Καλημέρα συνάδελφοι. Το τελευταίο εικοσαήμερο έκανα συνεδρία με την Αλίκη από το Velvet VFM για μένα . Κυρίως έστρεψα την προσοχή μου στην Ηλιάνα από το πριβέ την οποία συνάντησα δύο φορές και έχει γίνει στανταράκι Είναι μία από τις καλύτερες σε θέμα υπηρεσιών και στην Κατερίνα η οποία επίσης αξίζει τα λεφτά της. Όπως ενημερώθηκα από την κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο που είναι ευγενέστατοι είχαμε μία νέα είσοδο της Βικτωρίας η οποία φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Θα επιστρέψω αργότερα με την υπόλοιπη ενημέρωση
λοιπόν για να τελειώνουμε με όσους προσπαθούν να μας πλασάρουνε φόλες.
Σε έχουν πάρει χαμπάρι και άλλα μέλη και αραιά και που στο γράφουνε αλλά φυσικά εσύ δεν ιδρώνεις.
Μας προτρέπεις συνέχεια για το συγκεκριμένο "γραφείο"(privemassage) και το velvet
εδώ
Μαρια πριβε εξαιρετικο πετιτ amateur και γλυκο πλασμα καλο μασαζ και φραπες θα τιμηθει ξανα ακριβως γι αυτο το λογο... μολις ολοκληρωθηκε η συνεδρια .
εδώ
Καλησπέρα σας κύριοι μετά από καιρό. Πραγματοποιήθηκαν τρεις συνεδρίες μία με Ηλιάνα από το πριβέ για μένα από τα κορυφαία που υπάρχουν και συνέχισα μέ Λένα και Μαριάννα από Velvet. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στο κλείσιμο του ραντεβού με την τηλεφωνήτρια να είναι ευγενέστατη και οι κοπέλες μέχρι φραπέ 50 + 20
επίσης
Ισχυει για Μαρια απο πριβε και σε μενα. Πολυ καλο σωμα πετιτ , αβγαλτη λιγο αλλα αν εχεις τροπο προχωραει ως ενα σημειου ομως. Καλο ειναι να μην πιεζουμε γιατι χαλαει το θεμα. Χτες μιτινγκ με Ηλιανα οπου ηταν ισως απο τις καλυτερες συνεδριες μου EVER . Νομιζω θα ξανατιμηθει αμεσοτατα.
συνέχεια
Πριβέ massage προτείνω ανεπιφύλακτα Ηλιάνα και Alex όπως και την Κλεοπάτρα 50 + 30 φραπέ Καλαμάκι αλλά Κατά περίπτωση και για όποιον θέλει κάτι πιο amateur προτείνω τη Μαρία από το ίδιο για περισσότερα Στείλτε μήνυμα
και άλλα
Ηλιανα ειναι οπλο πραγματικα σε ολα αξιζει καθε ευρω η αλεξ θα τιμηθει αμεσα γιατι βλεπω οτι εχει κινηση ...
και ακόμα δεν κουράζεσαι ούτε στον gravity που σε κατάλαβε και στην είπε ευγενικά
Καλημέρα φίλε γκράβιτι . Σέβομαι πάντα την άποψή σου και την καθοδήγηση σου καθότι μας έχεις σώσει όλους πολλές φορές με τις συμβουλές σου για αυτό και όπου και οποτε ρωτάς προσπαθώ να είμαι έγκυρος. Επέτρεψε μου να διαφωνήσω για αυτό που λες για το πριβέ είναι ένα από τα ελάχιστα γραφεία ,μαζι με βελβετ λουξ και ντελουξ που σε μένα τουλάχιστον ούτε με αγένεια μιλάνε και έχουν πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση παρότι έχουν φόρτο εργασίας και δεν υπάρχουν κενά. Όσες κοπέλες έχω δοκιμάσει και μιλάω για την Κατερίνα την Κλεοπάτρα και την Άννα παρείχαν συγκεκριμένες υπηρεσίες ήταν πολύ ευδιάθετος με συγκεκριμένο κόστος και τα υπόλοιπα τα έχουμε πει σε προσωπικά μηνύματα.
και εδώ
μακριά φίλος πριν από λίγο με ενημέρωσε ότι στη συνάντηση πήγε άλλη κοπέλα η οποία δεν είχε καμία σχέση με οτιδήποτε φαίνεται στη φωτογραφία και φυσικά Την έδιωξε. Για μένα αυτό που αξίζει Είναι από πριβέ massage η Κατερίνα είναι πολύ γλυκιά όμορφη άνετη κάνει όμορφο μασάζ και είναι πάρα πολύ ωραία Παρουσία . Αν πάλι Κάποιος θέλει κάτι πιο γκλάμουρ η Αφροδίτη από το Velvet ενδείκνυται Εμένα μου αρέσουν πιο απλά κορίτσια αλλά στο συγκεκριμένο τομέα είναι πολύ δυνατή.
και συνεχίζεις
Καλημέρα φίλοι ακολουθει πολεμικό ανακοινωθέν. Τρεις συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες 10 μέρες πρώτη με Κατερίνα απο πριβέ massage Εξαιρετικό body to body αλλά και τεχνική μασάζ Εννοείται ότι θα δοκιμαστεί πάλι.
Πραγματοποιηθηκε συνάντηση με σίμωνα από όσμωση κλασική συνεδρία από το εν λόγω μαγαζί και εντελώς διεκπεραιωτική καλό θα είναι αυτό να το διορθώσουν. Τέλος δοκιμάστηκε η Αγγελική από Velvet πολύ γλυκιά κοπέλα ψηλή πολύ καλό μασάζ και πολύ καλή υπηρεσία. θα προτιμηθεί και πάλι μαζί με Ευγενία.
Καλημερα συμπολεμιστες . Μετα απο απουσια 5 ημερων ( λογω βλαβης στον ιντερνετ ) επεστρεψα. Εχουμε και λεμε εγινε δοκιμη 4 κορασιδων. Καρολινα απο exotic στανταρακι δικο μου γενικα και πολυ καλη σε ολα !! Αφροδιτη απο prive massage σημερα. Μελαχροινη , κουκλα , καλο μασαζ και γενικα πολυ ... ''ανετη'' σε ολα αρκει να υπαρχει καλη συμπεριφορα απο μερους μας.. Χθες και προχθες εγινε δοκιμη με Σοφια και Αλικη απο velvet. H Sofia πολυ καλη σε ολα ανετη και επικοινωνιακη , η αλικη καλο παιδι , δροσερη , με πολυ καλο μασαζ και happy end !!
Κούρασες τύπε!
Και άντε μας το προμοτάρεις συνέχεια δεν μας αναφέρεις όμως ότι η Κατερίνα που μας εκθειάζεις πόσο χοντρή είναι και παραβλέπεις το γεγονός ότι έμπαινε εδώ μέσα σαν άντρας και μας πούλαγε το πόσο καλό είναι το γραφειάκι της και αφού ξεσκεπάστηκε άρχισε να μας προσβάλει!
Αυτά για εσένα είναι ψιλά γράμματα σωστά?
και μπορώ να κάνω κι άλλες παραθέσεις για το privemassage της εν λόγω κοπέλας!
Θα σε παρακαλέσω να αυτομπαναριστείς για να μην το συνεχίσουμε!
Υπάρχουν κι άλλα που μπορώ να παραθέσω και το ξέρεις πολύ καλά!
Έλεος κάπου, στο γράφουνε πολλοί εδώ μέσα!