Αγαπητοί καλησπέρα. Συνεδρίες της περασμένης εβδομάδας:
ATTICA
ΚΡΙΣΤΥ: Στο βιμπερ, η φωτογραφία εντυπωσιάζει. Απο κοντά, πιο μικροκαμωμένη κοπέλα δεν έχω δει στην ζωή μου, σε όλα της. Κοντούλα, πολύ μικρό στήθος, μικρός κώλος. Όλα της. Ευγενικά.....μέτρια πολύ. Μετά βεβαιότητας από Santa Barabara μεριά. Την κέρασα ένα νερό, γιατί ήταν μεσημέρι και από μόνη της μέσα σε ακριβώς 5 λεπτά, ξεκίνησε να μου λέει, το πρόγραμμα της, ότι πλέον του massage κάνει (ακούστε τώρα) καλαμάκι με προφύλαξη +70 και μπριζόλα + 30 ακόμα, αλλά με την μπριζόλα παίρνω bonus το ακα καλαμάκι. Γέλασα, ειλικρινά και συγγνώμη, επιδεικτικά μπροστά της και της είπα εξακολουθώντας να γελάω να πάει στο καλό.
ΑΡΤ
ΙΩΑΝΝΑ: Όμορφο νεαρό κοριτσάκι. Πολύ. Ωραίο, μοντελέ σώμα. Μικρό στήθος αλλά φοβερός κώλος. Μαγκωμένη στην αρχή πολύ. Massage με πετσέτα, χαλαρωτικό αρκετά. Ήταν προσεκτική αρκετά. Κάποιες στιγμές, περνούσε και ακουμπούσε. Υπηρξαν σεξουαλικές συζητήσεις, στα ΔΕΝ έδειχνε συνέχεια, αλλά για τους έμπειρους (αναφέρομαι) η συζήτηση μπορεί να πάρει διαστάσεις. Επειδή ήμουν το τελευταίο ραντεβού δέχτηκε ποτάκι. Η συζητήση είχε ενδιαφέρον. Κανένα έξτρα η συνεδρία.
NIKOL: Ωραία γυναίκα. 40-42. Ασιατικά χαρακηριστικά, μάτια, ζυγωματικά, αλλά καμία σχέση. Δυνατό σώμα. Ωραίο βυζί. Με το κολάν ο κώλος έδειχνε δυνατός. Massage με πετσέτα, προσεκτική από όπου περνούσε. Χαλαρωτικό την περισσότερη ώρα, στο δυνατό που ζητούσα τα πήγε μια χαρά. Σεξουαλικές συζητήσεις μετρημένες, στα ΔΕΝ το έδειξε σχεδόν άμεσα. Κανένα έξτρα η συνεδρία.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: Όμορφο νεαρό μωρό. Ψηλό. Σώμα πολύ καλό, αθλητικό. Στήθος μικρό προς μέτριο. Κώλος φαινόταν δυνατός. Τα χέρια της γυμνασμένα. Massage με πετσέτα, δυνατό. Περνούσε, ακουμπούσε. Απέφευγε ευγενικά σεξουαλικές συζητήσεις. Στα ΔΕΝ ξεκάθαρα μου έδειξε, οπότε και δεν ρώτησα για επιπλέον.
VIP
ΧΡΥΣΗ: Όμορφη για τα δικά μου γούστα πολύ. Μάτια εντυπωσιακά, κορμί τσολιά 1.80 σίγουρα. Στήθος μικρό, κώλος ωραίος. Άνετη πολύ, massage χωρίς πετσέτα, χαλαρωτικό, αισθησιακό, περνούσε, ακουμπούσε, χαϊδευε. Την είχα με τα εσώρουχα όλη την ώρα. Εμεινα ικανοποιημένος. Φούλ με μπριζόλα.
Θα επανέλθω σύντομα με τις συνεδρίες αυτής της εβδομάδας.
Ζητώ συγγνώμη εκ νέου για το σεντόνι μου.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς