Παρα πολυ καλη!!!!!!!!!!!!!Μάγκες Μαρία από πριβέ μασάζ έχει να πει κανεις κάτι; Φαίνεται ωραίο σωματάκι..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Αψογη!Μάγκες Μαρία από πριβέ μασάζ έχει να πει κανεις κάτι; Φαίνεται ωραίο σωματάκι..
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
εμφανισιακά λέω για αστέρια.. πάντα κατα την δική μου άποψη δεν θα πώ κάτι για κάποια συγκεκριμένη.. Πριν μερικές μέρες ήμουν σε μασατζίδικο πέρασαν 1 αστέρι και 4 φόλες, ήταν άλλος πριν απο μένα και τον ακούω και διαλέγει μία χοντρή και αφήνει μωράκι με γαλάζια μάτια 22-25 χρονών με τέλειο σωμα... αλλά μερικές φορές δεν γίνετε να έχουν όλοι ανάποδα γούστα απο μένα.. και ποτέ σε μία που να μαρεσει να μην υπάρχει συρφετός σχολίων απο κάτω..Τις φόλες συμφωνώ... Αστέρια; δώσε κάνα 2 παραδείγματα σε παρακαλώ
Μιλησα με την κοπελλα και οντως ειναι τρομερο τυπακι!!!!!!!!!!!!!!!!Λοιπόν μιας και είμαστε στην κατηγορία μασαζ στο σπίτι . Συνάντηση εχτες με μια παλιά γνώριμη κοπελια που εργαζοτανε σε καποιο απο τα γνωστά γραφεία και ειχαμε κρατησει επαφή .
Η κοπέλα ειναι πολυ όμορφη (για το δικο μου αισθητικό) τρομερό τυπάκι που ΟΝΤΩΣ γνωριζει μασαζ και όσον αφορά τα extra τελείωμα με χέρι απο τα καλύτερα για τα δικά μου δεδομένα.
Θα την βρείτε στο insta : massagelifestyle.dimitra
ilias_dionisioy
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2021
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Μιλησα με την κοπελλα και οντως ειναι τρομερο τυπακι!!!!!!!!!!!!!!!!
το νου σου μη σε πλακωσει με κανα στραπον εφτουνη
Καμμια σχεση με βιζιτες κτλ! Ειναι σε αλλο level και δεν παιζει μπαλλα οπως πολλεςτο νου σου μη σε πλακωσει με κανα στραπον εφτουνη
Arnigioulmpasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Παιδες αννα απο αρτ και αλεξανδρα sailormoon kaneis? Εμπειρια; Πμ εαν δεν θελετε να γραψετε thx
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 416
- Πόντοι
- 36
...και πως γινεται μαστορακο το τηλεφωνο που δινει να παραπεμπει ???? >> https://webcache.googleusercontent....ses-for-you-athens/+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=grΚαμμια σχεση με βιζιτες κτλ! Ειναι σε αλλο level και δεν παιζει μπαλλα οπως πολλες
sinatra7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 371
Για την ακρίβεια φίλε μου είναι παρακλάδι του osmosse,κάτα καιρούς κάποιες κοπέλες παίζουν και στα δυο.Καλημέρα καλη Κυριακη!!!!Αληθεια? Προχωρανε μονο στο παρασυνθημα? Το πνιγουν το κουνελι χωρις πολλα πολλα? Κατι σαν το osmose δηλαδη!
Ελπιζω μονο μην ειναι και αυτες του 10 και του 20αρικου απο τα μπουρδελα! Αν ξερει και ο gravity κατι για το γραφειο ας μας ενημερωσει!! Παντως, ειναι πολυ ομορφες οι κοπελες εκει!
Το ειδα! Ειλικρινα δεν εχω ιδεα! Παντως η κοπελλα μονο αυτη την εντυπωση δεν μου εδωσε ειλικρινα,γιατι δεν ειμαι φαν του ειδους! Τι να πω??? Μηπως το ειχε αλλλος/η κατοχος παλια? εμεινα λιγο μαλακας...και πως γινεται μαστορακο το τηλεφωνο που δινει να παραπεμπει ???? >> https://webcache.googleusercontent....ses-for-you-athens/+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Αννα art φαινεται αστερακι για τα δικα μου γουστα , θα ηθελα και εγω ινφο αν υπαρχουν...Παιδες αννα απο αρτ και αλεξανδρα sailormoon kaneis? Εμπειρια; Πμ εαν δεν θελετε να γραψετε thx
Για την sailormoon 2η φορα που την αναφερεται σε 3 μερες , εχει ξεκινησει καπου παλι και δεν την εχει παρει το ματι μου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι ειναι η ιδια κοπελα.Ερώτηση;
Η περιβόητη νέα άφιξη στο μαγικό χώρο του μασάζ που έφερε το τζοι, που ακούει στο όνομα Άννα, γιατί μου κάνει για την Αγγελική από βελβετ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
? ? ? ?Δεν θα τη δεις γιατί συνήθως κάνει μασαζ με την μάσκα
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Εχει τρομερο πετιτ σωματακι και γυμνασμενο αρκετα .Μάγκες Μαρία από πριβέ μασάζ έχει να πει κανεις κάτι; Φαίνεται ωραίο σωματάκι..
Σε εμενα εκανε μονο μασαζ (χωρις πετσετα ναι μεν) αλλα δεν προχωρησε σε τιποτα εξτρα.
Stavros_spike
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2020
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Προχωραει περα απο σκετο μασαζ;ξερει κανεις;Εχει τρομερο πετιτ σωματακι και γυμνασμενο αρκετα .
Σε εμενα εκανε μονο μασαζ (χωρις πετσετα ναι μεν) αλλα δεν προχωρησε σε τιποτα εξτρα.
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.583
- Πόντοι
- 736
Ευχαριστω! Θα δοκιμασω απο εκει ελπιζω μην φαω φολα!Για την ακρίβεια φίλε μου είναι παρακλάδι του osmosse,κάτα καιρούς κάποιες κοπέλες παίζουν και στα δυο.Καλημέρα καλη Κυριακη!!!!
Φίλε όντως ή τρολλαρεις;;Αψογη!
Πως γίνεται χωρίς πετσέτα να μη προχώρησε σε τίποτα; Σου έγινε κατάρτι και δεν το ακούμπησε καθόλου;Εχει τρομερο πετιτ σωματακι και γυμνασμενο αρκετα .
Υπάρχει σε φώτο στο γραφείο Η πρέπει να ζητήσουμε να την δούμε?Πως γίνεται χωρίς πετσέτα να μη προχώρησε σε τίποτα; Σου έγινε κατάρτι και δεν το ακούμπησε καθόλου;
ilias_dionisioy
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2021
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
+1 εαν εχει κανεις λινκ να μας διαφωτισειΠοια είναι αυτή η sailormoon ρε παιδια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 20K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου