Να τολμήσω να πω πως δεν έχει σχέση. Είχα επικοινωνήσει μαζί του και θυμάμαι ότι είχε γράψει καμιά πενηνταριά κριτικές.Και αν θυμάμαι καλά πριν καιρό κάποιο προφίλ εδώ ρωτούσε για το λινκ αυτό στο car.gr αν ξέρουμε την κοπέλα και πως θα έρθει σε επικοινωνία μαζί της αλλά επίμονα το προωθουσε εδώ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.091
- Πόντοι
- 441
Ο alpula έχει λογαριασμό εδώ και 16 χρόνια και η άλλη (που μας λέει και καθυστερημένους) του την λέει ότι είναι η Τέα...
Που η Τέα ζήτημα να έχει εμφανιστεί 2 χρόνια.
Μωρή φακλάνα τράβα κάνε ένα τεστ iq που έχει γεμίζει ο «εγκέφαλος» σου λίπος!!!!!!!!!
Που η Τέα ζήτημα να έχει εμφανιστεί 2 χρόνια.
Μωρή φακλάνα τράβα κάνε ένα τεστ iq που έχει γεμίζει ο «εγκέφαλος» σου λίπος!!!!!!!!!
giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Επιβεβαιώνω και εγώ 2 ραντεβού με prive μασαζ, και δεν υπάρχει περιπτώσει να ξαναπαρω. Τύπου osmose η κατάσταση.
Δεν ξαναπεταω λεφτά. Πολύ προμοσιον έχει πέσει χωρίς κανένα λόγο
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.091
- Πόντοι
- 441
Ας το ψάξει ο alpula ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.Και αν θυμάμαι καλά πριν καιρό κάποιο προφίλ εδώ ρωτούσε για το λινκ αυτό στο car.gr αν ξέρουμε την κοπέλα και πως θα έρθει σε επικοινωνία μαζί της αλλά επίμονα το προωθουσε εδώ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση
Το θυμάμαι και εγώ αυτό πάντως.
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
Ναι ειναι Καλη η Μονικα και προχωραει......αξιζει δοκιμη...Αυτή η Μόνικα που ήταν στην τεα αξίζει να δοκιμάσω;
Τελευταία τροποποίηση:
?Ναι ειναι Καλη και προχωραει......
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
https://massagedeluxe.gr/therapeytes-masaz/λενα/ κριτικες παιδια για το πιπινι η αλλα πιπινια ?
Απο οσο ξερω απο αλλα μελη.....
η συγκεκριμενη κανει Μονο καλο μασαζ....Xωρις Happy End
Eimaste gia ton poutso
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Σώπα ρε βασιλισσα των σχολείων που θα σε φοβηθούμε κιολας απλα κοριτσάκι μου όσο εσυ κάθεσαι και γράφεις τις μαλακειες σου εδώ μέσα γιατί έχεις μεινει χωρίς πελάτες και δεν εχεις τίποτα άλλο να κανεις ,εγώ δουλεύω φουλ!!!! Το είμαστε για τον πουτσο θα παραμείνει και θα δεις ότι θα βλεπεις κριτική στο τέλος και θα εύχεσαι να μην έχω αναφερθεί στο όνομα σου?Με την διαφορά ότι εσύ και η Αμαριλλλις ή πως σκατά τι λέμε,μπήκατε κάνοντας τους άντρες και μάλιστα τους πελάτες και κοροϊδεύατε!
Η αλλη η eimaste gia ton poutso μετά το ξεβράκωμα, έστειλε ένα απειλητικό pm και αποχώρησε με την ουρά στα σκέλια,εσύ συνεχίζεις τον παροξισμό μετά τα ψέμματα σου!
Τέλος πάντων γράψε και τα τελευταία σου posts και ψάξε άλλο nick name να γραφτείς!
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.091
- Πόντοι
- 441
Πως σας ξεβράκωσε έτσι όμως!!!!!
Εγώ λέει δουλεύω φουλ.
Το παραδέχεται ότι είναι ψυχάκιας που ψάχνει πελατάκια.
Μιλάμε για μεγάλο ΤΥΝ σας έριξε.
Εγώ λέει δουλεύω φουλ.
Το παραδέχεται ότι είναι ψυχάκιας που ψάχνει πελατάκια.
Μιλάμε για μεγάλο ΤΥΝ σας έριξε.
Eimaste gia ton poutso
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Ναι εγώ προτείνω αφού τις ξεβράκωσε να συνεχίσουμε να εκθέτουμε κοπέλες για το τι κανουν και τι Οχι. Και Οχι μόνο θα τις εκθέτουμε αλλά ανεβάζουμε και φωτογραφίες τους εδώ μέσα έτσι για περισσότερο θέαμα!!!!!Παιδιά εγώ προτείνω αφού ο alpula τις ξεβρακωσε να μην απευθυνομαστε πια σε αυτές να σταματήσει εδώ όλο αυτό και να συνεχίσουμε την ενημέρωση για τα μασαζοκοριτσα μεταξύ μας
Σαν δεν ντρέπεστε που μου θέλετε και forum τα είχατε αυτά και στο χωριό σας βλέπετε. Ποσό νόμιμο να είναι αυτό άραγε που 10 πούστηδες άνοιξαν ενα forum και άρχισαν να γράφουν αναλυτικά τι κάνει και τι δεν κάνει η κάθε μια; Και ποσό νόμιμο να είναι που έχετε ανεβάσει και φωτογραφίες και τηλέφωνα άλλων ανθρώπων που μπορεί να μην έχουν καν ψεύτικα ονόματα για την δουλειά μπορεί να δουλεύουν τα κορίτσια με το πραγματικό τους όνομα και έρχεστε εσείς τα αρχιδια τα αξύριστα και τα εκθέτετε εδώ μέσα ΟΟΟΟΟΛΕΣ μια προς μια!!!!!!
θα επρεπε να ντρέπεστε λοιπον και πιο πολύ οι διαχειριστές του bu!!!!!
Ξεφτιλικια στο μεγαλείο
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
εσυ μαλλον τωρα καταλαβες οτι αν μπεις μεσα στην θαλασσα θα βραχεις.. αρα αντιλαμβανομαι, IQ μπιφτεκιου...Ναι εγώ προτείνω αφού τις ξεβράκωσε να συνεχίσουμε να εκθέτουμε κοπέλες για το τι κανουν και τι Οχι. Και Οχι μόνο θα τις εκθέτουμε αλλά ανεβάζουμε και φωτογραφίες τους εδώ μέσα έτσι για περισσότερο θέαμα!!!!!
Σαν δεν ντρέπεστε που μου θέλετε και forum τα είχατε αυτά και στο χωριό σας βλέπετε. Ποσό νόμιμο να είναι αυτό άραγε που 10 πούστηδες άνοιξαν ενα forum και άρχισαν να γράφουν αναλυτικά τι κάνει και τι δεν κάνει η κάθε μια; Και ποσό νόμιμο να είναι που έχετε ανεβάσει και φωτογραφίες και τηλέφωνα άλλων ανθρώπων που μπορεί να μην έχουν καν ψεύτικα ονόματα για την δουλειά μπορεί να δουλεύουν τα κορίτσια με το πραγματικό τους όνομα και έρχεστε εσείς τα αρχιδια τα αξύριστα και τα εκθέτετε εδώ μέσα ΟΟΟΟΟΛΕΣ μια προς μια!!!!!!
θα επρεπε να ντρέπεστε λοιπον και πιο πολύ οι διαχειριστές του bu!!!!!
Ξεφτιλικια στο μεγαλείο
Eimaste gia ton poutso
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Βρε χλεχλε δεν μίλησα ποτε για εμένα. Στα τέτοια μου σας γραφω όλους και ακάθεκτη συνεχίζω. Ειχα και θα έχω περισσότερα αρχιδια από κάποιους εδώ μέσα.εσυ μαλλον τωρα καταλαβες οτι αν μπεις μεσα στην θαλασσα θα βραχεις.. αρα αντιλαμβανομαι, IQ μπιφτεκιου...
μιλάω χλεχλε για τις αλλες κοπέλες που τις εκθέτετε με φωτογραφίες και νούμερα που κατά καιρούς ανεβάζετε Να είναι νόμιμο αυτό άραγε ; Για πείτε μας να ξέρουμε αν είναι να φτιάξουμε και εμείς οι κοπέλες του μασάζ από ένα φόρουμ και να σας κάνουμε και εσάς ξεφτίλες με δικές σας φωτογραφίες και δικά σας προσωπικα στοιχεία!
Τι είναι αυτό που σας κάνει να πιστέψετε ότι επειδη δουλεύει και κάνει αυτή τη δουλειά η κάθε κοπέλα πρέπει να την ξεφτιλίσετε; Γιατί ξεφτιλικια είναι όλα αυτά εδώ μέσα!
Τι ωραίο που θα ήταν ρε μάγκες όμως αν φτιάχναμε ένα forum όλα τα κορίτσια και σας ανέβαζαμε και γράφαμε μέσα αναλυτικά ακόμη το και το κάθε σπυράκι σας ακόμη και την κωλιλα σας που δεν μου πλένεστε καν βρωμιαριδες και θέλετε και μασάζ...
Που βρωματε λες και εισασταν στο μαντρί μέσα με τα γίδια τα δε δόντια ουδέποτε δεν έχουν δει οδοντόβουρτσα...
Για πείτε πως θα σας φαινόταν να το παίξουμε αλλιώς το παιχνίδι ;
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.238
- Πόντοι
- 6.515
αμα μπαναρουν προμοτορες και μασατζουδες, ποσοι θα μεινουν τυπε?καλα οι διαχειριστες του ΒΟΥ δεν βλέπουν τι γίνεται .ΕΛΕΟΣ μπανατερετε οποίον πρέπει να τελειώνουμε.
Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
ελα ντεαμα μπαναρουν προμοτορες και μασατζουδες, ποσοι θα μεινουν τυπε?
Πουτάνα όλα... εγώ γελάω που ακόμα υπάρχουν άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται εδώ μέσα και συνεχίζουν να συνομιλούν με προμότορες και “μασατζούδες” προμότορες οι οποίες είναι η αντίστοιχη Ινδική μετάλλαξη του COVID... αλλά με τα γούστα που υπάρχουν εδώ μέσα καλά σας κάνουν...
Επιβεβαιωνω για το prive massage...πολύ χειρότερο από το οσμοσε..πεταμενα λεφτα...μακριά...Επιβεβαιώνω και εγώ 2 ραντεβού με prive μασαζ, και δεν υπάρχει περιπτώσει να ξαναπαρω. Τύπου osmose η κατάσταση.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
η απαντηση σου,απλα επιβεβαιωνει την προηγουμενη μου διαπιστωση...Βρε χλεχλε δεν μίλησα ποτε για εμένα. Στα τέτοια μου σας γραφω όλους και ακάθεκτη συνεχίζω. Ειχα και θα έχω περισσότερα αρχιδια από κάποιους εδώ μέσα.
μιλάω χλεχλε για τις αλλες κοπέλες που τις εκθέτετε με φωτογραφίες και νούμερα που κατά καιρούς ανεβάζετε Να είναι νόμιμο αυτό άραγε ; Για πείτε μας να ξέρουμε αν είναι να φτιάξουμε και εμείς οι κοπέλες του μασάζ από ένα φόρουμ και να σας κάνουμε και εσάς ξεφτίλες με δικές σας φωτογραφίες και δικά σας προσωπικα στοιχεία!
Τι είναι αυτό που σας κάνει να πιστέψετε ότι επειδη δουλεύει και κάνει αυτή τη δουλειά η κάθε κοπέλα πρέπει να την ξεφτιλίσετε; Γιατί ξεφτιλικια είναι όλα αυτά εδώ μέσα!
Τι ωραίο που θα ήταν ρε μάγκες όμως αν φτιάχναμε ένα forum όλα τα κορίτσια και σας ανέβαζαμε και γράφαμε μέσα αναλυτικά ακόμη το και το κάθε σπυράκι σας ακόμη και την κωλιλα σας που δεν μου πλένεστε καν βρωμιαριδες και θέλετε και μασάζ...
Που βρωματε λες και εισασταν στο μαντρί μέσα με τα γίδια τα δε δόντια ουδέποτε δεν έχουν δει οδοντόβουρτσα...
Για πείτε πως θα σας φαινόταν να το παίξουμε αλλιώς το παιχνίδι ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 20K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου