Αχχαχαχαχ τοπ τοπ έβαλα αλατακι στο πόπκορνακι μου και γω μμμ και περιμένω τη συνέχεια....αλπούλα τονε η τεα όπως σε λένε στην έχει μπει σθεναρά η πρώην συνεργάτιδα σόυ με το όνομα είμαστε για το πουτσο πρέπει να της απαντήσεις και συ με σθενος...
τεα ρε συ πες λίγο πέρα από τη πλάκα τώρα πέρα από τα 278 προφίλ που έχεις για να κανείς μεροκάματο το κοσμακι τώρα έκανες και δικό σου thread??δηλαδη εσυ η τεα η τεαρα η ζιλετ όρχεων η ιερια του μασαζ η βασίλισσα του ράστα η no1 business woman sto Forbes το ένα και ένα μιλκο με το χέρι ανάταση ξεπεσες τόσο ;;γιατί ρε γαμωτο....ο είμαστε για το πουτσο πάντως σε ξεπέρασε και αυτό πρέπει να το παραδεχτείς αλλά και να το αντιμετωπίσεις....
Πάντως αν πρέπει να κάνω και γω μια κριτική η τεα γαμαει είναι ωραίο τυπακι....εγω την είχα δοκιμάσει επι
https://massagelux.gr/ μου είχε Πάει ο κουκος αηδόνι για το τίποτα αλλά με βρήκε Μλκ βλεπεισ...αλλά οκ καλα να ‘μαστε... ένα μασαζακι με τη τεα αξίζει δειτε το σαν μια οικονομική ενίσχυση ρε παιδί μου σε ένα μπλαβο Παιδακι έρανος κάτι πως το λένε....απλά προσοχη μην σας ξυρίσει κάνα αρχιδι και μετά σας ζητάει και αποζημίωση.....τεα Νο1!!??????????????
ρε τι ζουμεεεεεεεεεεεεε ουστττττ