Καλησπέρα
Όπως ειχα πει ειχα σκοπό να κανω το κασκαντεριλικι με τη MassageLifestyle by Dimitra (πρωην Γεωργιαννα του Βελβετ)
Το ραντεβού έγινε στο χώρο μου...! Η κοπέλα ήρθε ευδιαθετη και στο προσωπο είναι συμπαθητική, ιδια ακριβως όπως στη φωτο που στελνει... Το σώμα της για τα γούστα μου είναι στα "ΔΕΝ" με κιλά παραπάνω και μεγάλη περιφέρεια... Ωστόσο δεν με χάλασε, γιατι ετσι κ αλλιως ρούχα δε βγάζει και το προσωπο της μου άρεσε και ηταν ότι ειχα δει στη φωτο.
Στα του μασαζ...
Μπρούμυτα - Μασαζ χωρις πετσετα σε ολο το σώμα... Γενικα ηταν ΟΚ και σε οποια σημεία της ζήτησα να επικεντρωσει και βαλει περισσότερη πίεση, το εκανε με επιτυχία... Εκανε CC swipes και περάσματα χαϊδεύοντας της μπάλες μου, το οποίο με καύλωσε ιδιαιτέρως...! Γενικα παντως θα ελεγα ότι η τεχνική της Γεωργίας από Βελβετ ηταν καλύτερη και θα τη προτιμούσα!
Ανάσκελα- Μου ζήτησε να γυρισω και άρχισε να μου κανει μασαζ σε πόδια, κοιλιά και στήθος και στο τελος προχωρησε στο παρασύνθημα όπου με τελειωσε με ωραια φραπεδια.. Να σημειώσω εδώ ότι ενώ είχα αναφέρει ότι ενδιαφέρομαι για εξτραδακια, δεν ειχα πει τι ακριβώς και οτι θα το συζητούσαμε από κοντα... Παρόλα αυτά το ξεχασα και δεν ανέφερα τιποτα, ωστόσο η κοπέλα προχώρησε από μόνη της στη φραπεδια (που ηταν και αυτο που ηθελα) το οποίο το εκτίμησα!
Συνοψίζοντας
Εμφάνιση - 5/10
Μασαζ - 6.5/10
Διαθεση - 8.5/10