Πρόσφατη συνάντηση με τη ΤΕΑ
Ως προς την εμφάνιση:
Η Τέα είναι μια γυναίκα γύρω στα 35, εμφανισιακά είναι λίγο petite, κοντούλα με ωραίο στήθος. Σε γενικές γραμμές είναι εμφανίσιμη. Το πρόσωπο είναι λίγο σκληρό με μεγάλα χείλη.
Συνάντηση μια από αυτές τις ημέρες, ήρθε στην ώρα της. Ευγενική, χαμογελαστή και ολοκάθαρη. Μετά το social με έκανε μπάνιο και εκει αρχίζει την ‘περιποίηση’ εν συνεχεία έφτιαξε ατμόσφαιρα με μουσική και ζήτησε να χαλαρώσω.
Έκλεισα τα μάτια και απλά αφέθηκα στα χέρια της. Είναι από τις κοπέλες που ξέρουν την τέχνη του μασάζ όπου κι αν το έχεις ανάγκη και γνωρίζει τι κάνει και πως. Δεν είναι ξεπέτα και δεν κοίταξε να φάει χρόνο.
Με απογείωσε με body to body και το τρόπο που χρησιμοποιούσε το στόμα της και τα χέρια της στα επίμαχα σημεία! Βαθύ στοματικό με περιποίηση όλης της περιοχής.
Εναλλαγές απο ερωτικό σε πιο light και ξανά ερωτικό! Και κάπου εκεί έφτασε η απογείωση και το τέλος!!
Σε γενικές γραμμές την συνιστώ. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό VFM!
Αν θα την ξανασυναντούσα? Νομίζω ότι βρήκα άλλο ένα στανταράκι!
Έχει το πακέτο σύμφωνα με τις δικές μου επιλογές. αλλά και σε σύγκριση με άλλες κοπέλες που έχω δοκιμάσει.
Ωριαία συνάντηση με κοστος 80€ +το ξενοδοχείο!
Πέρασμα και εγώ σε γνωστό ξενοδοχείο με την Τέα , την προηγούμενη εβδομάδα!
Αν η κοπέλα το έχει, όσες συνεδρίες και να κάνεις δεν θα τις βαρεθείς ποτέ!
Για εμένα ήταν η δεύτερη φορά μαζί της και πέρασα ένα γεμάτο τρίωρο με επαγγελματικό μασαζ και μάλιστα δυνατό όως το ήθελα!
Ξέρει που να πατήσει,που να πιέσει και που να σε χαλαρώσει.Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς μα κανείς δεν έχει αντιρρήσεις για την ποιότητα τπυ μασαζ της, ούτε καν οι κλώνοι και οι προμότορες άλλων γραφείων!
Στα του αισθησιακού κομματιού ήταν το κάτι άλλο για μια ακόμη φορά!
Ο τρόπος που πέρναγε το χέρι της απο τα επίμαχα σημεία και ο τρόπος που σε άναβε ήταν καλύτερα και απο το να έχεις καλέσει ένα call girl!
Η απογείωση ήρθε στο 2ωρο και έμεινε άλλη μια ώρα που αντι να την ξεπετάξει με κουβέντα μιας και της έιπα ότι δεν μπορώ άλλο, προσπάθησε και τα κατάφερε να με φτάσει στην ολοκλήρωση για μια ακόμη φορά,απο τα λόγια που σου ψιθυρίζει μέχρι και το τρόπο που σε αγγίζει!