Καλώς ήρθες λοιπόν.Φίλε μου ειλικρινά δεν ξέρω γιατί έχω λίγες μέρες που έχω επιστρέψει Ελλαδα , δεν ξέρω αν δούλευε άλλου .
Είναι αδύνατη με καστανόξανθο μαλλί και γυμνασμένο σώμα;
Καλώς ήρθες λοιπόν.Φίλε μου ειλικρινά δεν ξέρω γιατί έχω λίγες μέρες που έχω επιστρέψει Ελλαδα , δεν ξέρω αν δούλευε άλλου .
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ μαλλον αυτή είναι και ο Σπαρτιάτης είναι προμοτορες του βελβετ και Πάει να κάνει δουλίτσα...τελικά είναι αυτή η όχι Σπαρτιάτη;εδώ μέσα το site αυτό είναι ότι καλύτερο γιατί δίνει ελευθερία λόγου...τα πραγματικά προφίλ κανουν μπαμ οι προμοτορες επισης....Σπαρτιάτης έχει ιστορικό να λέει μόνο για βελβετ και να το παίζει ναυτικός ποστάροντας φωτος παρμένες από το Ίντερνετ....πάμε να ξεμπροστιάσουμε άλλον εναν....τελικά είναι αυτή σπαρτακους παιδί μου η όχι;Η Ξένια είναι η στεγνή, άκολη, άβυζη πρώην Μαρία του πριβέ;
Ήρεμα ρωτάω
Ναι φίλε μου έτσι είναι κάστανα μαλλιά σώμα πολύ καλόΚαλώς ήρθες λοιπόν.
Είναι αδύνατη με καστανόξανθο μαλλί και γυμνασμένο σώμα;
Ψέμα είναι στεγνή ακόλη και αβυζη..είναι πρώην πρίβε!Ναι φίλε μου έτσι είναι κάστανα μαλλιά σώμα πολύ καλό
Φίλε μου άστο δεν έχω καμία διάθεση , καλοπροαίρετα όσα λες . Να περνάω καλά θέλω και επειδή δεν ξέρεις καν το ιστορικό μου από την αρχή δήλωνα πελάτης deluxe velvet και vip... επομένως άστο ρε pssraΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχ μαλλον αυτή είναι και ο Σπαρτιάτης είναι προμοτορες του βελβετ και Πάει να κάνει δουλίτσα...τελικά είναι αυτή η όχι Σπαρτιάτη;εδώ μέσα το site αυτό είναι ότι καλύτερο γιατί δίνει ελευθερία λόγου...τα πραγματικά προφίλ κανουν μπαμ οι προμοτορες επισης....Σπαρτιάτης έχει ιστορικό να λέει μόνο για βελβετ και να το παίζει ναυτικός ποστάροντας φωτος παρμένες από το Ίντερνετ....πάμε να ξεμπροστιάσουμε άλλον εναν....τελικά είναι αυτή σπαρτακους παιδί μου η όχι;
ζωη απο ;;;;Τεα και Ζωή απο εμένα!
Βασικά δεν με ενδιαφέρει τι είναι και από πού είναι , μια χαρά πέρασα και αν έχεις να μου προτείνει ς εσύ κάποια , κανένα προβλήμα φίλε psaras6. Αλλά ειλικρινά άστο δεν έχω καμία διάθεσηΨέμα είναι στεγνή ακόλη και αβυζη..είναι πρώην πρίβε!
deluxζωη απο ;;;;
ΖΩΗ ΝΤΕΛΟΥΞ
περιγραφη της κοπελας αν δεν σε ταλαιπωρω;γιατι στην σελιδα δεν την βρισκω.
περιγραφη της κοπελας αν δεν σε ταλαιπωρω;γιατι στην σελιδα δεν την βρισκω.
Δεν μας αφορά αν έχεις διάθεση γενικα μας αφορα αν είσαι εντεταλμένος από κάποιο κατάστημα..καταλήγω ότι εσυ και ο Παναγιώτης ευθυμιου είστε εντεταλμένοι του βελβετ...τρανή απόδειξη το ιστορικό σας....επομένως απάντησε μας είναι η ακολη αβυζη και ξυνή που δούλευε στο πριβε ναι η όχι;;;;ξεφτυλιζετε το κλάδο ξεφτυλιζετε τις κοπέλες στο βωμό της τσέπης σας και αυτό σε καλο δεν θα βγει...όποτε λέγε τώρα είναι η κοπέλα αυτή η όχι;Φίλε μου άστο δεν έχω καμία διάθεση , καλοπροαίρετα όσα λες . Να περνάω καλά θέλω και επειδή δεν ξέρεις καν το ιστορικό μου από την αρχή δήλωνα πελάτης deluxe velvet και vip... επομένως άστο ρε pssra
Psaras6 βλέποντας προηγούμενες αναρτήσεις , έχεις προβλήμα με όλα τα υπόλοιπα γραφεία , σχολιάζεις οποιον γράφει για αλλά γραφεία και κοπέλες....είσαι εντεταλμένος και συ προμοτορακος , για αυτό δεν με ενδιαφέρει καν τι λες.Δεν μας αφορά αν έχεις διάθεση γενικα μας αφορα αν είσαι εντεταλμένος από κάποιο κατάστημα..καταλήγω ότι εσυ και ο Παναγιώτης ευθυμιου είστε εντεταλμένοι του βελβετ...τρανή απόδειξη το ιστορικό σας....επομένως απάντησε μας είναι η ακολη αβυζη και ξυνή που δούλευε στο πριβε ναι η όχι;;;;ξεφτυλιζετε το κλάδο ξεφτυλιζετε τις κοπέλες στο βωμό της τσέπης σας και αυτό σε καλο δεν θα βγει...όποτε λέγε τώρα είναι η κοπέλα αυτή η όχι;
Ο καθένας ότι θέλει γράφει και όλοι κρίνουν αυτά που διαβάζουν.Psaras6 βλέποντας προηγούμενες αναρτήσεις , έχεις προβλήμα με όλα τα υπόλοιπα γραφεία , σχολιάζεις οποιον γράφει για αλλά γραφεία και κοπέλες....είσαι εντεταλμένος και συ προμοτορακος , για αυτό δεν με ενδιαφέρει καν τι λες.
Ούτε αυτό δεν έχεις την ικανότητα να δεις..ποσο μαλλον να κρυφτεις ώστε να μην καταλάβουμε ότι είσαι ένας προμοτορακος του βελβετ..εγώ κράζω όλους όσους προμοτάρουν συγκεκριμένα γραφεία όπως εσυ και 5-6 ακόμα κλουν εδώ μέσα..τελικά είναι η τυπισα που προμοταρεις η ξυνη του πρίνε η όχι ;Ο καθένας ότι θέλει γράφει και όλοι κρίνουν αυτά που διαβάζουν.
αυτό ακριβώς κάνουμε και σε κρίνουμε μεταξεταστέο συνεχώς!Ο καθένας ότι θέλει γράφει και όλοι κρίνουν αυτά που διαβάζουν.