Aγαπητοί εύχομαι να είστε καλά.
Διαβάζω αρκετές ημέρες, σε πολλές σελίδες του νήματος, ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών, σχόλια κλπ για κοπέλες και γραφεία, αλλά και έντονους διαλόγους από επιτήδειους που προσπαθούν με πούστικους (μόνο αυτή την λέξη μπορώ να χρησιμοποιήσω) τρόπους και μεθόδους, άλλοτε να σπιλώσουν μέλη, άλλοτε να παραπλανήσουν μέλη και άλλοτε να προωθήσουν το εμπόρευμα τους.
Το φτηνό marketing, ουδέποτε είχε δώσει υπεραξία στο διαφημιζόμενο προιόν του. Μόνο κακό του έκανε. Οι πολύ πολύ έμπειροι, θεωρώ πως συμφωνούν. Συμφωνώ, επίσης με τον τρόπο, που οι παλαιοί και
πολύ πολύ έμπειροι αντιμετωπίζουν τους συγκεκριμένους. Θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς να αναλώνονται σελίδες και χρόνος του καθενός από εμάς να ενημερώνεται, με πιο συνοπτικούς τρόπους? Μια και έξω? Με απόλυτο σεβασμό και ευγένεια ερωτώ?
Συνεδρίες της περασμένης εβδομάδας λοιπόν:
ΑΡΤ
ANNA: Όμορφο προσωπάκι, μικρή σε ηλικία, μικρό στητό βυζί, ωραίος κώλος, massage καλό με πετσέτα, δύο τρεις φορές γλύστρισε η πετσέτα δεν σχολίασε, συνέχισε, σιγά σιγά όμως την επανέφερε, στα δεν μου έδειχνε , είχαμε σεξουαλικές συζητήσεις, λίγο ντροπαλά, πιστεύω ότι σιγά σιγά με τρόπο (για τους έμπειρους) προχωράει. Κανένα έξτρα η συνεδρία.
ΙΩΑΝΝΑ: Την έχω αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα μου. Όμορφο νεαρό κοριτσάκι. Πολύ. Ωραίο, μοντελέ σώμα. Μικρό στήθος αλλά φοβερός κώλος. Massage χωρίς πετσέτα, χαλαρωτικό αρκετά. Απρόσεκτη αυτή την φορά κάποιες στιγμές περνούσε και ακουμπούσε. Υπηρξαν σεξουαλικές συζητήσεις. Με έπιασε, χαίδεψε λίγο, αλλά δεν της βγήκε να συνεχίσει. Κανένα έξτρα η συνεδρία.
VIP
ΕΛΕΝΑ: Όμορφη γυναίκα. Κοντά στα 30 την έκανα. Σώμα ωραίο, όχι μοντελέ αλλά καυλωτικό. Βυζί γεμάτο μεγάλο. Ρόγα τρελά σκληρή. Κώλος καλός. Massage αδιάφορο, στην αρχή με πετσέτα, αργότερα χωρίς. Σεξουαλικές συζητήσεις καθόλη τη διάρκεια, ευχάριστη πολύ. Με χάιδεψε, μου τον έπαιξε, της ζήτησα ευγενικά να γδυθεί και το έκανε. Όλα. Χέρια ελεύθερα έπαιζαν παντού. Είπε όχι στο καλαμάκι και όχι μπριζόλα, οπότε δεν ζήτησα καν φραπέ που ήθελε να μου κάνει. Έδωσα από μόνος μου +20 για την ταλαιπωρία που τράβηξε
EMPIRE
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Για τα γούστα μου όμορφο μωρό. Μικρό σε ηλικία, μικρό βυζί, τρομερός κώλος. Massage αδιάφορο, χωρίς πετσέτα. Λίγο ψυχρή συμπεριφορά στην αρχή αλλά το έσωσε γρήγορα και συνεχίσαμε αλλιώς θα την είχα στείλει. Σεξουαλικές συζητήσεις είχαμε, από μόνη της είπε ότι κάνει φράπε (και καλά όπου γουστάρει), περνούσε και ακουμπούσε κατά τη διάρκεια, κάποιες φορές τον έπιανε να τον αλλάξει θέση (χαχαχα). Πιστεύω ότι προχωράει, θα το επιδιώξω εκ νέου μελλοντικά γιατί ο κώλος της κοιτάει ταβάνι. Κανένα έξτρα η συνεδρία.
ΛΙΑ: Μικρούλι, γλυκό κοριτσάκι. Σώμα ωραίο. Βυζί μεγάλο στητό καλό. Κώλος οκ. Massage καλό, χαλαρωτικό χωρίς πετσέτα. Σεξουαλικές συζητήσεις σε όλη τη συνεδρία. Σχόλια κολακευτικά για τον πούτσο μου, κοιτούσε συνέχεια. Περνούσε και ακουμπούσε. Δεν ήθελε να προχωρήσει σε τίποτα. Κάποιες στιγμές το σκεφτόταν. Αλλά τελικά ΔΕΝ. Πιστεύω ότι είναι στα ΝΑΙ. Κανένα έξτρα η συνεδρία.
ΤΕΑ
ΝΙΚΗ: Θα μιλήσω για την δική μου εμπειρία, με γνώμονα τα δικά μου γούστα καθαρά και μόνο με απόλυτο σεβασμό προς όλους εδώ μέσα.
Πήρα καθαρά για την εμπειρία, διαβάζοντας ανάμικτες απόψεις και σχόλια σεβαστών μελών.
ΟΧΙ. Για εμένα, προσωπικά και μόνο προσωπικά, ήταν ότι χειρότερο έχω συναντήσει σε αυτού του είδους την υπηρεσία. Η κοπέλα, κάτω του μετρίου (αρκετά διαφορετική απο τις φωτογραφίες) κοιλιά, μπούτια, κακή άρθρωση στην ομιλία της (που για εμένα είναι πολύ ντεκαβλέ) κακό μασάζ, έπαιρνε το πόδι μου και το πέταγε απότομα για το ανοίξει, με έτριβε με το στήθος της λες και με ετοίμαζε για τηγάνι. Έτσι το ένιωθα. Ένιωσα άσχημα και σταμάτησα. Ευγενικά της ζήτησα να αποχωρήσει.
Γενικά μου αρέσει το κασκαντεριλίκι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δοκιμάζω οτιδήποτε το ανεξερεύνητο. Αρκετές φορές η εμπειρία μου με έχει επιβεβαιώσει.
Η τρέχουσα εβδομάδα έχει εξαιρετικές συνεδρίες. Θα ενημερώσω εκ νέου το αγαπητό νήμα.
Ζητάω συγγνώμη για άλλη μια φορά για το σεντόνι μου. Εύχομαι με τον πρόλογο μου να μην προσέβαλα η να υπερέβαλα κάπου.
Καλή αγωνιστική συνέχεια εύχομαι.