Δ
Διαγραμμένο μέλος 79062
Επισκέπτης
Καλημερα ! Μπορει καποιος που εχει δοκιμασει Χρυσή απο vip να με ενημερωσει απο εδω ή σε pm; Ευχαριστω πολυ
Πολύ δίκιο έχεις μύστη μου.Αγαπητοι συναγωνιστες ο φραπες κανονικα πρεπει να συμπεριλαμβανεται στην τιμη που ειναι αναρτημενη σε καθε μασαζερι...τωρα καποιες το εκμεταλευονται και ζητουν +20,+30,+40 ....και καποιες δεν ξερουν καν μασαζ !
Εννοείται πάντως είναι γραφεία - κοπέλες που πάνε μέχρι φραπέ και ζητάνε μόνο την αμοιβή του γραφείου ή επίσης που σου λένε άσε ότι εσύ θες, αν θες. Να τα λέμε κ αυτά.Πολύ δίκιο έχεις μύστη μου.
δεν είναι του velvet!Ωχ ο εκπρόσωπος του βελβετ ξαναχτύπησε ???? πάλι φολα θα φάμε....????
η Χρυσάνα κάνει πολύ καλό μασαζ!Στείλαμε στο deluxe με ένα γνωστό μου που έχει viber να μας στείλουν φωτογραφίες, και μας έιπαν πρώτα να κλείσουμε ραντεβού και μετά θα μας στείλουν... Και πώς θα ξέρω ότι τη μέρα που θα βάλω το ραντεβού θα είναι διαθέσιμη η κοπέλα που θα δω μετά στις φωτογραφίες
Τέλως πάντων σκεφτόμουν να επιλέξω τη Χρυσάννα, αλλά απ' ότι διάβασα εδώ, οι απόψεις διίστανται... Κάποιοι την παρουσιάζουν πολύ καλή, άλλοι λένε ότι είναι άσχημη, οι φώτο δεν είναι ακριβείς και το στήθος της δεν είναι μεγάλο.
Παίζει στο deluxe κάτι σε milf με καλές υπηρεσίες εκτός από τη Ζωή; Έχει κανείς φωτογραφία να μου στείλει σε πμ;;
Φυσικά και να τα λέμε και να τα επιβραβεύουμε.Εννοείται πάντως είναι γραφεία - κοπέλες που πάνε μέχρι φραπέ και ζητάνε μόνο την αμοιβή του γραφείου ή επίσης που σου λένε άσε ότι εσύ θες, αν θες. Να τα λέμε κ αυτά.
Τη Λολα απο το παλιο Osmose την ειχα παρει, θυμαμαι ηταν κουκλι. Μου εκανε φραπεδακι, αλλα ηταν ξινη και ντιβα. Ομως κουκλι. Δεν μου τη θυμιζει καθολου αυτη η φωτο της Ελλης, αληθεια αυτη ειναι; Νομιζω αυτη εδω κανει φουλ, ενω η Λολα δεν αφηνε ουτε να πιασεις σχεδον. Αν ειναι αυτη, θα τη δοκιμασω, αν και ο gravity ειχε γραψει οτι ειναι ψωνιο και ξινη.Η γνωστή Έλλη (Lola για τους παλιούς) πάντα εκεί ήταν, φωτογραφία άλλαξε.. δηλώνει και Ελληνίδα .. ότι να ναι.. παλιά συνεργάτιδα της Μάγιας, είναι από τις 1ες κοπέλες που ξεκίνησαν στο osmose πριν χρόνια και δηλώνει ακόμα 22 !!!
Ωραίος ρε αλπουλα ξεβράκωσε τους που μας περνάνε για μαλακες....η σαπίλα του πριβε στο σάπιο βελβετ....αυτά ο Παναγιώτης ευθυμιου που μαλλον Γκομενα είναι νταβαντζου είναι για πολλές κλωτσιές....Toυ privemassage είναι και τώρα γράφει στο μασαζ Θεσ/νικης!
Μετά το ξεβράκωμα που έγινε ακπκμα ψάχνεστε ορισμένοι!
Ιωαννα απο ΤΖΟΙιωαννα απο τζοι ξερουμε ποσο φτανει φουλ?επισης η μαρια του πριβε που εγινε ξενια του βελβετ φτανει φουλ?ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2...αν μπορει καποιος να μου σε πμ η δημοσια την εμπειρια του με αυτες τις 2...ειδικα αν εφτασε κανεις φουλ με ξενια του βελβετ
Σε ρώτησα με φωτό για να μην μπερδευτούμε!
Είναι αρκετά διαφορετική -προς το καλύτερο- από κοντάΑυτή η Ζωή στο viber φαίνεται σαν συμπεθέρα. Έχει τόση διαφορά στην πραγματικότητα η εμφάνιση της;
Είσαι άρχοντας .. ευ άριστο πολύ για τη διαφώτιση .. μια ακόμα ερώτηση .. το καλαμάκι τι σημαίνει ..; Έπιασα ότι ο φραπές είναι μαλακια .. αλλά το καλαμάκι .. ?«Αν δεν βρέξεις κωλο ψάρι δεν τρως», λέει ο λαός. Αλλά ας γράψω κάποια πραγματάκια.
Κατα την γνώμη μου υπάρχουν 2 κατηγορίες κοριτσιών που κάνουν μασάζ κατ’ οίκον.
Η πρώτη αφορά αυτές που πιθανότατα κάποια στιγμή κατά την διάρκεια του ραντεβού θα παρουσιάσουν τον τιμοκατάλογο με τις έξτρα υπηρεσίες που προσφέρουν, η’ ευγενικά κάποια στιγμή ρωτάει ο πελάτης.
Ωστόσο, ο επιθετικός παίχτης ( θέλει εμπειρία, αλλιώς η κοπέλα μπορεί να νιώσει ότι προσβάλλεται) θέτει από την αρχή την βάση στην οποία θα κινηθεί το ραντεβού, ώστε σε περίπτωση που θεωρήσει ότι δεν θα ικανοποιηθεί να μην χάσει χρόνο και χρήμα και να ακυρώσει την συνέδρια.
Πρόσεξε τώρα, οι υπηρεσίες αυτές μπορεί κάποιες φορές να διαφέρουν από πελάτη σε πελάτη ανάλογα με την διάθεση της κοπέλας, την οικειότητα που έχει αναπτυχθεί, την οικονομική επιφάνεια του πελάτη (όπως αυτή διαπιστώνεται από την κοπέλα) κτλ.
Όπως καταλαβαίνεις οι κοπέλες αυτής της κατηγορίας και ειδικότερα οι σωστές επαγγελματίες, προσπαθούν να φτιάξουν ένα κλίμα ερωτισμού με τον πελάτη ώστε να προχωρήσουν σε υπηρεσίες πέραν του μασάζ. Όταν ξεφεύγουμε από την χειρομαλάξη η συνέδρια πέρνει άλλη τροπή. Κάπου εκεί μπορεί κανείς να πει ότι ξεκινάει η προστυχιά.
Στην δεύτερη κατηγορία, κατά την γνώμη μου, κατατάσσονται οι κοπέλες αυτές που δεν έχουν τιμοκατάλογο. Συνήθως δεν προχωράνε σε έξτρα υπηρεσίες. Όπως γράφουμε εμείς εδώ είναι στα ΔΕΝ. Ωστόσο κάποιες φορές κάποιοι τζογαδόροι του μασάζ μπορεί να δοκιμάσουν εκεί την τύχη τους, με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας.
Τέλος, όπως θα διαπιστώσεις, εδώ αναφέρονται συχνά διαφορά μαγαζια που έχουμε κατατάξει στα ΝΑΙ. Δηλαδή, οι κοπέλες που απασχολούνται σε αυτά αφορούν την πρώτη κατηγορία.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ .........Είναι αρκετά διαφορετική -προς το καλύτερο- από κοντά
Σωστό..Κατερινα και ζωή από deluxe ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε μιλφ..Είναι αρκετά διαφορετική -προς το καλύτερο- από κοντά
Η Κατερίνα είναι ολίγον αρπακτικό και πονηρούλα!Σωστό..Κατερινα και ζωή από deluxe ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε μιλφ..
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!! Την έχω πάρει, μου έλεγε κάτι τρελά ποσά, που με αυτά τα χρήματα που ζητούσε επαιρνα ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε call girl και μουνάρα. Ήθελα να ήξερα αυτές που βλέπουν τον εαυτό τους και ζητάνε αυτά τα χρήματα δε βλέπουν τι μουνάρες κυκλοφορούν έξω , και που κάνουν παπάδες με τα μισάΗ Κατερίνα είναι ολίγον αρπακτικό και πονηρούλα!
Φιλαράκι στα λόγια μου έρχεσαι... είπαμε στο τέλος θα επιβιώσουν μόνο οι μερακλήδες και οι κατσαρίδες...Αυτή η Ζωή στο viber φαίνεται σαν συμπεθέρα. Έχει τόση διαφορά στην πραγματικότητα η εμφάνιση της;