Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
τπτ παραπανω απο μασαζ στο Massagio δεν ξερω αν κλεισεις κατ οικον αν αλλαζει κατι παντως στο μαγαζι τους δεν παιζει τπτ

μια φορα που προσπαθησα να κλεισω μαζι της ηταν αρνητικη για εξτρα υπηρεσιες και δεν ασχοληθηκα παραπανω . Αν ξερει κανεις κατι αλλο ας ενημερωσει παρακαλω
Massagio στα δεν και εντός και εκτός έδρας. Μάλιστα εκτός έδρας τα πράγματα - με άλλη θεραπεύτρια- μου φάνηκαν αυστηρότερα.

Για την Ρωσίδα που κάνει και κατ’ οικον, ενώ μίλησα μαζί της στο fb, δεν κανόνισα γιατί μου φάνηκε πως δεν προχωράει + δεν είναι και του γούστου μου.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Μα τα έχει η ίδια στο ινσταγκραμ!
έχει διαφορά να το έχει εκείνη στο Insta και διαφορετικό να το βάζεις εσύ στο forum
Είναι στους κανόνες του forum για αυτό σβήστηκε το post σου!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Φιλαράκο έχει σταματήσει απο ότι μου είπαν απο το γραφείο. Απέκτησε πρπσωπική ζωή και ήθελε να αποχωρήσει. Κρίμα δυνατή απώλεια

φιλαρακο πολυ σωστα τα ειπες και τα λες. Το ιδιο και αλλοι που σχολίασαν παρομοιως. Το promo δινει και παιρνει αλλα εχει και τα ορια του ειδικα οταν προωθειται κατι τοσο ακυρο. Μακαρι να ερθουν στα επιπεδα των αλλων γραφειων και εδω ειμαστε να τα δωσουμε αλλα οχι κι ετσι. Αυτα
Σωστά το γράφεις ! Και στο κάτω κάτω, όσο κάποιος υποτίθεται ότι κάνει promotion για θεραπευτριες ανεξάρτητων ή γραφείων εμείς τα μέλη πρέπει να εκτιμούμε και φιλτράρουμε τις αναφορές του και ανάλογα να δρούμε με αρνητική ή θετική αντιμετώπιση ! Δεν χρειάζονται εντάσεις αλλά τεκμηρίωση όπως κάνει συχνά τον τελευταίο καιρό ο φίλος alpula σε δυο τρία άτομα που προσπάθησαν ...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.567
Πόντοι
2.256
παιδες ξερει κανεις τι παιζει με αυτη την ρωσσιδα που λεεις οτι κανει μασαζ κατ'οικον https://www.instagram.com/eugen.lev/?
Ωραία γυναίκα αλλα δυστυχώς δεν πρέπει να προχωράει.... σε μια από τις φωτογραφίες της γράφει το παρακάτω κείμενο

"Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Δεν γνωρίζω και δεν κάνω NURU μασαζ. Δεν γνωρίζω ούτε TANDRA.
ΣΈΒΟΜΑΙ τα γούστα κ τις προτιμήσεις σας ?.
Και όπως σας σέβομαι, έχω την ΑΠΕΤΗΣΗ να σεβαστητε κ εσείς την εργασία μ.
Καλή άνοιξη παιδιά
"

Cyber-plumber

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
0
Για Νάταλι από joy τι ξέρουμε?
Σκέφτομαι να κλείσω με το καυλακι..

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246

N252

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
323
Πόντοι
21
Γενικα οι μασεζ δεν ειναι επαγγελματιες 100% αλλα γυναικες που το κανουν ως εξτρα απασχοληση.
Εχω γνωρισει μια απ αυτες η οποια με 100 ευρω μου παρεχει το εξης.
Τον ευατο της 35 ετων βουλγαρα- μια φιλη της επισης βουλγαρα 50 ετων και μια ακομη φιλη τους 25 ετων-μουναρα για τριο.
Και παμε στο σπιτι της μιας οταν τελειωνουν τη δουλεια απο το σουβλατζιδικο που τελειωνουν.
Για να παρω αυτη μονη της μου λεει ''οτι εχεις 20-30 ευρω μπορεις?''
Και τη ξεσκιζω στη πουτσα....Δεν ειναι μουναρα που θα κανεις ουαου αλλα ειναι αδυνατη μελαχροινη....και τη κανεις οτι θελεις στο κρεβατι.

Μη γελατε αυτα ειναι η καυλα---τα στυλ ερασσιτεχνικα...και οχι οι ψυχρες επαγγελματιες πουτανες που εχουν πειρα και σου συμπεριφερονται περιεργα.
Mετα σου λεει αν δεν βρισκεις Ελεινιδα παντρεψου Βουλγαρα η Ρουμανα που να μην δουλευει ομως σε νυχτομαγαζα..Τελικα μου φαινεται αυτες στα σουβλατζιδικα παιζει και να το τηγανιζουν πιο πολυ τον κιοφτε:cheesy:

zodania

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Like
31
Πόντοι
0
ΣΕ ( Αλλοδαπες Ολες , οι περισσοτερε
Καλησπέρα. Όπως είχα υποσχεθεί, γράφω και για την Τεα για συνάντηση που έγινε σήμερα. Πέρασα εξαιρετικά, πολύ άνετο τυπακι, χαλαρή. Ξεκάθαρα στην κατηγορία των μιλφ , αλλά όμορφη και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Γουστάρει αυτό που κάνει και περνάς πολύ καλά αν είσαι στην φάση αυτή.
Πέραν της διαμάχης που μαίνεται τελευταία, νομίζω τελικά παίζει και ρόλο τι ζητάει ο καθένας. Η κοπέλα είναι μια χαρά, βγάζεις γούστα και περνάς ωραία. Τώρα αν θες πιπίνακι του γάλακτος 20 χρόνων προσπερνάς..
Ενημερωτικά επειδή τελείωσα νωρίτερα από το χρόνο που τελειώναμε και δεν ήθελα δεύτερη φορά, ζήτησε λιγότερα λεφτά από αυτά που είχαμε πει κι επέμεινε.( Πήρε λιγότερα τελικά όντως)
Ξέρω τι θα ακολουθήσει, αλλά εγώ οφειλω να γράψω την αλήθεια μου για αυτό που έζησα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
Υγιαινετε!!!
Μπράβο της τότε !!

Νικοςπ44

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2021
Like
174
Πόντοι
0
Λέω να κλείσω ένα ραντεβού από οσμοσε με την τζεσικα μια μελαμψή ξέρει κανείς κάτι για αυτή ;

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλημερα σε ολους

Οποιος εχει να προτεινει κανενα καλο μωρο απο Social Media

η απο γραφεια

που να φτανει μεχρι καλαμακι ΑΚΑ

Ελληνιδα εως 45 ετων

ευχαριστω πολυ

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Καλημερα σε ολους

Οποιος εχει να προτεινει κανενα καλο μωρο απο Social Media

η απο γραφεια

που να φτανει μεχρι καλαμακι ΑΚΑ

Ελληνιδα εως 45 ετων

ευχαριστω πολυ
Για έλα πμ φίλε

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
λοιπόν για να τελειώνουμε με όσους προσπαθούν να μας πλασάρουνε φόλες.
Σε έχουν πάρει χαμπάρι και άλλα μέλη και αραιά και που στο γράφουνε αλλά φυσικά εσύ δεν ιδρώνεις.
Μας προτρέπεις συνέχεια για το συγκεκριμένο "γραφείο"(privemassage) και το velvet
εδώ

εδώ

επίσης

συνέχεια

και άλλα

και ακόμα δεν κουράζεσαι ούτε στον gravity που σε κατάλαβε και στην είπε ευγενικά

και εδώ

και συνεχίζεις

Κούρασες τύπε!
Και άντε μας το προμοτάρεις συνέχεια δεν μας αναφέρεις όμως ότι η Κατερίνα που μας εκθειάζεις πόσο χοντρή είναι και παραβλέπεις το γεγονός ότι έμπαινε εδώ μέσα σαν άντρας και μας πούλαγε το πόσο καλό είναι το γραφειάκι της και αφού ξεσκεπάστηκε άρχισε να μας προσβάλει!
Αυτά για εσένα είναι ψιλά γράμματα σωστά?
και μπορώ να κάνω κι άλλες παραθέσεις για το privemassage της εν λόγω κοπέλας!
Θα σε παρακαλέσω να αυτομπαναριστείς για να μην το συνεχίσουμε!
Υπάρχουν κι άλλα που μπορώ να παραθέσω και το ξέρεις πολύ καλά!
Έλεος κάπου, στο γράφουνε πολλοί εδώ μέσα!
μπράβο για το ξεσκέπασμα τύπε,το είχα αναφέρει και νωρίτερα για μαυρο στο συγκεκριμενο γραφείο.
η τυπισσα στο τηλεφωνο ειναι προσβλητικη και λειτουργουν ακριβως ετσι και με τους πελατες οι κοπελες.
οσοι την εχουν παθει, γνωριζουν.

Νικοςπ44

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2021
Like
174
Πόντοι
0

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Πάντως ρε πάιδες και το κάτι παραπάνω να έκανε δεν θα σας το έλεγε στο τηλέφωνο η στο insta!
Θα πρέπει να την πάρει κάποιος τουλάχιστον 2 φορές για ασφαλή συμπεράσματα!
Επίσης την ρώτησε κάποιος αν πάει σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής?
Την ρωτήσατε αν φέρνει κρεβατι μαζί της?
Αν στην πρώτη ερώτηση είναι θετική και στην δεύτερη αρνητική, τότε παίζει να προχωράει και παραπάνω!

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Πάντως ρε πάιδες και το κάτι παραπάνω να έκανε δεν θα σας το έλεγε στο τηλέφωνο η στο insta!
Θα πρέπει να την πάρει κάποιος τουλάχιστον 2 φορές για ασφαλή συμπεράσματα!
Επίσης την ρώτησε κάποιος αν πάει σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής?
Την ρωτήσατε αν φέρνει κρεβατι μαζί της?
Αν στην πρώτη ερώτηση είναι θετική και στην δεύτερη αρνητική, τότε παίζει να προχωράει και παραπάνω!
Σωστό! Μου είπε πως σε ημιδιαμονης δεν πάει και ότι θα ήταν καλύτερα να πάω στον χώρο της μιας και έχει πιεσμένο ωράριο. Δεν μου κάνει εμφανισιακά για κάποιο λόγο να προχωρήσω σε επένδυση.
Λέγε λέγε όμως στο τέλος θα μου μπει η ιδέα...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Σωστό! Μου είπε πως σε ημιδιαμονης δεν πάει και ότι θα ήταν καλύτερα να πάω στον χώρο της μιας και έχει πιεσμένο ωράριο. Δεν μου κάνει εμφανισιακά για κάποιο λόγο να προχωρήσω σε επένδυση.
αν δεν πάει σε ημιδιαμονης τότε οι πιθανότητες να "φάει" κάποιος εξανεμίζονται!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Σωστά ! Λέγε λέγε γίνεται αυθυποβολή και μετά ... τρέχουμε ?

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Μπορεί να μην έρχεται την πρώτη φορά. Η’ να εννοεί θεματικό. Κατσε γιατί καμία φορά είναι και σπίρτα ανάμενα..
Μου μπήκε η ιδέα τώρα. Θα μαρκαρω να δω που θα βγει.
Εχω και κάτι στα σκαριά και μου τρώει χρόνο και κυρίως χρήμα.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Μπορεί να μην έρχεται την πρώτη φορά. Η’ να εννοεί θεματικό. Κατσε γιατί καμία φορά είναι και σπίρτα ανάμενα..
Μου μπήκε η ιδέα τώρα. Θα μαρκαρω να δω που θα βγει.
Εχω και κάτι στα σκαριά και μου τρώει χρόνο και κυρίως χρήμα.
ελα μην με βάζεις τώρα σε έξοδα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Δίκιο έχεις φίλε alpula ! Από Instagram kai Facebook δύσκολα θα πει λεπτομέρειες , αλλά και στον χώρο της αν αποφασίσει να το κάνει θα το κάνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom