Μάλλον λάθος έκανα Γεωργιαννα φίλε. Θυμάμαι μου είχαν στείλει φώτο από μια ΓεωργιανναΓεωργία νομίζω αλλά έχω μια μικρή επιφύλαξη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
Serpiko1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 153
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Όπως είχα υποσχεθεί, γράφω και για την Τεα για συνάντηση που έγινε σήμερα. Πέρασα εξαιρετικά, πολύ άνετο τυπακι, χαλαρή. Ξεκάθαρα στην κατηγορία των μιλφ , αλλά όμορφη και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Γουστάρει αυτό που κάνει και περνάς πολύ καλά αν είσαι στην φάση αυτή.Παιδιά δεν είμαι κλώνος.. Καταλαβαίνω ότι έπεσα πάνω σε περίεργη στιγμή και πολλοί μπορούν να σκεφτούν αυτό που εννοηθηκε...
Άλλωστε δεν έκλεισα ραντεβού ακομα...
Απλά σας μετέφερα την συνομιλία που είχα μαζί της ειλικρινά.
Όπως και ειλικρινά θα γράψω αν τελικά κλείσω ραντεβού
Πέραν της διαμάχης που μαίνεται τελευταία, νομίζω τελικά παίζει και ρόλο τι ζητάει ο καθένας. Η κοπέλα είναι μια χαρά, βγάζεις γούστα και περνάς ωραία. Τώρα αν θες πιπίνακι του γάλακτος 20 χρόνων προσπερνάς..
Ενημερωτικά επειδή τελείωσα νωρίτερα από το χρόνο που τελειώναμε και δεν ήθελα δεύτερη φορά, ζήτησε λιγότερα λεφτά από αυτά που είχαμε πει κι επέμεινε.( Πήρε λιγότερα τελικά όντως)
Ξέρω τι θα ακολουθήσει, αλλά εγώ οφειλω να γράψω την αλήθεια μου για αυτό που έζησα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
Υγιαινετε!!!
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Γεωργιάννα φίλε!Η Γεωργια του βελβετ δεν ειναι πετιτ μαλλον γεωργιανα θα λεει ,νομιζω οτι ηταν για πολυ μικρο χρονικο διαστημα.
Cyber-plumber
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 208
- Πόντοι
- 0
Παίδες γεια σας ψαχτηκα λίγο να πάρω από joy massage αλλά με υ βγάζει μόνο ένα σταθερό το σάιτ δεν έχουν viber?
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.489
- Πόντοι
- 456
Ψάξε το λίγο έχουν viber και στέλνουν και φωτο με κοπέλες που δεν είναι στο site..Παίδες γεια σας ψαχτηκα λίγο να πάρω από joy massage αλλά με υ βγάζει μόνο ένα σταθερό το σάιτ δεν έχουν viber?
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
697 811 5555 viber
Massagejoy.gr
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.489
- Πόντοι
- 456
Και ζητάτε και καμιά φωτογραφία της κοπέλας που θέλετε, μην μένετε μόνο στις κριτικές, π.χ. ιωαννα κ Μαίρη κλπ και πάτε στα τύφλα......για να ξέρετε τι ψωνίζετε.. για το joy αυτά τουλάχιστον...697 811 5555 viber
Massagejoy.gr
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Άλλος ένας συναγωνιστής που ικανοποιήθηκε από την συνεδρία του με την Τεα και την ανέφερε απλά όπως πρέπει να γίνεται !Καλησπέρα. Όπως είχα υποσχεθεί, γράφω και για την Τεα για συνάντηση που έγινε σήμερα. Πέρασα εξαιρετικά, πολύ άνετο τυπακι, χαλαρή. Ξεκάθαρα στην κατηγορία των μιλφ , αλλά όμορφη και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Γουστάρει αυτό που κάνει και περνάς πολύ καλά αν είσαι στην φάση αυτή.
Πέραν της διαμάχης που μαίνεται τελευταία, νομίζω τελικά παίζει και ρόλο τι ζητάει ο καθένας. Η κοπέλα είναι μια χαρά, βγάζεις γούστα και περνάς ωραία. Τώρα αν θες πιπίνακι του γάλακτος 20 χρόνων προσπερνάς..
Ενημερωτικά επειδή τελείωσα νωρίτερα από το χρόνο που τελειώναμε και δεν ήθελα δεύτερη φορά, ζήτησε λιγότερα λεφτά από αυτά που είχαμε πει κι επέμεινε.( Πήρε λιγότερα τελικά όντως)
Ξέρω τι θα ακολουθήσει, αλλά εγώ οφειλω να γράψω την αλήθεια μου για αυτό που έζησα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
Υγιαινετε!!!
Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσει οτιδήποτε γιατί γράφεις την εμπειρια σου όπως την έζησες και θέτεις απλά τα γεγονότα ...
Διαμάχες δεν χρειάζονται γιατί δεν οδηγούν πουθενά , κανένας και καμμία δεν κερδίζει
Υγιαινετε !
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 736
H Γεωργία του βέλβετ είναι η Δήμητρα τώρα ανεξάρτητη απο ινσταγραμ
Μπορεις να μου στειλεις το instagram προφιλ της φιλε μου?
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.474
- Πόντοι
- 8.345
παιδες ξερει κανεις τι παιζει με αυτη την ρωσσιδα που λεεις οτι κανει μασαζ κατ'οικον https://www.instagram.com/eugen.lev/?
Καλησπέρα παιδιά! Τελικά ξέρουμε ποιες δουλεύουν μεταμεσονύχτια;
Επίσης για το Massagio έχουμε καμια πληροφορία; Βλέπω ότι δεν το αναφέρετε πουθενά. Κατά καιρούς βλέπω κάποιους διαγωνισμούς που κάνει ο ιδιοκτήτης του μέσω του instagram με δώρο μασάζ πότε από Μπαράκου και πότε από Γιουσεφ. Και γενικά από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram, φαίνεται να είναι μοντέλα οι κοπέλες που έχει στα καταστήματα. Δεν ξέρω όμως αν το ίδιο ισχύει και για το κατ' οίκον.
Επίσης για το Massagio έχουμε καμια πληροφορία; Βλέπω ότι δεν το αναφέρετε πουθενά. Κατά καιρούς βλέπω κάποιους διαγωνισμούς που κάνει ο ιδιοκτήτης του μέσω του instagram με δώρο μασάζ πότε από Μπαράκου και πότε από Γιουσεφ. Και γενικά από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram, φαίνεται να είναι μοντέλα οι κοπέλες που έχει στα καταστήματα. Δεν ξέρω όμως αν το ίδιο ισχύει και για το κατ' οίκον.
prive_massage_baby sto instagramEγω πειραζω που δεν εχω καταλαβει τι ειναι το privemassage?ουτε στο google δεν το βρισκω τι φαση?
Palamokratwr
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν η TANTRA ZOE (ήταν στο Musses παλιά) κάνει Κατ'οίκων επισκέψεις? Και αν ναι έχουμε επαφή?
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν στο deluxe. Την στελνουν φωτό στο Viber.Παιδιά γνωρίζει κανείς αν η TANTRA ZOE (ήταν στο Musses παλιά) κάνει Κατ'οίκων επισκέψεις? Και αν ναι έχουμε επαφή?
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
δεν το λες κ απώλεια, πασάλιμα στην πλάτη έκανε για να περάσει η ώρα μέχρι να τσιμήπησει το 20ευρώ εξτραδακι.Φιλαράκο έχει σταματήσει απο ότι μου είπαν απο το γραφείο. Απέκτησε πρπσωπική ζωή και ήθελε να αποχωρήσει. Κρίμα δυνατή απώλεια
Γνώμη μου πάντα. Από τις αδιάφορες παρουσίες.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Μα τα έχει η ίδια στο ινσταγκραμ!Απαγορεύονται τα τηλέφωνα απο την στιγμή που δεν τα βάζει η ίδια η ενδιαφερόμενη!
τπτ παραπανω απο μασαζ στο Massagio δεν ξερω αν κλεισεις κατ οικον αν αλλαζει κατι παντως στο μαγαζι τους δεν παιζει τπτΚαλησπέρα παιδιά! Τελικά ξέρουμε ποιες δουλεύουν μεταμεσονύχτια;
μια φορα που προσπαθησα να κλεισω μαζι της ηταν αρνητικη για εξτρα υπηρεσιες και δεν ασχοληθηκα παραπανω . Αν ξερει κανεις κατι αλλο ας ενημερωσει παρακαλωπαιδες ξερει κανεις τι παιζει με αυτη την ρωσσιδα που λεεις οτι κανει μασαζ κατ'οικον https://www.instagram.com/eugen.lev/?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις