Κοιτα, θεωρω πως ειμαι εμπειρος στον αγοραιο ερωτα, εχω γραψει αρκετα χρονια, αλλα υπαρχουν αλλοι με τα διπλασια απο μενα και χιλιαδες εμπειριες.Ναι εντάξει. Αλλα δεν ειναι μόνο η κριτική σκέψη. Είμαστε αλλοι ανθρωποι - εχουμε αλλα γουστα... υποκειμενικη η ομορφιά, υποκειμενικά και τα "γουστα" του καθενός. Γι'αυτο ειχα γραψει καποια στιγμη να αναφερουμε μονο τα αντικειμενικα χαρακτηριστικα της καθε κοπελας, τουλαχιστον για την εμφανιση.
Αλλα αυτο που λεω τωρα, ειναι αν σχεδον ολα τα ας πουμε βασικα γραφεια προσπαθουν τοσο εντονα να μας δουλεψουν, τι μενει απο γραφεια?
Γιατι εγω προσωπικα ας πουμε, αν πανε να με δουλεψουν, θα ριξω γενικοτερο Χ στο γραφειο και οχι απλα στην κοπελα.
ΕΝΑ εχω να σου πω με ΣΙΓΟΥΡΙΑ :
Ο αγοραιος ερωτας (στην Ελλαδα) ειναι μια κωλοκατασταση με φουλ κουτοπονηρια, ειναι μια βιομηχανια που στηριζεται στις καβλες μας.
Επειδη ακριβως ειναι ολα υποκειμενικα, και ακομα και αυτη που καποιος την πει ομορφη ή καλη, για καποιον αλλο ειναι μπαζο ή βαρετη (αναλογα τι ζηταει ο καθενας στο σεξ), κλπ, εκει μπαινουν τα γραφεια και σε μπερδευουν με προμοτορες, που σου διαφημιζουν μια κοπελα, και μετα πας, τρως φολα και σου λενε "ε δεν ειχατε χημεια".
Η κουτοπονηρια βρισκεται παντου, σε στουντιο, σε μπουρδελα, σε call girls, απλα οσο περισσοτερα σκας, τοσο περισσοτερο σε νευριαζει.
Προχτες ειδα σε μπανερ μια κοπελα που μου αρεσε σε στουντιο, παιρνω και ρωταω αν ειναι. Ναι μου λεει η τσατσα, μαζι με αλλες δυο.
Φτανω εκει σε 15' και μαντεψε: ΜΟΛΙΣ εφυγε! Μου παρουσιαστηκαν οι αλλες 2, γιατι σου λεει η πονηρη σκατογρια : "Πανω στις καβλες του ηρθε, καποια θα παρει".
Σηκωθηκα και εφυγα χωρις καν να της μιλησω.
Τωρα στα μασαζ ειναι ακομα πιο δυσκολα, γιατι πολλες το παιζουν κινεζες. Εχω φαει πετσετα απο κοπελα σουπερ διαφημισμενη εδω, τη Δαναη του deluxe. Στο δευτερο ραντεβου βεβαια τα καταφερα. Ομως, προσπαθω να μην διαφημιζω ουτε παραπανω ουτε παρακατω τις κοπελες , και για να μην εκτειθονται αυτες, αλλα κι εγω. Αν βγω και πω : η ταδε μου εκανε πιπα, και μετα ο αλλος βγει και πει : εμενα μου εκανε μονο χερι , θα εκτεθω κι εγω. Προσπαθουμε να δινουμε οσο γινεται αντικειμενικες πληροφοριες.
Γραφειο τιμιο απλα ΔΕΝ υπαρχει.