Adonis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Δε τραβιεμε άλλο πια . Θελο να ρθουν σπίτι μου μα δεν μολογατε τίς καλές.στο σπίτι νου ρου θα κάνεις ότι νάνε τράβα στην Έλενα να κάνεις το σωστό
Δε τραβιεμε άλλο πια . Θελο να ρθουν σπίτι μου μα δεν μολογατε τίς καλές.στο σπίτι νου ρου θα κάνεις ότι νάνε τράβα στην Έλενα να κάνεις το σωστό
α μπραβο! Κι ελεγα κι εγω που την ειχα δει! χααχαχαΗ γνωστή Έλλη (Lola για τους παλιούς) πάντα εκεί ήταν, φωτογραφία άλλαξε.. δηλώνει και Ελληνίδα .. ότι να ναι.. παλιά συνεργάτιδα της Μάγιας, είναι από τις 1ες κοπέλες που ξεκίνησαν στο osmose πριν χρόνια και δηλώνει ακόμα 22 !!!
να τισ ξεραμε κ εμισ να τισ μολογισουμεΔε τραβιεμε άλλο πια . Θελο να ρθουν σπίτι μου μα δεν μολογατε τίς καλές.
να τισ ξεραμε κ εμισ να τισ μολογισουμε
διαβασε τισ τελευταιεσ σελιδε και βουρ στι δοκιμι
αλα νυρυ δισκολα ασε που θα γινι το σπιτι πυτανα στο γελ
πουθενεσ ισε καρδια μ?
ποιά είναι η Έλενα ?στο σπίτι νου ρου θα κάνεις ότι νάνε τράβα στην Έλενα να κάνεις το σωστό
γιορτάζει σήμερα!ποιά είναι η Έλενα ?
Στη φωτο του site δεν μου αρεσει καθολου. Στο viber δειχνει λιγο οτι εχει σχιστα ματακια και οτι ειναι πιο γλυκια. Τι ισχυει;νομίζω ότι είναι πιο "ήρεμο" το πρόσωπο της απο ότι στις φωτογραφίες!
κάτι μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου!Στη φωτο του site δεν μου αρεσει καθολου. Στο viber δειχνει λιγο οτι εχει σχιστα ματακια και οτι ειναι πιο γλυκια. Τι ισχυει;
Άναι ραι παλλοιω ήρονα δαιν ντραιπαισαι λοιγακηνα τισ ξεραμε κ εμισ να τισ μολογισουμε
διαβασε τισ τελευταιεσ σελιδε και βουρ στι δοκιμι
αλα νυρυ δισκολα ασε που θα γινι το σπιτι πυτανα στο γελ
πουθενεσ ισε καρδια μ?
Paradise spa , Μπακνανα 47 , Νέος κόσμος , 1ος όροφος ... πολύ καλή σε όλα η Έλενα !ποιά είναι η Έλενα ?
γιορτάζει σήμερα!
εγω τη Νεφελη την Θεωρω ΤΟΠ ΜωροΕμπειρία με Νεφέλη2 από Deluxe... Ωραίο τυπάκι με 1 στριγκοειδές κορμάκι μαύρο να σου κάνει μασάζ και να μην ξεκολλάς τα μάτια από τον καθρέπτη θαυμάζοντας την πίσω όψη. Έχει τα κιλάκια της (περιφέρεια κ όπισθεν) αλλά καλαίσθητα (ήταν πιο αδύνατη κατά δήλωση της). Μασάζ σχετικά μέτριο προς καλό, στα extra ωραίο φραπεδάκι με ελεύθερα πιασίματα και δακτυλοσκοπήσεις όσο δεν πάει άλλο και σε φτιάχνει full..έχει κ αυτό το βλέμμα με τα γυαλιά, εγώ το γούσταρα. Δεν πρόλαβα για καλαμάκι γιατί με έφτιαξε αρκετά αν και εφόσον φτάσαμε σε άλλα δεν θα κόλλαγε στο καλαμάκι φαντάζομαι. Όχι ομιλητική, καθαρή, εισαγόμενη εξ Αλβανίας και περιποιημένη επιδερμίδα κλπ..
Στα υπόλοιπα +5,00 το μεταφορικό μέσο (εξ αρχής συνεννόηση με γραφείο), 50,00 το γραφείο και το υπόλοιπο free από μέρους μου, έδωσα και ένα 20αρικο γιατί το γούσταρα (συγκεκριμένα 70,00 στο σύνολο έδωσα αντί 75,00 το τάλαρο της λέω την επόμενη δεν είχα ψιλά.., όντως).
Όλα καλά θα την ξαναέπαιρνα για να ολοκληρώσω ίσως την συνεδρία. Μου ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος ''δώσε ότι νομίζεις γιατί αν σου πώ εγώ τι θέλω.. είμαι ακριβή..''
Ειναι στα αυστηρα ΔΕΝ...αν γνωρίζει κάποιος για το hermes παρακαλώ ας μου στείλει πμ...ενδιαφέρομαι για συγκεκριμένη θεραπεύτρια και ψάχνω πληροφορίες...ευχαριστώ
Γενικα στο Μασαζ στο σπιτι θελει κοπο χρονο ψησιμο επαναληψεις χημεια χρηματαΠολλες καλημερες....Κατι με full παιζει...η οτι αρπαξει κ οπου θελουν το δινουν....
τις έχει νοητά!Έστειλες τις ευχές σου ή παρέλειψες ? ??
?? συγχρονισμός των vibes !!τις έχει νοητά!