35;;με τα καλοκαίρια μέσα η χώρις;άμα η τεα είναι 35 εγώ ειμαι 11...βάλε μια δωδεκαετία ακόμα και είσαι μέσα...?Πρόσφατη συνάντηση με τη ΤΕΑ
Ως προς την εμφάνιση:
Η Τέα είναι μια γυναίκα γύρω στα 35, εμφανισιακά είναι λίγο petite, κοντούλα με ωραίο στήθος. Σε γενικές γραμμές είναι εμφανίσιμη. Το πρόσωπο είναι λίγο σκληρό με μεγάλα χείλη.
Συνάντηση μια από αυτές τις ημέρες, ήρθε στην ώρα της. Ευγενική, χαμογελαστή και ολοκάθαρη. Μετά το social με έκανε μπάνιο και εκει αρχίζει την ‘περιποίηση’ εν συνεχεία έφτιαξε ατμόσφαιρα με μουσική και ζήτησε να χαλαρώσω.
Έκλεισα τα μάτια και απλά αφέθηκα στα χέρια της. Είναι από τις κοπέλες που ξέρουν την τέχνη του μασάζ όπου κι αν το έχεις ανάγκη και γνωρίζει τι κάνει και πως. Δεν είναι ξεπέτα και δεν κοίταξε να φάει χρόνο.
Με απογείωσε με body to body και το τρόπο που χρησιμοποιούσε το στόμα της και τα χέρια της στα επίμαχα σημεία! Βαθύ στοματικό με περιποίηση όλης της περιοχής.
Εναλλαγές απο ερωτικό σε πιο light και ξανά ερωτικό! Και κάπου εκεί έφτασε η απογείωση και το τέλος!!
Σε γενικές γραμμές την συνιστώ. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό VFM!
Αν θα την ξανασυναντούσα? Νομίζω ότι βρήκα άλλο ένα στανταράκι!
Έχει το πακέτο σύμφωνα με τις δικές μου επιλογές. αλλά και σε σύγκριση με άλλες κοπέλες που έχω δοκιμάσει.
Ωριαία συνάντηση με κοστος 80€ +το ξενοδοχείο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)
Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
Επειδή είχα μέρες να μπω και μετά από πολλά που έχουμε δει εδώ μέσα κατάλαβα δυο.. ένα πολύ καινουργιο προφίλ-4,5 ημερών -που θες δεν θες το προσεχείς-προφανώς συμβαίνει επίτηδες- και τείνει να διαφημίσει ένα γραφείο και δεύτερον ένα άλλο προφίλ σχετικά καινουργιο -ενοσ Μήνα- που κατ εμε κανει το ίδιο σκηνικό.Να έχουμε το νου μας συναγωνιστές...
Φουλευταρα σε έκανε ;και τι φουλεια κανείς;Οχι ρε φιλε δε πιγα σχολιο , ευβγσλα τη ζωης το σχολιο που με εκανε αθρωπο και φουλευταρα
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.608
- Πόντοι
- 29.667
Άμα κερναγε και μπριζόλα, θα ήταν η καλύτερη!!!Πράγματι η Τεα κάνει από τα καλύτερα body to body και την βοηθάει η σωματοδομή της , το σφιχτό της σώμα και είναι πολύ ευέλικτη με όμορφο αποτέλεσμα και αισθησιασμό !
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Ποτέ δεν ξέρεις ! Δοκίμασες ?
Άμα κερναγε και μπριζόλα, θα ήταν η καλύτερη!!!
Adonis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Συγκνωμη εχο προχορημενη δισλεξια δισκολευομε να γραφο στο κινιτοΦουλευταρα σε έκανε ;και τι φουλεια κανείς;
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Η Τεα είναι πολύ καλή στη δουλειά της, όσο χρόνων και να είναι. Η ηλικία στα ραντεβού πάει με το ματι και όχι με την ταυτότητα. Σημασία έχει στο τέλος να έχεις περάσει καλά και η Τεα το καταφέρνει αυτό.35;;με τα καλοκαίρια μέσα η χώρις;άμα η τεα είναι 35 εγώ ειμαι 11...βάλε μια δωδεκαετία ακόμα και είσαι μέσα...?
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Αλέκο η κοπελα έχει κάνει πέρασμα από αρκετά μαγαζιά. Από ms μασάζ στο σπίτι, deluxe το μαγαζί της Τεας κτλ. Έγραφε και εδώ ένα διάστημα ως πελάτης και μπανταρίστηκε.δηλαδη μονο οτι εχει πολυ μεγαλα βυζα αξιζει? σε αφηνει να παιξεις μαζι τους? κανει καλαμακι??
Να σου πω την αλήθεια όλα αυτά δεν με αφορούν και πολύ. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί να πουλήσει κάτι που δεν είναι και στο τετ α τετ αυτό φαίνεται. Από εμφάνιση μέτρια( εμένα μου άρεσε), από μασαζ μέτρια, από έξτρα μηδέν. Νομίζω το εξαντλήσαμε με την συγκεκριμένη.
sexy.mood
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 534
- Πόντοι
- 81
Εάν όντως ισχύει αυτό, λυπάμαι κι απολογούμαι για προηγούμενο σχόλιο μου.Συγκνωμη εχο προχορημενη δισλεξια δισκολευομε να γραφο στο κινιτο
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
υπαρχει και η φωνητικη πληκτρολογηση ξερεις...Συγκνωμη εχο προχορημενη δισλεξια δισκολευομε να γραφο στο κινιτο
Paiktis74
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2019
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους! Κατέβασμα Αθήνα για δουλειές και διασκέδαση ταυτόχρονα (δεν έχω δοκιμάσει μασάζ Αθήνα). Πέρα από μία επίσκεψη που λέω να κάνω Λαγουμιτζή για σεφτέ, θέλω ένα κατ΄' οίκον με καλό μασάζ και μπριζόλα (χωρίς λοκώ). Απ΄ όσα διαβάζω εδώ προσανατολίζομαι σε deluxe ή velvet. Θα εκτιμηθούν οι προτάσεις σας συναγωνιστές. Ευχαριστώ!!!
Adonis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Δεν το ήξερα πριν αυτό ευχαριστώ για την ενημέρωσηυπαρχει και η φωνητικη πληκτρολογηση ξερεις...
Έκλεισα ραντεβού με την πένυ που είχατε ανεβάσει φωτογραφία εδώ θα σας ενημερώσω
Μη ψαρώνεις...έχουν βάλει κάποια από τις θεραπευτριες και γράφει η οποία δεν είναι ελληνιδα και δεν ξέρει ορθογραφία..τι είχες Γιάννη τι είχα παντα..υπαρχει και η φωνητικη πληκτρολογηση ξερεις...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα σε ανάλαβει ο alpula εσένα μην ανησυχείς θα μάθουμε ποια είσαι ???Συγκνωμη εχο προχορημενη δισλεξια δισκολευομε να γραφο στο κινιτο
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Όλα τα βλέπουμε ΟΛΑΜη ψαρώνεις...έχουν βάλει κάποια από τις θεραπευτριες και γράφει η οποία δεν είναι ελληνιδα και δεν ξέρει ορθογραφία..τι είχες Γιάννη τι είχα παντα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα σε ανάλαβει ο alpula εσένα μην ανησυχείς θα μάθουμε ποια είσαι ???
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.608
- Πόντοι
- 29.667
Όχι ακόμα γιατί δεν κερνάει μπριζόλα.Ποτέ δεν ξέρεις ! Δοκίμασες ?
Άμα κέρναγε θα ήμουν από τους καλύτερους και πιο συχνούς πελάτες της,γιατί με αυτά που διαβάζω μου αρέσει πολύ η φάση, αλλά με χαλάει που δεν έχει φουλ υπηρεσίες!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Όπως θα κατάλαβες και ξέρεις από την εμπειρια σου και αυτά που γράφονται εδώ η " μπριζόλα " είναι μια κατάσταση που δεν παρέχεται από όλες τις θεραπεύτριες και σε όλους τους χρόνους !Όχι ακόμα γιατί δεν κερνάει μπριζόλα.
Άμα κέρναγε θα ήμουν από τους καλύτερους και πιο συχνούς πελάτες της,γιατί με αυτά που διαβάζω μου αρέσει πολύ η φάση, αλλά με χαλάει που δεν έχει φουλ υπηρεσίες!!!
Επίσης γνωρίζουμε ότι όλα έχουν την τιμή τους σε συνδυασμό με διάθεση αμφοτέρων την δεδομένη στιγμή , από τις επικρατούσες συνθήκες , από την δεδομένη χημεία που τελικά πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε δυο άτομα που συνευρίσκονται σε ερωτικό περιβάλλον
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Και να προσθέσω ότι η διείσδυση δεν είναι πάντα απαραίτητη για την επίτευξη ερωτικής επιτυχίας.Όπως θα κατάλαβες και ξέρεις από την εμπειρια σου και αυτά που γράφονται εδώ η " μπριζόλα " είναι μια κατάσταση που δεν παρέχεται από όλες τις θεραπεύτριες και σε όλους τους χρόνους !
Επίσης γνωρίζουμε ότι όλα έχουν την τιμή τους σε συνδυασμό με διάθεση αμφοτέρων την δεδομένη στιγμή , από τις επικρατούσες συνθήκες , από την δεδομένη χημεία που τελικά πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε δυο άτομα που συνευρίσκονται σε ερωτικό περιβάλλον
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.608
- Πόντοι
- 29.667
Συμφωνώ μαζί σου,αλλά σκέψου να σου έχει γίνει ο πουτσος κάγκελο να είστε και οι δύο γυμνοί και να έχεις την Τεα να σου τρίβετε και να σου πει όχι μην τον βάζεις δεν την παρέχω την συγκεκριμένη υπηρεσία.Όπως θα κατάλαβες και ξέρεις από την εμπειρια σου και αυτά που γράφονται εδώ η " μπριζόλα " είναι μια κατάσταση που δεν παρέχεται από όλες τις θεραπεύτριες και σε όλους τους χρόνους !
Πάει ξενέρωσα, αντε να χυσω είτε με φραπέ είτε με καλαμάκι.
Για αυτό δεν τολμάω ακόμα να κάνω το ραντεβού μαζί της αν και θέλω...
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
μια χαρά μου στέλνουν και χωρίς να κλείσω!Ναι gravity , αλλά από ότι λένε τώρα πλέον δεν σου στέλνουν φωτογραφίες αν δεν κλείσεις ραντεβού .. ισχύει που ξέρεις περισσότερα ?? Αν ισχύει τότε φτάνουμε να αγοράζουμε γουρούνι στο σακί ...
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
που εισαι ρε συ χαμένος?35;;με τα καλοκαίρια μέσα η χώρις;άμα η τεα είναι 35 εγώ ειμαι 11...βάλε μια δωδεκαετία ακόμα και είσαι μέσα...?
Έλα μην έχεις παράπονα, για το deluxe γράφουμε καλά λόγια!
Εγω κακία δεν σου κρατώ γιατί άθελα σου με βοήθησες να ξεσκεπασω την χοντρή την Αφροδίτη και τις άλλες!
Αρα απο εμένα ότι θες βρε!
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις