You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
ωραιο μωρακι ειναιΤην καινούργια Ράνια από osmose την έχει δοκιμάσει κανείς;
μικρο μπουστο - αδυνατη
ωραιο προσωπο
θελει κανα 120Ε για φουλ
τα βρισκω αρκετα για οσ,μοσε
ΑΚΑ κανει καλαμακι σε μενα τουλαχιστον
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.683
- Πόντοι
- 206
Στη Φυλής πάντως ήταν παλτό! Την θυμάμαι γιατί μου είχε πει το απαράδεκτο "Φιλιά πάνω από τον ώμο απαγορεύονται" πριν 2 χρόνια περίπου.ωραιο μωρακι ειναι
μικρο μπουστο - αδυνατη
ωραιο προσωπο
θελει κανα 120Ε για φουλ
τα βρισκω αρκετα για οσ,μοσε
ΑΚΑ κανει καλαμακι σε μενα τουλαχιστον
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
διαθεση / ορεξη σε μενα , μετρια πραγματα γενικα....οχι κατι τρελο... φιλια δεν δινω γενικως....Στη Φυλής πάντως ήταν παλτό! Την θυμάμαι γιατί μου είχε πει το απαράδεκτο "Φιλιά πάνω από τον ώμο απαγορεύονται" πριν 2 χρόνια περίπου.
απο οσμοσε εγω περασα καλα με ατζελινα
Prosenton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.108
- Πόντοι
- 1.010
Να δώσεις 120 ευρω για μια τού 10 ευρω..... που φτάσαμεΣτη Φυλής πάντως ήταν παλτό! Την θυμάμαι γιατί μου είχε πει το απαράδεκτο "Φιλιά πάνω από τον ώμο απαγορεύονται" πριν 2 χρόνια περίπου.
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.104
- Πόντοι
- 201
εεε με 120 ευρω ...θα αφησει για ενα φιλακι ?Στη Φυλής πάντως ήταν παλτό! Την θυμάμαι γιατί μου είχε πει το απαράδεκτο "Φιλιά πάνω από τον ώμο απαγορεύονται" πριν 2 χρόνια περίπου.
Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.488
- Πόντοι
- 11.836
Μελαχρινή?Καλή, πολύ καλή, παρά πολύ καλή!
sinatra7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 371
Νομιζω οτι απο τις καινουργιες κοπελες ποτ εφερε το osmose, η Αλινα και η ξανθια Μπιανκα ειναι απο τη φυλης! Τις θυμαται κανεις
Πόλυ σωστά νομίζεις,οι περισσότερες κόπελες απο osmosse είναι απο Φυλής και Μεταξουργείο απο 10€ και 20€ αναβαθμίστηκαν στα 120€Νομιζω οτι απο τις καινουργιες κοπελες ποτ εφερε το osmose, η Αλινα και η ξανθια Μπιανκα ειναι απο τη φυλης! Τις θυμαται κανεις φατσικα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λαθος εννοουσα την ξανθια Αλινα
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.583
- Πόντοι
- 736
Πόλυ σωστά νομίζεις,οι περισσότερες κόπελες απο osmosse είναι απο Φυλής και Μεταξουργείο απο 10€ και 20€ αναβαθμίστηκαν στα 120€
Γαμησετα φιλε! Εχεις παρει καμια ?
Πως ξεκίνησε το osmose και πως κατάντησε!!!! Νομίζω ήταν το 1ο γραφείο που γνωρίσαμε εδώ μέσα τουλάχιστον εγώ έτσι θυμάμαιΠόλυ σωστά νομίζεις,οι περισσότερες κόπελες απο osmosse είναι απο Φυλής και Μεταξουργείο απο 10€ και 20€ αναβαθμίστηκαν στα 120€
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
τι εννοείς καινούργια??? Εμένα μου την έστειλαν αρχές Μαρτίου πρώτη φορά που μίλησα μαζί τους... Γράφουμε ένα σχόλιο εδώ νέο που δεν έχει γραφτεί τίποτα σχετικό καμία απάντηση.. γράφει κάποιος κάτι για κάτι "νέο" απαντήσεις απο κάτω... Γιαυτό λενε όποιος ξέρει καταλαβάινει..Την καινούργια Ράνια από osmose την έχει δοκιμάσει κανείς;
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Μία συμβουλή που δεν θα αρέσει στις αξιαγάπ(μ)ητες κοπέλες των γραφείων.. όσες έχουν μεγάλα νύχια προχωράνε γενικά και μην περιμένετε μασάζ είναι τεχνικά αδύνατον.. αν δεν προχωράνε με εσάς κάποιο πρόβλημα υπάρχει με εσάς!!.. βρείτε το μόνοι σας!! Αν ζητάνε τον κώλο τους σκεφτείτε το εξής.. Την ώρα της θα την φάει .. για μασαζ με τέτοια νύχια δεν ήρθε.. πουτάνα είναι δεν θα την πειράξει να φάει άλλον έναν πούτσο.. οπότε η πίτα είναι το πολύ 60 ευρω παραπάνω για να μοιραστεί (60+60=120).. ή θα πάρουν τα @@ μου και θα φύγουν με τα λεφτά του ραντεβού του μασάζ που καμία δεν το θέλει ή θα πάρουν κάτι εξτρά.. η θεωρεία λέει ότι το 50/50 τς πίτας αφήνει και τα 2 μέρη ικανοποιημένα εκτός αν ένα απο τα 2 μέρη έχει μεγαλύτερη δύναμη.. αν είστε μαλάκες και δείξετε αδυναμία θα το εκμεταλλευτούν και θα σας πάρουν όλο το 60αρι.. και αν συναντάνε πολλούς μαλάκες.. τότε στον έναν που θα πεί όχι θα το παίξουν ντίβες.. Μόνοι μας βγάζουμε τα ματάκια μας! Να το ξέρετε! 80-90 ευρώ για μένα (δήλαή 50/50 το 60άρι το εξτρά) φούλ είναι το ταβάνι.. και όχι για φραπεδάκι.. για κρεατοφαγία!!!! όσο θα έδινα δηλαδή και μία απο κάποια αγγελία (όχι γραφείο προβεβλημένο με αστέρια.. εκεί πάμε σε άλλη κατηγορία)
sinatra7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 371
Έχω πάρει φίλε μου την Ρεβέκα και την Σαμάνθα άλλα όχι στα 120€.Πρώτα κάλεσα την μια,της επόμενες φορές ενώ τα είχαμε βρεί στα χρήματα της έπαιρνα και της δύο μαζι. Η Σαμάνθα έχει πάρει μεταγραφή με νέο όνομα Αλίνα σε ένα σχετικά νέο μασάζ το Navasana massage.Γαμησετα φιλε! Εχεις παρει καμια ?
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
επίσης μου κάνει εντύπωση ότι υπάρχουν αστέρια σε διάφορα γραφεία που δεν έχει πεί κανείς τίποτα και υπάρχουν φόλες που όλοι έχουν απορίες για αυτές.. Αυτην την απορία ποιος θα μου την λύσει???
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.583
- Πόντοι
- 736
Μπηκα στο site αυτο φιλε μου και εχει ωραια μουνετα! Ξερει κανεις αν προχωρανε σε εξτρα?Έχω πάρει φίλε μου την Ρεβέκα και την Σαμάνθα άλλα όχι στα 120€.Πρώτα κάλεσα την μια,της επόμενες φορές ενώ τα είχαμε βρεί στα χρήματα της έπαιρνα και της δύο μαζι. Η Σαμάνθα έχει πάρει μεταγραφή με νέο όνομα Αλίνα σε ένα σχετικά νέο μασάζ το Navasana massage.
Τις φόλες συμφωνώ... Αστέρια; δώσε κάνα 2 παραδείγματα σε παρακαλώεπίσης μου κάνει εντύπωση ότι υπάρχουν αστέρια σε διάφορα γραφεία που δεν έχει πεί κανείς τίποτα και υπάρχουν φόλες που όλοι έχουν απορίες για αυτές.. Αυτην την απορία ποιος θα μου την λύσει???
sinatra7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 371
Καλά τα λές φίλτατε!Συμφωνώ και συμπληρώνω ,60€ με φούλ πρόγγραμα εκτός πρώκτικου είναι μια χαρά γι αυτές της κοπέλες που οι περισσότερες είναι μέτριες εμφανισιακά.Έχω προσωπικές εμπειρίες απο το osmose,σε καμία περίπτωση δεν εχω δώσει πάνω απο 80€ σε φούλ προγραμμα.Κερδισμένες είναι, αφού μασάζ δεν ξέρουν να κάνουν και το γνωρίζουν και οι ίδιες, πως αν πάρουν τα 50€ για μασάζ και μόνο, θα φάνε κράξιμο απο τούς πελάτες,γιατί απλά δεν ξέρουν μασάζ .Υπάρχει ένας άτυπος συμβιμβασμός και το γνωρίζουν.Βέβαια υπάρχουν και οι ανυποψίαστοι πέλατες που πληρώνου 120€ και 150€Μία συμβουλή που δεν θα αρέσει στις αξιαγάπ(μ)ητες κοπέλες των γραφείων.. όσες έχουν μεγάλα νύχια προχωράνε γενικά και μην περιμένετε μασάζ είναι τεχνικά αδύνατον.. αν δεν προχωράνε με εσάς κάποιο πρόβλημα υπάρχει με εσάς!!.. βρείτε το μόνοι σας!! Αν ζητάνε τον κώλο τους σκεφτείτε το εξής.. Την ώρα της θα την φάει .. για μασαζ με τέτοια νύχια δεν ήρθε.. πουτάνα είναι δεν θα την πειράξει να φάει άλλον έναν πούτσο.. οπότε η πίτα είναι το πολύ 60 ευρω παραπάνω για να μοιραστεί (60+60=120).. ή θα πάρουν τα @@ μου και θα φύγουν με τα λεφτά του ραντεβού του μασάζ που καμία δεν το θέλει ή θα πάρουν κάτι εξτρά.. η θεωρεία λέει ότι το 50/50 τς πίτας αφήνει και τα 2 μέρη ικανοποιημένα εκτός αν ένα απο τα 2 μέρη έχει μεγαλύτερη δύναμη.. αν είστε μαλάκες και δείξετε αδυναμία θα το εκμεταλλευτούν και θα σας πάρουν όλο το 60αρι.. και αν συναντάνε πολλούς μαλάκες.. τότε στον έναν που θα πεί όχι θα το παίξουν ντίβες.. Μόνοι μας βγάζουμε τα ματάκια μας! Να το ξέρετε! 80-90 ευρώ για μένα (δήλαή 50/50 το 60άρι το εξτρά) φούλ είναι το ταβάνι.. και όχι για φραπεδάκι.. για κρεατοφαγία!!!! όσο θα έδινα δηλαδή και μία απο κάποια αγγελία (όχι γραφείο προβεβλημένο με αστέρια.. εκεί πάμε σε άλλη κατηγορία)
sinatra7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 371
Δε κατάλαβες καλά φίλε μου,αυτές δεν κάνουν μασάζ κάνουν μόνο ΕΞΤΡΑΠρόσεχε μόνο συμφώνησε τα χρήματα απο την αρχή,όχι απο το τηλ,όταν φτάσει στο χώρο σου.Στο τηλ.δε λένε τίποτα πέρα απο μασάζ.Μπηκα στο site αυτο φιλε μου και εχει ωραια μουνετα! Ξερει κανεις αν προχωρανε σε εξτρα?
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.583
- Πόντοι
- 736
Αληθεια? Προχωρανε μονο στο παρασυνθημα? Το πνιγουν το κουνελι χωρις πολλα πολλα? Κατι σαν το osmose δηλαδη!Δε κατάλαβες καλά φίλε μου,αυτές δεν κάνουν μασάζ κάνουν μόνο ΕΞΤΡΑΠρόσεχε μόνο συμφώνησε τα χρήματα απο την αρχή,όχι απο το τηλ,όταν φτάσει στο χώρο σου.Στο τηλ.δε λένε τίποτα πέρα απο μασάζ.
Ελπιζω μονο μην ειναι και αυτες του 10 και του 20αρικου απο τα μπουρδελα! Αν ξερει και ο gravity κατι για το γραφειο ας μας ενημερωσει!! Παντως, ειναι πολυ ομορφες οι κοπελες εκει!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 20K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου