Χθεσινή απογευματινή συνάντηση με Ζωή από Deluxe.
Παλιά γνωστή εδώ μέσα όπου και υπάρχουν αρκετές κριτικές, όμως εγώ δεν είχα δοκιμάσει ποτέ.
Το πρόσωπο της είναι όμορφο και θυμίζει Αγγλίδα, κοντό ξανθό μαλλί και ωραίο στητό σιλικονάτο στήθος.
Υστερεί σε κώλο πάρα πολύ αλλά όλα τα παραπάνω σταματάς να ασχολείσαι όταν σε πιάσει στα χέρια της.
Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι fan του τάντρα και μπορώ και το επιθυμώ να κρατιέμαι και να αφήνομαι σε έμπειρα χέρια που ξέρουν τι κάνουν!
Πήρα 2ωρο και μπορώ να πω ότι σχεδόν όλη την ώρα είχα μια ιδιαίτερη έντονη απόλαυση, μια αίσθηση ευχαρίστησης σωματικά και ψυχικά!
όποιος γνωρίζει το σώμα του και ξέει να κουμαντάρει τις ορμές του θα περάσει απίστευτα!
Μην περιμένετε να δείτε από κοντά την κοπέλα που σας στέλνουν με viber, φωτογραφία(με κόκκινο φόρεμα και τακούνια),με φόρμες έσκασε μύτη!
Μασάζ πραγματικά πολύ καλό, το έκανε μέχρι και με το πόδι της σε όλη την πλάτη μου και ήξερε που να πιέσει!
Επειδή διαβάζω διάφορα απο πολλούς (όχι τους κλώνους προμότορες-αυτούς τους διώχνουμε)παράπονα ότι εμένα δεν μου έκανε αυτό, εμένα δεν μου έκανε το άλλο κτλ.
Το δέχομαι αλλά θα γράψω κάτι που το είχα γράψει και παλιότερα και κάποιοι θέλατε να κοροϊδέψετε.
Για να πάρεις πλήρης υπηρεσίες ή μάλλον το κάτι παραπάνω πρέπει να
1) η κοπέλα να έχει όρεξη(στο φινάλε μασαζ καλείς)
2) Να υπάρχει χημεία μεταξύ σας (πόσες και πόσες φορές έχω καλέσει κοπέλα και υπήρχε μια ψυχρότητα ή και το αντίθετο)
3) Να έχει ο πελάτης τουλάχιστον άνω του μετρίου εμφάνιση και φυσικά φουλ καθαριότητα.
Σε όλα αυτά τα χρόνια στο bourdela προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τις κοπέλες για να δω πως νιώθουν, πως σκέφτονται και πιστέψτε με παίζει ρόλο αν είσαι νέος, γέρος, αδύνατος, χοντρός και φυσικά η αντίληψη του καθενός!
Σχεδόν με όλες τις κοπέλες (ιδίως του μασαζ) έχω πάει το κάτι παραπάνω που δεν το έχουν δώσει σε άλλους.
Είναι θέμα των παραπάνω που έγραψα!
Τελειώνοντας μεγάλο μπράβο στην κοπέλα του γραφείου που ήταν άκρως εξυπηρετική και μπράβο και στην Ζωή που μετάνοιωσα που στην πορνοζωή μου δεν την είχα καλέσει παλαιότερα!
Υ.Γ όσα γατάκια γράψουν ότι κάνω promo θα απαντήσω ότι με το μασαζ τώρα τελευταία ασχολήθηκα(θα το ξέρουν με όσους χρόνια κάνω παρέα εδώ μεσα) και φυσικά τα ίδια προσπαθήσανε να διαδώσουν κάποιοι κλώνοι όταν έγραφα τα καλύτερα για την Τεα!
Ελπίζω τα γραφεία γενικότερα να φέρνουν τέτοιες κοπέλες με ψηλά τον πηχη!