Φραπέ, δεν δαγκώνει όχι, δίνεις όσα θέλεις και με +30 εουρος είσαι κομπλέ
Αν μπορείς έλα λίγο πμ να σε ρωτήσω κατιΦραπέ, δεν δαγκώνει όχι, δίνεις όσα θέλεις και με +30 εουρος είσαι κομπλέ
Φραπέ, δεν δαγκώνει όχι, δίνεις όσα θέλεις και με +30 εουρος είσαι κομπλέ
Αν μπορείς έλα λίγο πμ να σε ρωτήσω κατιΦραπέ, δεν δαγκώνει όχι, δίνεις όσα θέλεις και με +30 εουρος είσαι κομπλέ
Δεν με αφήνει να σου στείλω αν θες στείλε μουΑν μπορείς έλα λίγο πμ να σε ρωτήσω κατι
Σωστό και αυτό έμπαινε και καλή επιτυχία!!!!Πετσέτα και ξεβράκωτος μου φαίνεται το πιό λογικό, συμφωνώ με τον wack34.
Φίλτατε sinatra7 θα τη ρωτήσω κατα το τέλος αν προχωράει και πόσο θέλει, το έχω υπ' όψιν μου... Το κάνω για να νομίσει και καλά ότι δεν ήθελα εξαρχής αλλά φτιάχτηκα από το καλό μασάζ . Του στυλ "δε φταίω εγώ, δεν είμαι κανένα λιγούρι εσύ με καύλωσες!!!"
Κρίμα και είχα περάσει ωραία με ΕλιναΟι επιλογές της εβδομάδας:
Όλες με χέρι και φραπέ, τουλάχιστον ?
1. Ιωάννα joy
2. Μαριάννα velvet
3. Πένυ deluxe
Η απογοήτευση της εβδομάδας, Ελινα velvet, ενώ ξεκίνησε στο χώρο πολλά υποσχόμενη, τώρα απλά έχει γίνει δημόσιος υπάλληλος (να τελειώνει η αγγαρεία) φάση. Βρήκε γκόμενο;
Με την ευκαιρία, έχουν πλάκα οι λαδοκορες που δεν δίνουν μπριζόλα πιστεύοντας ότι έτσι κρατάνε την αξιοπρέπεια τους και σέβονται τις σχέσεις τους. Όλα τα άλλα βέβαια τα κάνουν (γιατί υπάρχει το χρήμα στη μέση), αυτά είναι στα πλαίσια της σχέσης και του σεβασμού!
Κλείνω με μια παρατήρηση.
Βλέπω πολλούς να ρωτάνε επίμονα και με αγωνία για το τι κάνουν και μέχρι που φτάνουν κάποιοες λαδοκορες. Μάλλον οι γκομενοι τους είναι, μην ανησυχείτε μάγκες, για μασάζ κατ οίκον πάνε, επαγγελματικό, θεραπευτικό.
Αυτά!
Δεν με αφήνει να σου στείλω αν θες
Όλοι μαςΚρίμα και είχα περάσει ωραία με Ελινα
Δεν με αφήνει να σου στείλω αν θες
Last year που λένεΚρίμα και είχα περάσει ωραία με Ελινα
Δεν υπαρχει στο instagram! Μονο στο instajust και το οποιο δεν ανοιγει! Εαν θελεις γραψε το σωσσταΛοιπόν μιας και είμαστε στην κατηγορία μασαζ στο σπίτι . Συνάντηση εχτες με μια παλιά γνώριμη κοπελια που εργαζοτανε σε καποιο απο τα γνωστά γραφεία και ειχαμε κρατησει επαφή .
Η κοπέλα ειναι πολυ όμορφη (για το δικο μου αισθητικό) τρομερό τυπάκι που ΟΝΤΩΣ γνωριζει μασαζ και όσον αφορά τα extra τελείωμα με χέρι απο τα καλύτερα για τα δικά μου δεδομένα.
Θα την βρείτε στο insta : massagelifestyle.dimitra
Όλοι μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Last year που λένε
Εγώ την βρήκα αμέσως στο ινστα έτσι ακριβώς το έγραψα και το έβγαλε το προφιλΔεν υπαρχει στο instagram! Μονο στο instajust και το οποιο δεν ανοιγει! Εαν θελεις γραψε το σωσστα
Ο αριθμός του κινητού παραπέμπει σε mistress dimitra BDSMΔεν υπαρχει στο instagram! Μονο στο instajust και το οποιο δεν ανοιγει! Εαν θελεις γραψε το σωσστα
χεχε... και "Ο αριθμός του κινητού παραπέμπει σε mistress dimitra BDSM
Ρε σεις τι να τις κανουμε αυτες?????????????? Εδω μας μαστιγωνει η κυβερνηση επι εναμιση χρονο,μας εχει βαλει φιμωτρα και ολα τα συνεργα......................Τωρα οποιος θελει παραπανω απλα παιρνει τον Χαρδαλια τηλ και του τα λυνει το τρελλο αυτο αγοριχεχε... και "
Δύο αφέντρες για εσένα
Αν θέλεις να ζήσεις κάτι διαφορετικό τότε είμαστε εδώ για εσένα . Θα σε κάνουμε το καλύτερο σκυλάκι. Βρες μας να τα συζητήσουμε όλα και να σου λύσουμε κάθε απορία ."
....και τωρα σας το προσφερουμε και σε "μασσαζ"....
Περιγραφή ρίξεΚαλή, πολύ καλή, παρά πολύ καλή!
Δεν θα τη δεις γιατί συνήθως κάνει μασαζ με την μάσκαΕτσι οπως φαινεται στη φωτο ειναι καλο.
Γιαυτο ρωταω αν εχετε εμπειρια μηπως την δω.
Εεε ενταξει θα σας βαλει κι ενα δυο δακτυλα η Δημητρουλα,οταν θα ειστε μπρουμυτα ??Ο αριθμός του κινητού παραπέμπει σε mistress dimitra BDSM
Ρε φίλε το ίδιο είπα δυο σελίδες πίσω.... αυτό συμβαίνει απλά επειδή κάποιοι εδώ μέσα κάνουν την πάπια ως συνήθως για να προωθήσουν τα συμφέροντα τους... πρόμο ΟΛΕΕρώτηση;
Η περιβόητη νέα άφιξη στο μαγικό χώρο του μασάζ που έφερε το τζοι, που ακούει στο όνομα Άννα, γιατί μου κάνει για την Αγγελική από βελβετ;