Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
αν δεν πάει σε ημιδιαμονης τότε οι πιθανότητες να "φάει" κάποιος εξανεμίζονται!
Ναι οι πιθανότητες είναι λίγες αλλά μπορεί και αυτή να λειτουργεί αλλιώς να θέλει να σε κόψει και τι άτομο είσαι την 1η φορά

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.657
Πόντοι
216
απο προσωπικη εμπειρια οι περισσοτερες ξεκλειδωνουν την δευτερη φορα..ειδικα στο χωρο τους.δεν σε ξερουν ,ενα προφιλ βλεπουν δεν προκειται να πουν η να κανουν νυξη περι φραπε η καλαμακιου.κι εγω στο ινστα την εχω και βλεπω οτι τωρα ειναι dubai.κι ολο στο ινστα ανεβαζει στορι με ακριβα γουστα και με πεταμενο μπουστο κτλ..μπορει να ναι και δολωμα φυσικα να πεσεις στην φακα οπως επισης οτι εχει και λιγοστα διαθεσιμα ραντεβου παντα ταχα....τοση κινηση γι απλο μασαζ περιεργο δειχνει...

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Αυτό θα έγραφα τώρα!!!! Πήγε Ντουμπάι το κορίτσι!!!!!
Καλά κάνει και πάει διακοπές , με παρέα τον κορονοιο να μην γυρίσει όπως συνέβηκε πριν λήγουν μήνες που πήγαν αρκετοί εκεί και παρταρανε

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
Φιλαράκο έχει σταματήσει απο ότι μου είπαν απο το γραφείο. Απέκτησε πρπσωπική ζωή και ήθελε να αποχωρήσει. Κρίμα δυνατή απώλεια
Πάντως εμένα σήμερα μου πρότειναν Λούσυ κανονικά

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Ρε παιδιά είχα δει την Λουση σε φώτο και φαίνεται πολύ πλαστική στο πρόσωπο!!!!! Από κοντά τι λέει?

George stam

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Γεια σας κι απο μενα.νεο μελος.2 φορες εχω παρει μασαζακι ολες κι ολας.νικη απο οσμοσε πριν φυγει.απαιχτη!συζητισημη φουλ,πολυ ικανοποιημενος.Ρανια απο οσμοσε.στο full καλη σε παρουσια αγγουρι!εχω βαλει στο ματι την αρετουλα!

Υ.γ καλως με δεχτηκατε

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Γεια σας κι απο μενα.νεο μελος.2 φορες εχω παρει μασαζακι ολες κι ολας.νικη απο οσμοσε πριν φυγει.απαιχτη!συζητισημη φουλ,πολυ ικανοποιημενος.Ρανια απο οσμοσε.στο full καλη σε παρουσια αγγουρι!εχω βαλει στο ματι την αρετουλα!

Υ.γ καλως με δεχτηκατε
Οπότε ακόμα δεν έχεις πάρει κοπέλα για μασάζ.... στο Osmose παίζουν κοπέλες από Μεταξουργείο και γενικά η φάση είναι call girl εάν έχεις διαβάσει τα σχόλια από όλους εδώ μέσα...

Prosenton

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
18
Like
1.108
Πόντοι
1.010
Από Karina Deluxe έχει πάρει κάποιος παραπάνω από :jerking:;

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21

Psaras6

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2021
Like
193
Πόντοι
0
μπράβο για το ξεσκέπασμα τύπε,το είχα αναφέρει και νωρίτερα για μαυρο στο συγκεκριμενο γραφείο.
η τυπισσα στο τηλεφωνο ειναι προσβλητικη και λειτουργουν ακριβως ετσι και με τους πελατες οι κοπελες.
οσοι την εχουν παθει, γνωριζουν.
Velvet οντως δυστυχώς έχει εξελιχθεί σε
μπράβο για το ξεσκέπασμα τύπε,το είχα αναφέρει και νωρίτερα για μαυρο στο συγκεκριμενο γραφείο.
η τυπισσα στο τηλεφωνο ειναι προσβλητικη και λειτουργουν ακριβως ετσι και με τους πελατες οι κοπελες.
οσοι την εχουν παθει, γνωριζουν.
Συμφωνω και επαυξάνω μπήκε και το velvet μπλακ Λιστ....εμπειρια προ ημερών με Αννα....από μασαζ σχεδόν άσχετη από happy ending ούτε να το σκεφτείς...η τηλεφωνήτρια καλο θα ήταν να πάει να πλύνει κάνα πιάτο μου σπάσαν τα νεύρα...χ τεράστιο στο μαγαζάκι αυτό..πεταμενα λεφτα..πεταμενα λεφτα Και στο prive massage...δηλαδή καμία σχέση η φωτό με τη πραγματικότητα...μου σκάσε μια φοράδα μεγατόνων με ανύπαρκτο μασαζ...αλλά δεν φταίει κάνεις..εγώ ο Μαλακας φταίω που ενώ είχα είσαι ας μνήμη εμπειρια από το βελβετ ξαναπηρα και επιπλέον αφού διαβαζω για το πριβέ ότι είναι η φολα του αιώνα ψώνισα από κει...μακριά πεταμενα λεφτα..

Τελευταία τροποποίηση:

George stam

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Οπότε ακόμα δεν έχεις πάρει κοπέλα για μασάζ.... στο Osmose παίζουν κοπέλες από Μεταξουργείο και γενικά η φάση είναι call girl εάν έχεις διαβάσει τα σχόλια από όλους εδώ μέσα...
Τα διαβαζω εδω κ μηνες σχεδον ολα.κριτικες κ τα παντα.αλλα εγω προσωπικα γουσταρω φουλ περιποιηση εκτος απο οποιοδηποτε μασαζ!

Richman50

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2016
Like
127
Πόντοι
0
ρε συνμασαζοαγωνιστες....σχεδον 2000 σελιδες νημα για να αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια και να καταληγουμε στο να πληρωνουμε το τοπικο πρωταθλημα για σουπερλγκ επειδη καποιος τσιμπαει κοριτσια απο το μεταξι και τα στελνει να παραστενουν τις μασατζουδες.....
σημασια δεν εχει τι βιζιτα να την κανεις μασατζου αλλα τη μασατζου να την κανεις,να προσφερει ολιστικη υπηρεσια χαλαρωσης...αν θες βιζιτα υπαρχει προσφορα μεγαλη..... σημασια εχει στο επιπεδο αθενς μασσατζιο και λπ να βρισκεις την τελεια χαλαρωση...για να πω την αμαρτια μου εγω δε θελω η θεραπευτρια να δινει μπριζολες και τετοια....ισως ουτε καλαμακια.....εξελιγμενες φραπεδιες θελω..σα φυσικο ακολουθο της χαλαρωσης ...και να βοηθαει λιγο με το στησιμο την εκφανιση το ντυσιμο....νομιζω οτι οι περισσοτεροι που καταλαβαινουν γιατι υπαρχει αυτο το νημα κατι τετοιο θελουν.....σε μαγαζια τυπου αθενς χρεωνουν το μασαζακι πολυ οσο και οι αλλοι...προμοταρουν τα κοριτσια οπως και οι αλοι...και σου πουλανε χρυσαφι μονο μασαζ καλο μασαζ που ομως το βρισκεις στις κλασικες αλυσιδες με 15ευρα...σου πουλανε την ελπιδα σου μπας και παιξει κατι και μενις με το εργαλειο στο χερι σου...ας ακουσουνε οι μαγαζατορες ... ενα σωστο μαγαζι που παιζει με μυαλο σου και στο τελος σε ικανοποιει στο φουλ απλα θα πηγαινει σφαιρα...τα αλλα λογικα 1,2,3,5,10 ο κοσμος θα πει αει σιχτιρ ....ακριβο το σπορ για λαδακι στην πλατουλα...

George stam

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Ρε παιδες ξερει κανεις η νικη απο οσμοσε που εχει παει????

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ρε συνμασαζοαγωνιστες....σχεδον 2000 σελιδες νημα για να αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια και να καταληγουμε στο να πληρωνουμε το τοπικο πρωταθλημα για σουπερλγκ επειδη καποιος τσιμπαει κοριτσια απο το μεταξι και τα στελνει να παραστενουν τις μασατζουδες.....
σημασια δεν εχει τι βιζιτα να την κανεις μασατζου αλλα τη μασατζου να την κανεις,να προσφερει ολιστικη υπηρεσια χαλαρωσης...αν θες βιζιτα υπαρχει προσφορα μεγαλη..... σημασια εχει στο επιπεδο αθενς μασσατζιο και λπ να βρισκεις την τελεια χαλαρωση...για να πω την αμαρτια μου εγω δε θελω η θεραπευτρια να δινει μπριζολες και τετοια....ισως ουτε καλαμακια.....εξελιγμενες φραπεδιες θελω..σα φυσικο ακολουθο της χαλαρωσης ...και να βοηθαει λιγο με το στησιμο την εκφανιση το ντυσιμο....νομιζω οτι οι περισσοτεροι που καταλαβαινουν γιατι υπαρχει αυτο το νημα κατι τετοιο θελουν.....σε μαγαζια τυπου αθενς χρεωνουν το μασαζακι πολυ οσο και οι αλλοι...προμοταρουν τα κοριτσια οπως και οι αλοι...και σου πουλανε χρυσαφι μονο μασαζ καλο μασαζ που ομως το βρισκεις στις κλασικες αλυσιδες με 15ευρα...σου πουλανε την ελπιδα σου μπας και παιξει κατι και μενις με το εργαλειο στο χερι σου...ας ακουσουνε οι μαγαζατορες ... ενα σωστο μαγαζι που παιζει με μυαλο σου και στο τελος σε ικανοποιει στο φουλ απλα θα πηγαινει σφαιρα...τα αλλα λογικα 1,2,3,5,10 ο κοσμος θα πει αει σιχτιρ ....ακριβο το σπορ για λαδακι στην πλατουλα...
δεν θα διαφωνήσω ούτε θα συμφωνήσω αλλα τι κόλλημα έχεις με το athens όλη την ώρα?

Richman50

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2016
Like
127
Πόντοι
0
δεν θα διαφωνήσω ούτε θα συμφωνήσω αλλα τι κόλλημα έχεις με το athens όλη την ώρα

θεωρω οτι υπηρεσιες επιπεδου αθενς με ολοκληρωτικι χαλαρωση....ειναι αυτο που θελουμε ολοι εδω...
δε σε καταλαβαινω ομως...ενα παραδειγμα εφερα....το,αθενς και το καθε αθενς μαγκια του να κανει οτι θελει...και στο ιντερκοντινενταλ να πας το μασαζ 100 θα στο χρεωσουν το μισαωρο...απλα,λεω, αποψη μου αν θες αλλα νομιζω ολοι το καταλαβαινουν οτι το προμοταρισμα που γινεται με τον τροπο που γινετε δεν το κανουν για να τσιμπισουν τον πελατη για τις υπερλουξ σπα υπηρεσιες τους αλλα για να τσιμπισουν τον καυλιαρη που θελει να ελπιζει οτι στο μασαζ θα βρει και κατι παραπανω...αν πας στο μαγαζι θα δεις οτι δε διαφερει σε τιποτε μη σου πω οτι ειναι 10σκαλες πιο κατω απο τα μαζατζιδικα αλυσιδες του δεκαρικου....και χρεωνει 5 φορες απανω....ξαναλεω μαγκια του και μαγκια ολων οσοι πανε...αλλα εδω υποτιθεται μιλαμε για να ξερουμε τι να περιμενουμε .....

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
θεωρω οτι υπηρεσιες επιπεδου αθενς με ολοκληρωτικι χαλαρωση....ειναι αυτο που θελουμε ολοι εδω...
δε σε καταλαβαινω ομως...ενα παραδειγμα εφερα....το,αθενς και το καθε αθενς μαγκια του να κανει οτι θελει...και στο ιντερκοντινενταλ να πας το μασαζ 100 θα στο χρεωσουν το μισαωρο...απλα,λεω, αποψη μου αν θες αλλα νομιζω ολοι το καταλαβαινουν οτι το προμοταρισμα που γινεται με τον τροπο που γινετε δεν το κανουν για να τσιμπισουν τον πελατη για τις υπερλουξ σπα υπηρεσιες τους αλλα για να τσιμπισουν τον καυλιαρη που θελει να ελπιζει οτι στο μασαζ θα βρει και κατι παραπανω...αν πας στο μαγαζι θα δεις οτι δε διαφερει σε τιποτε μη σου πω οτι ειναι 10σκαλες πιο κατω απο τα μαζατζιδικα αλυσιδες του δεκαρικου....και χρεωνει 5 φορες απανω....ξαναλεω μαγκια του και μαγκια ολων οσοι πανε...αλλα εδω υποτιθεται μιλαμε για να ξερουμε τι να περιμενουμε .....
Φίλε αν μπορείς στείλε ένα πμ δεν με αφήνει να σου στείλω

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.474
Πόντοι
8.345
Μόνο μασάζ δυστυχώς της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε πως δεν κάνει κάτι παραπάνω
Η ρωσσιδα btw ειχε και κανει ενα περασμα απο τις διασημες του μπιουρδελα λογω φωτογραφησης στην σιρινα με πολυ πιο natural εμφανιση και προ πλαστικων https://www.bourdela.com/forum/thre...ries-katastaseis-sto-sex.156399/#post-4043280
πεχει δωσει σε κανεναν απο εσας τηλεφωνο να της μιλησω viber γιατι δεν απανταει στο fb?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Η ρωσσιδα btw ειχε και κανει ενα περασμα απο τις διασημες του μπιουρδελα λογω φωτογραφησης στην σιρινα με πολυ πιο natural εμφανιση και προ πλαστικων https://www.bourdela.com/forum/thre...ries-katastaseis-sto-sex.156399/#post-4043280
πεχει δωσει σε κανεναν απο εσας τηλεφωνο να της μιλησω viber γιατι δεν απανταει στο fb?
Καλό κορίτσι φαίνεται και τώρα λέει δεν κάνει τίποτα εκτός από μασάζ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom