Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Ο alpula το έκανε bold. Είναι λίγο δυσνόητο το σημείο εκείνο όπως το έγραψες.Απορώ πως έγινε
Βοld
Ο alpula το έκανε bold. Είναι λίγο δυσνόητο το σημείο εκείνο όπως το έγραψες.Απορώ πως έγινε
Βοld
εγώ το τόνισα για να ρωτήσω τι εννοείς?Απορώ πως έγινε
Βοld
Πάντως τη Σάρα που είχα πάρει μιά φορά αν και μάλλον το τερμάτιζε ήταν απαράδεκτη,για βιζιτού μου έκανε!Παιδιά αυτό το massage now το ξέρει κανείς;
Είναι αξιόπιστο; Έχει κανείς εμπειρία;
Υπάρχουν φίλε σιγουρα και αλλού αστεράκια αλλά θέλει χρήμα και χρόνο για να τα ανακαλύψειςΩχχχ ..όχι βιζιτουδες...το είδα τώρα στο Google γιωαυτο ρώτησα. Όπως και το I love massage.
Η κεντρική ιδέα της σκέψης μου είναι μήπως πρέπει να ξεφύγουμε από τα τρία τέσσερα που γίνεται όλος ο ντόρος εδώ μέσα και να κοιτάξουμε και αλλού.
Μήπως δηλαδή υπάρχουν τίποτα αστεράκια και αλλού και εμείς ασχολούμαστε όλο με τα ίδια και τα ίδια.
ΣΩΣΤΟΣΥπάρχουν φίλε σιγουρα και αλλού αστεράκια αλλά θέλει χρήμα και χρόνο για να τα ανακαλύψεις
θα προσθετα και τυχη,κοινως κωλοφαρδια.Υπάρχουν φίλε σιγουρα και αλλού αστεράκια αλλά θέλει χρήμα και χρόνο για να τα ανακαλύψεις
Εννοείται και από αυτό θέλει...θα προσθετα και τυχη,κοινως κωλοφαρδια.
Κάτι αρνητικό για το prive έχεις να μας πείς....?? ¨Η όλα ήταν - είναι τέλεια ? ?Καλημέρα συνάδελφοι. Το τελευταίο εικοσαήμερο έκανα συνεδρία με την Αλίκη από το Velvet VFM για μένα . Κυρίως έστρεψα την προσοχή μου στην Ηλιάνα από το πριβέ την οποία συνάντησα δύο φορές και έχει γίνει στανταράκι Είναι μία από τις καλύτερες σε θέμα υπηρεσιών και στην Κατερίνα η οποία επίσης αξίζει τα λεφτά της. Όπως ενημερώθηκα από την κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο που είναι ευγενέστατοι είχαμε μία νέα είσοδο της Βικτωρίας η οποία φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Θα επιστρέψω αργότερα με την υπόλοιπη ενημέρωση
Αμα είναι να είσαι τόσο σαφής άστο παναγιωτάκη καλύτερα,μην μπαίνεις στον κόποΚαλημέρα συνάδελφοι. Το τελευταίο εικοσαήμερο έκανα συνεδρία με την Αλίκη από το Velvet VFM για μένα . Κυρίως έστρεψα την προσοχή μου στην Ηλιάνα από το πριβέ την οποία συνάντησα δύο φορές και έχει γίνει στανταράκι Είναι μία από τις καλύτερες σε θέμα υπηρεσιών και στην Κατερίνα η οποία επίσης αξίζει τα λεφτά της. Όπως ενημερώθηκα από την κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο που είναι ευγενέστατοι είχαμε μία νέα είσοδο της Βικτωρίας η οποία φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Θα επιστρέψω αργότερα με την υπόλοιπη ενημέρωση
στειλε ενα pm στο μέλος που έκανε την παρακάτω ανάρτησηρε μαγκες κανα μασαζ μετα τις 12 βραδυ ?? γνωριζει κανεις?? εως και 2 πχ ???
Δεν εβαλα μια τελεια και ενα κομμα και λογικο ειναι να μπερδευτεις. Λεω οτι η Ηλιανα εχει γινει στανταρακι μου και θεωρω οτι ειναι αποτις καλυτερες σε θεμα υπηρεσιων , οπως εξισου καλη ειναι και η κατερινα.κάπου σε έχασα στο bold!
δεν μας ενημερώνεις πλήρως για τα αποτελέσματα και των 3 των "δοκιμών" σου.....Πολυ καλημερα σας παιδια. Εγιναν 3 δοκιμες Τζενιφερ απο οσμοση 120 φ0υλ, Μαριαννα και ευγενια απο Βελβετ. Η τηλεφωνητρια εκει μου εδειξε 2 new entries την Αννιτα και την Μαρινα οι οποιες απο τις φωτο φαινονται πολυ ομορφες, Αυτα για την ωρα και καλες μασαζαρες.
Παίδες καλημέρα. Έπειτα απο αρκετή προσπάθεια ραντεβου με Ηλιάνα πρωην Μόνικα απο το massageprivebaby.gr και αφου τη περιμενα στη 13:00 , δέκα λεπτά πριν με δική μου παρότρυνση και ερώτηση για το που βρίσκεται , μου το ακύρωσαν με το αιτιολογικό ότι θα αργήσει 30-40 λεπτά . Απλά άκυρο. Εν τω μεταξύ η Μπιάνκα ( Άλεξ στο συσγκεκριμμένο γραφείο ) αποχώρησε και απο κεί. Όποιος ξέρει που βρίσκεται αυτό το κουκλί ας μας ενημερώσει. Καλημέρα
Σωστά gepap ! Αναφορά τριών ονομάτων δίχως κάποιο σχολιασμό είναι σαν να μην λέμε τίποτα ,απλώς επανάληψη αυτώνδεν μας ενημερώνεις πλήρως για τα αποτελέσματα και των 3 των "δοκιμών" σου.....