με μπέρδεψες!

Δεν μιλάω για την μέρα με την νύχτα.. αυτό μας έλλειπε.. πακέτο και σπίτι! Αλλά προσωπικά δεν περιμένω να δώ και το ίδιο με αυτό πο
Τώρα με μπέρδεψες!

Δεν μιλάω για την μέρα με την νύχτα.. αυτό μας έλλειπε.. πακέτο και σπίτι! Αλλά προσωπικά δεν περιμένω να δώ και το ίδιο με αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες
Τότε μεγαλε μη ζητάς φωτογραφίες , πιστολιαζε τα λεφτά σου κ μην ασχολείσαι με το πως λειτουργούν οι άλλοι .

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Τότε φαίνεται ότι είσαι κατασταλαγμένος στο σύστημα του κατ ´ οίκον και έχεις αποφασίσει ότι σπάνια θα δεις την πραγματικότητα με τις φωτογραφίες που έχουν στα γραφεία . Έτσι δεν ξαφνιάζεσαι όταν ανοίξεις την πόρτα σου , καλό αυτό
Ξέρω ότι είναι κοροϊδία κατα μία έννοια και είμαι προσεκτικός και απο κριτικές και απο φωτογραφίες και απο άλλα πράγματα που κοιτάω προσεκτικά.. όλοι έχουμε φάει φόλες. Σωστό? όχι επαγγελματικό .. όχι πραγματικότητα.. ναι. Οποιος την δέχεται προχωράει χωρίς γκρίνια. Βέβαια αν δεν γκρινιάξουμε δεν θα αλλάξει τίποτα.. αλλά καλώς ή κακώς αυτός ο χώρος έτσι είναι. Μόνο στην καραντίνα έπαιρνα εγώ πλέον έχω τα μαγαζιά που πηγαίνω και διαλέγω.. και έχω κρατήσει και 2-3 στανταράκια

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
136
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Έβλεπα το σαιτ του hermes και είδα ότι έχει πολύ καλά μωρά. Ξέρει κανείς τι γίνεται εκεί? Υπάρχει ελπίδα για κάτι παραπάνω? Μου γυάλισε η Ελισάβετ.....

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Έχει καμιά σχέση με την Έλλη του lux;
Έλα ντε! Θολή φωτογραφία, έχει και φακούς στα μάτια.
Σκέψου να μην την είχα πάρει κιόλας. Τείνω στο ότι δεν είναι η ίδια.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: alpula
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Καλησπέρα. Έβλεπα το σαιτ του hermes και είδα ότι έχει πολύ καλά μωρά. Ξέρει κανείς τι γίνεται εκεί? Υπάρχει ελπίδα για κάτι παραπάνω? Μου γυάλισε η Ελισάβετ.....
Στα ΔΕΝ το μαγαζί.

• Like

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Και το μασαζ στο σπιτι εχει κατι ωραια καυλακια

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Ένας όμιλος είναι.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
  • Like

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
136
Πόντοι
1
Βανεσσα από λουξ έχει δοκιμάσει κάποιος? Μέχρι που φτάνει. Νομίζω θα δοκιμασω

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
Βανεσσα από λουξ η Alice από τεα?
Δώστε μου τα φώτα σας
εχω παρει βανεσσα προχωραει σιγουρα με χερι, αλλα δεν λεει και πολλα. θα επαιρνα alice που δεν εχω αποψη.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Ξέρω ότι είναι κοροϊδία κατα μία έννοια και είμαι προσεκτικός και απο κριτικές και απο φωτογραφίες και απο άλλα πράγματα που κοιτάω προσεκτικά.. όλοι έχουμε φάει φόλες. Σωστό? όχι επαγγελματικό .. όχι πραγματικότητα.. ναι. Οποιος την δέχεται προχωράει χωρίς γκρίνια. Βέβαια αν δεν γκρινιάξουμε δεν θα αλλάξει τίποτα.. αλλά καλώς ή κακώς αυτός ο χώρος έτσι είναι. Μόνο στην καραντίνα έπαιρνα εγώ πλέον έχω τα μαγαζιά που πηγαίνω και διαλέγω.. και έχω κρατήσει και 2-3 στανταράκια
Σωστό το γεγονός ότι άνοιξαν τα μαγαζιά και όταν επιστρέψουν όλα τα καλά κορίτσια οι επιλογές είναι καλύτερες και οι όροι καθαροί ! Βλέπεις το προγραμμα της ημέρας ή εβδομάδας , φωτογραφίες , κριτικές , επίσκεψη και συναντάς την πραγματικότητα . Διαλέγεις το στανταρακι σου και περνάς ένα όμορφο μισάωρο ή μια ωρα δίχως να παρακαλάς για κάτι που επιθυμείς …
Βλέπω ότι οι αναφορές σε θεραπευτριες κατ´ οίκον έχουν μειωθεί με αντίστοιχη μείωση της κίνησης τους . Καλό αυτό , μήπως αλλάξουν τις υπηρεσίες τους για να γίνουν ανταγωνιστικές

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Τώρα με μπέρδεψες!

Δεν μιλάω για την μέρα με την νύχτα.. αυτό μας έλλειπε.. πακέτο και σπίτι! Αλλά προσωπικά δεν περιμένω να δώ και το ίδιο με αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες
Μάλλον είσαι καλή ψυχή εφόσον δεν περιμένεις να δεις ότι στην φωτογραφία και κλείνεις συνάντηση !
Κλείνεις συνάντηση από μια φωτογραφία και ένα όνομα που έχεις επιθυμία να συναντήσεις και εάν υπάρχει διαφορά τότε πακέτο και σπίτι . Έτσι θα μάθουν να είναι σωστά τα γραφεία και οι θεραπεύτριες . Αυτή είναι η γνώμη μου

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Σωστό το γεγονός ότι άνοιξαν τα μαγαζιά και όταν επιστρέψουν όλα τα καλά κορίτσια οι επιλογές είναι καλύτερες και οι όροι καθαροί ! Βλέπεις το προγραμμα της ημέρας ή εβδομάδας , φωτογραφίες , κριτικές , επίσκεψη και συναντάς την πραγματικότητα . Διαλέγεις το στανταρακι σου και περνάς ένα όμορφο μισάωρο ή μια ωρα δίχως να παρακαλάς για κάτι που επιθυμείς …
Βλέπω ότι οι αναφορές σε θεραπευτριες κατ´ οίκον έχουν μειωθεί με αντίστοιχη μείωση της κίνησης τους . Καλό αυτό , μήπως αλλάξουν τις υπηρεσίες τους για να γίνουν ανταγωνιστικές
Λογικό..
Μάλλον είσαι καλή ψυχή εφόσον δεν περιμένεις να δεις ότι στην φωτογραφία και κλείνεις συνάντηση !
Κλείνεις συνάντηση από μια φωτογραφία και ένα όνομα που έχεις επιθυμία να συναντήσεις και εάν υπάρχει διαφορά τότε πακέτο και σπίτι . Έτσι θα μάθουν να είναι σωστά τα γραφεία και οι θεραπεύτριες . Αυτή είναι η γνώμη μου
Όι ρε φίλε το βλέπεις το πειραγμένο.. επίσης αν ακολουθήσεις τα γραφεία τα περισσότερα κορίτσια τα ακολουθούν ή το ανάποδο.... οπότε με λίγη υπομονή βρίσκεις πολλές... αν δεν έχεις τι να κάνεις στην καραντίνα ειδικά!! και εγώ ζήταγα και άλλες φωτογραφίες και πολλές φορές μου έστελναν

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.110
Πόντοι
201
Απο MS μασαζ στο σπιτι και HERMES δωστε 60 ευρω ,να σας κανουν μασαζ μονο και καληνυχτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom