Η ζωη ειναι καλη την εχω παρει στο κολωνακι οταν δουλευε μονη της .
Τωρα για το θεμα της χημειας για αυτο πληρωνετε για να βρει χημεια μαζι σου .
Αν εχουμε εμφανιση πανω του μετριου εμεις για να παρουμε καλυτερες υπηρεσιες τι να κανουμε ετσι γεννηθηκαμε .
Αν θελουν ωραιους πελατες ας πληρωσουν η ας δωσουν κατι και αυτες !!!!!
Εν μέρη έχεις δίκιο. Όμως αυτό που συζητάμε για την εμφάνιση συμβαίνει σε όλες τις κατηγορίες υπηρεσιών που παρέχουν τα κορίτσια, όχι μόνο του μασάζ αλλά και των callgirls, οίκων κτλ. Δεν σημαίνει βέβαια πως πρέπει να είμαστε μοντέλα η’ bodybuilders. Αν είμαστε περιποιημένοι, ευγενικοί, γοητευτικοί έως ένα βαθμό, τα κορίτσια αισθάνονται πολύ πιο άνετα.
Τώρα ειδικά όσον αφορά στην κατηγορία του μασάζ όπου καμία δεν είναι « υποχρεωμένη» για έξτρα υπηρεσίες, το πλασάρισμα του ίδιου μας του εαυτού μπορεί να κάνει την διαφορά στο επίπεδο των υπηρεσιών που θα λάβουμε και στην επιτυχία της συνεδρίας.
Προσωπικά, πέρα από την αγάπη που έχω για το μασάζ σαν διαδικασία, μετά από μια κουραστική εβδομάδα η’ κάποια έντονη προπόνηση, αναζητώ και αυτόν τον ερωτισμό που μπορεί να αναπτυχθεί με την μασέρ.
Ωστόσο, πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει ερωτική κατάληξη σε μια επιτυχημένη συνέδρια.
Με τον ίδιο τρόπο που με κοιτούν τα κορίτσια όταν μπαίνουν στο δωμάτιο τις κοιτάω και εγώ. Δεν επιλέγουν μόνο αυτές αν θα προχωρήσουν παραπάνω αλλά και εγώ.
Με λίγα λόγια το call girl αν το καλέσω πρέπει να το πηδήξω
Με την μασέρ μπορώ να παίξω και να αναπτύξω έναν πιο αληθινό ερωτισμό.
Ναι το παραδέχομαι είμαι βιτσιόζος.
Ελπίζω να μην κούρασα αν και βγήκα λίγο off topic.